• Vänner om Ylva

  Ibland så får jag funderingen hur jag är enligt andra eftersom jag på föredrag är så kaxig om hur himla fantastisk jag är och hur mycket jag älskar mig själv ;-) Så jag bad några av mina vänner och arbetskollegor att svara på några frågor. Mina frågor i är skrivet i kursivt, likaså om jag kommenterat, deras svar och så vem (och kanske länk). Det som framkommer tydligast av alla svar ifrån gamla vänner, facebooksvänner, kursare och kollegor är att jag är väldigt rak och säger alltid vad jag tycker och som skytt anser jag det vara mycket smickrande. :-)


  * Markus, Hur lärde du känna mig? På mässor där vi möttes x antal gånger innan du blev övertalad att komma och få behandling av mig och sen... (Rättelse: Utelämnade det faktum att en viss ung vacker "fördomsfri" kvinna trodde att jag var en knarkande skinnhead shaman!)Ylvas kommentar: Tyvärr, inte ens jag är fri från fördomar *asg* var mest lur på allt stohej från din monter, alla kommentarer om att du var en mystisk shaman och en sådan där newagewannabee och så när ni brände moxxa *asg* Faktum är att du är den mest renaste person, som avskyr allt som har med droger att göra, är jordnära och absolut ingen wannabe däremot kan jag tänka mig många som "wanna be" like you! 
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest negativa? 
  Din förmåga att bete dig som om du vore orsaken till "jordens undergång" med allt det lidande som tillhör emellanåt samt att ta på dig mer än vad du klarar av att hantera. Vilket du dock blivit mycket bättre på än du var för ett år sen.
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest givande? 
  Din kreativitet, din förmåga att ge kärlek villkorslöst och att kunna hänge dig åt de saker du brinner för (även om det emellanåt bara är för stunden) ;0)
  Ditt dråpligaste eller roligaste minne med mig? 
  När vi satt i ditt kök och pratade sent en kväll och din mobil pep till ett par gånger och vi trodde det var en viss person och när vi kollade var det missade samtal från hemtelefonen vilket vore omöjligt eftersom båda hemtelefonerna ligger framför oss och ingen av oss ringt. Du säger då att det är småfolket som skojar lite med oss, varpå jag svarar lite sarkastiskt att säkert att det skulle vara småfolk inblandat. Några minuter senare piper det i din mobil igen och den här gången är det från min mobil vilken även den ligger framför oss. Där fick ju jag svar på tal i alla fall!
  Skulle du våga spå dig eller gå en kurs hos mig? 
  Definitivt JA
  Finns det något som jag inspirerat dig i? 
  Mycket
  Markus Gårdbäck


  * Annika, Hur lärde du känna mig? 
  Genom att jag anmälde mig till Regressionskurs för Pehr -97, vilket sen ledde till att min man (Arne) anmälde sig till Reiki steg 1 o 2 för dig. Därefter blev det Regression del 2 för mig och Reiki och Karuna master för Arne, Kristallkurs för oss båda, hjälpredor på en mässa, bistånd med sovplatser, vänskap, vänskap, vänskap och på den vägen är det... Första gången jag träffade dig var på "Place of Miracles" april -97 när jag gick på mitt första föredrag någonsin. Det handlade om Tarot och jag använder det föredraget fortfarande i tankarna när jag tänker på tolkningen av 3 svärd bl.a.
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest negativa? 
  Vi träffas så sällan att alla dina sidor är mest roande... Vi är inte i en sådan position att det har någon som helst betydelse, vi bara träffas och njuter av varandras sällskap... Fast liiiite mer brevväxling hade inte skadat... ;-)
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest givande? 
  Din förmåga att skratta åt eländet!!!
  Ditt dråpligaste eller roligaste minne med mig? 
  Det faktumet att du inte minns Kristallkursen vi gick. En viss ung herres reaktion när jag frågade vems cykeln var som stod på tomten när han ville till Kalmar på påskdagen... Ditt skratt hörs fortfarande...
  Skulle du våga spå dig eller gå en kurs hos mig? 
  Jag har både blivit spådd och gått kurs för dig, likaså maken min.
  Finns det något som jag inspirerat dig i? 
  Hela vårt synsätt på Reiki och annat inom "New age" är inspirerat av dig just för att du plockar ner det till vardagen och inte gör det väldans besvärligt. /Annika Sandved


  * Marja-Liisa, Hur lärde du känna mig? 
  Var på en av de sista Workshops du och Pehr hade i Kalmar. Det var ett himla strul med allt man ...
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest negativa? 
  Negativa? Många ideer, och att du inte alltid hinner med allt du vill. Kalla det Negativt om man vill.
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest givande? 
  Din enorma kreativitet som smittar av sig och man vill åstakomma mer och mer och mer...
  Ditt dråpligaste eller roligaste minne med mig? 
  Dråpligaste får det allt bli! När du gör en "beryktad" Ylva och somnar med Greta.(Att göra en Ylva betyder två glas rödvin och sedan slockna sötti soffan med Pitbullen Greta! *L*) 
  Skulle du våga spå dig eller gå en kurs hos mig? 
  Utan tvekan!! Har gått Taroten och går gärna fler!
  Finns det något som jag inspirerat dig i? 
  Mitt sätt att vara kreativ och även om ideen kan kännas ogenomförbar så på något sätt så löser det sig alltid. /Marja-Liisa Lorvi


  * Mary, Hur lärde du känna mig? 
  Ja du mitt Hjärta, jag mötte Pehr för att bli spådd och i samma veva, såg jag att ni skulle ha en kurs i Tarot  i Vara. När jag kom fram möttes jag av ett blont bombnedslag (Ylva) som önskade mig välkommen, du bad mig slå mig ner i köket med de andra deltagarna medan du och Pehr skulle fixa våra sängplatser. Redan där o då började jag le åt dig (vilket jag ännu gör)och dina  "vackra ord"som flödade med du hamrade och spikade för glatta livet med Pehr som sällskap och medhjälpare.  In emellan dök du upp i köket, log o frågade hur vi hade det, försvann sen igen och fortsatte erat frenetiska hamrande... För du ville ju inte att vi skulle rasa i golvet. (Du hade t.o.m. provstudsat i sängarna i butiken för att kontrollera hållfastheten). På den vägen är det, en kurs blev flera och jag satt under ett tag på er spålinje och har följt med på några mässor.
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest negativa? 
  Du är så sabla envis... Men det är ju samtidigt positivt, du låter dig inte slås ner av negativa utlåtande utan du tar nya tag o ger inte upp, fast det är nog tur att du ibland låter dig övertalas av vissa bättre vetande typ: läkare (tänker nu på dig efter olyckan, vad du lyckades åstadkomma, jag är stolt över att känna dig)
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest givande? 
  Du ger så förbehållninglöst av dig själv, du bjuder på skratt och goda råd, vi kan prata om allt och då menar jag allt. Din dörr är alltid öppen, för den som vill besöka dig, människa, djur eller vittra och alla är lika välkomna.
  Ditt dråpligaste eller roligaste minne med mig? 
  Jag hade åkt till Vara för att sitta på linjen, och när jag ska till att öppna dörren, möts jag av Pehr som stoppar mig o säger att det inte var en bra dag att komma på, för att du mådde inte speciellt bra, naturligsvis undrade jag vad som stod på och jag fick en glimt av dig med håret stående rakt ut, och en min som.... ja jag vet nu och förstår fullständigt, men du får själv berätta varför...
  (Hmm, du glömde att jag storgrät och att du räknade ungar och djur eftersom min sorg var så total, ett hemskt minne, en hel månad fick jag vara utan körkort efter att ha kört för fort... *L*) 
  Skulle du våga spå dig eller gå en kurs hos mig? 
  Självklart, litar på dig, vet vad du kan och vad du sagt... Och vad det gäller kurser o litteratur, du pratar med vanliga ord, så vi alla förstår, du är en toppen pedagog. Finns det något som jag inspirerat dig i? 
  Tycker om din liknelse med spegelbild, har fått mig att tänka i nya banor, Att vi är alla varandras spegelbilder, så när jag möter en person som har ngn egenskap jag inte tycker om, så får jag ta itu med den hos mig själv, för annars hade jag ju inte märkt den. Även det här när livet känns tungt, så har jag börjat fundera på vad det är meningen att jag ska lära mig utav detta... Hmm...
  Mary (Ylvas pingla *L* och mässassistent emellanåt) 


  * Maggie, Hur lärde du känna mig?
  På Englagård i småportioner, först spådde du mig vid två olika tillfällen, sedan lyssnade jag på ett par av dina satsanger, och fick healing av Dig.
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest negativa? 
  Har nog inte upptäckt dem än.
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest givande? 
  Din explosivitet och impulsivitet och kraft
  Ditt dråpligaste eller roligaste minne med mig?
  Alla våra gemensamma skratt för de låter så mycket och vibrerar i hela kroppen
  Skulle du våga spå dig eller gå en kurs hos mig? 
  Yepp
  Finns det något som jag inspirerat dig i?
  Yepp, jag drar ju nu iväg i 2 månader/
  Margaretha Elmgren


  * Eva, Hur lärde du känna mig?

  Jeg har ikke kjent deg så lenge, sånn ca 1 år! Negative egenskaper har jeg ikke funnet!! Det mest givende er at du er deg selv til fulle!! Morsomte: Tja, vet i grunnen ikke hvor jeg skal begynne for det er så mange!! Har spådd meg hos deg og skulle gjerne ha gått på kurs hos deg!! Inspirerende: Alt med deg!! Du er bare toppen. Så glad jeg har blitt kjent med deg.
  /Eva

 • * Sandra, Hur lärde du känna mig? 
  Jag tror jag fann dig via din hemsida, det var många år sedan. jag ringde din linje och blev så paff att du visste så mycket trots att jag inget hade berättat. Lät din spådom ligga, nedskriven i dagboken kikade på den några månader efter och allt hade skett som du hade sagt. Kanske inte inom samma tidsram, men du hade rätt.
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest negativa och givande? 
  Jag skulle vilja slå ihop det svaret med det allra mest givande, din ärlighet. Den är uppfriskande, skrämmande men underbart skön på samma gång. För jag vet att du är mån om mig, det bästa för mig, och det gör också att jag känner mig trygg i dina råd.
  Ditt dråpligaste eller roligaste minne med mig? 
  Vi har ju inte träffats ännu, men det kommer kanske det med. :)
  Skulle du våga spå dig eller gå en kurs hos mig? 
  Absolut!
  Finns det något som jag inspirerat dig i?
  Ja, att våga vara mig själv.
  /Sandra (facebooksvän)


  * Pierre, hur lärde du känna mig?
  Det skedde genom förfrågan från Per, om jag ville jobba på mässa i Kalmar, o där fortsatte det, o så var jag hemma hos er ofta Du lärde känna både framsidan o avigsidan:-)hehe Det var ett äventyr med dig/er lärorikt.
  /Jean-Pierre


  *Anicha, Hur lärde du känna mig? 
  Träffade dej första gången på Englagård. Har i flera år före tänkt att jag skulle be dej lägga mina kort... Så egentligen känner jag dej inte som person, men kan ändå reflektera :-)
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest negativa? 
  OM jag visste, så skulle jag säja att kanske du inte alltid blir "trodd" när du säjer ifrån trots ditt raka språk...
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest givande? 
  Rak och utan krusiduller, inre trygghet och positiva humör.

  Ditt dråpligaste eller roligaste minne med mig?
  Har inte hunnit så långt ... :-) Men tycker alltid det är givande/höjande att höra dej eller läsa det du skriver/skrivit
  Skulle du våga spå dig eller gå en kurs hos mig? 
  så klart :-)
  Finns det något som jag inspirerat dig i? 
  Ja, Du har öppnat upp min tanke om att korten är roliga- Jag gillar det "schematiskt enkla och logiska klurigheter, men har svårt att inrätta mej i begränsningar av rätt och fel så jag är inte riktigt DÄR ännu, men när jag kommit dit så vill jag kursa för dej.
  /Anicha


  *Gun, Hur lärde du känna mig? 
  Jag lärde känna dig via Åsa (1979) och att jag fick jobb hos dig. (i den kiosk jag hade mellan 1979-1985) 
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest negativa? 
  Negativa egenskaper är att du sällan slut för något innan du börjar på något annat.
  (jag har blivit bättre *L* men det är ju så mycket jag vill göra) 
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest givande?
  Bästa egenskaper är att du alltid har något på G. Med dig har man aldrig tråkigt.Att det finns ingen annan som är som Ylva som bytt efternamn minst 100 ggr och flyttat 1000 ggr. Inget är omöjligt för dig du ser alltid möjligheterna trots allt är kört. (fast jag har bara bytt efternamn 3 ggr och flyttat med en mindre nolla + några siffor till kanske!) 
  Ditt dråpligaste eller roligaste minne med mig? 
  Dråpligaste- det finns mycket att berätta men måste få betänketid.
  Jag blev tillsammans med ditt ex.trots de är vi så bra vänner fast det är ju du med alla dina ex. och deras nya.Jag följde med dig då du begärde kiosken i konkurs.
  /Gun


  * Ann, Hur lärde du känna mig?
  Jag känner dig på ett sätt å ett sätt inte :) Skulle vilja lära känna dig mer. Jag träffade dig första gången på Englagård. Har "har bara träffat dig 2 gånger".
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest negativa?
  Jag har inte sätt något negativt ännu
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest givande?
  Det jag upplever mest givande å det har jag sagt förut är att du är sann, du känns väldigt sann å ärlig för mig.
  Ditt dråpligaste eller roligaste minne med mig?
  Jag har inget dråpligt minne. Ja jag kan tala om att du är den första som har fått spå mig, jag har stor tillit till dig, just därför att du känns sann.
  Skulle du våga spå dig eller gå en kurs hos mig?
  Ja jag skulle tänka mig kunna gå kurs hus dig.
  Finns det något som jag inspirerat dig i?
  Du inspirerar mig genom att vara den du är. Det behövs fler som du.
  /Ann


  * Lennart, Hur lärde du känna mig? 
  Jag lärde känna dig via Pehr, första gången vi träffades var när du skulle åka med oss på en mässa.Jag var livrädd för att träffa dig,men insåg ganska snart att du inte var så farlig!
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest negativa?
  Kommer inte på nåt just nu... :-) (tacka tusan för det, för det är ju du som brukar trösta mig med att även solen har sina fläckar *L*) 
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest givande? 
  Att du är rak och säger vad du tycker!
  Ditt dråpligaste eller roligaste minne med mig? 
  Har många dråpliga och roliga minnen med dig, svårt att välja. Vi hade trevligt när vi var till Öland, där du hittade så bra..... Eller kanske när vi var på mässa i Halmstad, eller ....... (Öland ja, när vi skulle på mässa och jag skulle absolut köra din bil för att jag hittade och jag guidade dig genom hela Öland... Innan jag fann rätt *asg* och Halmstad, tack, mysig helg, men så är du alltid trevlig att umgås med) 
  Skulle du våga spå dig eller gå en kurs hos mig? 
  Jag har både gått kurs och blivit spådd av dig, och skulle våga göra om det, med GLÄDJE! (fick mig att komma ihåg när du lurade mig med en aurabild, frågade vad jag tyckte om den personen och jag sa att det var väl bra, men ingen jag skulle vilja umgås med, och fick skämmas när du berättade vem bilden var på, en person som jag verkligen vill umgås med, oftaste kanske...)
  Finns det något som jag inspirerat dig i?
  Ja massor, men kanske mest att våga tro på mig själv! Tack för det!
  /Lennart Abrahamsson


  * Lillemor, Hur lärde du känna mig? 
  På Englagård, när jag bodde där i somras
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest negativa? 
  Vet jag inga, inte stött på några ännu :-)
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest givande? 
  Att du är du, det räcker långt :-) En ärlig stabil och varm person man känner förtroende för. Du har också tydliga gränser så man vet var man har dig.
  Strukturerad när det behövs men inte kontrollfreak. Din värme och att du bryr dig utan att lägga dig i. Din självinsikt. Kort sagt en person jag tycker mycket om.
  Ditt dråpligaste eller roligaste minne med mig? 
  Vet jag inte just nu (borde vara tolkningen jag vimsade bort!) 
  Skulle du våga spå dig eller gå en kurs hos mig? 
  har jag redan gjort och gör gärna igen, så mycket jag kan ha råd :-)
  Finns det något som jag inspirerat dig i?
  Japp du förklarade för mig att du ser mig som en kollega, vilket var stort för mig. Det fick mig se på mig och min (som jag tycker: självklara) kunskap på ett nytt sätt.
  /Lillemor


  * Kondora, Hur lärde du känna mig? 
  Träffade dig på Englagård 2010 då du hade din mixkurs hos Satyam.
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest negativa? 
  Jag vet att jag första ggr reagerade att du talade om "romantiska kärringar" och hur du tyckte de var - det kändes på nåt vis lite nedvärderande mot "oss" romantiska fjollor...men när jag förstod hur ditt sätt att skämta var så kändes det inte alls så, utan då blev det roligt ist, därför att du bjuder på dig själv och meddelar högt och tydligt att du själv inte alls är romantiker *L* - så det är dig själv du skämtar om egentligen (för de som inte förstår det).
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest givande?
  Ja det är ju många - först och främst din underbara rakhet som får människor att fundera om du verkligen är såsom du säger *L*....sedan din ödmjukhet, din förståelse, din vänlighet, din humor, din enorma kunskap i det du kan/lär ut - vare sig det är tarot, färger, numerologi m.m. Du har skrivit kanonbra böcker och de är lättlästa. Du är norrlänning och det är minsann en tillgång många ggr <3
  Ditt dråpligaste eller roligaste minne med mig?
  När du vrålade i hos Satyam då vi skulle ha kanaliserad konst och folk började prata högt, skratta och gå omkring och störa andra som inte var klara. Det var eg varken roligt eller dråpligt utan bra - men nånstans reagerade jag enormt då jag var osäker på om jag hade pratat och skämdes för mitt beteende.
  Skulle du våga spå dig eller gå en kurs hos mig? 
  Definitivt JAAAAAAAAAAAAA. Skulle verkligen vilja ha nåt samröre med dig då jag trivs så himla bra i ditt sällskap och ännu bättre blev det efter jag jobbade åt dig *L*
  Finns det något som jag inspirerat dig i? 
  Du har en framtoning av enorm säkerhet i det du gör - därför skulle jag kunna dras med i vad som helst ha ha ha...Men med svaren på fråga 3, så får du människor med dig - (de du inte får med dig har redan bestämt sig att inte låta sig påverkas alls), du är en inspiratör och brinner för det du gör, det inspirerar - även om jag själv inte är så snabb att svara på Tarotkorten alla ggr. Men jag har ett heltidsarbete på sida om vilket också påverkar - det hänger inte på din inspiration, utan min tid och vilja *L* Du inspirerar att "kvinnor kan" och det är kanon! du har berättat mycket om dig och din situation genom åren och även om du kan se händelser i dina kort så har du råkat ut för än det ena och än det andra, men starkt rest dig upp från svårigheter - det är en styrka och enorm inspiration för människor.
  Kondora

 • * Mona, Hur lärde du känna mig? 
  Genom föreningen Öppna Sinnen i Ö-vik.
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest negativa? 
  Då på 90-talet, var du ganska energisk och hade lite svårt att låta andra tala och ha åsikter. (ett flertal år senare så har livet lärt mig att lyssna...) 
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest givande? 
  Du genomför det du vill göra och låter dig inte hindras.
  Ditt dråpligaste eller roligaste minne med mig? 
  Det var roligt när du hade ordnat ett spåtält på torget i Umeå under "Umeå dansar och ler". För mig var det en ny upplevelse.
  Skulle du våga spå dig eller gå en kurs hos mig? 
  Ja!
  Finns det något som jag inspirerat dig i? 
  Att använda tarot tillsammans med numerologi. Din hängivenhet och att du är så seriös i ditt arbete. (och kan man tänka sig att det var du som fick mig att förstå hur vktigt numerologin var till Tarot, viket jag är väldigt tacksam för, likaså det fantastiska numroskopet du ställde för mig när jag nonchalant från början ansåg tt numerologi var bara bluff, men det var ju på den tiden mina åsikter räknades *L*) 
  /Mona


  * Anneli, hur lärde du känna mig?
  Jag gick kurs och gillar dina snabba svar. Din enkelhet och ändå unika möte med människor tillåter de bästa att finnas kvar runt dig. Jag tycker om att ge och få i möten med dig. Man fyller på sitt tomrum liksom ;) många kloka, knäppa och tokiga ord har man fått från dig ;) och de är alla lika värdefulla! Du är speciell! /Annelie


  * MI-Charlotte, Hur lärde du känna mig? 
  På kurs hos Satyam.
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest negativa? 
  Just nu kan jag inte komma på några, får återkomma om det, eventuellt, kanske? ;-)
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest givande? 
  Seriös, kan mycket. Rolig men ändå allvarsam (bra kombination tycker jag).
  Ditt dråpligaste eller roligaste minne med mig?
  Tarotkursen som var mycket rolig med humor och skratt.
  Skulle du våga spå dig eller gå en kurs hos mig?
  Absolut! Väljer dig framför andra som har varit tänkbara för mig men som trots allt inte är i samma "klass".
  Finns det något som jag inspirerat dig i? 
  I tarot, är ju mycket och inte helt lätt men man ser ju att det kan leda till en slags helhet till slut. Tarottexterna har också inspirerat mig, tycker dom är mkt bra och har även förstått hur mycket visdom som finns i det hela, att man inte bara behöver ha det till att spå, att det är så mycket mer, mkt utvecklande.
  /Mi-Charlotte


  *Santoshi, Hur lärde du känna mig?
  Jag har haft "span" på dej på distans ett tag! *skratt* Jag har ofta besökt din hemsida, badad i dina dom där färgerna som man kunde köpa ett tag, boken om reiki läste jag och blev inspirerad att efter ett tag gå en reikikurs och reikin förändrade mitt liv i det jag stod i då.Reikin hjälpte mej att bli frisk och utvecklas på flera sätt. Sen har jag hejat på dej när jag hjälpt Satyam med mässor och efter en provsmakning av dej på Englagård tog jag det underbara tillfället i akt
  att gå superkurs hos dej!
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest negativa?
  Jag har som du ser ovan dragits till att läsa en del av det du gör, men faktiskt var jag när jag såg dej första gången (minns inte när) lite "rädd" för dej. På samma sätt som jag en gång i tiden var för Pravesha om du vet vem det är. Ordet rädd är egentligen inte det rätta kanske, utan mer en väldig respekt och jag tror att din goda självkänsla tog fram mitt tvivel på mej själv och jag fick känslan av att vilja backa lite. Det var då det! Så det handlade mer om mej än om dej.
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest givande?
  Å, det är många! Att du är precis den du är. Utan krusiduller. Att du är så självklar och att du säger vad du tycker och tänker om saker ärligt. Att du är så inspirerande och det sätt du bjuder på dej själv på och hur du delar dina kunskaper på ett mycket personligt sätt och med mycket glädje. Att du har ett "jädrar anamma" och en tillit till livet som visar sej i att du tar svårigheter och motgångar som utmaningar och aldrig verkar ge upp! Att du är en andlig människa men med "fötterna på jorden" och liksom är både himmel och jord. Äkta människa, äkta gudinna *L*
  Skulle du våga spå dig eller gå en kurs hos mig?
  Har jag redan gjort, lalalalalala!
  Finns det något som jag inspirerat dig i?
  Se första frågan. Gå reikikurs och använda det i min vardag. (Även om jag under stundom faktiskt glömmer att jag har det fantastiska "redskapet" eller kanalen till hjälp och kraft.) Du har inspirerat mej i att faktiskt förstå att ta hand lite om mitt ego och se det som något bra också och inte bara vilja sudda ut det, för det är något vi måsteha på den här planeten. Åtminstone än så länge ;) Du har inspirerat
  mej i självkänsla, i att vilja lära mej mer om symboler, färger, tarot...Du har inspirerat mej att lyssna på mej själv och stå för vad jag känner är rätt även om "alla andra" tycker tvärtom. Du har inspirerat mej att titta på svårigheter som utmaningar. (Jag försöker i alla fall mer och mer...) Du är mycket inspiration Ylva! :o) Så glad att jag kommit i kontakt med dej och även om jag inte känner dej så himla bra egentligen så känns du ändå som en kär vän. :o) <3
  /Santoshi


  * Ann-Louise, Hur lärde du känna mig?
  Jag lärde känna dig genom att du umgicks med min mamma. Du kom och hälsade på en sommardag och introducerade familjen Rönnkvist i taron´s förtrollade värld.(1993) 
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest negativa?
  Eftersom vi inte träffats på länge så kan jag inte svara på den frågan. Antingen har du inga negativa egenskaper eller så har det bara bleknat ur mitt minne.
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest givande?
  Om jag inte missminner mig så är du en frisk fläkt som är uppriktig och rakt på..
  Ditt dråpligaste eller roligaste minne med mig?
  Finlandsbåten då vi skulle kolla en film och sedan kolla om det var något drag i baren. När filmen var slut så var vi framme i Holmsund. (ja, det var tider det, kommer inte ens ihåg vilken film vi såg, dyr bio i alla fall *L*) 
  Skulle du våga spå dig eller gå en kurs hos mig?
  Hemskt gärna.. Jag skulle vilja gå en kurs där jag kan få upptäcka något nytt.. Få utvecklas.
  Finns det något som jag inspirerat dig i? 
  Tack vare dig kom jag i kontakt med reikihealing och tack vare dina böcker lärde jag mig att använda tarotkorten..
  /Ann-Louise


  * Anna, Hur lärde du känna mig?
  Jag träffade dej på englagård, där du höll föredrag sedan spådde du mej och insperarade mej till att söka till Waldorfakademin och det är jag oändligt tacksam för:-) (och jag är tacksam att ha dig som klasskompis) 
  Jag tycker att du är bra på att säga vad tycker, på ett trevligt och hjärligt sett, mycket positiv och kreativ, stark och en bra förebild.
  Lugn, trygg.
  Din sämsta egenskap som jag kan komma på när jag tänkt efter en stund att du pratar lite för fort ibland så jag hänger inte alltid med.
  /Anna


  * Lisa, hur lärde du känna mig?
  På kurs. samma som mina negativa, vi är godtrogna, eller vill att alla ska vara goda så de får gå lite över gränserna. de mest givande är att du är underbart kärleksfull och öppen. det roligaste var att få komma hem till dig i Vara. jag vågar spå mig och gå kurs hos dig mer än gärna. Du har inspirerat mig att våga vara mer mig själv, du är fenomenal att locka fram de positiva bitarna i människor, och givetvis att bli asbra tarottolkare : )
  /Lisa


  *Annica, hur lärde du känna mig? 
  Via nätet på din sida och en tarot tolkning efter det en mässa.
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest negativa?
  Kan inte säga det är för positiv och tycker inte att det är relevant.
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest givande?
  Alla dina egenskaper för det är dom som gör dig till den du är Ylva.
  Ditt dråpligaste eller roligaste minne med mig?
  ( *cencurerat* yepp, vissa saker passar sig inte i tryck ;-) men för dig som är nyfiken så hade jag haft en trevlig hotellvistelse) 
  Skulle du våga spå dig eller gå en kurs hos mig? 
  Absolut har gjort det så varför inte igen...
  Finns det något som jag inspirerat dig i? 
  Att läsa om allt du gjort och funderat på skrattat mycket eftersom jag känt igen mig i mycket av det. Jag vet ingen som är så lik men ändå så olik....
  /Annica


  * Marika, Hur lärde du känna mig? 
  Indirekt via Margaretha på stallkatten då jag tog "din" distanskurs via henne.
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest negativa?
  Att du ska skriva så förbannat intressanta kurser och böcker, tänk på att en annan behöver sin sömn och det går ju inte knappt att sova då jag bara vill lära mig mer och mer tack vare dig.;) (*S* ja den var ju verkligen negativ) 
  Vilka egenskaper hos mig anser du vara de mest givande?
  Att du brinner för ditt ämne och är otroligt pedagogisk samt att du är jordnära och andligt begåvad.

  Skulle du våga spå dig eller gå en kurs hos mig?
  Nä för då är risken stor att jag inte får sova då kurserna är så roliga,pedagogiska och intressanta....Eller ok då... SJÄLVKLART skulle jag det:)
  Finns det något som jag inspirerat dig i?
  Ja i att vilja utveckla min andliga på ett jordnära sätt sida mer och mer
  /Marika