• Nyhetsbrev 210604

  Det har varit intensiva veckor, jag går själv kurs, mycket hemmavid, sortering, tolkningar, ja, jag har ett helt fantastiskt liv även om jag tidigare inte känt att jag räckt till, men struktur är vad jag jobbar på nu. Jag har vissa timmar per dagar för bland annat mail, tolkningar, kurser, just nu är det pyssel på hemsidan innan jag tar mig några koppar kaffe till tolkningar.

  Jag är nu klar med tre av mina kurser på engelska vilket innebär att de nu fått ett lyft, fast det vore bedrövligt om jag inte själv utvecklades för varje kurs, vilket jag upplever att jag gör, får mer inspiration, nya vinklingar för att skapa material som ger dig en bra grund i varje ämne.
  De kurser som genomgått ett lyft är Chakras och aura, Runmagi samt Tarot grundkurs.

  Nytt! För dig som följer mig, gått någon kurs, vill veta mer, vara i en gemenskap med likasinnade startar jag nu "Ylvas inre cirkel" >>>
  14 möten under resten av 2021, start den 20/6, avslut 21/12

  Aktuella kurstarter 
  Chakras och färger den 10 Juni >>>
  Detta är en kurs du bör ta del av för att förstå dig själv bättre, dina energier, dina eventuella blockeringar samt hur du skapar mer möjligheter med all den färg som finns omkring dig. Du lär dig grunderna av dina chakras, färgernas betydelse samt mönster. 

  Runmagi del 1 startar den 12 juni >>>
  Trots år av kurser inom andra ämnen har jag en upplevelse att detta är min bästa kurs, enorm respons av kursdeltagare, givande dessutom att dela med mig av min kunskap i ett ämne jag tidigare hållit för mig själv. Är det något verktyg som du vill ha till hands för att utvecklas rekommenderar jag denna kurs. Du kan använda runorna för att skapa mer magi i vardagen.

  Redan nu tipsar jag om sommarens veckokurs online
  28 juni till 4 juli Tarot grundkurs.
  Vi har webmöte 2 timmar per dag (x7 dagar), samtidigt som du har tillgång till materialet i texter och filmer. Du får ställa frågor som vi alla tolkar för, så ladda redan nu får sju frågor som du vill ha svar på.

  Du kan även boka mitt kurspaket >>> som ger dig tillgång till mina kurser resten av året, du kan även gå om dem vilket ibland är som en booster, en kick att få mer att falla på plats.

  Blogg kommer med lite om livet om du är nyfiken.
  Bokad tolkningar bör vara skickade senast måndag.

  Ha en härlig helg
  Soliga kramar Ylva

 • Innehåll

  På min hemsidasida finner du, menyn över
  Ylva Trollstierna (presentation av mig)
  Meny= Aktuellt
  Astrologi
  Aura och färger 
  Böcker och lekar (information)
  Int. 11 Top Psychic 2013 
  Prisma Tarot (min Tarotlek)
  Tarotakademin (allt om Tarot)
  Webinars (öppna för alla)
  Medlemsstart (startsida för medlemmar)
  PDF-böcker (medlemmar)
  Inspirit (distanskurs för medlemmar)
  Kalender
  Shop
  Tolkningar
  Tolkning i Tarot (bok att läsa eller lyssna till)
  Kontakt (med länkar till mina sidor)