• 201121

  skytten.jpg

  Du kan nu läsa ditt horoskop för perioden 22/11-20/12 >>>
  Grattis till dig som är född i Skyttens stjärntecken


  Boka din årstolkning för 2021

  ylvatarot2006.jpgÅrstolkningen innehåller som vanligt din hälsa, arbete, ekonomi, kärlek, andlighet, månad för månad.

  I samband med tolkningen  pratar jag även om dina energier (läs färger) samt vilket eller vilka kraftdjur som finns för dig samt vilken runa som kan stärka dig under året. Dessutom från den tid du har beställt tittar jag även på vad som finns för dig under tiden fram till 2021.

  Din tolkning finns sedan på din personliga kund eller medlemsprofil (har du inte en profil skapar jag en åt dig utan extra kostnad). På din profil kan du lyssna till tolkningen men även ta ner den till din mobil, surfplatta eller dator.

  När du bokar en tolkning kan du endera välja att betala med kort via sidan, klicka på den tolkning du önskar, eller så tar du aktuell summa för den beställningen som du kan betala via Swish till 073 063 1657. Alternativ betala via Paypal till order@ylvatrollstierna.se

  Efter din betalning, skicka mig ett mail, då får då bekräftat om jag fått din inbetalning samt inom vilken tid du kan väntas få din tolkning. Bokningar för årsstjärna är just nu ca 10 dagar.

  Efter det mailet svarar jag inte på mail från dig förrän du har fått din tolkning. Mail som kommer besvaras inte, då det är tidskrävande samt orsaker att tolkningar tar längre tid samt att jag känner mig "jagad". Allt för ofta kan jag få mellan 2-7 mail inom några dagar efter en bokning från samma person, det är koll att eposten stämmer, att datumet stämmer, hur någon ser sin tolkning, är den redan skickad, har jag rätt epost, var kan de lyssna på den o s v. Allt detta tar tid som påverkar tolkningar. En del mail har varit befogade då jag inte varit tydlig innan.

  Du får ett svarsmail av mig när du har betalt in med följande information:

  Jag har fått din kortbetalning/Swish/Paypal detta datum XX på summan xx.
  Din tolkning är beräknad till 20XXXX.
  Om du inte har fått din tolkning dagen efter, skicka ett mail eller sms.
  Den epost som jag svarar till är denna som nu besvaras via.
  Mail innan aktuellt datum kommer inte att besvaras.
  Om du inte redan har en kund eller medlemsprofil skapar jag en sådan till dig där din tolkning kommer att finnas, när den är upplagd får du ett mail av mig med information. 
  Efter att du har lyssnat är det okej att skriva eventuella följdfrågor.
  Pris 500 skr (50 euro). Alla betalningar sker i euro när du betalar med kort.


  chakra.jpgFör dig som inte är medlem - Du kan nu fram till black friday bli medlem för att få tillgång till min självstudiekurs i aura och färger, passar bra nu när vi närmar oss black friday.

  Du finner hur mycket text som helst om alla färgerna, din aura, dina energifält, dina chakras, även till mina yiangkort som du kan dra på sidan, dessutom finner du text om ca 80 kristaller med bild.

  Du kan klicka på ett yiangkort, läsa grunden om auran och färger samt ta en titt på sidan för röd/baschakrat på http://ylvatrollstierna.se/mailer/link/95880/340&source=gmail&ust=1606050551060000&usg=AOvVaw2PZ9htA_hALiDnSmEJITRZ" rel="noopener">denna länk>>>

  Pris: 500:- (50 euro)

  Endera bokar du genom att http://ylvatrollstierna.se/mailer/link/95881/340&source=gmail&ust=1606050551060000&usg=AOvVaw3N2c1l7Szz_V0cSD9V-AkD" rel="noopener">betala med kort här (säkert system Stripe)
  Du kan även swisha till 073 063 1657 
  Paypal - order@ylvatrollstierna.se


  Just nu tar jag mig ur en slitsam period. Jag ber om din förståelse att jag prioriterar årstolkningar, men jag mixar med svar på mail, lite pyssel på hemsidan, dock inte i samma takt som innan, tyvärr.

  Jag hoppas att du har en trevlig helg.
  Kram Ylva

 • Tarot distans

  Tarot distans


  Tuesday Dec 22 2020, 7:00 PM
  @ Online
  24 timmar Tarot online Ingår medlemskap på Tarotakademin.Du får under denna vecka lära dig det mesta om Tarot, alla korten även omvända samt i gemensamma tolkningar för att...
   
  Runmagi distans

  Runmagi distans


  Tuesday Jan 12 2021, 8:00 PM
  @ Online
  Runor är vårt första alfabet, varje runa har en symbolik, en berättelse av något som har skett, sker eller kommer att ske. Jag lär ut via det sätt jag fått lära mig, genom...
   
  Runmagi 18-25 Mars 2021

  Runmagi 18-25 Mars 2021


  Thursday Mar 18 2021, 9:00 PM
  @ Casa las Estrellas, Ibi, Spain
  Det är nu du har möjlighet att deltaga på den första Runkursen jag har IRL i mitt hem i Spanien.I kursen ingår runinitering, speciellt den 21 mars som är dagen för...