• 180924

  Du kan nu läsa horoskopet för perioden 24/9- 23/10 - Klicka här
  Grattis till dig som är född i Vågens stjärntecken.


  Bli färgstarkare i höst :)

  yellow Kopia.jpg

  Inne på medlemssidan finns en del grundtexter men för dig som vill mera så finns ett medlemskap med mera texter men även ljudfiler och filmer, webinars där jag förklarar mer omkring färgerna och orden. Reflektioner till varje kombination för att allt är en perfekt synkronisering där du väljer (under- och övermedmedvetet) den energi som påverkar dig nu. Hur kan du släppa mönster, skapa nya möjligheter?

  Till största del är det helt nya texter, baserat på färgernas energi och på ord. För om du inte visste det så älskar jag ord, meningar, ordspråk och så förstås allt som har med färg att göra. Du kan välja att se medlemskapet som en fristående färgkurs där färgerna är energi som vägleder dig i din utveckling utan att du behöver kunskap om aura och chakras (men det blir en bonus med tiden av den kunskap du lär in).

  Yiang är 79 kort med Yin och Yangsymbolen som grund med i alla tänkbara färgkombinationer.
  Min lek är uppbyggd på två färger på varje kort. Färgerna ska "tala" till din högra hjärnhalva och varje ord på varje kort bör "tala" till din vänstra hjärnhalva. Genom balansen av den högra och vänstra hjärnhalvan kommer du i kontakt med ditt högre jag där all sanning finns.

  Om du redan har min Prisma Tarotlek så kommer du att få mer till färgsymbolerna på den. Men här är det bara färgen med ett ord för varje färg. Dels för att ge dig insikt ifrån färgen, energins egenskap men också för att bygga meningar ifrån orden. Det är ingen slump vilket kort du väljer, det är den energin som du är i nu.

  Detta är ett tillfälle för dig som gillar färg, gillar symbolk, gillar ord och som vill utveckla mer av din intuition och inre medvetande.


  yiangboklek.jpgMedlemskap yiangsymbol.com 1400:-  ingår yiangsymbollek (eng) 
  För medlem på någon av mina andra sidor: 900:- 
  Bokar du medlemskap före 30/9 ingår en auratolkning som du får som film (samt bild) inne på din personliga medlemssida.
  Dessutom ingår Yiangleken samt Yiangboken.


  Swish 073 063 1657  Paypal order@ylvatrollstierna.se


  tolkningitarotbokreklam.jpg

  Du kan nu även boka min bok "Tolkning i Tarot" som i fortsättningen medföljer alla Tarottolkningar.
  A5 ca 90 sidor. Pris 154:- med frakt. Swish 073 063 1657

  *Denna bok är skriven för dig som bokat en tolkning i Tarot med mig. Du kan endera läsa den innan eller efter du har lyssnat en gång. Jag vill med den förklara lite mer om vad Tarot är, hur det fungerar för mig och ge dig tips att förstå din tolkning mer än om du bara lyssnar.

  Du kommer att läsa vad jag tänker, ibland kan det verka lite ytligt och ibland kanske till och med lite djupt. Kanske lite invecklande ibland men med en längtan att få ”prata” lite Tarot. Hur jag tänker, hur korten inspirerar mig och hur du kan välja att finna nya filosofiska tankar utifrån det som en perfekt spegling. Spegling fanns inte ens som en nyandlig tanke hos mig innan jag började med Tarot på allvar.
   
  *Vibrationerna är helt olika för olika områden, det visar först elementen på. Det finns fem element; Eld, vatten, jord, luft och eter. Eld som är en mer pushig energi, otålig, engagerande. Vatten som är en mer flytande energi men som också kan skapa vågor, detta var en metafor. Alltså handlar den energin om att det finns en inlevelse, känslor som kan vara harmoniska eller i obalans. Jordenergin är mer stabil, den är lugn, stadig, den är, men kan också stagnera. Medan luftenergi hela tiden är i rörelse, och i det oberäknelig. De fyra elementen är vi i hela tiden, till och från, samman och separerade. Eter är den energin som blir av alla dessa samman.
   
  * Men jag har min egen tolkning av att det var ”ment to be” (menat att bli) att jag skulle bli en av de främsta inom Tarot. Lät det skrytigt? Tror jag att jag är någon? Jajamän. I min värld är jag en av de allra främsta Tarottolkare som världen har skådat. Det är därför du ska skatta dig lycklig att du bokat en tolkning av mig och läser denna text. För det är inte bara för min skull som min väg banats av Tarotkort utan för att min själ och din själ har gjort en deal. Den att jag ska få inspirera dig att utveckla mer av korten.
   
  *Innan Tarot blev en stor del (den största) av mitt liv tänkte jag aldrig på sådana saker, men desto mer jag har satt mig in i korten har jag förstått de mönster som vi alla har med oss. Att vi alla behöver agera med något för att må bra, uttrycka något, arbeta för att överleva, att känna oss behövda (= bekräftelse). Att vi alla behöver någon som älskar oss, som tycker om oss, vänner, familj, en partner som ger oss det som vi tror att vi behöver, en spegling av känslor (=bekräftelse). Att vi alla behöver trygghet, oftast genom saker och ting, mitt hem, min bil, min stereo, min mat, mina kläder och så vidare. Det vill säga något som bekräftar att vi är någon, att vi har något, att vi har jobbat för något. Pratar du mycket? Det gör jag, allt för att få en bekräftelse på mina tankar. Jag vill bli sedd, hörd och känna att jag finns, att jag existerar.
   
  * Om vi skulle se det som en metafor då spelar du ett spel just nu, livets spel och du har valt en figur, utmaningar och olika nivåer av utmaningar. Kanske din själ har valt tuffa utmaningar, trösta dig då med att du redan har erfarenhet för att spela på de nivåerna. Men allt är relativt, du kanske tycker att din spelplan är tuff, kanske du kämpar på med att lösa en kärleksrelation som verkligen kräver energi. Det kan också vara så att någon annan valt en spelplan med utmaningar av livshotande sjukdomar, nära dödsfall, olyckor, fattigdom, våld eller beroenden. Kanske det till och med låter tuffare? Men om du tänker dig det som ett spel då brukar vi välja spel som motsvarar den erfarenhet som vi har med oss, dessa två spel kan ha liknande svårighetsgrader, det är bara två olika utmaningar.
   
  *Vid en tolkning visar korten din spelplan och hur du spelar den nivån. Hur du bemöter vissa utmaningar och vad då resultatet innebär. Tyvärr är andra personer bara utmaningar eller extra energi under spelets gång, vilket då innebär att du bara kan styra hur du spelar ditt spel. Inte hur andra blir involverade. 
  För det är också så att det finns fler spelare på samma nivå som dig, en del kan du samarbeta med och en del gör sitt bästa för att ta dina utmaningar för att peppa dig, för att skapa utmaningar.

  *Men jag kommer att säga det jag upplever ifrån korten, kanske för att provocera dig att kliva ur ett beteende som inte gynnar dig i längden. För det gynnar dig nu, för att det skapar händelser som du behöver för att växa med dig själv men det betyder inte att du behöver fastna i dem. 

  Du kanske inte ens vill höra något så kallat negativt som jag säger om dig, för det är alltid sårande när någon tycker något om oss. Men jag är neutral, jag är bara en mellanhand mellan korten och dig, jag har inga personliga tankar om dig, för mig är du perfekt som du är, du är i den fas som ger dig något, det är bara det att du aldrig skulle boka en tolkning med mig om det var så att jag inte skulle se det och försöka peppa dig att bryta mönster med dig själv, om det inte är att du jobbat med dig själv till att du får beröm av mig.
   
  Önskar dig trevliga soliga  höstdagar i slutet av September
  Kram Ylva
 • Vad är på g?

  Här under finner du min kalender, om du är medlem och inloggad finner du även tiderna för samtal till Inspirit.
  För dig som besökare ser du vad som är offentligt, som min inspirationshelg på Englagård. Just nu så erbjuder jag några tider denna vecka samtal.

  Jag har några tider där du kan boka in ett samtal med mig över webben. Du får samtalet inspelat och mailat så att du kan lyssna på det igen. (Är du medlem får du samtalet både som audio och video).

  I ca 45 minuter vägleder jag dig i det som du önskar, kan vara genom tidigare liv, en andlig kontakt eller frågor som jag svarar på via Tarot, kanske du vill veta dina färger eller någon energitråd som stör? 

  Förskottsbetalning och du mailar mig vilken tid som du önskar. OBS! tillfälligt erbjudande.

  För att ta del av samtalet behöver du ta ner programvaran från www.zoom.us och vi har ett samtal bara mellan dig och mig via en länk som jag skickar dig. Du behöver inte ha din kamera på, inte ens ljud utan kan välja att skriva i chatten.

  Kostnad 800:- Medlem 700:-

  Swish 073 063 1657


  Klicka på den 5/9  eller 6/9. Finns sex tider att välja mellan, 5/0 kl. 11, kl. 19 och kl. 20. 6/9 kl. 11, kl. 12 och kl. 13

 • Kalender

  M T W T F S S
  27
  28
  29
  30
  31
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
 • Presentation medlemssida

 • Presentation Tarotakademin

 • Presentation Aura och färger (Yiang)

  Obs, en äldre version, sidan är nu en medlemssida