• Ylvas böcker och lekar

  Klicka på varje boks länk, då kommer du till en presentationssida av boken.

  • Vipstars new age guide (2017)
   Lekar
  • Prisma Tarot (slutsåld, ny omarbetad skapas till 2019)
  • Totemskort (slutsåld)
  • Blomkort (slutsåld)
  • Yiangkort
   Böcker 2018 
 • Tarot, korten på bordet (April 2019)

  tarotkortenpabordetfram.jpgTarot, korten på bordet som jag skrev sommaren 2011, slutsåld 2017, nu i ny upplaga med boken Ylvas Tarotbrev inskriven.

  Denna bok är skriven som om du skulle gå en av mina kurser, där du läser dig till varje moment för att förstå korten samtidigt som du praktiserar. I slutet finns texten ifrån Tarot och elementstjärnan där jag tolkat varje kort i de fem olika positionerna. Ett slags facit när du vill ha svar direkt.

  Jag tycker att detta är min allra bästa bok om Tarot då den har ett flöde och allt med sig, dessutom en rubrik som heter "Diska och Desperate Housewives" som är enligt mig lite underfundig och visar på olikheten mellan de fyra damerna i leken.
  Klicka på länken för att se innehållsförteckning samt lyssna på några kapitel.


  A5 427 sidor. Pris: 250:- Frakt 55:- = 305:- Swish 073 063 1657

 • Tidigare liv och Tarot (Mars 2019)

  77d7355dc6dd2fdb765be5eb1d7c18995ea1958c_thumb.jpgI denna bok finner du grundtexter om tidigare (parallella) liv.
  Vem var du tidigare? Vilka omedvetna minnen påverkar dig idag? Kan dina rädslor vara minnen från tidigare liv? Vilka erfarenheter samt talanger bär du med dig från tidigare upplevelser?

  Du kan få svar på dessa frågor samt många fler ifrån minnen av tidigare liv i denna text.

  Du kan själv genom Tarotkorten lägga ut berättelser om dina samt andras tidigare liv, i det läsa innantill, eller för att lära dig mer om Tarotkortens kunskap. Alla 78 Tarotkorten är tolkade för att vägleda dig, du finner även den mest perfekta utläggningen för att få ut en berättelse av ett helt liv, från vem du var, hur du levde samt hur du dog.
  Även om du inte är intresserad av Tarot kan texterna ge dig en hel del information.


  A5 350 sidor. Pris: 220:-+ frakt 55:-=275:- Swish 073 063 1657

 • Astrologi och Tarot (Feb 2019)

  astrotarot.jpgVill du veta mer om ditt horoskop?
  Kanske du vill veta mer om vad alla planeter och stjärntecken handlar om?

  I denna bok finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.
  Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

  Du kan läsa vad de olika huset i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du finner annars i boken hur du får fram den), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

  Astrologi och Tarot?
  De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.
  Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort. 


  Ca 170 sidor. A5 format. 170:-+ frakt 55:- = 225:-.  Swish 073 063 1657

 • Spirituell Inspiration, bok 1

  spinomslagmini.jpgDen första av tre böcker i serien "Spirituell Inspiration". 
  Texter hämtade ifrån de 9 delar av nyandlig utveckling från Ylvas självstudiekurs med samma namn.
  I denna bok, den första av tre kan du följa de tre första delarna med grundtema: tidigare liv, astrologi samt aura och färger. Varje del har underdelar till dig att utvecklas via som speglingar, ditt högre jag kontra ego, temperament, kärlek, bekräftelse, målbilder, acceptans, livspassion, prioritering, reflektioner med mera. Du finner efter varje text olika övningar där du kan skriva i boken för att följa din egen utveckling.

  A5, 210 sidor
  Pris 210:- + frakt 45:- = 255:- Swish 073 063 1657


 • Tolkning i aura och färger

  auraframsida.jpgDenna bok är främst skriven för dig som bokat en auratolkning med författaren. Men faktum är att oavsett är det nog en av de bästa böckerna du kan läsa i ämnet.
  Du finner grunden om chakras, alla 10, alltså även de tre andliga, auran samt färgerna förklarade i varje chakra, även i kombination. Färgerna förklarade i auran i de olika fälten.
  Du har mallar längst bak för dig som själv vill måla en aura och sedan kan du tolka från texterna i boken som beskriver varje färg i varje chakra och i fälten.
  Du kan även använda boken till Yiang symbolkorten.
  Du kan läsa om djur och aura samt om energitrådar.

  Författaren Ylva Trollstierna har tidigare gett ut böcker i samma ämne, denna bok är en omredigerad version med mer text från boken "Ylvas aurabrev"


  A5 194 sidor
  ISBN 9789177738480
  Pris 160:- + frakt 55:- = 215:-
  Swish 073 063 1657

 • Yiang

  yiangbok.jpgI denna bok finner du en sida till varje färg eller färgkombination. 
  Du finner även vägledning ifrån kortets färger och ord.
  Det finns frågor till varje kort som är skapade ifrån dess färg och ord. De frågorna är för att ge dig själv vägledning, varför är du i den energi som kortet visar, hur kan du själv skapa vägledning? Varje fråga är baserad på färgernas egenskaper.
  Dra ett Yiangkort och få vägledning ifrån de energier som du befinner dig i.

  Yiang är 79 kort som baseras på fägerna; röd, orange, gul, grön, blå, indigo, lila, magenta, turkos, rosa, svart, vit samt grå. Endera som endast en färg eller i kombination med en av de andra färgerna. Varje färg har dessutom ett namn som beskriver färgens energi.


  A5 88 sidor
  ISBN 9789177737087
  Pris: 110:- + frakt 50:- = 160:-
  Swish 0730631657


  Du kan även boka boken direkt via denna länk