• Ylvas böcker och lekar
  • Vipstars new age guide (2017)
   Lekar
  • Prisma Tarot (slutsåld, ny omarbetad skapas till 2019)
  • Totemskort (slutsåld)
  • Blomkort (slutsåld)
  • Yiangkort
   Böcker 2018 
 • För att beställa

  Klicka på varje boks länk, då kommer du till en presentationssida av boken, samt länk till var du beställer din bok. Böckerna skickas ut via B.O.D eller Publit.


  Boken "Tolkning i Tarot" medföljer varje ny tolkning, men du kan även beställa den "bara" som bok.


  Tolkning i aura och färger" medföljer varje ny tolkning, men du kan även beställa den "bara" som bok.

 • Tolkning i Tarot

  tolkningitarotbokreklam.jpgHär är boken för dig som har eller vill boka en tolkning av mig, Ylva Trollstierna i Tarot.

  I texten berättar jag om min bakgrund, mina tankar om Tarot och hur jag tolkar Tarot för dig.
  Vad som finns i mina funderingar om Tarot i ämnen som:
  Hälsa, andligt, karma, kärlek, arbete och ekonomi samt i perioder. 
  Det för att ge dig lite mer att utveckla ifrån din tolkning.

  Denna bok är skriven för dig som bokat en tolkning i Tarot med mig. Du kan endera läsa den innan eller efter du har lyssnat en gång. 
  Jag vill med den förklara lite mer om vad Tarot är, hur det fungerar för mig och ge dig tips att förstå din tolkning mer än om du bara lyssnar.

  Du kommer att läsa vad jag tänker, ibland kan det verka lite ytligt och ibland kanske till och med lite djupt. Kanske lite invecklande ibland men med en längtan att få ”prata” lite Tarot. 
  Hur jag tänker, hur korten inspirerar mig och hur du kan välja att finna nya filosofiska tankar utifrån det som en perfekt spegling. Spegling fanns inte ens som en nyandlig tanke hos mig innan jag började med Tarot på allvar.

  Ibland sker ting som vi inte har en medveten aning om, för i min värld så vet din själ, den har redan valt. Sedan är ditt ego, du som person fast i dina mönster och förutfattade meningar som kan göra att du tror att saker kan vara på ett sätt men som sedan visar sig vara helt annorlunda. I följande text vill jag förklara utifrån mina tankar på vad jag tycker att du ska agera i för att skapa det bästa av din framtid.


  A5 90 sidor
  ISBN 9789177737551
  105:- + frakt 50:-= 155:-
  Swish 073 063 1657

 • Tolkning i aura och färger

  auraframsida.jpgDenna bok är främst skriven för dig som bokat en auratolkning med författaren. Men faktum är att oavsett är det nog en av de bästa böckerna du kan läsa i ämnet.
  Du finner grunden om chakras, alla 10, alltså även de tre andliga, auran samt färgerna förklarade i varje chakra, även i kombination. Färgerna förklarade i auran i de olika fälten.
  Du har mallar längst bak för dig som själv vill måla en aura och sedan kan du tolka från texterna i boken som beskriver varje färg i varje chakra och i fälten.
  Du kan även använda boken till Yiang symbolkorten.
  Du kan läsa om djur och aura samt om energitrådar.

  Författaren Ylva Trollstierna har tidigare gett ut böcker i samma ämne, denna bok är en omredigerad version med mer text från boken "Ylvas aurabrev"


  A5 194 sidor
  ISBN 9789177738480
  Pris 160:- + frakt 55:- = 215:-
  Swish 073 063 1657

 • Spirituell Inspiration, bok 1

  spinomslagmini.jpgDen första av tre böcker i serien "Spirituell Inspiration". 
  Texter hämtade ifrån de 9 delar av nyandlig utveckling från Ylvas självstudiekurs med samma namn.
  I denna bok, den första av tre kan du följa de tre första delarna med grundtema: tidigare liv, astrologi samt aura och färger. Varje del har underdelar till dig att utvecklas via som speglingar, ditt högre jag kontra ego, temperament, kärlek, bekräftelse, målbilder, acceptans, livspassion, prioritering, reflektioner med mera. Du finner efter varje text olika övningar där du kan skriva i boken för att följa din egen utveckling.

  A5, 210 sidor
  Pris 210:- + frakt 45:- = 255:- Swish 073 063 1657


 • Yiang

  yiangbok.jpgI denna bok finner du en sida till varje färg eller färgkombination. 
  Du finner även vägledning ifrån kortets färger och ord.
  Det finns frågor till varje kort som är skapade ifrån dess färg och ord. De frågorna är för att ge dig själv vägledning, varför är du i den energi som kortet visar, hur kan du själv skapa vägledning? Varje fråga är baserad på färgernas egenskaper.
  Dra ett Yiangkort och få vägledning ifrån de energier som du befinner dig i.

  Yiang är 79 kort som baseras på fägerna; röd, orange, gul, grön, blå, indigo, lila, magenta, turkos, rosa, svart, vit samt grå. Endera som endast en färg eller i kombination med en av de andra färgerna. Varje färg har dessutom ett namn som beskriver färgens energi.


  A5 88 sidor
  ISBN 9789177737087
  Pris: 110:- + frakt 50:- = 160:-
  Swish 0730631657


  Du kan även boka boken direkt via denna länk