• Tolkning i Tarot

  Här är boken för dig som har eller vill boka en tolkning av mig, Ylva Trollstierna i Tarot.

  I texten berättar jag om min bakgrund, mina tankar om Tarot och hur jag tolkar Tarot för dig.
  Vad som finns i mina funderingar om Tarot i ämnen som:
  Hälsa, andligt, karma, kärlek, arbete och ekonomi samt i perioder. 
  Det för att ge dig lite mer att utveckla ifrån din tolkning.

  Denna bok är skriven för dig som bokat en tolkning i Tarot med mig. Du kan endera läsa den innan eller efter du har lyssnat en gång. 
  Jag vill med den förklara lite mer om vad Tarot är, hur det fungerar för mig och ge dig tips att förstå din tolkning mer än om du bara lyssnar.

  Du kommer att läsa vad jag tänker, ibland kan det verka lite ytligt och ibland kanske till och med lite djupt. Kanske lite invecklande ibland men med en längtan att få ”prata” lite Tarot. 
  Hur jag tänker, hur korten inspirerar mig och hur du kan välja att finna nya filosofiska tankar utifrån det som en perfekt spegling. Spegling fanns inte ens som en nyandlig tanke hos mig innan jag började med Tarot på allvar.

  Ibland sker ting som vi inte har en medveten aning om, för i min värld så vet din själ, den har redan valt. Sedan är ditt ego, du som person fast i dina mönster och förutfattade meningar som kan göra att du tror att saker kan vara på ett sätt men som sedan visar sig vara helt annorlunda. I följande text vill jag förklara utifrån mina tankar på vad jag tycker att du ska agera i för att skapa det bästa av din framtid.