• Ylvas önskeprodukt

  Nu är det så här att jag gillar crowd founding, bidrar själv lite nu och då eftersom jag vet att bara en liten slant kan göra nytta. Med lite god karma kanske jag också har tur.
  För jag ber om en donation, om du tycker att jag har gett dig någon slags inspiration.

  Det är nämligen så att jag älskar rutade kollegieblock, det vet du om du följt mig via någon blogg, föredrag eller kurs eller kanske i någon text i en bok. För mig är det absolut det mest kreativa som finns, eller fanns, för jag har funnit produkten i mina drömmar som jag tyvärr inte har möjlighet att beställa. Den kostar nämligen 599 Euro (ca 7900:-)

  Produkten heter reMarkable (klicka för att kolla in).
  Det är som en surfplatta som jag både kan skriva och rita på. Alltså som ett rutat kollegieblock, bara det att det spars direkt på plattan. Frihet är vad detta skulle innebära för mig, jag som ofta har med mig ett rutat kollegieblock utomhus, i sängen, soffan, vid köksbordet. Där skriver jag upp idéer, projekt och annat och ofta så fullföljer jag inte för att det är för besvärligt att skriva in på datorn.

  Surfplatta är heller inte lösningen, för det handlar om att jag vill skriva och rita för hand och inte med ett tangentbord.
  Just nu har jag ritkramp för min nya version av Prisma Tarot, bara för att jag får börja om när jag gör något fel, för att sudda på pappret ger ändå lite märken, jag har ritat sviten Svärd, som sedan ska scannas in, men med reMarkable är allt fixat i ett.

  Jag gör ett försök att få ihop till min egen Remarkable, för en 10:a av dig och 789 till personer ger mig resurserna till denna fantastiska produkt. Jag startar helt enkelt en insamling för att göra mig själv lyckligare :) Kanske till och med du blir lyckligare av att supporta mig?
  Insamlingen pågår tills dess jag fixat ihop till denna produkt. I nästa rubrik finner du ut vad du får av mig (utan att kanske medvetet önskat det). • Alternativ Paypal

  Vilket jag fått några meddelanden om, kan du swisha till 073 063 1657. Skriv donation i meddelandet.

 • Tack eller varsego

  Nu tycker jag inte om att be om saker utan tror på utbyte.
  Så för dig som donerat kan du här ta ner min pdf bok om "Tarot och kärlek" (skapad för att sätta i pärm).

  tarotloveebok.pdf Tarot och kärlek pdf-bok
  tarotloveebok.pdf, 452KB

  Och för dig som mig som ibland önskar något som inte kassan tilllåter, du kan också ta del av den, min gåva till dig, för karma handlar också om att ge och få.