• Jag och Benedikt  på väg till beachen
  20130810 15.32.27.jpg


  Och på beachen
  IMG_0039.JPG

  Och vyn åt ena hållet
  IMG_0049.JPG

  Tyvärr hann vi inte med en åktur
  IMG_0037.JPG

  Vissa dagar var varma
  Screenshot_20130808144804.png
 • Extra sensia del 3

  Onsdagen den 7:e augusti är en helt vanlig onsdag, vi går och badar, jag skriver, gör något jobb, sitter på mitt rum, äter mat och dagen går.


  Torsdagen den 8 augusti är en varm och solig dag, jag sover till 8:45 sedan så går vi och simmar, idag kör jag två hela varv runt sjön, det är fullt med folk och det är en mysig stämning vid sjön, grilltältet är fullt, det rider omkring folk, hundar springer lösa i flock, änderna flyter på i lugn och ro, detta är en sådan där mysig dag som jag kommer att minnas som en varm sommardag i Kiev vid sjön. Jag ska inte ha mat men hon som servar envisas och hon kommer med maten och soppan ser läskig ut, hon gör sitt bästa på ryska att förklara att den är jättegod och jag ämnar nu gå utanför min trygga zon, det ser ut som det simmar döda pungkulor i soppan,men det visar sig vara goda köttbullar även om de är gråa. Jag får päron av Sergey och jag tar också ett kort på mitt osminkade fejs. 


  Fredagen 9 augusti, + 31 strålande sol, vi går och badar, ja, jag började denna dag att sjunga på Gyllene tiders "Jag går och fiskar".  :P Idag så ska vi ha intervju så vi är tillbaka vid 17 och så visar det sig att de har ställt in den, efter att vi har sminkats och klätt upp oss. Jag surar och Benedikt tycker att vi ska dra till Awah och jag hänger på, vi äter sushi och skrattar åt vårt tokiga äventyr. Idag shoppar jag Pina Colada, nagellack och lite godis och så dricker jag och Bendikt vin till två på natten medan vi sitter i min säng och ser filmen "what the bleep?" på franska. Bendikt som är islänning har bott 8 år i Frankrike där han också utbildat sig till numerolog och hans mamma bor där så han bor där emellanåt. 


  Lördagen den 10 augusti tänker vi dra till Dripne beach (beachen är det som syns på andra sidan) så får vi gå över en bro, som inte är för motortrafik. På ena sidan ser vi en sida av beachen, den är vi inte på väg till idag. utsikt över beachen och Kiev. Världens coolaste Arra tycker att det är för varmt. Nu är klockan 14:45 och det är +29. Vi går sedan till Mafia, äter pizza och sushi och sedan tar vi en tur på Krysthnatik, huvudgatan i Kiev som är avstängd för biltrafik eftersom det är helg. Det är underhållning på gatan, och vi är hemma sent.


  Söndag den 11 augusti får jag efterlängtad post efter några veckors väntetid, min kortlek kommer och jag är så lycklig och firar med Pina Colada och min Dilaramdress. Jag får också en otroligt vacker silvering av Elina då hon får ett ex av min lek, den ringen har jag knappt tagit av mig efter dess.

  Vi har varit och shoppat igen, ett av våra stora nöjen, idag skippade vi Awah, för det var jag och Veronica som for iväg själva, vi gick tvärs över gatan till Novus som ser ut precis som en vanlig ICA här hemma och nu shoppade jag lös på min "bästa"ryska, om hem med en massa delikatesser samt mitt nya mobilkort så jag kan surfa som jag vill och ringa här inom Ukraina, 

  Måndag 12 augusti, vi badar hela dagen, på kvällen har jag ont i fötterna, de är så svullna, Arra gör sin metod, den indonesiska och jag och Benedikt håller på att skratta ihjäl oss. De tror nämligen att "vind" kan ställa till det, man får för mycket vind i kroppen, så hon håller handen på min fot och så tar hon ut luften genom att rapa, och hon rapar och rapar, högt och ljudligt, gång på gång och jag och Benedikt asgarvar, det låter dråpligt, det som inte är dråpligt är att det fungerar, Vattnet försvinner!

  Tisdag 13 augusti.
  Vaknar efter en märklig dröm om att ha flyttat, bytt hus och jag vet ju att det betyder att jag ändrar något med mig själv och denna dröm känns mäktig så jag analysera i en bra stund med jag surfar, spår och skriver och så är det dags för bad igen. Vi sitter ute på kvällen och dricker vin och pratar, livet är märkligt, hemma är allt som vanligt (tror jag i alla fall) och här sitter jag, flera hundra mil hemifrån och är med i en tv-serie. Sedan är mina fötter svullna igen och Arra suger ut vind, börjar kännas som en normal metod! Jayc har gett mig länken till en sida där jag kan se film så jag ser Heat, odubbad, bara det är lyx.

  Onsdag 14 augusti.
  Vaknar upp och är yr, ja, så var TBE:n på gång igen, jag mår illa, allt gungar och oroar mig för hur detta ska gå, gör lite Sedona och det blir inte värre, en dag som jag tillbringar mesta tiden i sängen och ligger där med datorn och ser Fringe. Och ute regnar det som bara den. 


  Fortsättning del 4 - klicka här 

 • Kväll på stan
  20130810 21.30.26.jpg

  Mycket sushi
  20130809 19.31.52.jpg
  Glass på stan

  IMG_00072.JPG

  Det finns osminkade dagar också
  20130807 09.00.01.jpg

  Och soppa som var betydligt godare än vad den såg ut
  20130807 14.42.13.jpg

  Päron plockade jag utanför hotellet
  20130807 15.53.50.jpg