• 20/1-18/2

  Du kan känna att ingen förstår dig, all din längtan, det finns mer som du längtar efter att göra, som du vet skulle bli det bästa bara någon förstod dig. Viktigt är att du slutar vänta, agera nu, ta tag i det du vill göra, prova på, gör på ditt sätt, hälften vågat, hälften vunnet. Du kan nu finna mer inspiration, mer glädje i allt det du gör bara du vågar, bara du tar tag i det själv. Vänta inte in respons eller andra agerande, bjud på dig själv, du har en hel del att komma med som både utvecklar dig samt din omgivning, kanske dags att genomföra en idé som du tidigare känt osäkerhet inför.

  Den positivaste energin är att du kan känna mer mod, mer längtan efter att förverkliga dig själv.

  Den negativaste energin är att du kan hamna i konflikt med dig själv, med vad du vill, vad du törs, vad som är godtagbart, i det lura dig själv att fastna där du är.

  Du kan uppleva en splittring inom dig själv, du har dina drömmar men vågar inte riktigt ta ansvar för dig själv, det som kan bli, du kan glida undan, missa tillfällena, varför inte be om stöd, hjälp i det som du längtar efter, satsa på samarbete.

  Du vet inte riktigt vad du vill, du kan vara orolig känslomässigt, ha svårt att bjuda på dig själv, kan vara mer reserverad, misstänksam. Kanske det är att du inte vet var du har dina känslor? Är det en relation där du är ärlig i dina känslor kan den nu utvecklas djupare, om det inte är det, är det inte säkert att du håller dig kvar i relationen.

  Du kan bli lite tuffare, mer medveten om vad du själv vill förverkliga, agerar framåt, med självförtroende. En bra tid att se över din planering, ta in nya projekt, lita till din kunskap, du kan bygga upp en bra grund nu utifrån vad du vill genomföra.

  Du kan känna det som om att andra iakttager dig, allt det du gör, kan vara mer en känsla än en verklighet men antagligen är det att du vill förändra, förbättra saker för dig själv. Du kan i det tampas lite med dåligt samvete för att sätta dig i främsta rummet, ta plats.

 • Aktuellt

  Aktuellt


  By Ylva , 2021-01-19
  Aktuellt

  Börja året med att lägga korten på bordet!

  Grundkurs i Tarot på distans startar 31/1

  Posted in: default | 0 comments
 • Fiskarna 20 Februari - 20 Mars

  fisken.jpg

  Drömmande, romantisk och destruktiv.

  Element: Vatten

  Metall: Tenn

  Pos/neg: Negativ

  Kön: Feminin

  Kvalitet: Föränderlig

  Kroppsdel: Fötterna.

  Härskarplanet: Neptunus

  Färg: Blå, grön, lila

  Kristall: Ametist

  Växt: Cikoria, mossa, al.

  Tarotkort: Den Hängde Mannen

  Yrkesliv
  Skådespelare, musiker, dansare, försäljaren. Inom new ageområdet: Dansterapeut, frigörande sång och dans, medium.

  Nycklar
  Fantasifull, intensiv, medkännande, sympatisk, intuitiv.

  Lärdom
  Att tro på sig själv, att våga se det förgångna, nuet och framtiden och att vara i nuet. Fiskarna är drömmarna, de artistiska som trivs med liv och rörelse och lätt kan bli uttråkade och då komma i en inre konflikt och bli nedstämd. Är snäll och godtrogen, sensitiv och romantisk. Resor går till avkopplande platser, sol och bad. Och lite glamour. Pengar är svaret på lyckan, friheten och det som hjälper till att bygga ut garderoben. I kärleken är fisken romantisk och med höga ideal.

  Personlighet
  Du är romantikern, drömmaren den som lever i din egen romantiska bubbla. Du är uttrycksfull och totalt engagerad i det som ger dig glädje. Allt annat har du fullt sjå att försöka komma undan. För det som du ännu inte har erfarenhet inom det kan vara farligt eller ta ner dina romantiska drömmar om allt som ger glädje. Du är uttrycksfull och totalt engagerad. Du kan vara som en hoppjerka emellanåt, alltid sökandes efter något nytt som ska göra dig lycklig, för även om du är det så finns rädsla att det ska försvinna så lika bra att gardera sig. Du är den som dansar fram genom livet och många gånger stukar du tårna bara för att du inte vill se den hårda sanningen. Och allt som har med rytm att göra passar ditt sinne, dans, sång, musik men även att gå in i dig själv och skapa i drömmarna. Du är bra på att uttrycka dig bara det sker genom någon slags konst. Du följer ofta strömmen men finns det någon annan väg så kan du göra ditt bästa för att glida in där och göra det bästa av det. Du kan också ha en tendens till allvarlighet som gör att du drar dig undan. För många så kan du upplevas som lätt disträ och förvirrad, men då skulle de bara veta hur mycket du har att hålla reda på, för du är en sökare, efter det perfekta, det ultimata som ger lycka. Känslig, sensitiv och med ett stort hjärta.

 • Gilla sidan på Facebook