• 20/1-18/2

  Du kan ha lättare för att bli irriterad, ifrågasätta det mesta, du vill genomföra nya saker men vill ha ordning först, kan utan anledning känna dig trängd, orolig, inte förstå dig på dig själv. Du är nu öppen för förändringar men vill ta dem i din takt om du nu bara visste vad den var? Du är beredd att släppa det mesta bara du vet med dig att du kan förverkliga det som du innerst inne längtar efter. Du kan få djupare funderingar, ta lite mer allvarligt på saker omkring dig, du kan få andra i din omgivning att känna sig osäkra på vad du egentligen vill, bör öva på att vara tydligare.

  Den positivaste energin är att du nu vågar mer, stannar upp, reflekterar mer över vad du har i livet, vad du kan förändra i det.

  Den negativaste energin är att du kan bli trängd, grinig, dra dig undan, uppleva att ingen förstår dig.

  Du vill nog mest bara ha harmoni, stillhet, inte en massa saker som sker, som det ställs krav på dig att du ska klara av. Se upp att inte missförstånd kan ske då du kan ha svårt att uttrycka dig som du egentligen menar. Du kanske till och med har lätt att bli stressad, stanna upp, sätt din egen tid, skapa ditt utrymme, låt andra ta ansvar för sina handlingar.

  Du stannar säkert upp mer än vanligt, reflekterar över dina egna känslor, dina beteende, vad är det som du reagerar på, vad är det som du känner, vad vill du göra, hur vill du ha en relation, men risken är att det bara blir inre funderingar, kanske allt har sin tid?

  Du kan vara lite mera precis av dig, ha koll på allt och alla, kanske bry dig mer i andra än vad som är viktigt när det gäller dig själv. Ta ut det bästa av de speglingar du möter i andra, släpp kontrollbehovet då kan du utöka dina kunskaper, gå vidare med ny energi.

 • Aktuellt

  Aktuellt


  By Ylva , 2021-01-19
  Aktuellt

  Börja året med att lägga korten på bordet!

  Grundkurs i Tarot på distans startar 31/1

  Posted in: default | 0 comments
 • Jungfrun 24 Augusti - 22 September

  jungfrun.jpg

  Renlig, hälsomedveten o noggrann.

  Element: Jord

  Metall: Nickel

  Pos/neg: Negativ

  Kön: Feminin

  Kvalitet: Föränderlig

  Kroppsdel: Magen, tarmarna

  Härskarplanet: Merkurius

  Färg: Mörkblå, brun, grön

  Kristall: Onyx

  Växt: Smörblomma, myrten, mejram.

  Tarotkort: Domen

  Yrkesliv
  Sekreterare, lokalvårdare, sjukvårdare, författare. Inom new ageområdet som: Hälsovårdare, healer, Rosenmetoden.

  Nycklar
  Blyg, ärlig, trogen, pålitlig, praktisk och bestämd, lite kontrollerande, intelligent.

  Lärdom
  Att gå sin egen väg, tro på sina ideal, våga se även det "svarta" behålla optimism. Jungfrun är den ordentlige, ordningsamme som har kontroll (eller gärna vill ha). Tyvärr stämplad lite som pedant, men har många goda sidor, djupsinnig, ärlig, stark, envis och målmedveten. Oroar sig kanske lite för mycket men enbart av ansvarskänsla och är en sann idealist som är trogen sin partner och vänner så länge de finns vid Jungfruns sida. Resor går till hälsohem, skidorter och temaresor till ställen som är ansedda som seriösa. Pengar är det kontroll över, ordning och reda, pengar på fredag. I kärleken är Jungfrun trogen och finner en stor kärlek som den har kvar resten av livet även om partnern inte är kvar.

  Personlighet
  Som Jungfru är du nog mest känd för att vara pedantisk. Att ha ordning och kontroll och vara lite näsvis. Du har koll på läget, på varenda detalj och trivs allra bäst när du får andra att veta vad som gäller. Du kan ha svårt för förändringar och vill helst veta vad som gäller hela vägen innan du ger dig in i något nytt, men när du väl gör det så är du med hela vägen. Nitisk kanske också är ett annat ord som inte låter så positivt men allt det som du försöker styra upp i är ändå för allas bästa. Du vill ha lugn och ro och att allt ska ha sin plats. Det blir lättare för dig då, för du tar detta med ansvar väldigt allvarligt. Du bryr dig om det som du kan ta på, även det kroppsliga, du kan leva sundast av alla tecken i din iver efter det perfekta. Det ansvar du tar är orubbligt och du är att lita på, i alla fall så länge det går efter dina rutiner och din struktur. Du kan vara en av de trevligaste vänner att ha så länge allt flyter på. I ditt ansvarstagande så kan du ändå förändra, det som du tycker skulle må bra av en "renovering". Du ger sällan upp och kan vara lite av en tusenkonstnär i din iver att behärska livet med alla svängar.

 • Gilla sidan på Facebook