• Aktuell tolkning

  highpriestess4147317_640.jpgDu kanske som de flesta är less på att höra talas om virus? Men för många kan det kännas som oroliga tider, kanske ovisshet är stressigt? Då inte bara oron att bli smittad, utan hur kommer vardagen att te sig, hur går det med jobb, ekonomin, kärleken, ja, alla dessa viktiga delar i vårt liv som ibland ställs på tvären?

  Du kan nu boka en personlig tolkning i Tarot för perioden april-december. Få koll på vad som finns resten av året?
  Vad är viktigast för dig? Hälsan, arbete/studier, ekonomi, kärleken, spirituella funderingar?

  Din tolkning finner du på din personliga profil här på min sida, där du kan lyssna direkt, eller ta ner ljudfilen till din dator, surfplatta eller mobil. 

  Pris: 400:-  t. o .m 5/4. Medlemspris: 300:- 
  Swish och Revolut 073 063 1657 Paypal order@ylvatrollstierna.se

 • Konsultationer

  En fråga - ett svar
  Swisha 100 kr till 073 063 1657, skicka din fråga till ylvatrollstierna@gmail.com

  Medial tolkning
  Just nu 600:- få en läsning av din fysiska kropp, dina chakras och aura, energitrådar, tidigare liv, medial tolkning av hälsa, andlighet, sysselsättning, ekonomi, kärlek, guidekontakt.

  Tolkning i Tarot
  Keltiska korset, kort för kort, 3 månader, 500:-
  Halvårstolkning 500:-
  Tolkning i Tarot 299:- 

 • Personlig auramålning

  aurabilder.jpg

  Om du vill ha en färgstark bild av dig själv med tolkning av vad du kan vidareutveckla är en auratolkning något för dig.

  Vad berättar jag om dig utifrån dina energier (färger)?
  Jag går igenom varje chakra, berättar vad chakrat handlar om och vad det innebär att du har den färgen eller färgkombinationen där. Kopplar samman de chakras som är i olika fält- det fysiska, det emotionella och det mentala samt det andliga.

  Jag ser på detaljer, energiavvikelser och begränsningar, peppar dig att förbättra dina energier med råd och peppar dig ännu mer där energierna är i fas.

  Chakra för chakra, färg för färg. Ser på helheten, ger dig tips omkring dina energier när det gäller arbete, ekonomi, kärlek, hälsa och din andliga utveckling.

  Peppar dig att släppa de begränsningar som du eventuellt har (vilket vi alla har) och peppar dig att stärka det som är givande för dig i din process i livet just nu.

  Detta är som en personlighetsanalys av dina energier, de som du skapat och de som ger dig mer möjligheter att skapa mer av dig själv. Du kan dessutom läsa mer om dina energier här (som medlem) inne ifrån bilden och de färger jag pratar om.


  Du får din auratolkning i film, samt bilden separat. Du kan se och lyssna online via mobil, dator eller surfplatta.

   Auratolkning 500:-
  Swish 073 063 1657
  Mail ylvatrollstierna@gmail.com

 • Via distans

  Jag jobbar på distans vilket är det sätt som jag bäst och enklast erbjuder dig vägledning.

  Att spå på distans, fungerar verkligen det? För mig har det fungerat i över 40 år, jag är rätt övertygad. Och nej, jag vill inget veta om dig, så lite som möjligt. Inga frågor, inget som berättar eller antyder vem du är eller vad du gör, jag vill berätta. Tolkningarna görs i den ordning de är inbetalda. Jag sätter in dem i ett dokument där jag skriver vilken dag du har betalt in och vilken dag det är skickat.


  När jag ska göra din tolkning, är det din stund. Jag har en speciellt program på en mobil som jag bara spelar in tolkningar på. Ofta tolkar jag sen kväll och nattetid, sitter i min egen hörna med en kopp kaffe, blandar korten, tänker på dig och lägger upp en så kallad stjärna. Manuskriptet av ditt liv under denna period och sedan börjar jag med att säga vilket datum det är samt vilken period tolkningen gäller. Jag går sedan igenom din personlighet, din hälsa, andliga utveckling, arbete, ekonomi, kärlek, perioderna samt avslutar med vad som är sämst eller bäst.

 • Information om din sida

  Du får en egen profilsida här inne, den ingår och kostar inget extra (enbart medlemskap som du kan läsa mer om i övre menyn)
  konsultationmall.png

  Liten bild tyvärr, men en förklaring till din egen profilsida.
  I det gröna området finns ditt namn. Längst till höger finns en knapp för inställningar av ditt konto. Där kan du ta bort om du inte vill följa med i nyhetsbrevet. På de inställningarna för att göra mig glad får du gärna lägga upp en profilbild, alltid trevligt för mig att se det yttre av vem som är bakom en epostaddress. Det är bara du och jag som ser det som finns på din profil.

  Under rubriken LJUDFILER finns din tolkning, du kan välja att klicka på bilden för att lyssna, eller på länken för att få upp den på en sida med spelaren. 


  knappner.png

  Detta är knappen (till höger om rubriken på din tolkning) du trycker på för att ta ner din ljudfil, film, bild eller PDF.

  När du har tagit ner den till din dator, välja att ta bort den via papperskorgssymbolen bredvid, tolkningar tas bort ca varje halvår, se till att spara, vilket du kan göra i mobil, surfplatta eller dator.  Jag sparar alla tolkningar i ett år (ifall något går fel).


 • Jag, Ylva som tolkar...

  170327ylva.jpg

  Du läser mer om mig på denna länk

  http://ylvatrollstierna.se/vem-ar-ylva

  Jag har tolkat Tarot sedan 1974, heltid sedan slutet på 90-talet.

  Använder främst Tarotkort som är min passion, men ser även auran, tidigare liv, kan förmedla kontakter med andar, andliga guider, är medial. Ta gärna en titt på sidorna från det jag blev 11 bästa mediet internationellt i Ukraina 2013. 

  Du når mig för funderingar på ylvatrollstierna@gmail.com

  Är enormt tacksam för möjligheten, förtroendet att vägleda dig.