• För att beställa...

  När du bokar en tolkning kan du endera välja att betala med kort via sidan, klicka på den tolkning du önskar, eller så tar du aktuell summa för den beställningen som du kan betala via Revolut till 073 063 1657. Alternativ betala via Paypal till order@ylvatrollstierna.se

  Efter din betalning, skicka mig ett mail, då får då bekräftat om jag fått din inbetalning samt inom vilken tid du kan väntas få din tolkning (ca 1-2 veckor oftast).

  Efter det mailet svarar jag inte på mail från dig förrän du har fått din tolkning. Mail som kommer besvaras inte, då det är tidskrävande samt orsaker att tolkningar tar längre tid samt att jag känner mig "jagad". Allt för ofta kan jag få mellan 2-7 mail inom några dagar efter en bokning från samma person, det är koll att eposten stämmer, att datumet stämmer, hur någon ser sin tolkning, är den redan skickad, har jag rätt epost, var kan de lyssna på den o s v. Allt detta tar tid som påverkar tolkningar. En del mail har varit befogade då jag inte varit tydlig, en del är för att påminna mig om att de väntar på sin tolkning.

  Du får ett svarsmail av mig när du har betalt in med följande information:

  Jag har fått din kortbetalning/Revolut/Paypal detta datum XX på summan xx.
  Din tolkning är beräknad till 20XXXX.
  Om du inte har fått din tolkning dagen efter, skicka ett mail eller sms.
  Den epost som jag svarar till är denna som nu besvaras via.
  Mail innan aktuellt datum kommer inte att besvaras.
  Om du inte redan har en kund eller medlemsprofil skapar jag en sådan till dig där din tolkning kommer att finnas, när den är upplagd får du ett mail av mig med information. 
  Efter att du har lyssnat är det okej att skriva eventuella följdfrågor.

  Du finner mer information om tolkningar på denna länk: www.ylvatrollstierna.se/konsultationer

 • Via distans

  Jag jobbar på distans vilket är det sätt som jag bäst och enklast erbjuder dig vägledning.

  Att spå på distans, fungerar verkligen det? För mig har det fungerat i över 40 år, jag är rätt övertygad. Och nej, jag vill inget veta om dig, så lite som möjligt. Inga frågor, inget som berättar eller antyder vem du är eller vad du gör, jag vill berätta. Tolkningarna görs i den ordning de är inbetalda. Jag sätter in dem i ett dokument där jag skriver vilken dag du har betalt in och vilken dag det är skickat.

  När jag ska göra din tolkning, är det din stund. Jag har en speciellt program på en mobil som jag bara spelar in tolkningar på. Ofta tolkar jag sen kväll och nattetid, sitter i min egen hörna med en kopp kaffe, blandar korten, tänker på dig och lägger upp en så kallad stjärna. Manuskriptet av ditt liv under denna period och sedan börjar jag med att säga vilket datum det är samt vilken period tolkningen gäller. Jag går sedan igenom din personlighet, din hälsa, andliga utveckling, arbete, ekonomi, kärlek, perioderna samt avslutar med vad som är sämst eller bäst.

 • Jag, Ylva som tolkar...

  tarotstartpaket.jpg
  Du läser mer om mig på denna länk

  http://ylvatrollstierna.se/vem-ar-ylva

  Jag har tolkat Tarot sedan 1974, heltid sedan slutet på 90-talet.

  Använder främst Tarotkort som är min passion, men ser även auran, tidigare liv, kan förmedla kontakter med andar, andliga guider, är medial. Ta gärna en titt på sidorna från det jag blev 11 bästa mediet internationellt i Ukraina 2013. 

  Du når mig för funderingar på ylvatrollstierna@gmail.com

  Är enormt tacksam för möjligheten, förtroendet att vägleda dig.

 • Information om din sida

  Du får en egen profilsida här inne, den ingår och kostar inget extra (enbart medlemskap som du kan läsa mer om i övre menyn)
  konsultationmall.png

  Liten bild tyvärr, men en förklaring till din egen profilsida.
  I det gröna området finns ditt namn. Längst till höger finns en knapp för inställningar av ditt konto. Där kan du ta bort om du inte vill följa med i nyhetsbrevet. På de inställningarna för att göra mig glad får du gärna lägga upp en profilbild, alltid trevligt för mig att se det yttre av vem som är bakom en epostaddress. Det är bara du och jag som ser det som finns på din profil.

  Under rubriken LJUDFILER finns din tolkning, du kan välja att klicka på bilden för att lyssna, eller på länken för att få upp den på en sida med spelaren. 


  knappner.png

  Detta är knappen (till höger om rubriken på din tolkning) du trycker på för att ta ner din ljudfil, film, bild eller PDF.

  När du har tagit ner den till din dator, välja att ta bort den via papperskorgssymbolen bredvid, tolkningar tas bort ca varje halvår, se till att spara, vilket du kan göra i mobil, surfplatta eller dator.  Jag sparar alla tolkningar i ett år (ifall något går fel).


 • Hur går en tolkning till?

  Klicka på ljudfilen, för det är så som din ljudfil ser ut på din sida, fungerar det? Bra :) Fungerar det inte, maila mig.  Jag ser först på vem du är i perioden, sedan på din hälsa, hälsa för mig är allt i från en tanke till en sjukdom samt hur du mår i vardagen. Men även vad du tänker, vad du känner samt hur du agerar. För mig är det att tanken är kraften till hälsa, positiva tankar lika med välmående, en negativ tanke kan skapa en obalans först i tanken, sedan i känslan,  slutligen i din kropp. Om jag ser en obalans  berättar jag det för dig samt vilket mönster som skapar detta, sedan är det upp till dig att agera. Hälsa är för mig inte bara sjukdomar utan det hela tillståndet, hur mår du, hur känner du dig, hur upplever du dig själv, din situation? Blasé, tom, trött, glad, pigg, eller blir du en hurtbulle? De flesta har någon svacka under en period, kan vara en förkylning, tillfällig ryggsträckning, återkommande värk av tidigare skada eller en depression. Det viktiga är för dig veta när samt hur kan du förebygga. Om jag däremot råder dig att uppsöka läkare bör du ta det på allvar. Men det betyder inte att det är allvarligt, däremot att det kan bli om du inte agerar i tid. Är det allvar kommer du att höra mig verkligen "prata allvar" med dig, inget du missar.

  Efter det ser jag på din andlighet, då menar jag inte newage sökande även om det ibland kanske är en del av din andlighet. Utan mer på var du står i din andliga utveckling, vad som är dina bästa områden att utveckla under perioden.

  Arbete använder jag som ord, visst menar jag arbete, du vet, som typ ett 7-16 jobb. Men vi jobbar alla olika, oregelbundna tider, helger, kanske utan fast anställning, kanske extra eller i vårt hem eller som egen företagare. Men med ordet arbete menar jag även vad du gör av din drivkraft, vad du förgyller din tid med, eller vad som inte alls fungerar. Men här kommer även studier in,  studier kan vara heltid, på distans eller bara någon kurs eller internetutbildning eller kanske till och med internutbildning. Jag ser även på under vilken tidsperiod i perioden det är mest aktuellt. Observera att arbete alltså inte behöver betyda en fast anställning utan kan lika gärna vara att du som man säger jobbar svart eller bidrar genom hjälparbete, det är tiden, engagemanget, orken du lägger ner som kommer i fokus.

  Ekonomi - med det menar jag din vardagsekonomi,då ser jag inte till om du har miljoner på banken eller om du har miljoner i krav hos kronofogden utan hur fungerar din ekonomin under denna period. Vilka perioder är trygga,vilka bör du planera för, det händer tyvärr att det finns oväntade utgifter, då kan det vara bra att veta om dem. Ibland händer det även att det kommer in extra oväntade pengar.

  Kärleken är för de flesta det viktigaste, för mig är det viktigaste att du älskar dig själv, det är grunden för att få en relation att fungera. Vad har du i kärleken under detta halvår? En ny romans, en stor kärlek eller kanske rent av en separation? För allting kan hända. fördelen med en tolkning är att du är beredd, kan agera.

  Jag ser till alla dessa områden även om vi oftast bara är intresserad av någon av dem just för stunden, men det är viktigt anser jag att ha en helhetsbild. För jag ser även till olika perioder, de månader som ingår i din tolkning från nu samt framöver. Jag ser även på vad du har i din omgivning,  vad som är ditt öde samt det som är viktigast för dig under denna period.


  För mig är det inte att vårt öde är förutsägbart, jag ser livet som ett dataspel, hur du agerar på den nivå du spelar nu, det avgör vilka resultat du kan få. Sedan kan vi alltid ändra vår livsväg genom att få kunskap om vad som händer om vi fortsätter som vi påbörjat. Men märk väl, detta är inget sätt för mig att gardera mig för att min tolkning ska stämma överens vad du än gör, utan det finns i varje nivå i ditt livs spel vissa punkter som du måste igenom. Du bör känna igen dig i en tolkning, annars är något helt galet, då ska du höra av dig till mig direkt. I snitt kan jag säga att ca 80% av de jag tolkar för återkommer, det finns en anledning till det, då antagligen att de fått vägledning som gett dem en klarare bild av sin framtid.

  Jag brukar jämföra en tolkning metaforiskt med en väderspådom, om jag vore en meteorolog, sa att det kommer att bli 10 minusgrader och snöstorm i mitten av juli vore det dumt av dig att ge dig ut i badkläder, tro att vädret är som förväntat typ 30 + solsken. Istället om du vet, kan du ta på dig vinterkläder, stanna inomhus eller resa bort, men oavsett kommer ovädret att bestå, det kan du inte göra något åt men du kan agera, du kan handskas med din situation ur ett annat perspektiv med vetskapen av vad som kommer sedan.

  Jag tror att livet är perfekt precis som det är just nu även när det krånglar för det är något som du inte tagit hänsyn till i din känsla som skapar obalansen, alla lärdomar är något att vara tacksamma för. Det finns inget ont som inte har något gott med sig. Men ser jag något som krånglar då gör jag mitt bästa för att guida dig ut ur det med den bästa erfarenheten. Jag anser att vi alla har ansvar över vårt eget liv, därför lägger jag inte heller kort för någon som inte är närvarande. Alltså jag tolkar inte kort för någon som inte bett mig att lägga kort, typ som en partner eller tilltänkt partner. Däremot kan jag se vad som finns för dig med en partner, vad du bör tänka på. Barn är ett undantag, om du är mamma (pappa) till ett barn under 18 år då ser jag på vad som är viktigast för dig för att du ska kunna vägleda, stötta ditt barn på bästa sätt, men det är bara om du frågar efter det.

  Du bör först lyssna en gång rakt igenom på tolkningen, sedan lyssna igen, då pausa och göra anteckningar. Det kan finnas något som du tycker att jag missat, då helt enkelt för att korten inte anser att det är lika viktigt som du tycker. Eller kanske det är något som du önskar att jag ska förtydliga, men det är även bra att göra anteckningar istället för att lyssna på tolkningen varje gång du undrar över något. I samband med det, tänkt logiskt, om jag säger att du har en bra period i exempelvis februari innebär det att det mesta du tänkt att genomföra är genomförbart. Men du kan naturligtvis vakna upp med huvudvärk en morgon i en bra period men det kommer inte att vara långvarigt eller ha någon större betydelse i ditt liv.

  Jag har mitt speciella sätt att prata, direkt till dig, har inte alltid så vårdat språk utan går på, bli inte förvånad om jag skulle säga att du beter dig patetiskt eller ska rycka upp dig. För ibland  kanske jag provocerar eller tar dig i örat, för ditt eget bästa. För mig är tolkningen bara din, när jag är klar  är det som en bok jag läst, påminner du mig  kommer jag ihåg delar men jag släpper, det är ditt liv. Jag vill ditt bästa, att du ska älska dig själv, älska ditt liv, skapa det bästa av det. Det är mitt mål med en tolkning, att vägleda dig genom en period till att se klarare på de mönster, möjligheter som du har med dig. Här kanske jag ska passa på att tala om att det finns ibland vissa biljud med på inspelningen, kanske en hund som skäller till, fåglar som kvittrar och andra oväntade händelser, vilket lätt händer när jag sitter vid mitt skrivbord eller utomhus men se det positivt, det är en levande tolkning. ;)

  För mig är du en viktig person, den viktigaste i ditt liv, en själ i din utveckling som jag önskar ska leva lyckligt här på jorden. Jag gör din tolkning med så få fördomar som möjligt, likväl som jag försöker att inte ha förutfattade meningar. Jag säger det jag ser, på mitt sätt, ibland kanske lite "hårt" men med kärlek, med mål att inspirera, få dig att våga skratta åt dig själv, älska dig själv för den du är med alla de mönster samt utvecklingsmöjligheter som finns i ditt liv. Du är unik, det är även ditt liv, även om det ibland kan verka mycket vardag.


  Tänk gärna igenom innan tolkningen vad du har tänkt dig i ditt liv under denna period, det kan ge dig både ett stöd men också de gånger allt inte går enligt planeringen en öppenhet, nyfikenhet för vad som sker istället. Jag är helt övertygad om attraktionens lag, vilket inte behöver betyda att du är det, men jag tror att tankens kraft är den starkaste, att vi får det vi tänker ( ibland snurrar det undermedvetna på åt alla håll och kanter). Om jag ser att du fastnat i något försöker jag få dig att se det positiva, utveckla det istället. För det vi motstår det kvarstår är också ett av mina favorit ordspråk.

  Vad kommer upp i en tolkning? Det som är viktigast för dig även om du kanske inte ser det idag. Exempelvis flytta kan du göra när som helst, varken jag eller korten bestämmer när. Men om jag säger att en flytt inte verkar bli av eller uppskjuten då har du vägledning ifrån det. Säger jag att det verkar som du ska flytta, ha det i beräkning även om du inte tänkt det själv eller precis har nyss flyttat. Det kan hända att du bor i drömhuset, men allt kan hända, din partner slänger ut dig, huset ”går sönder”, ekonomin rasar eller du hittar det ultimata huset eller din arbetssituation gör att du måste flytta. Se då till vad som finns med flyttningen. Det kan också vara att du ska flytta, allt är klart och jag säger inget, varför? Därför att flytten ärsjälvklar att den inte behöver förtydligats utan det finns annat som är viktigare.

  Tänk även på att alla går in i svackor någon gång under ett år, det är vanligt med perioder där vi är trötta eller nere, viktigast är att se hur länge den perioden varar, inte tro att det är något extra speciellt för då kommer jag att säga till. 

  Du kan även välja att se din tolkning som en manual till den nivå som du nu spelar i livet spel, vilka "cracks" finns det? Vilka genvägar som inte är senvägar, vilka möten, utmaningar men också extra hälsa och skattkistor kan du finna efter vägen?

  Sist vill jag bara poängtera att jag känner en tacksamhet till dig som ger mig förtroendet att tolka vad som finns i ditt liv.