• 20/1-18/2

  Du kan känna en rastlöshet som både kan vara positiv samt negativ, du kan i det längta efter att förändra omkring dig, ditt hem eller dig själv, du tänker efter vad du vill ha, planerar på efter eget huvud med nya idéer. Du kan känna att du har mer energi, mer glädje i det som du gör, lust att göra mer som du har funderat på men tidigare men inte riktigt haft inspiration till att förverkliga. Du kan känna mer krav ifrån omgivningen, ha lite svårt med att anpassa dig efter det. Du kan känna tvivel över vad du gör, vad du vill göra men med lite eftertanke tar du säkert en förändring i taget.

  Den positivaste energin är att du nu inte väntar in utan agerar, är mer medveten om hur du ska genomföra saker som du längtat efter.

  Den negativaste energin är att du kan känna dig trängd, instängd av dig själv, som om du bonat in dig i ett hörn, inte vet hur du ska ta dig vidare utan att förstöra det som du redan skapat sedan tidigare.

  Du kan känna dig otålig, rastlös, du kan ha svårt att koncentrera dig, kanske tycker att det är för många svängar omkring dig. Du kan uppleva dig splittrad i dina tankar, ha svårt att få något gjort, en bra tid att studera andra, vad de gör istället för att agera själv.

  Du lyssnar in vad du känner, försöker att förstå de olika aspekterna av dina känslor, vill gärna uppleva allt det som du känner, upplever inom dig. Du vågar förändra, vågar agera, ta ansvar för dina känslor vilket ger dig bättre kvalité, en inre trygghet.

  Du kan känna dig splittrad, vet inte riktigt vad det är som du vill göra, kan ha många funderingar. En del av dig kan vilja förverkliga något nytt medan en annan del hellre vill ta det lugnt, vara en del av gemenskap, utveckling tillsammans med andra.

 • Aktuellt

 • Kräftan 22 Juni - 22 Juli

  kraftan.jpg

  Hemkär, romantisk, skygg o blyg.

  Element: Vatten

  Metall: Silver

  Pos/neg: Negativ

  Kön: Feminin

  Kvalitet: Kardinal

  Kroppsdel: Bröstkorg, matsmältningssystemet.

  Härskarplanet: Månen

  Färg: Silvergrå

  Kristall: Pärla

  Växt: Lilja, näckros.

  Tarotkort: Månen

  Yrkesliv
  Undervisning, kock, sjukvårdare, läkare. Inom new ageområdet som: Healer, kursledare, vegetarisk kock, hälsohem, kost.

  Nycklar
  Kärleksfull, omhändertagande, omtänksam, sympatisk och försiktig.

  Lärdom
  Att stanna upp i nuet, vara trygg i sig själv. Kräftan är den som är mest hemkär, trivs i hemmet med de sina, har full kontroll över kastruller och gardiner i en salig blandning. Är ömsint, omvårdande och skulle behöva svängdörrar i sitt hem som alltid är öppet för den som behöver någon att luta sig emot. Resor undviker en kräfta om den inte kan ta med sig hemmet, det vill säga husvagn eller husbil och då gärna i anslutning till hemmets trygga vrå. Pengar är något som andra ser till att man alltid har och de investeras först och främst i köksinredning och i hemmet. Kärleken är viktig, livets elixir. Trivs med ett fast förhållande, ett magnifikt bröllop och många barn.

  Personlighet
  Du är en harmonisk person som trivs med att ta det lugnt tillsammans med andra. Du drivs av dina känsloupplevelser. Hemkär och älskar dina närmaste som du ger mest tid av allt. Du kan pyssla på i det oändliga hemmavid men har inte lika stort tålamod om du är utan för din gräns. Men du är tålmodig så länge det gynnar dina närmaste, för i ditt liv så lever du genom andra, familjär. Dina närmaste är det viktigaste och deras välmående och du har ett sjätte sinne när det gäller att känna in hur andra mår. Du är bra på att vårda och få allt att vara i harmoni med en  positiv anda och med mål att stärka gemenskap. Du har en gåva med din lyhördhet och ditt sinne för att skapa välmående sedan om det är genom en kram, genom närvaro eller genom att du bakar bullar har ingen betydelse, du finner den väg som är rätt för att det ska vara harmoni. Du kan ha stort intresse i heminredning bara för att ditt hem betyder så mycket, och reser du bort så tar du gärna med dig något för att dekorera så att du känner dig som hemma. Du kan vara suverän på att laga mat, men på dina villkor, viktigare att det är gott än nyttigt. Även om du sätter dina närmaste främst så är målet med det att du ska må bra eftersom du mår bra när det finns en välbalanserad gemenskap. Du kan när du bli sårad sätta upp ditt skal, stänga dörren till kontakt och dra dig undan, väldigt sårad. Du kan gå genom eld och vatten för att nå målet med harmoni.

 • Gilla sidan på Facebook