• Horoskopet för Kräftan 24/10-22/11

  Nu har du starka känslor som studsar runt, du kan bli förvånad över allt du känner, allt som du vill uppleva. Du kan längta mer än vad du befinner i verkligheten, det kan kännas svårt att agera ifrån en spontanitet då en rädsla kan dominera ditt sätt att vara. Du vill mycket men vet inte riktigt hur du ska agera för att det ska bli som du vill.

  Du trivs med gemenskap, kan ha svårt att vara ensam samtidigt som du i kärleken kanske vill ha både mer distans samt en djupare relation, det kan vara lite svårt att förverkliga nu. Du kan uppleva en riktigt bra period nu där du funderar över vad du ska hitta på härnäst, öppen, spontan, väldigt social, medveten om din kompetens, låter andra veta hur himla bra du är just nu.

  Du gör det som är viktigt, har en bra koll på läget, mer fokuserad, kastar dig kanske in i nya projekt, full av lust, idéer över hur saker och ting bör vara.

  I kärleken kan det var att du nu uttrycker dig lite för mycket, lovar guld och gröna skogar bara för att känslan är stark, men det finns en vardag också. Risken är att du ibland säger lite för mycket, du försöker att uttrycka dig samt det som är viktigt, men pass upp att det inte blir fel utifrån din spontanitet. Ändå en bra romantisk period där du tar för dig, ser till att få den uppmärksamhet som du behöver.

 • Kräftan 22 Juni - 22 Juli

  kraftan.jpgHemkär, romantisk, skygg o blyg.

  Element: Vatten

  Metall: Silver

  Pos/neg: Negativ

  n: Feminin

  Kvalitet: Kardinal

  Kroppsdel: Bröstkorg, matsmältningssystemet.

  Härskarplanet: Månen

  Färg: Silvergrå

  Kristall: Pärla

  Växt: Lilja, näckros.

  Tarotkort: Månen

  Yrkesliv: Undervisning, kock, sjukvårdare, läkare. Inom new ageområdet som: Healer, kursledare, vegetarisk kock, hälsohem, kost.

  Nycklar:

  Kärleksfull, omhändertagande, omtänksam, sympatisk och försiktig.

  Lärdom: Att stanna upp i nuet, vara trygg i sig själv. Kräftan är den som är mest hemkär, trivs i hemmet med de sina, har full kontroll över kastruller och gardiner i en salig blandning. Är ömsint, omvårdande och skulle behöva svängdörrar i sitt hem som alltid är öppet för den som behöver någon att luta sig emot. Resor undviker en kräfta om den inte kan ta med sig hemmet, det vill säga husvagn eller husbil och då gärna i anslutning till hemmets trygga vrå. Pengar är något som andra ser till att man alltid har och de investeras först och främst i köksinredning och i hemmet. Kärleken är viktig, livets elixir. Trivs med ett fast förhållande, ett magnifikt bröllop och många barn.

  Personlighet
  Du är en harmonisk person som trivs med att ta det lugnt tillsammans med andra. Du drivs av dina känsloupplevelser. Hemkär och älskar dina närmaste som du ger mest tid av allt. Du kan pyssla på i det oändliga hemmavid men har inte lika stort tålamod om du är utan för din gräns. Men du är tålmodig så länge det gynnar dina närmaste, för i ditt liv så lever du genom andra, familjär. Dina närmaste är det viktigaste och deras välmående och du har ett sjätte sinne när det gäller att känna in hur andra mår. Du är bra på att vårda och få allt att vara i harmoni med en  positiv anda och med mål att stärka gemenskap. Du har en gåva med din lyhördhet och ditt sinne för att skapa välmående sedan om det är genom en kram, genom närvaro eller genom att du bakar bullar har ingen betydelse, du finner den väg som är rätt för att det ska vara harmoni. Du kan ha stort intresse i heminredning bara för att ditt hem betyder så mycket, och reser du bort så tar du gärna med dig något för att dekorera så att du känner dig som hemma. Du kan vara suverän på att laga mat, men på dina villkor, viktigare att det är gott än nyttigt. Även om du sätter dina närmaste främst så är målet med det att du ska må bra eftersom du mår bra när det finns en välbalanserad gemenskap. Du kan när du bli sårad sätta upp ditt skal, stänga dörren till kontakt och dra dig undan, väldigt sårad. Du kan gå genom eld och vatten för att nå målet med harmoni.

   

 • Gilla sidan på Facebook