• Kristaller

  ksfsfront.gifNär du bär på en sten bör du också lära dig vad den stenen ger, både vad som blir positivt och negativt. Det kan faktiskt även bli för mycket av det goda. Det bästa först av allt är att förstå ditt chakrasystem, då det är chakras som tar emot "strömmen". Stenen påverkar inte din fysiska kropp först och främst, utan det blir till en följd. Det första som påverkas är dina subtila kroppar, auran och chakras. Att ta sten för sten, att skaffa dig kunskap om det du använder på samma sätt som du kryddar maten. Du vräker inte bara över en krydda utan att veta hur den smakar. Kanske grannen tycker att den är helt fantastisk men det är inte säkert att den passar just dig. Först brukar du smaka lite i handen, sedan tillsammans med maten för att sedan veta hur mycket som du vill ha av just den sorten. 

  Låt gärna stenarna bli till en del av din vardag, men med sunt förnuft. Se varje sten som ett batteri med en specifik energi som bara den stenen har. När du lägger stenen mot din kropp aktiveras den och sprider energi till det stället. Det är därför du även kan ha stenarna till att tolka ditt nuläge men även till framtiden. Du tar den energi som ditt övermedvetna vet kommer. Här pratar jag om det övermedvetna och inte undermedvetna för mig är det två helt olika saker. Undermedvetet är sånt som du logiskt tänker och som skett, medan det övermedvetna är din själs kunskap, det som en del kallar högre jag eller sin ljusängel. 

  Kristaller är en mineral, som bildats på olika sätt, exempelvis genom gaser eller glödflytande smältor. Genom vattenlösningar eller genom omformning av redan befintlig mineral. De är uppbyggda av kemiska element som kalcium, järn, syre, svavel, titan och så vidare. Kristallerna kan ha olika strukturer, den kubiska (Granat) eller Triagonala (Bergkristall). Bergkristallen är uppbyggd av SiO2, Kiseldioxid och är trigonal (sexsidig) prisma.

  Jag ser varje sten som ett batteri, laddad med sin speciella energi. När du håller i stenen förs den energin över till dig, vid direkt kontakt sker en koppling direkt- Ligger däremot stenen i rummet eller nära dig på något annat sätt påverkar den dig genom att ge din energi, men direktkontakt ger på en gång påverkan. Lägger du stenen vid det chakra som har (eller ska ha) samma vibration påverkas det tydligare. Chakrat har en egen vibration likaså varje sten, därför passar en del stenar runt halsen och en del inte. En sten är liksom vi människor unik i sin sammansättning, men varje art har likhet, därför faller vi för olika stenar inom samma art. 

  Den sten som du först dras till är en energi som du behöver just då. Där har du mycket av din intuition kvar, det finns en likhet i när du letar i kylskåpet. Du är desperat sugen på någonting men vet inte vad? I det kan du ha svårare att hitta rätt på en gång. Vi stoppar in än det ena än det andra i munnen, det kan bli likadant när du har tänkt köpa en sten, men det är lätt att hitta rätt direkt bara du stannar upp. 

  Kristaller sägs inom vissa traditioner vara jordens blod, en del av jordens celler. De har betydelse för ordens sammansättning, det kan du troligen förstå men på vilket sätt? Vissa traditioner har sett kristaller som den onda sidans vapen, att locka oss till begär. I de flesta kulturer har de funnit tecken som visar på att all urbefolkning har använt sig av kristaller, både till skydd, att göra fetischer av och till magi. I våra moderna "New Age" tider spelar kristallerna en stor roll i det som påverkar oss mest. För många med en stark tro på Atlantis med sin undergång på grund av missbruk av kristallkraft. Ufos som går på kristallkraft. Egyptierna som använde de som skydd (exempelvis stenen Malakit). Obsidian bland den sydamerikanska och en del av den nordamerikanska urbefolkningen (Indianerna) samt inom shamanismen som vuxit sig starkare har kvartsen fått sin status igen. 

  Kristallerna har många namn, just det ordet använder vi ganska generellt för alla stenar. Men det finns även de som bara säger stenar eller ädelstenar. Även vanliga stenar som vi finner i skog och mark samt på gator har sin kraft liksom allt annat eftersom allt är energi. 

  Lyssna alltid till dig själv, din inre röst och vilja när du ska välja en sten. Ingen sten är "farlig" men den kan skapa en obalans och en störande energi i ditt energifält om du använde den för flitigt eller redan har för mycket av den energin. Det är inte heller fel att ha fler av samma sort. Om du blir förvirrad och inte vet vilken sten som känns rätt. Då kan du välja sten genom att ta den utvalda stenen i vänster hand (om du är vänsterhänt prova dig fram emellan höger och vänster, vi tar oftast in energi via vänster hand). Ställ dig lite bredbent och avslappnad, gärna med lite utrymme omkring dig. Ställ dig frågan, tyst, om det är rätt sten för dig? Om du faller framåt behöver du stenen just nu, om du faller bakåt har du tillräckligt av den energin, men visst kan du använda den ändå. Ibland kan vi komma i ett läge där vi vinglar och varken far framåt eller bakåt, gör då något annat ett tag innan du provar igen. Du kan också stå och hålla i stenen, känna efter i magen om det känns bra. Lyssna till din första upplevelse, men det kräver att du har tilltro till dig själv, annars är det ett bra tillfälle att öva din tilltro på. Vi har lätt att bli förvirrade, av allt som vi tar in i dagens samhälle att vi gömt bort att lyssna på oss själva. Plockar du sten i naturen har även den stenen en "själ". En sådan gång frågar du inte om stenen passar dig utan känner efter och frågar om du får ta den med dig, känns det bra är det okej, men är det olustkänslor - låt bli.

  Visst kan du köpa sten till dina vänner, allt som du gör i gott syfte blir gott. Förvänta dig bara inte att vederbörande ska älska stenen på en gång och använda den dygnet runt. Alla bekantskaper kan ta tid, den kanske passar den människan först om tre år. Då kan det vara bra att den finns, men informera gärna om förvaring och rening. 

  Du bör inte ha stenar liggande hur som helst i ditt hem, visst passar det bra med ett Ametistkluster på skrivbordet. Ett kristallkluster i fönstret, en sten under kudden, kanske lite agater i en skål. Om du har flera olika stenar i ett och samma rum påverkar de varandra, de kan faktiskt skapa ett energikaos i ditt hem. En energi som du kanske inte känner av eller förstår vad de är, för vi är inte vana att känna efter vad i ett hem som påverkar oss. 

  Detta energikaos påverkar först ditt energisystem (chakras och auran) och kan alltid utveckla en obalans som leder till en sjukdom eller kanske bara en rastlöshet. 

  Det bästa att förvara stenar i är en träask eller skrin eller liknande, då trä neutraliserar och håller energin på plats, helst med lite sand i renas stenarna hela tiden. Men då kan du inte programmera dem eftersom sanden renar stenen. Själv har jag mina stenar i ett gammalt syskrin med olika fack, där jag har delat upp dem efter chakras. När du har en sten som smycke bör du också se till att ingen rör den. Men inte heller bli hysterisk om någon nuddar eller tar i och beundrar ditt smycke, visa samma respekt för andra människors smycken som du vill ha själv. 

  Eftersom stenen laddar upp sig med energier runt omkring bör du vara noga med rening någon gång nu och då. Kluster som står framme renar sig själva men bör däremot sköljas av emellanåt, vanlig ljummet vatten och eventuellt svagt medel. 

  Att rena stenarna handlar i första hand om att rena energier men visst kan de också behövas "putsas upp" emellanåt. Använd inte rengöringsmedel utan ljummet vatten och eventuellt lätt diskmedel. Stenarna renas för att de lätt samlar på sig energin som finns runt omkring där de är, vid daglig användning bör rening ske oftare. Stenar kan tappa glansen på grund av dålig energi, de kan till och med bli missfärgade eller spricka. 

  Bästa sättet att rengöra en sten är att gräva ner stenen i jord, eventuellt i en blomkruka. Gräv med en sked upp ett hål, lägg ner stenen, gräv över och ställ skeden där du lämnade stenen så att du hittar den. Låt den ligga över natten, ta upp den och skölj av den i ljummet vatten. Det har ingen betydelse om det är en blomma i krukan. 

  Snabbaste reningen är att använda rökelse, då anser jag att Smudge är den bästa, en blandning av Salvia, Ceder och Lavendel. Den tänder du eld på, blåser ut elden och låter röken rena och ta med sig energierna ut i luften. Rena gärna framför ett öppet fönster eller dörr. Passa gärna på att rena dig själv och ditt hem på en gång. 

  Varje färg på en sten har sin egen vibration, de kan vara nålfina. Det som skiljer en Sodalit och en Azurit åt fast att det har i stort sett liknande blå färg och passar till samma chakra, är det just det nålfina som ger en annorlunda egenskap och vibration. 

  Det hjälper, alltså tillför energi, att använda en blå sten på halschakrat om du håller på att bli förkyld. Du kan få en ännu större effekt av att välja sten efter vilket hals besvär som du har. Det är en skillnad mellan att vara torr i halsen och att bilda slem. Den stenen som går med tyngre mer intensiv energi i detta fall är Sodaliten som hjälper till att lugna slem medan Azuriten däremot piggar upp och hjälper till med att tillföra vätskor.

  Titta efter hur färgerna påverkar dig, om du har fastnat för en viss färg kan det vara till nytta att titta till varför? Själv har jag mycket blått, jag behöver det oftast då jag är helt "fenomenal" på att prata i tid och otid. Gult är en färg som de flesta har svårt att använda då den står för säkerhet. Att våga tro mer på dig själv, det är något som de flesta är dåliga på och som de inte riktig törs framhäva. När du läser mer om stenar i flera olika böcker märker du snart att det handlar i stort sett om samma sak oavsett vilken bok du läser. Kom alltid ihåg att lyssna till din intuition och oavsett vad någon annan säger är det din känsla som gäller.

 • Sia i Kristallkulan

  Det här måste väl vara den mest klassiska av alla klassiker. Att tyda framtiden i en kristallkula. Fast det är inte bara kristallkulor som används, konsten är att tyda framtiden genom att se in i en reflekterande yta. Det går faktiskt bra med vilken blank yta som helst, vatten, polerad metall, ädelstenar eller till och med såpbubblor.  Ingen vet var konsten att spå i kristallkula föddes men den finns djupt rotad i många kulturer världen över.

  Nostradamus är nog världens mest kända utövare av konsten. Han levde 1503–1566, han skrev ned sina förutsägelser i en udda form av prosa. Han sägs ha förutsagt franska revolutionen, Napoleons förlust i Waterloo, Hitlers övertagande av makten, och mycket mer. Hans profetior finns utgivna i bokform, de är fortfarande populära. Nostradamus, eller Michel de Notredame som han hette, använde sig oftast av en mässingsskål med vatten i. 

  Det finns mängder av varianter och övertygelser om hur du ska göra för att spå på detta sätt. Här beskriver jag en av dem:  Din kristallkula bör vara minst ca 10 cm i diameter och vara så klar som möjligt inuti. Men för en del är det mer givande med små bubblor eller streck som ger ögat något att fästa sig på, prova dig fram. Vill du sväva bort i inre seende eller fästa blicken?

  Du kan se skimmer, skuggor, former som du sedan tolkar.

 • Agat

  agat.gifDu söker en vardaglig trygghet, en verklighets bekräftelse. Du strävar efter det enkla, det trygga och allt ska vara som förväntat. Du tar stunden som den kommer och kan vara ganska så chill i alla stunder.
  Du bjuder på glädje och gemenskap och trivs att hänga samman med andra.

 • Akvamarin

  akvamarin.jpgDu nu är mer medveten om din intuition och söker en vidareutveckling, nya sätt att ta in information på.

 • Amazonit

  amazonit copy.gifDu söker en trygghetskänsla, en känslomässig medvetenhet. Det för att du nu behöver våga lite mer, se över dina begränsningar och fördomar när det gäller relationer. Våga vara öppen och möta andra utan beräkningar, var inte rädd för att bli utanför.

 • Ametist

  ametist.gifDu söker inre trygghet och svar på din intuition. Du vill utveckla dig själv, bli mer andligt medveten och tro på dina insikter samt intuitionen. Du bör nu se över din själs motivation, vad vill du egentligen? Tag hand om dig själv, stanna upp och se vad som finns dolt runt omkring dig.

 • Ametrin

  ametrin.jpgDu söker andlig bekräftelse, du vågar gå igenom eld för din övertygelse och är beredd på att ändra din uppfattning om det som var, det som är och det som komma skall, men du viker inte från det som du i grunden tror på.

 • Aventurin

  aventurin.jpgDu söker trygghet och en stadga i större planeringar och avtal som även påverkar din omgivning. Du känner att nu det är dags att stanna upp, att få stöd och kärlek till dig. Att vara beredd med att våga leva i stillhet och harmoni, ta varje dag som den kommer. Du vill nu bli mer medveten om det enkla som ändå är det som allting bygger på.

 • Auqa Aura

  auqaaura copvity.jpgDu söker mer andlig spänning och bekräftelse. Du vill få in nyandliga aspekter i din vardag. Kanske även få bekräftelse på att du kan arbeta terapeutiskt.

 • Azurit

  azurit copy.gifDu är mån om att söka helheten och en gemenskap som ger dig visioner och klarsynthet inför de beslut som du står inför.

 • Bergskristall

  bergskristall.gifDu behöver nu fokusera dina tankar och samla din kraft, fatta beslut, vara klartänkt och följa din motivation. Se din inre styrka, tag en sten till för att se vilken egenskap du behöver förstärka. Du söker koncentration, medvetenhet. Du har med dig många tankar och funderingar, planer och visioner som nu kan bli till verklighet.

 • Bärnsten

  barnsten.gifDu står inför egna beslut, på egna ben kanske lite ängslig för att våga gå din egen väg.

 • Blå Kvarts

  bluekvarts.gifDu söker en förstärkning i dina åtagande, i ditt sätt att kommunicera tydligare.

 • Celestin/t

  celestit copy.gifDu söker svar på dina frågor som kan vara lite för många just nu om livets mening.

 • Charoit

  charoit.gifDu söker befrielse och en djupare förståelse för dina val i livet

 • Citrin

  citrin.gifAtt våga skratta åt dig själv, det är som om stenen hjälper dig att se på ett beteende som - Jaså, du är sån? Ganska löjligt, men varför gör du inte så här istället?

 • Dioptas

  dioptas.jpgDu söker djupare svar än vad du låtsas om, du vill våga gå i din takt och göra dina utspel och val

 • Falköga

  falkoga.gifDu söker nya vägar, mer självförtroende och egna vägar att gå.

 • Flinta

  flinta.jpgDu behöver insikt om vem du är och vad du kan.
  Du har starka värderingar som grundar sig på din erfarenhet och du kan minnas långt tillbaka vilket ibland kan vara ett hinder för din utveckling på samma gång som det är din styrka.

 • Fluorit

  fluorit.jpgDu söker visioner och drömmar, nya möjligheter. Du använder din tankes kraft för att skapa det som du önskar dig. Du kan tänka klart och är medveten om allt omkring dig.

 • Förstenat Träd

  forstenattrad.jpgDu söker rötter och medvetenhet om vad du ska göra med ditt liv, vad kan du skapa?

 • Granat

  granat copy.gifDu nu är tvungen att se på din kapacitet, vad är det du egentligen vill och känner? Våga vara ärlig, ta för dig av livet och gå inte undan.

 • Hematit

  hemtait.gifDu söker jämvikt, balans och en chans att få förändra din tillvaro, kanske till och med en radikal förändring är på gång.

 • Herkierdiamant

  herkimerdiamant copy.jpgDu vill ha kontroll över det mesta, söker balans i dina känslor och i din identitet. Du behöver se livet ut olika perspektiv, inte fastna i din invanda gamla vanlig tanke utan vara beredd på nya äventyr och en utveckling av din tankekraft i livet. Du behöver nog även förstärka din energi och ta dig själv på allvar. Se vilken erfarenhet du har med dig, vilka möjligheter finns bara du tar dig själv på allvar och tro på dig själv. Vad tror du att du fått all kunskap till?

 • Iolit

  iolit.jpgDu söker en stor omvälvning i ditt liv för att göra det som din känsla säger.

 • Jade

  jade.gifDu söker en balans i vardagen, en jämkning i relationer och kanske utökad familjegemenskap.

 • Jaspis

  jaspisar.jpgDu söker en broms, en chans att få stanna upp och bli närvarande med ditt liv, troligast är du väldigt osäker just nu

 • Jet

  jet.gifDu söker trygghet och har en hel del kvar att visa av dig själv, du vill ta fram sådant som legat och grott igen för att bli befriad.

 • Kalcit, transparent

  kalciter.gifDu söker något mer än det som du "ska" hålla tillgodo med. Du vill ha hela bilden klar, se alla sidor och alla möjligheter innan du agerar.

 • Kalcit, grön

  grenkalcit.gifDu vill bli medveten om vad som håller dig fast, vilka känslomässiga mönster som styr dig.

 • Kalcit, röd

  Du söker egen identitet och att få fram mer inre styrka.

 • Kalcit, gul

  gulkalcit.gifDu vet att du måste stärka dina Yin-energier, bli tydligare i din fokusering, våga samarbeta med andra i livets utveckling. Var tacksam för att alla läromästare som kommer din väg. Det vill säga inte bara "Gurus" utan kanske mest dem som krånglar till livet för dig och "tvingar" dig till att fokusera om dina egna krafter.

 • Karneol

  karneol.gifDet nu är viktigt att du bekräftar dig själv, börja ta för dig av din egen kraft, våga ställa krav och njuta av livet. Skapa, var kreativ, var lustfylld och se över dina begränsningar. Du söker värme, omtänksamhet, trygghet och att få stanna upp i vardagen.

 • Korall

  korall.gifDu söker trygghet och svar på var dina rötter har sin grund. Du litar till din erfarenhet och allt det som du har upplevt. Du tvekar aldrig att följa din känsla.

 • Korssten

  korssten.jpgDu söker magi i livet, nya vägar att korsa. Du behöver göra upp med det förflutna för att komma vidare.

 • Krysokolla

  krysokolla copy.gifFör att du vill veta mer om din egen kapacitet och dina förmågor.

 • Krysopal

  krysopal.jpgDu söker frihet från dina egna begränsningar.
  Du gör ditt bästa för att lyssna till din känsla och bejaka den utan att såra någon annan.

 • Krysopras

  krysopras.gifDu söker inre kunskap, minnen från tidigare liv som får dig att växa som människa, klargörande från illusioner

 • Kyanit

  kyanit.jpgDu söker efter ärliga svar i din utveckling, du vill ha stöd och uppmuntran som du vill ska ge dig en önskad framtid.

 • Lapis Lazuli

  lapislazuli.jpgDu söker en tydlig vägledning av någon med erfarenhet av dina problem, du vill hitta ett utryckande av dina önskemål.

 • Malakit

  malakit.gifDu söker en förändring, att få ta fram gammalt i ljuset och släppa krav och förutsagda planer.

 • Moldavit

  moldavit.jpgDu söker en förändring, att få ta fram gammalt i ljuset och släppa krav och förutsagda planer.

 • Månsten

  mansten copy.gifDu söker en bekräftelse på dina känslor här och nu, vill se din egen helhet, vill finna din vuxna identitet

 • Obsidian

  obsidian.jpgDu söker kunskap, att få se även det som inte syns med blotta ögat. Du vill ha fram  sanningen om dig själv, din framtid och dina egna möjligheter. 

 • Olivin - peridot

  peridot.gifDu behöver ta fram den glädje som finns inom dig, våga inspirera dig själv och andra, bjuda på den glädje som du har.

 • Onyx

  onyx.gifDu känner dig vilse, vet inte vem du är eller var du är på väg. Du söker grundning i livet.

 • Opal

  opal.gifDu söker mer än vad som finns på ytan, vill ha omväxling i ditt liv, vill förändra totalt.

 • Oxöga

  oxoga.gifDu söker en inre trygghet, stöd ifrån omgivningen, en ommöblering av ditt hem och en förstärkning av dina val.

 • Prasiolit (Grön Kvarts)

  prasiolit.jpgDu söker en förstärkning och bekräftelse på dina känslor. Din känslor är rena och äkta och du kan ha en stor tilltro.

 • Pyrit

  pyrit.gifDu söker en mening med livet, något nytt som kan stimulera dig och få dig att stärka din självkänsla.

 • Pärla

  parla.gifDu söker frid och harmoni, äkta kärlek som bär på starka band troligen från tidigare möten.

 • Rodokrosit (inkaros)

  rodo.jpgDu står inför nya känslor hos dig själv som du behöver få i balans, du ser tydligare dina känslouttryck.

 • Rodonit

  rodokrosit.gifDu söker svar på varför något känns allvarligt i relationer, du kan känna att du ställer orimliga krav och söker svar om det är så, eller? Du anar något som du inte får känslan att skapa harmoni i, våga ifrågasätta vad som känns fel, svaret finns inom dig.

 • Rosenkvarts

  rosenkvarts.gifDu kan nu behöva tillåta mer kärlek i ditt liv, våga öppna dig mot de som vill ge dig uppmärksamhet och kärlek. Du drar till dig romantik och du lever i romantik, du är i upplevelsen av allt som ger dig inre glädje.

 • Rubin

  rubin.gifDu söker passion i livet och i alla händelser. Du lever med och i din känsla hela tiden. Du går in med en passion i allt som du agerar i. Du stärker kärleksrelationer.

 • Rökkvarts

  rokkvarts.gifBli medveten om din förmåga att se ett djupare allvar i dina beslut. Att stå stadigt i dina beslut som grundar sig på en stark livserfarenhet, med allvar men ändå din förmåga att se ljuset i varje händelse. Du söker bekräftelse på din identitet, du söker svar på dina mönster och blockeringar genom inre dialog.

 • Rutilkvarts

  rokkvarts.gifBli medveten om din förmåga att se ett djupare allvar i dina beslut. Att stå stadigt i dina beslut som grundar sig på en stark livserfarenhet, med allvar men ändå din förmåga att se ljuset i varje händelse. Du söker bekräftelse på din identitet, du söker svar på dina mönster och blockeringar genom inre dialog.

 • Safir

  safir.gifDu söker livsglädje och spontanitet, du vill ha äventyr, resor och nya upplevelser. Du vill ha äventyr som berikar själen och du är medveten om dina tankar och dina inre upplevelser.

 • Smaragd

  smaragd.gifDu söker inlevelse och nya inriktningar i livet, en bekräftelse på din andlighet. Du har en känsla som få har, du bär på den villkorslösa kärleken till allt.

 • Snöflingeobsidian

  snoflingeobsidian.jpgDu söker en ny syn på tillvaron även om du är nöjd med det som du har idag. Du vågar mer än vad du tror, håll sinnena öppna för att ta tillvara på tillfällena.

   

 • Sodalit

  sodalit.gifKommunikation är viktigt nu, umgänge tillsammans med andra och där du vågar vara en del och inte på sidan om. Sjung, dansa, spexa, visa upp dig. Det är meningen att du ska uttrycka dig nu, ta varje tillfälle.

 • Spektraolit

  spektraolit.jpgDu behöver se nya nyanser i livet. Och du gör det, du uppmärksammar mer än tidigare, ser inte allt i svart och vitt utan även nyanserna som kan skapa så mycket mer. Detta stärker dig till att bli mer medveten om din egen kraft.

 • Sugulit

  sugulit.gifDu söker en andlig bekräftelse, kontakt med andliga guider och medial vägledning av dig själv, ditt högre jag. Du stärker din intuition och lyssnar mer till ditt inre än vad som sker utom dig.

 • Tigeröga

  tigeroga.gifDu söker bekräftelse på att du duger som du är, vill ha mer spelrum i dina ageranden. Du litar mer till dig själv än till någon annan. Nu stärker du ditt värde och din egen självbild.

 • Topas

  topas.gifDu söker efter din skapande kraft och dina mål utan att gå din egen väg ensam. Du tror på vägledning, på gemenskap och att det finns något djupare än vad som syns vid första ögonkastet.

 • Turkos

  turkos.gifDu söker en andlig gemenskap och dina rötter. Du har beskydd i allt det som du gör och vågar nu mer än vanligt. Du lyssnar till din inre vägledning.

 • Turmalin

  turmalin.jpgDu söker nya insikter, ett klargörande av dina intentioner och mer stöd i din dagliga tillvaro. Du har en förmåga att anpassa dig efter vad som finns i luften, följa energierna för att skapa det bästa.

 • Turmalinkvarts

  turmalinkvarts.gifDu söker mer under ytan än vad du visar utåt. du bär på kunskap, visdom som du bara visar för dem som är engagerade nog att se vad mer som finns.

 • Turmalin, svart

  svartturmalin.gifDu vill se mer av livets aspekter på ett djupare plan, men också med hela spektrat som finns både öppet och dolt, du är beredd att uppmärksamma vad som finns i din omgivning. Du söker sanning om livet och nästa steg i din tillvaro.

 • Unakit

  unakit.gifDu söker alla svar och vägledning i en relation för att få ut maximal effekt och växande.

  Du tar dina känslor på allvar och kan emellanåt vara lynnig när du känner in något annat än det som uttrycks.