• Kursinformation

  ylvatarot2006.pngJag Ylva höll min första kurs 1993 då i Tarot. Sedan dess har det blivit åtskiljiga kurser både live samt distans.

  I samband med Covid våren 2020 då jag precis flyttat till Spanien där meningen var att jag skulle erbjuda kurser fick jag tänka om, satsa på distanskurser. Vilket visat sig vara bland det bästa jag gjort.

  Mina distanskurser erbjuds via en kursprofil på min sida (Kurser i Tarot på tarotakademin.se).
  Om du inte är medlem får du en kursprofil, du loggar in för att få tillgång till material som texter, filmer, frågor och svar samt webmöten, oftast en gång i veckan då vi går igenom aktuellt material men även vägledning. Alla webmöten sker över Zoom, de spelas dessutom in så att du kan se dem i efterhand. Allt material ligger uppe i ett år.

  I nästa kolumn ser du vilka distanskurser som är aktuella. Du bokar genom att betala via sidan, du kan även betala via Paypal. Du kan även betala med swish till 073 063 1657
  När du har betalt får du tillgång till kursprofilen (som är tom fram till kursstart). Du får sedan mail med länk till första webmötet. Efter varje webmöte när filmen är upplagd får du mail med allt som är aktuellt.

  Om du är medlem eller har en kursprofil redan har du ett rabatterat pris på kurserna.

 • Aktuella (distans)kurser