• 20/1-18/2

  Du kan känna en iver men samtidigt lite tvivel på hur du ska agerar för att få ut det bästa av det som du vill ha. Du blir mer medveten om vad det är som du längtar efter, kan bli lätt irriterad då saker inte flyter på som du tänkt dig. Du kan vara otålig, vara långt ifrån tålamod men du kan nyttja denna energi till att skapa ny utveckling, möta nya utmaningar. Det finns områden som du funderat på men ännu inte agerat i, kanske är det så att tiden nu är här.

  Den positivaste energin är att du kan få mer inspiration än förväntat, att du agerar efter din tanke, din lust, inte efter vad andra tycker eller tänker.

  Den negativaste energin är att du kan se dina egna begränsningar, skapa irritation både för dig själv samt för andra, din inre längtan kan komma i konflikt med din förväntade ekonomiska standard.

  Du kan bli mer medveten om dig själv, din sysselsättning, du kan lägga fokusering på intressen, vidareutveckling. Du är mer alert men kanske även mer splittrad, varför inte prova på att göra flera saker samtidigt, mycket talar för att du kan hålla en hel del i gång.

  Du kan känna dig lite rastlös, ha svårt att bestämma dig för vad du egentligen känner, hur du vill leva i en relation, om något är i obalans kan du inte bara låta det förbli utan du kan uppleva ett inre tvång att ta tag i det nu för att skapa balans.

  Du har nu lite mer vilja, kan känna dig mer bestämd, säker på vem du är, vad som är viktigt för dig att förverkliga. Du gör en djupgående analys av dig själv, dina möjligheter, du bör tro på dig själv, agera efter både dina möjligheter samt dina drömmar.

 • Aktuellt

  Aktuellt


  By Ylva , 2021-01-19
  Aktuellt

  Börja året med att lägga korten på bordet!

  Grundkurs i Tarot på distans startar 31/1

  Posted in: default | 0 comments
 • Lejonet 23 Juli - 23 Augusti

  lejonet.jpg

  Festprisse, i centrum, barn- och djurkär.

  Element: Eld

  Metall: Guld

  Pos/neg: Positiv

  Kön: Maskulin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Hjärtat och ryggen

  Härskarplanet: Solen

  Färg: Guld gul

  Kristall: Rubin

  Växt: Solros, ringblomma.

  Tarotkort: Solen

  Yrkesliv
  Skådespelare, kirurg, jurist. Inom new ageområdet som: Psykodramatiker, psykolog, underhållare, "indian".

  Nycklar
  Varmhjärtad, snäll, kreativ, nöjeslysten, trofast, glad, öppen, social.

  Lärdom
  Att våga ta ansvar för sig själv, att vara i utlevelsen, våga uttrycka, våga efterforska. Lejonet är charmören, festfixaren, den som alltid måste se till att det händer något där personen själv hamnar i centrum. Det finns ett stort barnasinne, leklust och spontan i sitt sätt att vara. Trivs med att vara i jetset och i glamour eller ligga på alla fyra och umgås med djur. Resor går till Afrika eller ut till någon yatch. Pengar går åt i en svindlande fart, det kostar att ligga på topp! I kärleken så är Lejonet eftertraktad men lite av den eviga “ungkarlen” som aldrig kan bestämma sig och alltid längtar efter någon ny romans.

  Personlighet
  Som person är du uttrycksfull men också barnslig, en riktig teaterapa beroende på ditt öppna sinne men också får att skapa respons av andra. Du är gladlynt, öppen, vill ha en stor och mycket fritid men många aktiviteter men där du alltid kan vara i centrum. Du vill undermedvetet att det mesta ska kretsa kring dig. Du trivs med gemenskap så länge du har din självklara plats, för du behöver uppmärksamhet. Utan den så blir det tråkigt och det är något du inte klarar av. Du har en stark vilja och en övertygelse om att du vet vad som är bäst, du tar gärna plats, visar vägen, skapar nytt men är den som ska dirigera. Du har trots ditt behov av att vara medelpunkten ändå ett behov av att ha din integritet vilket gör att du lätt skapar fasader och kan anpassa dig för att smälta in. Du trivs med att leka dig fram i livet och är den som kommer bäst överens med barn och djur. Du har lätt för bestämda åsikter och övertygad om at de är de rätta, när du får en idé så är det den som gäller och du kan göra vad som för att genomföra den, för du vet bäst. Viljestark och lekfull är nog det bästa sättet att kort beskriva dig.

 • Gilla sidan på Facebook