• 22/6-22/7

  Du kan ha en mycket bra tid nu, kommunikation är din starka sida, skapa nya kontakter, hamna i centrum, få respons på det du vill göra, känna dig säkrare, i det även få nya idéer. En bra tid för samarbete för att utveckla din sysselsättning, kanske du avancerar eller tar en kortare utbildning som ligger helt rätt för dig nu.

  Du kan nu tycka att allt faller dig i händerna, kanske är det så, för du har nu möjlighet att expandera, vidare utveckla dig själv, visa vad du går för, få all den respons som du önskar. Du verkar fixa det mesta, har läget helt under kontroll. Du vet hur du ska föra dig i varje situation för att vinna det mesta av det.

  Du har verkligen alla möjligheter med dig nu. Du vet vad du vill, hur du ska få det gjort, du agerar, skapar förutsättningar för att få det du önskar. Du är social, bra på att samarbeta för att nå dina mål, det är mycket som faller dig i händerna, du kan nu utveckla det som är viktigt för dig.

  Kärlek det har du gott om, du ger, du pysslar om, du är i längtan, förverkligande, säkert många starka känslor som kommer till uttryck. Du kan nu gå in i en ny relation om du är singel, då är det troligen en relation som bjuder på det som du haft i dina drömmar.

  Över midsommar kan du få problem med att räcka till, du vill vara med i allt, ändå ha kärleken vid din sida. Du lär få prioritera eller sätta din (blivande) partner som nummer ett, kliva tillbaka ett steg om du vill uppleva kärleken.

 • Aktuellt

  Aktuellt


  By Ylva , 2021-04-20

  Den 21/6 sommarsolståndet skapar jag strålande förändringar.
  Kolla in mina kurspaket för resten av 2021, länkarna är till min shop, öppnas i nytt fönster.
  Aura, chakras och färger >>>
  Tarot >>>
  Runor >>>
  Stora kurspaketet >>>


  Boka tolkningar i Tarot för juli 2021 till juni 2022, en årstolkning + fyra tolkningar för tre månades perioder >>>

  Posted in: default | 0 comments
 • Lejonet 23 Juli - 23 Augusti

  lejonet.jpg

  Festprisse, i centrum, barn- och djurkär.

  Element: Eld

  Metall: Guld

  Pos/neg: Positiv

  Kön: Maskulin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Hjärtat och ryggen

  Härskarplanet: Solen

  Färg: Guld gul

  Kristall: Rubin

  Växt: Solros, ringblomma.

  Tarotkort: Solen

  Yrkesliv
  Skådespelare, kirurg, jurist. Inom new ageområdet som: Psykodramatiker, psykolog, underhållare, "indian".

  Nycklar
  Varmhjärtad, snäll, kreativ, nöjeslysten, trofast, glad, öppen, social.

  Lärdom
  Att våga ta ansvar för sig själv, att vara i utlevelsen, våga uttrycka, våga efterforska. Lejonet är charmören, festfixaren, den som alltid måste se till att det händer något där personen själv hamnar i centrum. Det finns ett stort barnasinne, leklust och spontan i sitt sätt att vara. Trivs med att vara i jetset och i glamour eller ligga på alla fyra och umgås med djur. Resor går till Afrika eller ut till någon yatch. Pengar går åt i en svindlande fart, det kostar att ligga på topp! I kärleken så är Lejonet eftertraktad men lite av den eviga “ungkarlen” som aldrig kan bestämma sig och alltid längtar efter någon ny romans.

  Personlighet
  Som person är du uttrycksfull men också barnslig, en riktig teaterapa beroende på ditt öppna sinne men också får att skapa respons av andra. Du är gladlynt, öppen, vill ha en stor och mycket fritid men många aktiviteter men där du alltid kan vara i centrum. Du vill undermedvetet att det mesta ska kretsa kring dig. Du trivs med gemenskap så länge du har din självklara plats, för du behöver uppmärksamhet. Utan den så blir det tråkigt och det är något du inte klarar av. Du har en stark vilja och en övertygelse om att du vet vad som är bäst, du tar gärna plats, visar vägen, skapar nytt men är den som ska dirigera. Du har trots ditt behov av att vara medelpunkten ändå ett behov av att ha din integritet vilket gör att du lätt skapar fasader och kan anpassa dig för att smälta in. Du trivs med att leka dig fram i livet och är den som kommer bäst överens med barn och djur. Du har lätt för bestämda åsikter och övertygad om at de är de rätta, när du får en idé så är det den som gäller och du kan göra vad som för att genomföra den, för du vet bäst. Viljestark och lekfull är nog det bästa sättet att kort beskriva dig.

 • Gilla sidan på Facebook