• Horoskopet för Lejonet 24/10-22/11

  Du har fullt upp nu med att försöka ta kontroll över dina känslor, du väntar på uppenbarelserna som bara ska ske så där. Du längtar efter utveckling i ena stunden, i nästa vill du att allt ska vara som det är om det nu passar dig samt dina mål. Du kan ha svårt med din fokusering, tankarna far åt alla håll, du vill mycket, men bara du får vara med i allt som sker utan ansvar, gärna i centrum för händelserna är du nöjd.

  För trots allt du mår rätt gott med dig själv, saker verkar fixa sig utan att du egentligen gör något annat än önskar dig det. Du njuter av livet, allt som kommer din väg, är direkt i ditt sätt att kommunicera, möter på god respons utifrån det.

  Du kan uppleva utökad säkerhet, att du blir stabilare, orkar ta tag i mer än tidigare. Ditt humör, ditt temperament kan dock svänga ganska rejält, ena minuten på topp, i nästa kan du vara i känslomässig obalans där gamla upplevelser påverkar ditt sätt att agera idag.  

  I kärleken kan du längta efter en djupare förståelse, en samvaro som bygger på både passion samt ärlighet, där du kan känna att du är trygg att investera dina känslor som du har gott om nu. Viktigt är att du släpper allt gamla som du oroar dig för.

 • Lejonet 23 Juli - 23 Augusti

  lejonet.jpgFestprisse, i centrum, barn- och djurkär.

  Element: Eld

  Metall: Guld

  Pos/neg: Positiv

  n: Maskulin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Hjärtat och ryggen

  Härskarplanet: Solen

  Färg: Guld gul

  Kristall: Rubin

  Växt: Solros, ringblomma.

  Tarotkort: Solen

  Yrkesliv: Skådespelare, kirurg, jurist. Inom new ageområdet som: Psykodramatiker, psykolog, underhållare, "indian".

  Nycklar:
  Varmhjärtad, snäll, kreativ, nöjeslysten, trofast, glad, öppen, social.

  Lärdom: Att våga ta ansvar för sig själv, att vara i utlevelsen, våga uttrycka, våga efterforska. Lejonet är charmören, festfixaren, den som alltid måste se till att det händer något där personen själv hamnar i centrum. Det finns ett stort barnasinne, leklust och spontan i sitt sätt att vara. Trivs med att vara i jetset och i glamour eller ligga på alla fyra och umgås med djur. Resor går till Afrika eller ut till någon yatch. Pengar går åt i en svindlande fart, det kostar att ligga på topp! I kärleken så är Lejonet eftertraktad men lite av den eviga “ungkarlen” som aldrig kan bestämma sig och alltid längtar efter någon ny romans.

  Personlighet
  Som person är du uttrycksfull men också barnslig, en riktig teaterapa beroende på ditt öppna sinne men också får att skapa respons av andra. Du är gladlynt, öppen, vill ha en stor och mycket fritid men många aktiviteter men där du alltid kan vara i centrum. Du vill undermedvetet att det mesta ska kretsa kring dig. Du trivs med gemenskap så länge du har din självklara plats, för du behöver uppmärksamhet. Utan den så blir det tråkigt och det är något du inte klarar av. Du har en stark vilja och en övertygelse om att du vet vad som är bäst, du tar gärna plats, visar vägen, skapar nytt men är den som ska dirigera. Du har trots ditt behov av att vara medelpunkten ändå ett behov av att ha din integritet vilket gör att du lätt skapar fasader och kan anpassa dig för att smälta in. Du trivs med att leka dig fram i livet och är den som kommer bäst överens med barn och djur. Du har lätt för bestämda åsikter och övertygad om at de är de rätta, när du får en idé så är det den som gäller och du kan göra vad som för att genomföra den, för du vet bäst. Viljestark och lekfull är nog det bästa sättet att kort beskriva dig.

   

 • Gilla sidan på Facebook