• Medlemskap

  Välkommen att bli medlem på min sida www.ylvatrollstierna.se 

  På medlemsdelen (utökad meny) finns bland annat självstudiekursen Inspirit (Spirituell Inspiration). Varje del i Inspirit innehåller texter, nio delar av spirituell inspiration i ämnen som tidigare liv, astrologi, aura och färger, symboler, energier, kristaller, kraftdjur, runor och flera hundra sidor av texter som livspassion, framtidsbrev, tacksamhet, medvetenhet, själsliga utmaningar, attraktionens lag, medialitet med mera. Det är andlig personlig utveckling beroendet på ämnet.

  Varje del har ett ämne baserat på att gå igenom en del i taget för att lära dig mer, men även kunna sortera ut vad som är intressant för dig.  Det finns "brev" som är texter bland annat ur böckerna "Ylvas aurabrev" och "Ylvas Tarotbrev", men även i andra inte utgivna ämnen än som "kärleksbrev", texter ifrån Totems (kraftdjur) samt Runor. Bok och filmtips samt länkar samt webinars i de ämnen som berör.

  Som medlem på någon av mina sidor kan du även boka en tolkning av mig i Tarot, eller om du är medlem på Yiangssymbol kan du boka en auramålning. Det är endast medlemmar som numera kan boka tolkningar. 


  Pris medlemskap 1900:- då ingår ovanstående samt att du har medlemsrabatt på tolkningar, de andra distansutbildningssidorna, du får tillgång till webmöten samt PDF-böcker men även en medlemsblogg.

  Swish 073 063 1657
  Eller betala med kort under länken i övre menyn Shop


  Du kan istället för medlemskap vid intresse av texterna boka mina 3 böcker i serien "Spirituell Inspiration", perfekt när du vill vila ifrån allt surfande (för det finns en hel del inne på sidan), då kan du slänga omkull dig med en av böckerna.
  Du finner dem under shopen eller swishar 500:- inkl. frakt.

 • Spirituell Inspiration

  Ta en titt på böckerna som ingår, här kan du även ta del av innehållet - Klicka här (öppnas i ny ruta)
  spinbooks.jpg

 • ylvatrollstierna.se - Inspirit

 • Fyll i när du har betalt ditt medlemskap

 • Fler distanskurser

  På min egen personliga sida som du nu besöker finns IN-spirit (Spirituell Inspiration) som är en självstudiekurs inom de flesta ämnena inom nyandlighet. Men kanske du heller är intresserad av bara Tarot. Då bör du besöka Tarotakademin som är min medlemssida med den antagligen största distansutbildningen som existerar. Hur mycket texter, ljudfiler, webinars som helst, uppgifter, support och du väljer själv nivå, enkelt, medium eller proffs. Det bestämmer du själv allt eftersom.

  Jag har även en distansutbildning i aura och färger, den finns under Yiangsymbol, det är namnet på de kort som jag skapat utifrån färger. De ger dig ett roligare, intressantare sätt att ta in färgernas magi. Men även där kan du välja bland texter, ljudfiler, webinars, uppgifter, support och vilken nivå du vill ta det på. 

  Medlemskapen (distansutbildningarna) har ett startpris, sedan 100:- per år för att du och jag ska veta om du har intresse att fortsätta ta del av även nytt material. Alla distansutbildningarna  utvecklas allt eftersom.

  Du kan ta en titt på presentationerna av de andra sidorna här under.

 • Tarotakademin

  www.tarotakademin.se

 • Yiangsymbol

  www.yiangsymbol.com