• Medlemskap

  Välkommen att bli medlem på min sida www.ylvatrollstierna.se 

  På medlemsdelen (utökad meny) finns bland annat självstudiekursen Inspirit (Spirituell Inspiration). Varje del i Inspirit innehåller texter, nio delar av spirituell inspiration i ämnen som tidigare liv, astrologi, aura och färger, symboler, energier, kristaller, kraftdjur, runor och flera hundra sidor av texter som livspassion, framtidsbrev, tacksamhet, medvetenhet, själsliga utmaningar, attraktionens lag, medialitet med mera. Det är andlig personlig utveckling beroendet på ämnet.

  Varje del har ett ämne baserat på att gå igenom en del i taget för att lära dig mer, men även kunna sortera ut vad som är intressant för dig.  Det finns "brev" som är texter bland annat ur böckerna "Ylvas aurabrev" och "Ylvas Tarotbrev", men även i andra inte utgivna ämnen än som "kärleksbrev", texter ifrån Totems (kraftdjur) samt Runor. Bok och filmtips samt länkar samt webinars i de ämnen som berör.

  Som medlem på någon av mina sidor kan du även boka en tolkning av mig i Tarot, eller om du är medlem på Yiangssymbol kan du boka en auramålning. Det är endast medlemmar som numera kan boka tolkningar. 


  Pris medlemskap 2300:- då ingår ovanstående samt att du har medlemsrabatt på tolkningar, de andra distansutbildningssidorna, du får tillgång till webmöten samt PDF-böcker men även en medlemsblogg.

  Swish 073 063 1657
  Eller betala med kort under länken i övre menyn Shop

 • ylvatrollstierna.se - Inspirit

  En självstudiekurs med support för det mesta inom andlighet i 9 delar.

 • Innehåll SPirituell INspiration

  Del 1. Finn din grund - Tidigare liv
  Sanningen om dig, spegling, ditt högre jag, Egot, pusselbitar faller plats, de fyra temperamenten.

  Del 2. Följ din känsla - Astrologi - Kärlek
  Bekräftelse, Målbild, Allt i livet är viktigt, Livet är perfekt precis som det är just nu, acceptans, livspassion, blueprint. Time Lines, tre ting, 100% Själsfränder.

  Del 3. Hur färgstark är du? - Aura och färger
  Prioritering, tacksam fysiskt, uppfattning hälsa,m hur förgyller du din vardag? Medvetenhet, Jag 20, Reflektioner, ankare, framtidsbrev/visionboard.

  Del 4. Skapa din egen trygghet -Symboler
  Struktur, önskelista till universum, en affirmation är, negativ och positiv mapp, tankar är viktiga, allt i livet är viktigt, livsfrågor, planerad, tid, känslotillstånd, säker zon, rutat kollegieblock, grafologi.

  Del 5. Stress? Reiki - Numerologi
  Rädsla, fake it till you make it, hur bra är du på att säga nej, signalsystemet, energitrådar, energin i dina händer, biorytm, sedona.

  Del 6. Harmoni -Kristaller, spå i kaffe, pendel.
  Tid och harmoni, carpe diem, närhet och distans, själens energi

  Del 7. Sju sanningar om dig själv. Kraftdjur
  Din identitet, tänk dig vad som helst, medialitet, energitolkning, psykometri, naturväsen, änglar.

  Del 8. Karma och speglingar - Runor.
  Mikro och makrokosmos, kommunikation med dig själv, är allt symbolik, livets spel, då, nu och sedan, en helhet eller en del? Neale Donald Walsch.

  Del 9. Insikter - Tarot.
  Från början, andliga dimensioner och guider, insikter, skapande energier, det här med kärlek, till slutet.


  + 95% av texterna även i ljudfiler. Webinars, filmer, webmöten.

 • Fyll i när du har betalt ditt medlemskap

 • Fler distanskurser

  På min egen personliga sida som du nu besöker finns IN-spirit (Spirituell Inspiration) som är en självstudiekurs inom de flesta ämnena inom nyandlighet. Men kanske du heller är intresserad av bara Tarot. Då bör du besöka Tarotakademin som är min medlemssida med den antagligen största distansutbildningen som existerar. Hur mycket texter, ljudfiler, webinars som helst, uppgifter, support och du väljer själv nivå, enkelt, medium eller proffs. Det bestämmer du själv allt eftersom.

  Jag har även en distansutbildning i aura och färger, den finns under Yiangsymbol, det är namnet på de kort som jag skapat utifrån färger. De ger dig ett roligare, intressantare sätt att ta in färgernas magi. Men även där kan du välja bland texter, ljudfiler, webinars, uppgifter, support och vilken nivå du vill ta det på. 

  Medlemskapen (distansutbildningarna) har ett startpris, sedan 100:- per år för att du och jag ska veta om du har intresse att fortsätta ta del av även nytt material. Alla distansutbildningarna  utvecklas allt eftersom.

  Du kan ta en titt på presentationerna av de andra sidorna här under.

 • Tarotakademin

  www.tarotakademin.se