• Oxen 23/10-21/11

  Du är i en period där du funderar mycket över dig själv, vad som är viktigt för dig att förverkliga samt hur? Du anar andra sidor av dig själv, mer längtan efter en djupare helhet, att få ta inte mer plats, att få visa vem du är fast du kanske både anser att du gör det eller inte riktigt vet vem du ”är”.

  Det är många funderingar om dig själv som utvecklar dig, som får dig att våga utmana dig själv. Du söker efter din ultimata sanning, men bara så länge den passar in i den trygga bekvämlighet som du har eller längtar efter.

  Du är noga med att se vad som är värt något för dig, ska du förändra bör du veta innan att det ger dig det förväntade vilket kan krångla till det och få andra att tycka att du är omständlig, svår att förstå sig på, men å andra sidan det gör väl inte du heller.

  I allt detta med sökandet efter din utveckling är du ändå trygg med den du är, ser mer kapacitet hos dig själv, men det är inte perioden där du lägger ner mycket energi på arbete eller att utveckla gemenskap. Du behöver stanna upp med dig själv, analysera. ta ut det bästa för att känna den trygghet som gör att du kan möta andra, i det ta nästa steg i din utveckling.

  Du kan nu ta en liten paus i dina ambitioner, du verkar mer förvirrad än koncentrerad, kan ha svårt att veta vad du vill, det bästa är väl att låta allt flyta på som vanligt tills du har kommit underfund med vad du mer vill utveckla.

  Du kan ändå få mycket gjort i det som redan är, våga analysera ut, finna en del kreativa lösningar så länge som det inte handlar om dig som person. Se bara upp så är du inte är kritisk av osäkerhet, tänk hellre över saken än att vända ryggen till på en gång.

  Du kan även vara bekväm när det gäller kärleken, ta lite för givet, du ger inte av dig själv, du förväntar dig inget heller men det kan tvärt vända till att du analyserar dina känslor, gensvar till en känsla av övergivenhet. Försök att vara lagom i dina känslor, uppskatta den gemenskap som finns utan utvärderingar.

 • Aktuellt erbjudande

  Swish är inte längre aktuellt, utan använda den korttjänst på min hemsida som är säker (Stripe.com). Du kan även använda dig av Paypal samt Revolut (Revolut.com)

  Alla tolkningserbjudanden samt kurser går att betala direkt online. Du kan dessutom betala anmälningsavgift till någon kurs. Klicka här för att komma till allt jag erbjuder i tolkningar, kurser samt produkter >>>

  Du kan redan nu boka Årsstjärna för 2021. Först till kvarn…

  Sista dagarna för att boka Årsspecial för 2021 med fyra tolkningar samt 5 frågor.

  När du bokar och inte har en medlems, kursprofil eller kundprofil på min sida kommer jag att skapa en till dig (kostnadsfritt)

  Vill du veta mer om kurser finns de på denna sida (underrubrik ”Kurser” till rubriken ”Boka” i övre menyn). http://ylvatrollstierna.se/kurser

  Där finner du alla aktuella kurser.
  Min runmagikurs som jag startade blev en succé, nästa kursstart 9/11.

  Startar gör en till Tarotkurs under hösten – Tarot och tidigare liv den 3/9

  Ny distanskurs – Symbolkunskap-  
  Söndag från den 15/11 till den 7/3. Är det någon kurs som jag rekommenderar dig första att deltaga i så är det denna, resten kommer att bli enkelt. Du får redskap vilket hjälper dig att tolka runor, tarot, astrologi, numerologi, färger, i stort sett alla symboler. Dessutom kan du välja tre alternativ, bara materialet med filmer, eller + med webmöten, eller + med konsultationer.

  De tre veckokurser som är planerade för våren 2021 finns nu även att boka direkt på sidan.

 • Oxen 21 April - 21 Maj

  oxen.jpgNjutningsfull, trygg och saktmodig

  Element: Jord

  Metall: Koppar

  Pos/neg: Negativ

  n: Feminin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Halsen, nacken

  Härskarplanet: Venus

  Färg: Rosa

  Kristall: Smaragd

  Växt: Ros, Prästkrage, Viol, murgröna.

  Tarotkort: Världen.

  Yrkesliv: Bank, försäkringsbolag, kontor, museum, konsthall… Inom new ageområdet som: Kroppsbalanserare, exempelvis Body Harmony, massage.

  Nycklar: Tålmodig, praktisk, pålitlig. Kärleksfull och omhändertagande, njutningslysten. Envis och beslutsam.

  Lärdom: Att stanna upp och njuta av livet, att ta dagen som den kommer och inte ta för mycket ansvar. Oxen är den saktmodiga, som tar allt som det kommer och som gillar att njuta av livet och allt det goda som erbjuds. Det är en riktig livsnjutare. Gillar god mat och dryck. Älskar att ligga i sängen och gärna tillsammans med någon annan, men är mycket kräsen. Trivs med att mingla, vara kultiverad och ha makt. Reser helst till Aten, New York eller Paris för att studera kultur. Pengar samlar man på hög eller investerar. Är inte den som tror på New age i första taget, men när, då kan ingen övertyga en Oxe om att det inte finns ett sjätte sinne!

  Personlighet
  Du kan upplevas som välmående och trygg men även avvaktande. Du har lätt för att njuta så länge det passar dina etiska behov. Snäll och saktmodig och i behov av trygghet som du ser både i gemenskap men också i det yttre. Du är jordad, grundad, tar det lugnt och passar bäst i att få pyssla med vardagliga saker som du sätter lite extra guldkant på. Det är viktigt att det finns flärd och lyx, du värderar det materiella och allt efter det. Du har stort tålamod. Du värderar livet och allt det som du tycker är värd att levas för som allt det som tilltalar dig både i det som du tar in och upplever. Du har behov av trygghet och kan värdera allt efter ett värde. I behov av materiella ting. Du har det stabila och sävliga i dig, du vet att allt har sin tid och det gäller att njuta av det som är.

   

 • Gilla sidan på Facebook