• 20/1-18/2

  Du kan känna dig lite lätt förvirrad, det kan finnas mycket som du längtar efter att göra men du kan ha svårt att finna tryggheten, strukturen i det hela att du inte hittar fokuseringen. Du kan nu utmana dig själv till att våga mer, gå en bit utanför din egen trygghetsram, prova på vad som sker när du gör något oväntat eller när du vågar leva efter en inre vision. Du bör se till att du analyserar dina tankar, allt som du oroar dig för eller känner att du tappar kontrollen över kan du analysera vad som sker om det händer, rasar världen eller kan du rent av utvecklas?

  Den positivaste energin är att du kan förverkliga de inre drömmar som du har som du ännu inte har förverkligat i vardagen, i det utvecklas allt mer, säkert finna ett och annat som gör dig friare samt lyckligare.

  Den negativaste energin är att du kan aktivera rädsla, kontrollbehov, få mani, känna panik över allt det som du innerst inne vill förverkliga men som ditt ”sunda förnuft” säger är ohållbart.

  Du kan känna dig splittrad, ha svårt att fokusera på det som andra tycker är viktigt som du själv inte vill engagera dig i, du kan ha svårt att ta tag i din egen planering, tycker nog att det bara är för mycket omkring dig. Ge dig tid, försök att koppla av, häng bara med utan större engagemang.

  Du drar dig nog undan i en relation eller undviker att bli inblandad, du kan tycka att inget verkar vara som du innerst inne har längtat efter. Du kan känna en besvikelse som om du blivit lurad känslomässigt men kanske du behöver känna efter vad du egentligen känner.

  Du kan nu vara mer än tjurig, vet precis vad du vill, anser du i alla fall, se bara upp att du inte lurar dig själv i denna tjurighet, gör tvärtemot vad som kan vara bra bara för att du ska ha rätt, risken är att du blundar för sanningen, försök att vara mer öppen, flexibel.

 • Aktuellt

  Aktuellt


  By Ylva , 2021-01-19
  Aktuellt

  Börja året med att lägga korten på bordet!

  Grundkurs i Tarot på distans startar 31/1

  Posted in: default | 0 comments
 • Oxen 21 April - 21 Maj

  oxen.jpg

  Njutningsfull, trygg och saktmodig

  Element: Jord

  Metall: Koppar

  Pos/neg: Negativ

  Kön: Feminin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Halsen, nacken

  Härskarplanet: Venus

  Färg: Rosa

  Kristall: Smaragd

  Växt: Ros, Prästkrage, Viol, murgröna.

  Tarotkort: Världen.

  Yrkesliv
  Bank, försäkringsbolag, kontor, museum, konsthall… Inom new ageområdet som: Kroppsbalanserare, exempelvis Body Harmony, massage.

  Nycklar
  Tålmodig, praktisk, pålitlig. Kärleksfull och omhändertagande, njutningslysten. Envis och beslutsam.

  Lärdom
  Att stanna upp och njuta av livet, att ta dagen som den kommer och inte ta för mycket ansvar. Oxen är den saktmodiga, som tar allt som det kommer och som gillar att njuta av livet och allt det goda som erbjuds. Det är en riktig livsnjutare. Gillar god mat och dryck. Älskar att ligga i sängen och gärna tillsammans med någon annan, men är mycket kräsen. Trivs med att mingla, vara kultiverad och ha makt. Reser helst till Aten, New York eller Paris för att studera kultur. Pengar samlar man på hög eller investerar. Är inte den som tror på New age i första taget, men när, då kan ingen övertyga en Oxe om att det inte finns ett sjätte sinne!

  Personlighet
  Du kan upplevas som välmående och trygg men även avvaktande. Du har lätt för att njuta så länge det passar dina etiska behov. Snäll och saktmodig och i behov av trygghet som du ser både i gemenskap men också i det yttre. Du är jordad, grundad, tar det lugnt och passar bäst i att få pyssla med vardagliga saker som du sätter lite extra guldkant på. Det är viktigt att det finns flärd och lyx, du värderar det materiella och allt efter det. Du har stort tålamod. Du värderar livet och allt det som du tycker är värd att levas för som allt det som tilltalar dig både i det som du tar in och upplever. Du har behov av trygghet och kan värdera allt efter ett värde. I behov av materiella ting. Du har det stabila och sävliga i dig, du vet att allt har sin tid och det gäller att njuta av det som är.

 • Gilla sidan på Facebook