• 20/1-18/2

  Du funderar mer än vanligt, du kan stanna upp, gå mer in i dig själv, analysera vad du vinner på allt det du gör, utvärderingar blir viktigt för dig. Du är mer säker men samtidigt även mer splittrad på allt som inte ger dig det önskade längre. Du kan tvärt vända ryggen till aktiviteter som du är inblandad i, i det låtsats att det inte är ditt ansvar. Du kan sväva iväg, glömmer bort att ta ansvar för dina handlingar då du vet av annat som mer intresserar dig. Du kan vara flyktig, vända kappan efter vinden, se bara till att inte kläderna blåser av dig!

  Den positivaste energin är att du får nya insikter, tänker om i en hel del, vågar sätta dig själv främst, se till vad det är som verkligen intresserar dig.

  Den negativaste energin är att du kan glömma bort att det finns fler än dig i det som du är inblandad i, du kan glömma andra, bli för självfokuserad.

  Du kan känna en rastlöshet, kan tappa fattningen om du upplever att andra försöker att styra och ställa med dig, men det är väl ändå du som bestämmer över dina ageranden? Undvik utmaningar då du kan ha svårt att fokuserar på det som är viktigt, lätt jagar upp dig själv.

  Du går nu egen väg, vilket inte innebär att du måste lämna en relation, men att du sätter egen fokusering på dig själv, dina känslor, upplevelser. Du är mer fokuserad på att söka djupare gemenskap men först genom att lära känna dina egna känslor djupare.

  Du blir mer medveten om ditt yttre, hur andra uppfattar dig, dags att visa vem du egentligen är fullt ut. Du kan vara kaxig, ha attityd nu men med all rätt, varför inte ta ut svängarna helt när du ändå håller på?

 • Aktuellt

  Aktuellt


  By Ylva , 2021-01-19
  Aktuellt

  Börja året med att lägga korten på bordet!

  Grundkurs i Tarot på distans startar 31/1

  Posted in: default | 0 comments
 • Skorpionen 22/10- 22/11

  skorpionen.jpg

  Spirituell, dramatisk, djup o sökande.

  Element: Vatten

  Metall: Stål

  Pos/neg: Negativ

  Kön: Feminin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Könsorganen

  Härskarplanet: Pluto (Mars)

  Färg: Röd

  Kristall: Opal

  Växt: Aloe, trollhassel, kattmynta

  Tarotkort: Döden

  Yrkesliv
  Affärsliv. Forskare, analytiker och definitivt allt inom new ageområdet.

  Nycklar
  Känslostark och lidelsefull, passionerad, intuitiv, dramatisk, djup, spännande.

  Lärdom
  Att gå sin egen väg, undersöka, ifrågasätta, prova, söka. Skorpionen lever i sin egen värld, fylld av dramatik och händelser, oväntade sådana och sker de inte så ser Skorpionen till att de gör det! Mystisk, ofta svartklädd eller med någon attiralj som utmärker Skorpionen i från den andra. Det finns en känsla av dramatik och passion på samma gång. Resor går till ockulta platser, de sju underverken. Pengar ska användas så att de tar slut och man får vänta med spänning och se om det kommer in nya, Skorpionen finner ofta någon som försörjer den. I kärleken gäller passion, hetta och lidelse eller inget alls.

  Personlighet
  Som Skorpion är du mycket troligt både Intensiv och dramatisk men även  djup och analyserande.  Du är vad man kallar en sökare och du söker intensivt efter spänning. Du trivs när det händer oväntade saker, när som, lite dramatik har aldrig skadat någon, eller hur? Om inte annat så ser du till att det blir lite mer drama när du ändå håller igång. Du gillar att skapa konflikter, ifrågasätta och skaka om, allt för att se vad som kan hända, blir det jordens undergång eller inte? Du fascineras av livet men desto mer av döden och allt det som inte hör till vardagslivets vanligheter, desto mer udda, desto mer intressant. Du skapar drama av din passion, för du är passionen personifierad. Du fascineras av allt det som är udda och kan nog upplevas som lite udda själv och balanserar hela tiden på eggen bara därför att. Du önskar att finna svar på hela universum men fram tills du har det så nöjer du dig med lite udda intressen som kan utveckla dig. Du har inga planer på att stagnera utan det måste hela tiden se en djupare utveckling oavsett pris. Farligast är nog när du är lugnast på utsidan för då händer det mycket inombords medan när du skapar kaos så har du ett inre lugn och välbefinnande. Du är den som aldrig ger dig, du ger allt för att nå kärnan. Du kan konsten att stå mitt i kaos (det som du skapat) och bara iakttaga. Du har en talang för det mystiska och för att skapa verklighet av drömmar.

 • Gilla sidan på Facebook