• Grattis

  Önskar dig som är född i Skorpionens stjärntecken en spännande födelsedag.

 • Horoskopet för Skorpionen 24/10-22/11

  Du kan prova på nya upplevelser under denna period, styrs mer av dina känslor än av ditt förnuft. Du vill ha tempo, förändringar, förbättringar av det som finns, du kan vara väl orolig ända in i själen.

  Du längtar efter romantik, tvekar inte en sekund att charma alla som kommer din väg, du kanske tappar lite grann kontrollen över dina handlingar. Kärleken kan ge dig en och annan kick, kanske är det att en dröm faller in.

  Du mår gott med dig själv, tar allt som det kommer men kan vara lite upp i upplevelsen, ha svårt att bromsa, speciellt när det gäller ditt privatliv som kan glida dig lite ur händerna. Det är nog en fördel om du tar beslut om att gå vidare i det redan påbörjade, våga satsa fullt ut på det som du vill ha.  

  I kärleken kan du nu vara i ett positivt sätt lite upp och ner, ena dagen den stora romantikern som bjuder på dig själv, som tror på kärleken. Medan du i nästa stund kan söka dig själv, fundera ut vad du vill, hur du ska få uppleva det som du längtar efter. Passion, inlevelse är dina starkaste sidor nu.

 • Skorpionen 22/10- 22/11

  skorpionen.jpgSpirituell, dramatisk, djup o sökande.

  Element: Vatten

  Metall: Stål

  Pos/neg: Negativ

  n: Feminin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Könsorganen

  Härskarplanet: Pluto (Mars)

  Färg: Röd

  Kristall: Opal

  Växt: Aloe, trollhassel, kattmynta

  Tarotkort: Döden

  Yrkesliv: Affärsliv. Forskare, analytiker och definitivt allt inom new ageområdet.

  Nycklar: Känslostark och lidelsefull, passionerad, intuitiv, dramatisk, djup, spännande.

  Lärdom: Att gå sin egen väg, undersöka, ifrågasätta, prova, söka. Skorpionen lever i sin egen värld, fylld av dramatik och händelser, oväntade sådana och sker de inte så ser Skorpionen till att de gör det! Mystisk, ofta svartklädd eller med någon attiralj som utmärker Skorpionen i från den andra. Det finns en känsla av dramatik och passion på samma gång. Resor går till ockulta platser, de sju underverken. Pengar ska användas så att de tar slut och man får vänta med spänning och se om det kommer in nya, Skorpionen finner ofta någon som försörjer den. I kärleken gäller passion, hetta och lidelse eller inget alls.

  Personlighet
  Som Skorpion är du mycket troligt både Intensiv och dramatisk men även  djup och analyserande.  Du är vad man kallar en sökare och du söker intensivt efter spänning. Du trivs när det händer oväntade saker, när som, lite dramatik har aldrig skadat någon, eller hur? Om inte annat så ser du till att det blir lite mer drama när du ändå håller igång. Du gillar att skapa konflikter, ifrågasätta och skaka om, allt för att se vad som kan hända, blir det jordens undergång eller inte? Du fascineras av livet men desto mer av döden och allt det som inte hör till vardagslivets vanligheter, desto mer udda, desto mer intressant. Du skapar drama av din passion, för du är passionen personifierad. Du fascineras av allt det som är udda och kan nog upplevas som lite udda själv och balanserar hela tiden på eggen bara därför att. Du önskar att finna svar på hela universum men fram tills du har det så nöjer du dig med lite udda intressen som kan utveckla dig. Du har inga planer på att stagnera utan det måste hela tiden se en djupare utveckling oavsett pris. Farligast är nog när du är lugnast på utsidan för då händer det mycket inombords medan när du skapar kaos så har du ett inre lugn och välbefinnande. Du är den som aldrig ger dig, du ger allt för att nå kärnan. Du kan konsten att stå mitt i kaos (det som du skapat) och bara iakttaga. Du har en talang för det mystiska och för att skapa verklighet av drömmar.

 • Gilla sidan på Facebook