• 22/6-22/7

  Du kan vara lite splittrad nu, vilja göra mycket mer men inte komma till skott. Det är lättare att skjuta på saker, fundera lite mer än agera, kanske du skulle ge dig den på att fixa en sak som ligger i tur istället för att drömma dig bort. Eller undvika att hamna i meningslösa diskussioner bara för att du känner dig rastlös. Du kan nu utveckla mer av din personliga utveckling, bryta mönster, finna mer personlig frihet.

  Du kan nu tveka inför förändringar, söka fler svar på det du funderar på, kan vara idé att agera innan möjligheterna går förbi dig. Du kan vara flyktig i dina upplevelser, ena minuten djup, eftertänksam för att i nästa bara agera efter din spontana känsla. Hur du än gör kommer du att fundera om det vara rätt agerande just nu? En bra tid att läsa men hålla funderingar för dig själv till du inte skapar kaos undermedvetet på grund av tristess.

  Du kan vara här och där samt lite överallt på en och samma gång, rastlös, sökande efter att det ska ske något som kan inspirera dig vidare. Lite lätt uttråkad, risken är att du gör dramatiska förändringar utan eftertanke. Förändra gärna men se till att du har allt under kontroll först, inte agerar bara på impuls. Du behöver mer stimulans, men kan också vara lite ytlig just nu, orkar inte med ansvar eller att ta vardagen för vad den är.

  Du kan söka efter något mer passionerat, ibland tro att det är det som du har tills du känner att det finns något mer. Du kan vara rastlös i en relation, behöver ge dig själv tid att utvecklas, att våga stå lite mer på egna ben och inte vara beroende av någon eller av bekräftelse.

  Kärlek och passion är viktigt över midsommar, du vet vad du vill ha, men framför allt med mer känsla, romantik vilket kan ge dig nya upplevelser, mer bekräftelse. Du njuter bäst av tvåsamhet men visst kan du även vara en riktig festprisse.

 • Aktuellt

  Aktuellt


  By Ylva , 2021-04-20

  Den 21/6 sommarsolståndet skapar jag strålande förändringar.
  Kolla in mina kurspaket för resten av 2021, länkarna är till min shop, öppnas i nytt fönster.
  Aura, chakras och färger >>>
  Tarot >>>
  Runor >>>
  Stora kurspaketet >>>


  Boka tolkningar i Tarot för juli 2021 till juni 2022, en årstolkning + fyra tolkningar för tre månades perioder >>>

  Posted in: default | 0 comments
 • Skorpionen 22/10- 22/11

  skorpionen.jpg

  Spirituell, dramatisk, djup o sökande.

  Element: Vatten

  Metall: Stål

  Pos/neg: Negativ

  Kön: Feminin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Könsorganen

  Härskarplanet: Pluto (Mars)

  Färg: Röd

  Kristall: Opal

  Växt: Aloe, trollhassel, kattmynta

  Tarotkort: Döden

  Yrkesliv
  Affärsliv. Forskare, analytiker och definitivt allt inom new ageområdet.

  Nycklar
  Känslostark och lidelsefull, passionerad, intuitiv, dramatisk, djup, spännande.

  Lärdom
  Att gå sin egen väg, undersöka, ifrågasätta, prova, söka. Skorpionen lever i sin egen värld, fylld av dramatik och händelser, oväntade sådana och sker de inte så ser Skorpionen till att de gör det! Mystisk, ofta svartklädd eller med någon attiralj som utmärker Skorpionen i från den andra. Det finns en känsla av dramatik och passion på samma gång. Resor går till ockulta platser, de sju underverken. Pengar ska användas så att de tar slut och man får vänta med spänning och se om det kommer in nya, Skorpionen finner ofta någon som försörjer den. I kärleken gäller passion, hetta och lidelse eller inget alls.

  Personlighet
  Som Skorpion är du mycket troligt både Intensiv och dramatisk men även  djup och analyserande.  Du är vad man kallar en sökare och du söker intensivt efter spänning. Du trivs när det händer oväntade saker, när som, lite dramatik har aldrig skadat någon, eller hur? Om inte annat så ser du till att det blir lite mer drama när du ändå håller igång. Du gillar att skapa konflikter, ifrågasätta och skaka om, allt för att se vad som kan hända, blir det jordens undergång eller inte? Du fascineras av livet men desto mer av döden och allt det som inte hör till vardagslivets vanligheter, desto mer udda, desto mer intressant. Du skapar drama av din passion, för du är passionen personifierad. Du fascineras av allt det som är udda och kan nog upplevas som lite udda själv och balanserar hela tiden på eggen bara därför att. Du önskar att finna svar på hela universum men fram tills du har det så nöjer du dig med lite udda intressen som kan utveckla dig. Du har inga planer på att stagnera utan det måste hela tiden se en djupare utveckling oavsett pris. Farligast är nog när du är lugnast på utsidan för då händer det mycket inombords medan när du skapar kaos så har du ett inre lugn och välbefinnande. Du är den som aldrig ger dig, du ger allt för att nå kärnan. Du kan konsten att stå mitt i kaos (det som du skapat) och bara iakttaga. Du har en talang för det mystiska och för att skapa verklighet av drömmar.

 • Gilla sidan på Facebook