• 20/1-18/2

  Du kan känna krav som du inte vet om du är villig att ta tag i, du har insikter så det räcker, ytterligare funderingar känns bara ansträngande. Du kan känna krav att du ska utvecklas, fixa både det ena och det andra, men fråga dig var den känslan kommer ifrån? Du kan istället använda energin till att vidga vyerna, ta in nya intryck, våga utmana dig själv, prova det du gör ur ett annat sätt för att se vilket av det som ger mest. Du vet med dig att utveckling är det viktiga, allt behöver inte vara som vanligt eller under kontroll, du kanske lär dig mer genom att våga prova på ett helt annat koncept.

  Den positivaste energin är att du om du tar tag i det nu kan få en hel del nya insikter, se saker ur ett annat perspektiv, använda det som tillgångar.

  Den negativaste energin är att du kan bli irriterad på allt som poppar upp att du låser dig av rädsla istället för att se möjligheterna i att prova något nytt.

  Du kan känna en irritation över att saker inte går efter din takt. Du vill mycket, har idéer men desto svårare att koncentrera dig på en sak i taget. Det allra bästa nu är att fortsätta att ta tag i saker som redan är påbörjade för att du ska må bra med dig själv.

  Du kan ta dagen som den kommer, lugn, stabil när det gäller dina känslor, trygg men även lite avvaktande. Du söker en djupare aspekt men mest i sinnet, många funderingar som kan komma fram, säkert en ökad medvetenhet om dina innersta känslor.

  Du ifrågasätter, engagerar dig mer än vanligt, du vill ha kontroll, skapar alla möjligheter som du kan för att få det. Du är mer medveten om vad du själv vill ha, göra, du tar för dig. En bra tid för analyser, för att rensa upp i ditt umgänge.

 • Aktuellt

  Aktuellt


  By Ylva , 2021-01-19
  Aktuellt

  Börja året med att lägga korten på bordet!

  Grundkurs i Tarot på distans startar 31/1

  Posted in: default | 0 comments
 • Skytten 23 November - 21 December

  skytten.pngFilosofisk, rättvis, djur (häst) o teater fantast

  Element: Eld

  Metall: Tenn

  Pos/neg: Positiv

  Kön: Maskulin

  Kvalitet: Föränderlig

  Kroppsdel: Höfterna, levern.

  Härskarplanet: Jupiter

  Färg: Violett

  Kristall: Topas

  Växt: Nejlikor, kastanj, ek, tistel

  Tarotkort: Rättvisan

  Yrkesliv
  Juridik, skådespelare, dramatiker, författare, politiker. Inom new ageområdet: Spådomskonst, shamanism.'

  Nycklar
  Ärlig och rättvis, optimistisk, glad, rättfram, intellektuell.

  Lärdom
  Att ta ställning, utvärdera, ompröva och släppa. Skytten är filosofen, skådespelaren, den som sätter igång stora scener och en utmärkt politiker. Är ständigt på jakt efter nya äventyr och upplevelser, men har alltid en fot i det som varit för att jämföra erfarenheten. Lite vild och galen, pratar för spontant och är otålig, måste ha förändringar. Resor går till främmande länder och spännande kulturer. Pengar är något som ska använda. I kärleken så kan Skytten ha lite svårt att stanna upp, den kan ju missa något.

  Personlighet
  Som person är du filosofisk och  allvarlig, du söker sanning och rättvisa i allt. Och ger dig inte förrän du har funnit en balans i det. Du kan också vara politiskt intresserad eller av kulturer. Du vill veta så mycket som möjligt och kan i din rastlöshet resa en del, du sker svar överallt. Du är laddad med energi, ser dit mål och går efter det. Mycket utåtriktad, pratar med alla och om allt, och språk är inget hinder för kommunikation, du finner alltid en lösning för att förstå mer. Du kämpar för att skapa ramar som är hållbara samtidigt som du kämpar för att gå utanför ramarna. Svårt att vara stilla, djupsinnig oavsett ämne och skapar en fascination för det mesta. Du är bra på att styra upp men sämre på att ta ansvar så det kan binda fast dig och att bli låst vid något eller någon det är en utmaning för dig. Du är ständigt nyfiken och skapar nya händelser hela tiden, du älskar förändringar och kan bli lätt fanatisk bara för att få uppleva.

 • Gilla sidan på Facebook