• Horoskopet för Stenbocken 24/10-22/11

  Du verkar ta det mesta med ro även om du kan känna dig lite frustrerad, ha svårt att finna din fokusering. Du har många tankar, idéer som du vill förverkliga men det är inte alltid omgivningen är med på dina noter, eller är det så att de inte förstår dig, dina planer? Kanske det är att det inte är rätt tid just nu, du skulle få ut mer genom att bara vara i dina upplevelser.

  Du kanske känner dig känslomässigt pressad under denna period samtidigt som du längtar efter en djupare gemenskap, lite splittrad, upp och ner i dina känslor. Det är ändå en bra månad där du bör lära dig att ut svängarna ordentligt för att njuta av livet.

  Du har skapat ordning omkring dig, tar det lugnt, avvaktar, planerar vad som ger dig mest både i utveckling samt i egen tid. Du finner allt mer harmoni under månaden, är riktigt cool trots en viss förvirring.

  I kärleken söker du djupare mening, har ett enormt tålamod, är säker på vad du vill, vad du känner samt med högre krav på vad du vill uppleva. Risken är att du kan driva en partner till vansinne med krav på förändringar för att din känsla säger det.

 • Stenbocken 22 December - 20 Januari

  stenbocken.jpgKarriärklättrande och ordningsam.

  Element: Jord

  Metall: Silver

  Pos/neg: Negativ

  Kön: Feminin

  Kvalitet: Kardinal

  Kroppsdel: Skelett, knän, hud

  Härskarplanet: Saturnus

  Färg: Mörka färger, svart

  Kristall: Bergskristall

  Växt: Viol, murgröna

  Tarotkort: Djävulen

  Yrkesliv: Kontor, chefsposition, planerare, arkitekt. Inom new ageområdet: Psykoterapeut.

  Nycklar: Praktisk, logisk, handlingskraftig. Ambitiös, tålmodig och noggrann.

  Lärdom: Att stanna upp, dela med sig av ansvar, men att våga ta kontroll. Stenbocken är praktisk och väldigt medveten om sina val, utvärderar och ser till att den får ut full pott. Bra på att planera och organisera samt strukturera upp sina mål. Och mål är det som Stenbocken lever för, att skapa egna fördelar och lyckas. Resor går till storstäder och utvecklingscenter. Pengar är något man använder för att investera. I kärleken så vill Stenbocken ha kontroll och bestämma var skåpet ska stå.

  Personlighet
  Du är målinriktad, och  envis, vet vad du vill men samtidigt så vill du hela tiden mer. Trots det  stabil, någon att lita på, dina ord gäller så länge de är inom ramen för det som planerats.  Du är kalkylerande i det mesta, jobb som privatliv, gör inget utan att veta vad det blir av det och om det går att vidareutveckla. Praktisk, säkert händig men mer med att organisera än att ta tag i saker själv. Du vill ha struktur och framåtskridande. Få är så ambitiösa som du är. Målinriktad på första målet men vet att det finns mer när du väl nått dit. Att planera, bygga, skapa och förverkliga det är dina mål oavsett om det är i jobb eller hemma. Du släpper inget åt slumpen utan vet hur du ska agera för att få ut det bästa av allt. Du kanske kan ha lite för lätt att döma andra efter vad de åstadkommer viket kan begränsa dig men å andra sidan också få dig att vilja förverkliga det då du inte tycker om att lämna saker på sidan om. Du kan vara dominant utan att tänka på det och vet alltid hur allt ska göras, på ditt sätt naturligtvis för det har du redan räknat ut.

   

 • Gilla sidan på Facebook