• 20/1-18/2

  Du finner en del både gamla samt nya svar på det som intresserar dig, det är en bra tid för utbildning, kurser, allt med utveckling ger dig nya infallsvinklar, ett nytt sätt att agera som ger dig mer struktur i längden. Du kan knyta nya kontakter på andra områden som du kan få nytta av sedan. En bra period att vara öppen, hänga med på det som erbjuds, ta tillfället i akt, ta in, ventilera, fundera på vilket sätt du kan förnya dig själv, dina göromål. Du kan lära dig mer nytt nu, var öppen, tänk på att allt inte måste vara för evigt, låt nya friska vindar berika dig.

  Den positivaste energin är att du är mer öppen, vågar utmana dig själv, se över din kunskap, förnya ditt sätt att tänka, agera.

  Den negativaste energin är att du kan glömma bort den grundstruktur du har, känna dig osäker om du bara kastar dig ut i det nya, glömma bort att ta tillvara på det som du redan har.

  Du har en bra planering, är öppen för vidareutveckling, nya idéer, du vågar anta utmaningar, utveckla dig själv, men du har trots allt koll på läget. Det är en bra tid att lyssna in, planera för att senare agera.

  Du tar nu tag i en relation, sätter allt på sin spets, nu eller aldrig, allt eller inget. Du vill ha ordning, få fram det du känner, få en bra grund att bygga vidare på. Du är mer medveten om vad du känner, vad du längtar efter, hur du vill att ett samspel ska fungera, det är något du kommer att ta itu med, med stark inlevelse.

  Du kan stanna upp, reflektera mest över andras ageranden. Du vill säkert både analysera samt riva upp beslut, ageranden allt eftersom du finner bättre lösningar. Mer fokuserad, koncentrerad, du lämnar nog inget åt slumpen.

 • Aktuellt

  Aktuellt


  By Ylva , 2021-01-19
  Aktuellt

  Börja året med att lägga korten på bordet!

  Grundkurs i Tarot på distans startar 31/1

  Posted in: default | 0 comments
 • Stenbocken 22 December-20 Januari

  stenbocken.jpg

  Karriärklättrande och ordningsam.

  Element: Jord

  Metall: Silver

  Pos/neg: Negativ

  Kön: Feminin

  Kvalitet: Kardinal

  Kroppsdel: Skelett, knän, hud

  Härskarplanet: Saturnus

  Färg: Mörka färger, svart

  Kristall: Bergskristall

  Växt: Viol, murgröna

  Tarotkort: Djävulen

  Yrkesliv
  Kontor, chefsposition, planerare, arkitekt. Inom new ageområdet: Psykoterapeut.

  Nycklar
  Praktisk, logisk, handlingskraftig. Ambitiös, tålmodig och noggrann.

  Lärdom
  Att stanna upp, dela med sig av ansvar, men att våga ta kontroll. Stenbocken är praktisk och väldigt medveten om sina val, utvärderar och ser till att den får ut full pott. Bra på att planera och organisera samt strukturera upp sina mål. Och mål är det som Stenbocken lever för, att skapa egna fördelar och lyckas. Resor går till storstäder och utvecklingscenter. Pengar är något man använder för att investera. I kärleken så vill Stenbocken ha kontroll och bestämma var skåpet ska stå.

  Personlighet
  Du är målinriktad, och  envis, vet vad du vill men samtidigt så vill du hela tiden mer. Trots det  stabil, någon att lita på, dina ord gäller så länge de är inom ramen för det som planerats.  Du är kalkylerande i det mesta, jobb som privatliv, gör inget utan att veta vad det blir av det och om det går att vidareutveckla. Praktisk, säkert händig men mer med att organisera än att ta tag i saker själv. Du vill ha struktur och framåtskridande. Få är så ambitiösa som du är. Målinriktad på första målet men vet att det finns mer när du väl nått dit. Att planera, bygga, skapa och förverkliga det är dina mål oavsett om det är i jobb eller hemma. Du släpper inget åt slumpen utan vet hur du ska agera för att få ut det bästa av allt. Du kanske kan ha lite för lätt att döma andra efter vad de åstadkommer viket kan begränsa dig men å andra sidan också få dig att vilja förverkliga det då du inte tycker om att lämna saker på sidan om. Du kan vara dominant utan att tänka på det och vet alltid hur allt ska göras, på ditt sätt naturligtvis för det har du redan räknat ut.

 • Gilla sidan på Facebook