• Tarotlinjen 0939-20 50 300

 • Information

  170327ylva.jpgTarotlinjen är öppen för samtal måndag - fredag. Du ser aktuella tider och vem som svarar innan eller här bredvid.

  Ylva är granskad av Bl.a Expressen som gav Ylva titeln Sveriges Tarotdrottning. Även granskad av Insider (Robert Aschberg TV3) som ringde till alla certifierade tolkarna på Tarotakademin. Du ser vem som svarar enligt inlägg på Tarotlinjens sida på Facebook.

  När du ringer Tarotlinjen så betalar du 19:90 kronor per minut.
  Ett samtal är i snitt mellan 3-10 minuter. Du ställer din fråga och jag, Ylva svarar efter vad vi ser i Tarotkorten och i det genom vår livserfarenhet.
  Du får alltså professionell vägledning av mig . Total tystnadsplikt gäller.
  Inget lämnas ut av det som en kund sagt och i det så svarar jag inte heller på frågor som rör någon annan än dig själv.

  Jag ser mig själv som en av de mest ansvarsfulla, professionella Tarottydare som gör sitt bästa för att vägleda dig rätt, ja rent ut sagt så är jag en av de absolut bästa Tarottydare du kan prata med. Med 36 års erfarenhet av Tarotkort och 13 böcker i ämnet så kan jag en hel del.

  Lite information om Tarot och när du ringer Tarotlinjen.
  Tarot är 78 symboliska bilder. Det finns många myter kring Tarot. Ingen vet med säkerhet hur gammal den är eller varifrån den kommer. Det finns en mängd olika teorier om att den härstammar från Kina, Indien eller Egypten. Den finns dokumenterad från 1300 talets Frankrike. Dessa 78 kort har var och en olika symboler som man tolkar, en liknelse kan vara att om du läser en bok så läser du texten och ser/skapar bilder i ditt inre, med Tarot så läser man bilden och skapar texten i sitt inre och blir det som Tarottolkaren berättar. Inget i livet är en slump, det finns en lag inom energin som gör att varje kort hamnar på rätt ställe och beskriver en händelse, en upplevelse.

  När Tarottolkaren lägger en s.k stjärna (en uppläggning) så bestämmer man sig för en viss period i livet och oftast även en fråga, ex vis om en kärleksrelation. Korten läggs ut i ett visst mönster där varje plats har sin betydelse, ett kort har med sig en grundsymbolik med den tolkas olika om det är för personen, en tidsperiod, en möjlighet eller en begränsning som man bär med sig.

  Tarot vägleder utifrån den energilag som finns som visar på vad som varit, vad som är och vad som kan bli, d v s du har alltid din fria vilja.

  Alla kort kommer alltid på rätt plats, men ibland så kanske man inte vill veta något svar som säger emot det man själv önskar. Tänk då på att inget är en slump utan en vägledning. Valet är alltid ditt, korten bestämmer inte ditt öde utan ger dig en möjlighet att skapa utifrån de förutsättningar som finns. Korten kan även användas för att se bakåt i tiden och att se på sitt nuläge med inriktning på en personlig utveckling, de är anpassade till alla kulturer, religioner och politiska aspekter av livet och kan genom sin bred ge den mest perfekta vägledning. Fördelen med en tolkning via Tarot mot för endast genom ett medium är att Tarottolkaren har utvecklats genom kunskapen i att lära sig att tolka dessa kort och att korten inte har någon förutfattad mening utan visar på vad som är, inte på vad man tror eller anar.

  Tarot är det mest populära sättet att se in i framtiden, just därför att det visat sig var pålitligt, ibland överraskande obehagligt i sin träffsäkerhet. Många frågar sig " Men om jag spår mig fler gånger, kommer då samma kort upp?". Det kan hända, men för varje gång du frågar så har en utveckling skett, i vardagen och i ditt sinne som vägleder dig till att göra det bästa av varje situation. Tarot ger dig inte din stora kärlek, men Tarot kan hjälpa dig att avveckla eller avsluta det som inte ger dig den kärlek som du önskar. De allra mesta frågorna handlar om kärlek, kanske för att den är viktigast för de flesta av oss. Det är en klar fördel att låta spå sig för en relation, att bli mer uppmärksammad på vad som kan gå fel och kanske mest på vad som är positivt, vad som kan utvecklas eller helt enkelt om man inte tänker klart, för kärleken kan göra vem som helst blind!

  Med Tarot så får man även svar på frågor om arbete/utbildning, du kanske står inför ett val att arbeta eller studera eller ett nytt arbete, du kanske är arbetslös och kan då genom tarot få vägledning om hur du lättast får ett jobb som du trivs med och när det kommer. När det gäller ekonomin så kan man med Tarot även se hur du hanterar din ekonomi, perioder där du bör se upp eller när du kanske vinner den stora summan pengar vi alla drömmer om. Din hälsa är ett annat område som är viktigt och där man kan se förvarningar om ev. ohälsa eller vägleda dig till att uppmärksamma något som inte är rätt i dina energier, kom ihåg en professionell Tarottolkare berättar aldrig något farligt eller förödande utan vägleder dig förbi det som kan vara ett stort motstånd eller "olycka" i ditt liv. Tänk på att det är ingen slump att du spår dig utan den perfekta vägledningen som kommer din väg.

  Dumma frågor ger dumma svar!
  D v s din fråga bör vara genomtänkt och utifrån din situation.

  Jag, Ylva ser fram emot förtroendet att vi får vägleda just dig via Tarot