• Hipp hipp hurra!

  Grattis till dig som är född i Tvillingens tecken.

 • Tvillingen 21/5-20/6

  Du kan nu känna dig oövervinnerlig men även ta på dig lite för mycket, du kan uppleva det som att du har kontroll över läget, men du bör nog reflektera lite mer över andras respons istället för att tolka det som du tror att det är? Du kan bli så upp i dig själv, dina göromål att du inte ser annat som sker omkring dig. En bra period för att förändra, lyssna, utveckla dina idéer men med stöd ifrån andra och inte utan planering.

  Du är nu mer aktiv, mer nyfiken, vill säkert ha svar på det mesta som du funderar över, en bra tid för dig att utveckla dig själv, att söka vidare utveckling. Du har hjärnan under kontroll, är bra på att skapa, planera, organisera, se till att många saker blir gjorda på en gång. Kanske läge att börja jonglera på riktigt för talang för att hålla många bollar i luften har du nu.

  Du kan då vara väldigt alert, ha svårt att vara tyst, helt plötsligt är det en massa som kommer upp till ytan som du har funderat på. Du funderar, kommunicerar men frågan är lyssnar du? Du kan ha ett behov av att hävda dig samt din åsikt, nu när du vet svaret eller vad du har rätt i kan du känna att du måste få andra att förstå.

  Du är inne i en strålande period nu, där du kan förverkliga mycket av dina drömmar samt även din planering. Du är flexibel, öppen för förändringar, skapar nog en hel del själv, du tvekar inte utan agerar, lyckas få en helhet och balans i det du gör. Det är nu du kan avancera, byta jobb, starta egna projekt, lita till dig själv först och främst.

  Du fördjupar kärleken, blir mer allvarlig, men ställer även mer krav, din allvarliga sida kan få en partner att dra sig tillbaka. Ge andra en möjlighet att utvecklas, vara självständiga, du behöver inte rädda hela världen. Du kan både ge och ta men har lite svårt för förändringar som andra gör, då kan du attackera för att få allt att vara som det var, söker trygghet, rutiner vilket stärker dina åsikter om hur du egentligen vill leva, vad som ger dig stimulans i det du gör.

 • Aktuellt erbjudande

  Bli medlem på min sida www.ylvatrollstierna.se för att få tillgång till två självstudiekurser:  Spirituell inspiration med texter, ljud, filmer för det mesta inom nyandlighet samt Aura och färger, varje chakra, färg samt i kombinationer + Yiangkorten. PDFböcker, bland annat Astrologinycklar.  

  8 webinar med start 24/5 i olika teman som tidigare liv, astrologi, aura och färger, symboler, kristaller, spåtekniker, medialitet och avslutas med en seans.

  Som medlem har du medlemspris på kurser på www.ylvatrollstierna.se (inte Tarot)

  Pris: 1300:-
  Passa på idag 400:- Läs här allt som ingår, bli medlem, klicka här >>>
  Du finner en presentationsvideo på länken.
  Priset höjs 21/5


  26 maj startar distanskurs med 8 webinars – Chakras och färger
  Du kan välja kursen med eller utan personlig aurabild.

  http://ylvatrollstierna.se/ylva/event/325/chakras-och-farger-distans


  Den 29 juni startar medial distanskurs.

  I denna distanskurs för din mediala utveckling kommer du att få tips på hur du utvecklar mer av din intuition, din känsla, din tanke under som övermedveten, vilka energier som du styrs av samt hur du styr dem. Prova på olika metoder för att finna ut var din andliga styrka finns. Vi kommer över webmöten att göra övningar i bland annat psykometri (även på distans), övningar för alla sinnen (seende, hörande, kännande, smak), läsande av energier genom olika verktyg.  Men även övningarna som du skickar in svar till mig för att du ska personlig guidning av mig. Du kommer att få texter, övningar, filmer, webmöten. Övningarna får du även göra med andra deltagare.

  Läs mer på länken >>>


  Swish eller Revolut 073 063 1657
  Paypal: order@ylvatrollstierna.se
  Mail: ylvatrollstierna@gmail.com

 • Tvillingen 22 Maj - 21 Juni

  tvillingen.jpgDubbeltydig, kommunikativ, flyktig o närvarande

  Element: Luft

  Metall: Kvicksilver

  Pos/neg: Positiv

  n: Maskulin

  Kvalitet: Föränderlig

  Kroppsdel: Axlar, armar, nervsystem

  Härskarplanet: Merkurius

  Färg: Gult

  Kristall: Agat

  Växt: Liljekonvalj, lavendel, ormbunke. Anis.

  Tarotkort: Dåren

  Yrkesliv: Försäljare, reklam, media, journalist, författare. Inom new ageområdet som: Voice Dialouge, Psykoterapeut, frigörande andningspedagog.

  Nycklar:

  Mångsidig, flexibel, intensiv, intellektuell och intelligent, livlig, rastlös.

  Lärdom: Att se saker från två håll, medla, kommunicera, stå för sina värderingar. Tvillingen är den som spelar dubbelroll, lite vaksam, avvaktande och så direkt på, undersöker vad som ligger bakom. Att hälsa på en Tvilling kan ha sin tjusning, ena gången blir du inbjuden på tårta och nästa får du dörren i ansiktet, allt efter Tvillingens behag. Tvillingen är mental och kontrollerad. Och är nyfiken på det mesta och måste bara veta. Resor går helst till aktuella platser där eventuellt scoop kan finnas. Pengar kan man lika gärna vara utan som man kan ha i överflöd. I kärleken är Tvillingen kräsen och behöver någon som kan stimulera och provocera, någon som är stark.

  Personlighet:

  Du är vetgirig, drivs av en inre kraft av att veta mer, att söka mer utveckling. Du har en stor portion framåtanda som kan göra dig väl  "pushig"  och nyfiken emellanåt.  Du kan inte vara stilla utan söker hela tiden en utveckling av allt. Du är vetgirig och tror även att du är allvetande, du finner alltid ett svar eller vet var du ska finna det.  Du 'vill ha utveckling i allt det som du gör, det ska finnas ett mål med allt som händer, även om du inte är den som tar tag i det, bara du vet varför. Du är aktiv, kanske det sportigaste stjärntecknet av dem alla, troligen genom din rastlöshet att hela tiden söka efter nya upplevelser. Och det gör dig också till en globetrotter, om du inte packar resväskan så ligger du med näsan in i broschyr, böcker, internet och genom olika grupper. Du är föränderlig  som person, visar ofta två sidor, en lugn och social och en ivrig och ensamvarg. Två ytterligheter, två sidor av allt. Du har lätt för att föra fram dina budskap och verkar tro ena stunden att allt ska levas nu, vilket gör dig väldigt intensiv. Men när du väl fått ut det som du tagit in så tar du en paus igen. De som är osäkra missförstår dig lätt men å andra sidan har du tid med folk som tar energi när du har så mycket på gång?

   

 • Gilla sidan på Facebook