• 22/6-22/7

  Du kan nu känna dig oövervinnerlig men även ta på dig lite för mycket, du kan uppleva det som att du har kontroll över läget, men du bör nog reflektera lite mer över andras respons istället för att tolka det som du tror att det är? Du kan bli så upp i dig själv, dina göromål att du inte ser annat som sker omkring dig. En bra period för att förändra, lyssna, utveckla dina idéer men med stöd ifrån andra och inte utan planering.

  Du är mer aktiv, mer nyfiken, vill säkert ha svar på det mesta som du funderar över, en bra tid för dig att utveckla dig själv, att söka vidare utveckling. Du har hjärnan under kontroll, är bra på att skapa, planera, organisera, se till att många saker blir gjorda på en gång. Kanske läge att börja jonglera på riktigt för talang för att hålla många bollar i luften har du nu.

  Du kan förverkliga mer av dina drömmar samt även din planering. Du är flexibel, öppen för förändringar, skapar nog en hel del själv. Du tvekar inte utan agerar, lyckas få en helhet och balans i det du gör. Det är nu du kan avancera, byta jobb, starta egna projekt, lita till dig själv först och främst.

  Du är i starka känslor som kan vara lite motsägelsefulla. Det kan finnas mer längtan, starka känslor som kan få dig att tappa kontrollen, göra lite uppror, du försöker att ge mer av dig själv men kan också slå bakut när du inte känner dig säker. Hur du än vänder och vrider på det så är det en intensiv period.

  Till midsommar kan du bjuda in till fest, njuta av vänner, gemenskap. Du kanske bör försöka ta dig lite mer tid för romantiken om du inte vill bli ensam senare på natten, uttryck vad du känner och invänta respons.

 • Aktuellt

  Aktuellt


  By Ylva , 2021-04-20

  Den 21/6 sommarsolståndet skapar jag strålande förändringar.
  Kolla in mina kurspaket för resten av 2021, länkarna är till min shop, öppnas i nytt fönster.
  Aura, chakras och färger >>>
  Tarot >>>
  Runor >>>
  Stora kurspaketet >>>


  Boka tolkningar i Tarot för juli 2021 till juni 2022, en årstolkning + fyra tolkningar för tre månades perioder >>>

  Posted in: default | 0 comments
 • Tvillingen 22 Maj - 21 Juni

  tvillingen.jpg

  Dubbeltydig, kommunikativ, flyktig o närvarande

  Element: Luft

  Metall: Kvicksilver

  Pos/neg: Positiv

  Kön: Maskulin

  Kvalitet: Föränderlig

  Kroppsdel: Axlar, armar, nervsystem

  Härskarplanet: Merkurius

  Färg: Gult

  Kristall: Agat

  Växt: Liljekonvalj, lavendel, ormbunke. Anis.

  Tarotkort: Dåren

  Yrkesliv
  Försäljare, reklam, media, journalist, författare. Inom new ageområdet som: Voice Dialouge, Psykoterapeut, frigörande andningspedagog.

  Nycklar
  Mångsidig, flexibel, intensiv, intellektuell och intelligent, livlig, rastlös.

  Lärdom
  Att se saker från två håll, medla, kommunicera, stå för sina värderingar. Tvillingen är den som spelar dubbelroll, lite vaksam, avvaktande och så direkt på, undersöker vad som ligger bakom. Att hälsa på en Tvilling kan ha sin tjusning, ena gången blir du inbjuden på tårta och nästa får du dörren i ansiktet, allt efter Tvillingens behag. Tvillingen är mental och kontrollerad. Och är nyfiken på det mesta och måste bara veta. Resor går helst till aktuella platser där eventuellt scoop kan finnas. Pengar kan man lika gärna vara utan som man kan ha i överflöd. I kärleken är Tvillingen kräsen och behöver någon som kan stimulera och provocera, någon som är stark.

  Personlighet
  Du är vetgirig, drivs av en inre kraft av att veta mer, att söka mer utveckling. Du har en stor portion framåtanda som kan göra dig väl  "pushig"  och nyfiken emellanåt.  Du kan inte vara stilla utan söker hela tiden en utveckling av allt. Du är vetgirig och tror även att du är allvetande, du finner alltid ett svar eller vet var du ska finna det.  Du 'vill ha utveckling i allt det som du gör, det ska finnas ett mål med allt som händer, även om du inte är den som tar tag i det, bara du vet varför. Du är aktiv, kanske det sportigaste stjärntecknet av dem alla, troligen genom din rastlöshet att hela tiden söka efter nya upplevelser. Och det gör dig också till en globetrotter, om du inte packar resväskan så ligger du med näsan in i broschyr, böcker, internet och genom olika grupper. Du är föränderlig  som person, visar ofta två sidor, en lugn och social och en ivrig och ensamvarg. Två ytterligheter, två sidor av allt. Du har lätt för att föra fram dina budskap och verkar tro ena stunden att allt ska levas nu, vilket gör dig väldigt intensiv. Men när du väl fått ut det som du tagit in så tar du en paus igen. De som är osäkra missförstår dig lätt men å andra sidan har du tid med folk som tar energi när du har så mycket på gång?

 • Gilla sidan på Facebook