• 20/1-18/2

  Du tänka klarare, skapa en bättre struktur över vad som du vill utveckla. Allt som har med att läsa, skriva, skapa kan ge dig nya insikter, du kan nu nå fram till andra med vad du vill, få dem att förstå vad du menar. Du känner dig mer öppen, alert till det mesta, har extra kraft till att agera, ta tag i allt du skjutit upp. En bra tid att rensa, skapa balans, du har mer förmåga att analysera ut vad som är det viktigaste för dig att agera i. Du har nu förmågan att utveckla dina idéer vidare, skapa nya kontakter på de mest oväntade ställen.

  Den positivaste energin är att du nu är klartänkt, fokuserad, medveten om vad som är viktigt för dig att genomföra, agera i, du väntar inte på bättre tider för de är här nu.

  Den negativaste energin är att du kan bli ”pushig”, vilja att det ska ske saker, du kan glömma bort vad andra har lust med. Du kan bli upptagen av i dina saker att du inte har mycket annat i huvudet, koncentrerar dig mer än vad du behöver, allt kanske inte måste bli klart nu?

  Du kan nu få mera gjort, känna inspiration, ta tag i många olika projekt som du funderat på, du har lätt att vara delaktig i flera olika saker på samma gång. Du har en bra planeringsförmåga, ser en helhet som hjälper dig att förändra, förbättra där det känns nödvändigt för att du ska kunna utveckla dig själv vidare.

  Du känner in vad som är bäst för dig, agerar impulsivt på en gång, du kanske skapar förändringar i en relation men till det bättre, mer insikter, mer ansvar för eget agerande, du kan säkert ta både dig, din partner till oanade höjder.

  Du kan tycka att ingen förstår dig, vad du än gör verkar det inte bli som du har tänkt dig, du kan ha många funderingar omkring dig själv som person, kanske vad du ska bli ”när du blir stor”, du känner behov av förändringar men kan ha svårt att fokusera, ta tillvara på de insikter som kommer.

 • Aktuellt

  Aktuellt


  By Ylva , 2021-01-19
  Aktuellt

  Börja året med att lägga korten på bordet!

  Grundkurs i Tarot på distans startar 31/1

  Posted in: default | 0 comments
 • Tvillingen 22 Maj - 21 Juni

  tvillingen.jpg

  Dubbeltydig, kommunikativ, flyktig o närvarande

  Element: Luft

  Metall: Kvicksilver

  Pos/neg: Positiv

  Kön: Maskulin

  Kvalitet: Föränderlig

  Kroppsdel: Axlar, armar, nervsystem

  Härskarplanet: Merkurius

  Färg: Gult

  Kristall: Agat

  Växt: Liljekonvalj, lavendel, ormbunke. Anis.

  Tarotkort: Dåren

  Yrkesliv
  Försäljare, reklam, media, journalist, författare. Inom new ageområdet som: Voice Dialouge, Psykoterapeut, frigörande andningspedagog.

  Nycklar
  Mångsidig, flexibel, intensiv, intellektuell och intelligent, livlig, rastlös.

  Lärdom
  Att se saker från två håll, medla, kommunicera, stå för sina värderingar. Tvillingen är den som spelar dubbelroll, lite vaksam, avvaktande och så direkt på, undersöker vad som ligger bakom. Att hälsa på en Tvilling kan ha sin tjusning, ena gången blir du inbjuden på tårta och nästa får du dörren i ansiktet, allt efter Tvillingens behag. Tvillingen är mental och kontrollerad. Och är nyfiken på det mesta och måste bara veta. Resor går helst till aktuella platser där eventuellt scoop kan finnas. Pengar kan man lika gärna vara utan som man kan ha i överflöd. I kärleken är Tvillingen kräsen och behöver någon som kan stimulera och provocera, någon som är stark.

  Personlighet
  Du är vetgirig, drivs av en inre kraft av att veta mer, att söka mer utveckling. Du har en stor portion framåtanda som kan göra dig väl  "pushig"  och nyfiken emellanåt.  Du kan inte vara stilla utan söker hela tiden en utveckling av allt. Du är vetgirig och tror även att du är allvetande, du finner alltid ett svar eller vet var du ska finna det.  Du 'vill ha utveckling i allt det som du gör, det ska finnas ett mål med allt som händer, även om du inte är den som tar tag i det, bara du vet varför. Du är aktiv, kanske det sportigaste stjärntecknet av dem alla, troligen genom din rastlöshet att hela tiden söka efter nya upplevelser. Och det gör dig också till en globetrotter, om du inte packar resväskan så ligger du med näsan in i broschyr, böcker, internet och genom olika grupper. Du är föränderlig  som person, visar ofta två sidor, en lugn och social och en ivrig och ensamvarg. Två ytterligheter, två sidor av allt. Du har lätt för att föra fram dina budskap och verkar tro ena stunden att allt ska levas nu, vilket gör dig väldigt intensiv. Men när du väl fått ut det som du tagit in så tar du en paus igen. De som är osäkra missförstår dig lätt men å andra sidan har du tid med folk som tar energi när du har så mycket på gång?

 • Gilla sidan på Facebook