• 20/1-18/2

  Du finner mer kraft att förverkliga lite nya idéer, du litar mer till nya möjligheter än logiken, du vågar mer, skapar mer, har säkert en hel del att göra. Du kan ta tag i gamla drömmar, funderingar som du inte riktigt känt att du tidigare klarat av, nu har du nya sätt att se på det som ska göras. Du har fina möjligheter att utveckla dig själv, utbildningar, planering inför projekt kan ge dig mer fördelar. en helt annan säkerhet över dig själv, det du gör. Det sitter ju inte fast annars, detta är verkligen tiden till att förverkliga, göra det stort.

  Den positivaste energin är att du nu kan få andra att lyssna på dina visioner, du har en bättre helhetsbild att engagera andra i, du litar mer på dina egna insikter, visar det utåt vilket ger dig en bättre respons, aktning.

  Den negativaste energin är att du kan bli allt för splittrad, tveka mellan vad du ska agera i, vad som ska få din energi, i allt gäller sunt förnuft, lämna inget åt slumpen. Släpp inte det du har för att vidga vyerna bara för att möjligheterna finns.

  Du kan nu fokusera mer på ditt sätt att uttrycka dig, skapa nya kontakter som ger dig mer stimulans, nya insikter, en bra tid att förverkliga nya visioner, ta tag i det som du längtat efter att prova på. Du är mer mentalt fokuserad, klar i tanken, medveten om dina egna tillgångar.

  Du kan känna dig väldigt splittrad när det gäller dina känslor, längtar efter något som du inte kan definiera, dra dig undan då du inte förstår dig på dina egna känslor. Undvik en olycklig känsla, se det som en utmaning, det finns något mer som du kan tillföra känslomässigt bara du vågar lyssna till dig själv utan att agera på en gång.

  Du kan nu känna mer kraft, ha med dig en känsla av organisering som gör att du förverkligar det som är viktigt för dig. Du kan av andra kanske upplevas som egotrippad men kanske det är för att du ser till dina behov, du kan nu skapa en bättre självkänsla utifrån den du egentligen är.

 • Aktuellt

  Aktuellt


  By Ylva , 2021-01-19
  Aktuellt

  Börja året med att lägga korten på bordet!

  Grundkurs i Tarot på distans startar 31/1

  Posted in: default | 0 comments
 • Väduren 21 Mars - 20 April

  vaduren.jpg

  Impulsiv, ansvarstagande och direkt

  Element: Eld

  Metall: Järn

  Pos/neg: Positiv

  Kön: Maskulin

  Kvalitet: Kardinal

  Kroppsdel: Huvudet

  Härskarplanet: Mars

  Färg: Röd

  Kristall: Diamant

  Växt: Kaprifol & Tistel

  Tarotkort: XVI Tornet.

  Yrkesliv
  Pionjäryrken. I livliga yrken med stor rörelsefrihet och förverkligande av idéer. Ingenjör, militär, psykiater. Inom new ageområdet som: NLP analytiker.

  Nycklar
  Impulsiv, pionjärsanda, innovatör, dynamisk, intensiv, snabb i vändningarna, bristande tålamod.

  Lärdom
  Att förverkliga sina drömmar, satsa på sig själv, lyssna till sin intuition. Väduren är det första tecknet och det mest impulsiva, det som är otåligast och måste alltid vara i rörelse. Aktiv och briljant. Vädurar intresserar sig för alla terapi som går snabbt, exempelvis psykoanalys, NLP och gärna Tarot eller numerologi så att alla hjärnceller sätter fart! Det är en organisatör i dess största bemärkelse. Gillar äventyr, kan klättra upp för Mount Everest men har svårt för att vila ut på Mallorca. Pengar är till för att omsättas. Vädurar blir snabbt förälskade och ger allt för stunden.

  Personlighet
  Vädurens tecken handlar om din yttre identitet. Impulsivitet är en stark egenskap, att få en idé, sätta igång men det finns sällan ork till att slutföra det påbörjade. Detta är innovatörens signum. Du är medveten om vem du är och är det med stolthet och har inte med dig tankar på något annat än att det är bra som det. Med Vädurens aspekter så är du troligen vetgirig, laddad, intensiv och utåtriktad. Du vill ha fart och fläkt. Du tror å dig själv, kan verka ha ett bra självförtroende och det har du. Du kan ha svårt att vara stilla och tålamod är inte din dygd. du agerar direkt efter tanken, efter impulsen och ser sällan resultatet av det. Det visar på engagemang, ett starkt intresse för något och i det nya idéer, det sitter aldrig fast utan det finns om inte alltid någon ny vinkling på det som är. Du ger dig sällan tid att stanna upp, rädd för att det ska bli stagnation och tråkigt, avskyr att vara understimulerad. Du är ivrig och alltid på gång, alltid den som startar upp något men kanske inte alltid avslutar det eftersom du redan är på väg att starta upp nästa impuls. Det du kan få jobba med är tålamod och att inte vara rastlös.

   

 • Gilla sidan på Facebook