• 20/1-18/2

  Du känner dig stärkt att ta tag i mycket av det som bara blivit liggande, du känner mer inspiration, kraft, du vet vad du kan, du är på gång att visa det. Du är mer fokuserad, mer medveten med en ökad självkännedom, med mer insikt förverkligar du en hel del under denna period som kan bli hektiskt men även definitivt utvecklande. Du kan nu bli säkrare på dig själv, allt det som du gör samt vill göra. Du är koncentrerad, ser en helhet av det som är viktigt för dig, skapar nya kontakter, utvecklar dina ambitioner på allra bästa sätt.

  Den positivaste energin är att du känner mer inspiration, livsglädje, du tar tag i saker, ser helheten i det du gör.

  Den negativaste energin är att du kan ta i för mycket, bäst att ta en sak i taget, inte förvänta dig att allt kan falla på plats nu.

  Du är mer fokuserad, mer medveten, snabb i tanken, en hel del som legat vilande kan du nu genomföra utan att det tar onödig tid. Du är alert, klartänkt, ta in nya områden, utveckla, utbilda dig själv.

  Du har nu en fin tid för kärlek, romantik, mycket av det du drömmer om verkar vara även i verkligheten, du tar ansvar för dina känslor, uttrycker dem tydligare. Du vet vad du vill ha, vad du vill uppleva, agerar därefter.

 • Aktuellt

  Aktuellt


  By Ylva , 2021-01-19
  Aktuellt

  Börja året med att lägga korten på bordet!

  Grundkurs i Tarot på distans startar 31/1

  Posted in: default | 0 comments
 • Vågens stjärntecken 23/9-21/10

  vagen.jpg

  Tvetydig, balanserade och speglande.

  Element: Luft

  Metall: Koppar

  Pos/neg: Positiv

  Kön: Maskulin

  Kvalitet: Kardinal

  Kroppsdel: Njurarna

  Härskarplanet: Venus

  Färg: Rosa, blått, grönt

  Kristall: Safir

  Växt: Hortensia, ask, äppelträd

  Tarotkort: Måttligheten

  Yrkesliv
  Egen företagare, mode, skönhet. Politiker, militär… Inom new ageområdet som: Kroppsvård, tatuering, piercing.

  Nycklar
  Diplomatisk och ständigt i valet och kvalet! Romantisk, sällskaplig, idealist...

  Lärdom
  Att våga ta för sig, välja allt istället för något, tro på sitt eget ord… Vågen är diplomaten som ser till att den nästan aldrig hamnar i någon konflikt eller valsituation. Väljer båda eller väljer bort allt, men har svårt att göra ett val, ofta grundat på sin filosofiska läggning och minnen ifrån tidigare liv, rädslan att missa något. Men Vågen är en trevlig prick att umgås med, gör sitt bästa för att underhålla och peppa. Resor går till historiska minnesplatser eller bussturer runt världen. Pengar kan vara ett problem eller snarare om man ska ha kvar dem eller använda dem! I kärleken så väntar vågen in i det längsta innan den stadgar sig och har stora krav på sin partner.

  Personlighet
  Du kan av många upplevas som distanserad, men det är bara det at du behöver känna in och tänka efter först. Du söker balans och harmoni, och det kan vara ett himla övervägande. Trots det så har du humor, mån om utrymme och ditt eget spejs. Du vill ha trygghet genom att gardera dig med antingen eller i allt det som du gör. Och skrönan att du inte vet vad du vill är galet, så står du och väljer mellan två tidningar så är det enbart för att du vill ha båda och har lärt dig att andras tålamod inte är lika starkt som ditt så förr eller senare ger någon upp och ger dig allt det som du vill ha. Du strävar efter rätt och ordning, den perfekta balansen och kan inte låta bli att lägga dig i konflikter av alla de slag. Du styrs av ditt behov av att allt har två sidor och båda måste få höras. Så är det även med din kommunikation för du gillar att kommunicera men det ska vara i balans, alla åsikter ska fram och vädras och det är inte alltid alla har samma ork som dig men det löser du, för du har alltid en lösning på allt. Och du kämpar stenhårt för att skapa harmoni. Du har dina egna värderingar som grund och du om någon vet vad som är rätt och fel.

 • Gilla sidan på Facebook