• 20/1-18/2

  Du känner dig starkare, mer inspirerad, du kan nu utmana livet. Du kan gå egen väg, förverkliga projekt, våga satsa på dina önskedrömmar, en bra tid att förändra din arbetssituation, ta ett steg framåt, visa vad du kan, det du inte kan, lär dig det nu. Du känner mer tillit till dina visioner, dina önskningar, förverkliga dem nu istället för att vänta, det är nu du har inspiration till att ta tag i allt det som du tänker på men som oftast inte blir mer av. Du har mer energi, kan ta tillfället i akt att lära dig mer men även att inspirera andra med din kunskap.

  Den positivaste energin är att du är full av energi, men även projekt som du vill förverkliga att om du bara genomför hälften kan du nu känna dig mycket nöjd med dig själv, med det som du kan fortsätta förverkliga framöver.

  Den negativaste energin är att du kan bli splittrad, ha svårt att koncentrera dig, du kan vilja för mycket, blandar dig med det som kanske inte riktigt är det som du kanske vill göra.

  Du har nu många resurser med dig, det mesta går din väg bara du lyssnar till dig själv, inte till andra. Våga tro på dina visioner, förverkliga det som är viktigt för dig, dröm dig bort, du har fina möjligheter med dig att förverkliga det som du vill utveckla.

  Du är i kontakt med dina känslor på både gott och ont, du utvecklar en djupare förståelse för dig själv, dina känslor, upplevelser, tar dig på större allvar vilket påverkar en bra relation bättre, en dålig relation sämre.

  Du kan känna det som du har fått förnyad kraft, du blir mer medveten om dig själv, vad som är viktigt för dig. Du kan vända upp och ner på det mesta för att genomföra, ändra till det som gynnar dig. Du är mer medveten om din egen roll.

 • Aktuellt

  Aktuellt


  By Ylva , 2021-01-19
  Aktuellt

  Börja året med att lägga korten på bordet!

  Grundkurs i Tarot på distans startar 31/1

  Posted in: default | 0 comments
 • Vattumannen 21 Jan-19 Febr

  vattumannen.jpg

  Nytänkande, uppfinnande o ifrågasättande.

  Element: Luft

  Metall: Aluminium

  Pos/neg: Positiv

  Kön: Maskulin

  Kvalitet: Fast

  Kroppsdel: Blodcirkulationen.

  Härskarplanet: Uranus

  Färg: Turkos

  Kristall: Akvamarin

  Växt: Orkidé, peppar

  Tarotkort: Stjärnan

  Yrkesliv
  Internet, data, flyg, forskning. Inom new ageområdet: det mesta som skapas av visioner.

  Nycklar
  Hederlig och lojal, intensiv, efterforskande, djup, uppfinningsrik och intellektuell.

  Lärdom
  Att tro på sina visioner. Vattumannen är optimisten, framtidsvisionären som skapar i sina tankar och drömmar den perfekta tillvaron. Är positiv till nytänkande och kan skapa det ingen tidigare har tänkt på. Lite rastlös med ändå medvetande om det som sker i nuet. Resor går till spännande utvecklande platser, gärna via flyg. Pengar har man till att förverkliga sina drömmar så de är en viktig ingrediens i livet. I kärleken så vill Vattumannen känna frihet men också ett byggande av gemensamma mål och värderingar.

  Personlighet
  Du är den sanna pionjären, du vill uppleva, se och känna mer av allt som är, för du om någon vet att det finns mer. Du är tänkaren, du filosoferar på om allt möjligt, för du vet att det måste finnas något mer, eller ett annat sätt av det. Du har lätt för att lära, för att finna intressen och gå in fullt för att förstå,. Helheten av allt är viktigt för dig och inget är omöjligt, det kanske bara tar lite längre tid att fixa det. Du är öppen, och  gladlynt men också lite reserverad, kall prat och skvaller är inget för dig, du är sanningsenlig, du vill ha frihet och öppna gränser. Du vill ha utveckling, ja, det är mycket som du vill ha och du tänker efter hur du ska lösa det. Men du kastar dig inte in i vad som helst, det måste redan finns en grund och du tar det mesta väldigt seriöst och andra kan ha svårt att följa dina svängningar. Du är ärlig, säger som det ärm förväntar dig att andra gör likadant, att det går att skapa en grund att bygga vidare på. Logik och fakta, planering samt teorier det är verkligen din grej.

 • Gilla sidan på Facebook