Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Recently Rated:

Stats

Blogs: 267
Sidor: 2
events: 5
audio tracks: 22
PDF: 1
videos: 18
 

Blog

Nu är det färgsprakande värre


By Ylva , 2019-12-13
Nu är det färgsprakande värre

Då menar jag inte bara rött och grönt fast de har en stor betydelse då röd står för kraft och handling samt grönt för harmoni. 

Mitt i allt packande  tänker jag en hel del, ganska mycket, som på vad jag egentligen önskar i livet. Som de flesta önskar jag harmoni, men sista året har det blivit mer viktigt att inte lyssna till vad "jag" vill utan vad själen önskar.

I det började jag med att lyssna till när själen säger jag, även om logiken och mitt ego säger något annat. Det är en övning, går som inte bara över en natt, i alla fall för mig. Men jag har börjat uppmärksamma att när någon frågar mig om något, svarar jag ja direkt (även kanske tyst inom mig) då är det ja, oavsett om det känns rimligt eller inte. Medan om jag tvekar, då avvaktar jag, väntar in för att se om det ändras men ofta gör det inte det.

Detta har varit en process som vuxit fram de senaste året, speciellt sedan jag suckade en gång över ett felval men tänkte att det var bara att ta det, för att det var något som min själ hade valt. Men är det så? Är det själen? Delvis, själen har lett mig in i situationer för att jag ska möta något jag behöver utveckla, men sedan är det upp till mig, (min ande) att välja om jag vill att min kropp (mitt ego) eller min själ är den som säger ja eller nej.

I stort sett varje dag lyssnar jag till min själ, men även till mitt ego, speciellt när jag blir rädd, osäker.
Som med att satsa på Spanien, det var något som själen sa ja till, mitt ego har haft många turer av rädsla. Det är då som egot försöker med allt för att få mig att tveka.

Jag har sagt i så många år att det enda jag vill är att skriva, men insett att så är det inte. Det enda jag vill är att inspirera, jag vill peppa där någon annan är vilse, jag önskar att alla lever i harmoni, älskar sig själva först och främst. Jag har uppfattningen att om det är så, då blir alla lyckliga. Är en mamma lycklig, blir barnen lyckliga men när en förälder går emot sin själ, skapar det ett mönster, för barn gör inte som vi säger, de gör som vi gör. (lite ironiskt att mina barn inte vill dra iväg på äventyr haha).

När jag talade med min själ så ville den verkligen äventyret med Spanien, då spelade det ingen roll att egot sa att jag inte kan språket, att det finns spindlar och ormar, att det är en annan kultur, ett annat sätt att leva, att det troligen kan gå åt helvete, att jag blir ensam, att ingen vill resa dit och så vidare. Men själen, den har bara varit cool.

Själen för mig är samma som vår aura, all energi samlad i ett spektra av vibrationer. Därför i natt blev jag så ledsen när jag inser att jag misslyckats totalt med att inspirera i färg.

Om du inte visste det har jag byggt upp en helt fantastisk kurssida för aura och färger - www.chakravision.online.
För mig är det nästan viktigare med att ha koll på sina energier än att tolka Tarot, men det passar väldigt bra tillsammans, därav mina Yiangsymboler som är en del av på min Tarotlek. 

Det borde nästan vara en självklarhet att vara medveten, utbildas redan i skolan om sin energi, för även om kroppen är viktig är den inget utan den livsenergi som fyller den.
Har du koll på dina energier? Är du medveten om att ditt liv, dina val, ditt arbete, din ekonomi, din hälsa, din andlighet samt ditt kärleksliv är baserat på din själ, det vill säga din aura? 

Hur ska jag få andra att förstå när jag själv inte prioriterar?
MIn själ hade ett samtal med mig, ;) 
Nu ger jag dig flera alternativ till att ta tillvara på dessa färgnycklar som får dig att skapa mer energi i ditt liv, den energi, harmoni som du önskar.


Bli medlem på min sida www.ylvatrollstierna.se för tidernas julpris (t o m 24/12)
där du finner den mest omfattande andliga personliga distansutbildning "spirituell inspiration" men nu även med tillgång till chakravision. 
Eftersom jag önskar så gärna inspirera sätter jag julpris så att du ska ha möjligheten för dig själv, men även för din vän, dina vänner.
1100:- (per person) för två distanskurser. (wow).
På denna länk läser du vad de innehåller, och du har ett år på dig att plugga på, följa med i webinars, efter ett år betalar du bara 100:- för ett nytt år.
http://ylvatrollstierna.se/medlemskap


Men jag har också gett utrymme för en helgkurs i mars i Spanien den 12-15 för färgstarka dagar i solen. 3000:- är vad du betalar för kursen, inklusive kost och logi, tillkommer din flygresa t o r.
Anmäl dig via ett mail till mig ylvatrollstierna@gmail.com eller via swish 073 063 1657
Dessutom bara för att det är jul, lägg på 2000:- ta med dig en vän. :) Snacka om perfekt färgglad julklapp.


Nu ska jag fortsätta packa, i det lyssna på själen, med en röd tröja på :)

Posted in: default | 0 comments

Snart nästa äventyr :)


By Ylva , 2019-12-12
Snart nästa äventyr :)

Livet är verkligen ett äventyr just nu. jag spelar cool men är nog rätt stressad antar jag, eller så är jag bara cool eller för knäpp för att förstå vad som pågår.

Hela huset är upp och ner, jag packar det jag ska ha med mig, fixar så att resten av familjen får mer space, för jag flyttar, sedan som vid frågan jag fick är det permanent? Ingen aning, det enda i livet som är konstant är förändringar, var mitt svar.

Men jag har nog alltid varit lite öppen för äventyr, kanske för att jag älskar utmaningar och möten, människor. Som nu när jag ska bila ner till Spanien med en karl som jag aldrig ens träffat, vet bara hans namn, tänkte för mig själv, undrar om han är bra på att köra bil? Insåg att han tänker säkert likadant eller så är han cool.

På söndag bär det iväg, i morgon sätts nya sommardäck på bilen som får en koll på verkstaden, sedan ska hundarna mentaltestas på lördag, de ska med mig, men eftersom de har raser i sig som inte är tillåtna utan en massa procedurer är det en hel del att fixa. Att ordna mentaltest var inte det lättaste till en början men tack vare en god vän löste det sig, sedan har allt fallit på plats.

Igår var en bra dag även om jag inte hann med allt, men vi hämtade pass åt det barn som ska fira jul nere hos mig, vi köpte munkorgar och nya halsband, helt vanliga vardagsting mitt i en flytt! Om jag är nervös? Ja lite, eller snarare så har jag en enorm förväntan. Tacksam att familjen bor kvar, medan jag drar ut på nästa äventyr. Det känns nästan lite som när jag åkte till Ukraina. Fast nu ska jag jag göra tv med en från Ukriana, då i Spanien.

En del av mig tänker att jag hinner inte känna efter, den andra är förväntansfull, vilket är inte så bra, för jag har skapat en bild av när jag kör in på gården i mitt nya "hem"/kursgård. Hur jag tror att det kommer att kännas, sedan fantiserar jag vidare om hur det ska vara att köra bilen till affären, första gången jag ska handla. Men mest i tanken är att jag ska fixa iordning allt, för jag ska vara framme den 17:e, den 18:e kommer mina gäster från Sverige för att fira min födelsedag den 19:e. Jag tänker som så att om jag häller i mig en massa sangria finns det ursäkt för att jag är mer eller mindre medvetslös dagen efter födelsedagen. För med resan i bagaget, hela huset som ska fixas samt kalaset lär nog luften gå ur mig. Jag kommer att filma det också, ja, inte när jag är utslocknad men en del annat.

Min uppfattning är att det är nyttigt att gå utanför sin comfort zon, sedan att vi alla, nåja de flesta är ganska lika, alla är vi människor, en del missar i livet hör till. Men att göra en förändring när jag fyller 60 år känns rätt perfekt. Jag är så otroligt tacksam över mitt liv. Tacksamhet är viktigt, sedan att lyssna på själen är lika viktigt, min själ vill uppleva detta, mitt ego kan få panik över förändringar (jodå), alla trygga (?) rutiner, som när jag var inne på ICA och allt var juligt, hur juligt är det i Spanien. Nåja på Casa las Estrellas kommer det att vara det, för jag tänker packa in julsaker i bilen, t o m försöka få in julgranen (av plast).

Men livet är rätt vanligt ändå här hemma, mellan allt sorterande, vad jag vill släppa, som mina böcker som jag la ut igår, är det tolkningar och annat som är som vanligt. Jag har precis spelat in en liten film, för du bör gilla min YouTube kanal om du är nyfiken, speciellt om du funderar på att komma ner på en kurs, vilket jag rekommenderar varmt. Alltså en vecka i solen (eller en helg) med mig, förhoppningsvis en del utveckling för din själ och personlighet. Du bör följa mig, alltså prenumerera på min kanal för att få uppdateringar, efter vägen ner tänker jag lägga upp filmer, jag har aldrig kört annat än i Sverige och Norge, det är 300 mil, tar ca 2 dagar, kan hända mycket ;) sedan är du med om du ser filmerna från start där du kan följa mig i min nya vardag.

Nu ska jag skriva ett mail till mina nya grannar, förbereda dem på denna svenskans ingång och att det är kalas på torsdagen.
Klicka här för att följa min YouTube kanal.

Posted in: default | 0 comments

Att våga ändra sig


By Ylva , 2019-12-07
Att våga ändra sig

Ibland tar jag beslut, sedan så visar det sig inte vara så kloka. Som detta med att jag tidigare planerade för tolkning. Eftersom flytt var på gång tänkte jag att jag gör bort så många som möjligt innan, varvid jag bestämde att en tolkning för 2020 fick priset 700:- efter 1:a december. Jag borde ha anat, men ibland lyssnar jag inte till mig själv, utan till min logik, mitt ego.

Första december har passerat, en del swishar in 500:-, idas skriva att det är fel pris, jag beslöt mig istället för att backa på priset, det får vara 500:- De flesta som bokar har bokat, dessutom känner jag mig rätt, det lär bli endast några dagar utan tolkningar, för jag är lite av en arbetsnarkoman.

Priset är nu ändrat, de som swishat 700:- har fått 200- tillbaka, nu kanske den andliga ordningen är återställd? En tolkning för 2020 500:- 

Min egen ordning däremot är kaotisk, allt omkring mitt skrivbord ser ut som vanligt, men resten? Snacka om röra men jag har insett att jag har inte så mycket saker, för jag har rensat ut genom åren. Jag beslöt mig även för att ta med personliga saker, blir inte många kartonger,.Detta med att planera är nog inte min starka sida även om jag försöker, nu för tiden med god hjälp av Microsofts To Do.

Jag har dock insett att julstämning finns i hjärtat och hjärnan. För en julgardin, en julstake och ändå har jag känslan av december. Det är en insikt, jag som alltid pyntat upp över listerna. Julstämning var det även när jag gav bort mormors spark till mina favorit (grann) barn, för jag är säker på att de kommer att ha trevligt med den, för jag har tolkat i Tarotkorten att det blir snö till jul. I det finns en lycka av att missa en vit jul. Jag vill ha en grön jul, på den nya gården finns det palmer, det blir en cool dekoration till jul, som jag nu ska fira den 25:e.

Det är inte många dagar kvar tills jag blir 60 år, fick frågan här omdagen vad jag hade tänkt mig för tårta? Oj, jag hade inte ens tänkt tårta, jag hade tänkt Paella, tapas och Sangria, tårta på det? Men antar att något får väl vispas ihop. Känns märkligt att snart fylla år, för det blir som en milstolpe i mitt liv. Jag har haft många sådana, som när jag flyttade från Norrland, till Nottingham, när jag flyttade hit, när jag flyttade till Ukraina. Alla de platserna har varit som egna liv i detta liv. Alltså jösses vad jag har hunnit med på 60 år! Helt otroligt, En gång började jag på mina memoriarer efter förfrågan, kanske jag tar upp dem igen, i alla fall för mina närmaste. Men en sak är klar, jag har haft en otroligt händelserikt liv, själv tänker jag att jag har som bara värmt upp, det finns så mycket mer som jag kan hitta på, så mycket som jag har planerat, då mest arbetsmässigt. Alla böcker som inte är färdigskrivna än, alla projekt som jag vill förverkliga, en del är i paus nu, men snart är det ett nytt år. För det lackar inte bara mot jul, sedan kommer det ett nytt år, 2020, låter mäktigt.

Undrar vad jag hade tänkt 1970 11 år gammal om någon hade berättat om min 60års dag, jag hade nog sett mig i permamentat hår med gördel haha, jag är nyfrissad, lätt gråhårig, borde nog ha gördel men jobbar i stället på detta med att komma i form, helt inne i mina gummiband, att sedan gå ut till poolen på morgonen, gummiband, yoga och simma samt äta färska frukter var nog inte vad jag hade tänkt mig.

Jag har precis gått igenom en bok som jag skrev i början på 90-talet, det är då jag är tacksam att jag inte lider av prestationsångest men även att utvecklingen går framåt. Många goa skratt åt mina meningar samt det förfärliga skrivandet av svenska Men känns skönt att fixa till, dessutom inse med trygghet att vissa saker, vissa energier de består, det utvecklas men grunden finns där.

Som vanligt sitter jag med kaffe i en paus mellan tolkningar för nu finns inga helgdagar utan alla dagar är stressande ;) förutom när jag tolkar, vilket gör att det tar ett tag att få sin tolkning, för det är inget jag stressar fram. Varje tolkning är som en del av en livsroman i en persons liv.

I år har jag brutit många traditioner som att jag brukar lägga Tarot för mig själv på min födelsedag, det har jag redan gjort, dels var jag för nyfiken på det kommande året, dels kommer jag att ha huset fullt på min födelsedag, så jag tog mig en titt, rätt nöjd med det kommande året. Nu tillbaka i andra spännande liv kombinerat med middag, eftersom det är lördag ska jag ta mig tid för en julfilm.

Jag har även skrivit några rader på www.chakravision.online idag

Posted in: default | 0 comments

Jultröjan på!


By Ylva , 2019-12-02
Jultröjan på!

Igår var det första advent, jag hade en massa besök hemma, trevligt men var rätt slut ändå igår kväll.

Men jag fick bort påskgardinen i köket och upp med en julgardin samt en julstake. Dessutom åkte min snögubbetröja på, mina tomtebyxor och röda sockar med vita hjärtan :) Jag älskar jul men avskyr snön och kyla, det är fint på bild men det är allt.

Det som förr var traditioner som att varje dag se en julfilm och ta fram tomtar innan december är som ett minne blott verkar det som. Finns inte en tomte framme däremot ska jag strax packa upp och packa om mina jullådor, se om det är något jag vill ha upp i Spanien. Men där finns så många aktiviteter omkring jul att det kanske räcker?

Jag har börjat med lite inspelningar, för det kommer coola grejor (tycker jag i alla fall) framöver. Men i övrigt eller min mesta tid går åt tolkningar, vilket är himla mysigt, det där med att se in i någons kommande år. Sedan är jag så logisk, eftersom jag tidigare i år ville sluta spå då jag inte orkade med allt elände som folk råkar ut får i det nya trygga Sverige (ironi) tänk om politikerna såg samma som mig? Men jag inser att det finns karman, kanske jag kan peppa någon i elände istället för att jag också ska stoppa huvudet i marken. Men logisk så inträffar inte några större katastrofer, i alla fall inte för dem jag tolkat för, eftesom det är från norr i Kirnua till Helsingborg i söder, borde det ändå te sig rätt lugnt. Jag har faktiskt funderat på att göra en sådan där Sverigetolkning för 2020, sådana som jag gjorde förr. Vi får se vad tiden och intresset räcker till.

Nu börjar jag ana att jag snart fyller år :) att jag slippe en vit jul. Jag försöker att vara i nuet men ser så fram emot första kursen i  januari. Jösses, jag skulle kunna ha kurs varje vecka, alltid så trevligt med alla möten och att få inspirera.

Julkalendern är igång på Vipstar, den blir delvis som planerat men jag önskar att fler profiler hade engagerat sig, tur att jag hade förberett med en "workshop" i varje lucka, annars hade känts deppigt. Nåja, allt har en mening, det är första året kalendern kostar pengar, första året den är på vipstar.

Idag skiner solen, det är bara -2, jag har fått en hel del gjort, nu ska jag mixa (som vanligt dricker jag kaffe och bloggar) julsaker med tolkningar och lite texter. Jag hoppas att du har en bra start på julmånden och inte känner allt för mycket stress, för det är märkligt hur vi låter programmeringar styra upp oss med förväntningar.

Posted in: default | 0 comments

Vad är du tacksam för?


By Ylva , 2019-11-28
Vad är du tacksam för?

Idag är det Thanksgiving, antagligen inte många  i vårt land som firar det men jag gör. Nyss ätit middag, kalkon, potatismos på sötpotatis, "brun"sås. Jag har även ägnat många stunder i dag åt tacksamhet, vilket jag i och för sig gör varje dag. Men det känns som lite speciellt en sådan här dag. För några åt sedan var i jag i USA på Thanks giving, det var lite speciellt. Men allt blir vad vi gör det till, jag kunde även ha valt att inte göra det speciellt.

I morgon är det Black Friday, jag har redan satt ut mina svarta priser i rött. För jag försöker få julstämning på hemsidan, då jag fortfarande har påskgardinerna uppe *skakar på huvudet* . Om någon vecka är jag i Spanien så känns inte vidare engagerat att sätta upp julprylar, men jag ska baka lussekatter på söndag, det gjorde jag inte förra året. Men i år ska jag vara onyttig bara för att. Idag på affären gick jag förbi semlor med saffranssmak, insåg att någon semla har det inte blivit i år och lär inte bli framöver heller, men jag ska försöka smaksätta det mesta med saffran som är en krydda jag tycker om.

Men tacksamhet! Jag är så övertygad om att det är en av de viktigaste energilägen att vara i, att reflektera, stanna upp, tacka för det som är, oavsett om det kan vara kaos, för jag har tillit. Jag är så övertygad om att min själ har valt alla händelser, de är upplevelser som jag behöver. Idag fixade jag ihop ca 1 minut film om när jag blev bästa medium första veckan i Ukraina. Det var coolt att se igen, alla minnen, all tacksamhet över nya vänner, upplevelser, sedan att jag inte stannade till slutet och vann alltihopa är även det en tacksamhet. Jag känner ändå att jag har vunnit högsta vinsten, nämligen mig själv, för oavsett vad andra kan tycka om mig, jag älskar mig själv, jag älskar mitt liv, i det är jag oerhört tacksam över livet, även de stunder då jag suckar djupt.

Jag försöker att vara tacksam för att det regnar ute, tänker att det får mig att uppskatta solsken samt en tacksamhet över att det inte snöar, för det får jag nog öva massor på att vara tacksam över. Ibland tänker jag att jag gör livet för enkelt, genom att tänka att min själ har valt detta liv, att allt har en mening, att allt blir samt är perfekt precis som det är. Men jag är lycklig för mina tankar.

Jag är som de flesta tacksam för min familj, mina djur, mina vänner, mitt hem, bil, dator, mobil, ja, alla prylar men kanske jag är mest tacksam över min förmåga att vara tacksam.  

Önskar dig en trevllig Thanksgiving <3

Posted in: default | 0 comments

Den där känslan...


By Ylva , 2019-11-26
Den där känslan...

Ja du vet, det är slutet på november, det är grått ute, lite regn i luften (eller kanske snö där du är?). Fast jag personligen tar hellre det gråa än snön för är det något som kan få mig att bli deprimerad så är det snö. Fast enligt min prognos kommer inte den förrän närmare jul, då är jag på varmare bredgrader där jag kallt räknar med att det inte ska finnas snö ;9

Idag är det 23 dagar kvar tills min 60:e födelsedag. Det är då jag ska göra en nystart i livet. Fira den med goda vänner, verkligen fira, vara ledig från någon dag innan min födelsedag och över jul. En av orsakerna att jag har lägre pris på tolkningar fram till 1 december, planering att få bort så mycket som möjlligt innan dess.

Det är planerat att jag ska tillbringa det mesta av min tid i Spanien framöver, dels med inspelningar av mitt "vardagsliv", blir säkert underhållande, anser i alla fall en del av mina vänner, för mig är det vardag. Men min vardag kommer att te sig lite annorlunda framöver. Känns nästan som en repris av tiden i Ukraina. Äventyr gillar jag, skytt som jag är, men även andra kulturer. 

Jag har nyss landat hemma efter några dagar i Spanien, de var lite intressanta, coolaste var flytet jag hade hela resan, superbilliga biljetter, trevlig restid, det mest underbaraste sällskapet där jag bara invaderade. Lite kul är att min första maträtt på spansk mark inte blev tapas eller paella utan skånsk äggakaka! Landade måndag eftermiddag och reste hem onsdag kväll, fick vänta 11 timmar i Madrid med en ny bekantskap, jag talandes engelska med några spanska ord, hon spanska med några engelska ord. Men allt fungerar med kroppsspråk. Underbart möte som de flesta är när vi stannar upp, för att vara närvarande är en konst.

Med i bagaget hem hade jag apelsiner, mandariner och citroner som jag fick av trevlig spansk gentleman som även enligt spansk sed pussade mig på kinderna. Jag flög till Stockholm för att komma undan billigt, där väntade min BFF som skulle besöka mig, så jag fick skjuts hem, poliseskort som jag skämtade om på Facebook. Spännande resa, 16 mil hem då bestämde sig vindrutetorkarna att lägga av, i regnet.

Men jag är lite stolt i det oväntade kaoset, för jag skryter ibland lite om att jag är så bra på att läsa av hus, bilar samt djur. Så jag läste av vindrutetorkarna och kände som in ett plastigt kugghjul som tappat några piggar. Tänka sig att det även var så :) Men vi kom hem, bilen blev fixad, fick trevliga dagar med min allra bästa vän, dessutom av andra familjemedlemmar som borde vara härdade men lite oroliga över de äventyr som jag planerat. 

Det är väl först idag som jag känner att jag landat hemma, i mig själv, därför har jag ändrat till lite jultema på min sida. Även om det inte syns på bilden, eftersom mitt hår alltid lever sitt eget liv, så är mina dåliga hårdagar över.  För det är något som irriterat mig i många många år, detta med vilken frisyr jag vill ha, inte kort, men inte för långt, lite rufsigt men ändå lite välvårdat (haha), viktigt är att jag ska kunna sätta upp det i en tofs när jag ska skriva för annars har jag fått för mig att jag inte kan tänka. 

Idag är en bra, upp och ner dag, för några dagars frånvaro från dator (hade bara mobil med mig till Spanien) är det som smått lite kaos. Men igår gick jag igenom alla mina produkter, skapade en sida, satte även ut Black Friday priser. Nu ska jag fortsätta skriva på julkalendern som blir som en mini version av min distanskurs "Spirituell Inspiration" men med helt nya texter. Sedan har jag några tolkningar, förutom att jag håller på att rensa ut allt som jag inte längre behöver, för i så många år har jag släpat på saker med affektionsvärde utan att reflektera. Är mer inne på ett enklare liv, mindre prylar, mindre att hålla reda på. Det är en process i sig, men helt fantastisk.

Jag fick en ny favoritdryck i Spanien, vet inte hur det stavas men låter som bongbong, kaffe med kondenserad mjölk i. Sedan tycker jag det är rätt coolt med oliver, mandlar, samt alla frukter. Sitter med en sådan kopp kaffe nu, lite paus innan jag ska fortsätta med allt som finns på min dagsplanering.

Livet är bara så himla ballt, jösses, vilka möjligheter som finns, men ibland får även jag lite ont i magen av alla förändringar men då är processerna igång, hellre det än stagnera. Känslor är viktiga, att våga uppleva, våga känna, våga vara, då inte bara i Vara. ;)

Posted in: default | 0 comments

Jag älskar mitt liv


By Ylva , 2019-11-17
Jag älskar mitt liv

även om jag just nu känner mig mer än gråhårig, men inte är det, men nysnaggad under kalufsen. Kan behövas för även om jag hört att det inte är så varmt som det bör vara är jag på varmare bredgrader i morgon,förhoppningsvis efter en smått  intensiv period kan jag sitta nere vid beachen och ta en kopp kaffe, njuta av solen. Här hemma njuter jag inte av dimma och regn i alla fall.

Jag blir bara borta några dagar, men det krävs som alltid en hel del, dels för allt på hemsidor, facebook, men även hemma med dem som får ta hand om vardagen här. Just nu har jag resfeber, vilket inte är så vanligt, men så ska jag göra något helt nytt, projekt på gång, nu när jag snart är 60 år. ;)

Livet är egentligen som ett enda stort äventyr, ibland bär det iväg alldeles ut i "vildmarken", på okända stigar som inte alla bär till Rom. Var min bär vet jag inte än, men jag älskar mitt liv precis som det är, även de gånger jag funderar hur i all världens dagar jag ska få någon struktur. Men faktum är att det går framåt. Hitills trots några dagar med feber är jag inte efter, utan jag kan som lämna landet några dagar med gott samvete. 

Egentligen kanske det inte är eller bara mitt liv jag älskar, utan mer mitt sätt att leva det, att vara i livet, att våga kasta mig ut på äventyr, med lite bära eller brista, men jag har sedan i våras varit så medveten om detta med känslan av att bejaka när själen säger JA. Mitt ego, mitt vardagsjag är inte alltid överens med min själ, men tillit till att följa flödet blir allt starkare. Dessutom nu emellanåt fuskar jag med ett samtal med mamma, det är som extra trygghet. 

Det har hänt så mycket i höst så jag vet knappt var allt började och trots Tarotkort vet jag inte var det slutar, för att jag inte vill veta, däremot så har jag aningar, lite kort på min sida, men mer bägarekort än vad jag brukar ha. Antagligen för att jag lyssnar mer på min känsla än tidigare, då i kombination med den där inre livspassionen. Det är den som gör att det händer saker, fast jag själv kan tycka att livet är lite tråkigt emellanåt.

I mitt äventyr nu ska det även göras planeringar för min födelsedag som inte firas hemma i Sverige, utan mer vid en poolkant med lite sangria. Det är märkligt hur jag kan längta till att fylla 60 år, är inte det gammalt som gatan. Jag anar att jag tycker att det är så coolt för att jag känner mig som typ 42 *asg* Men jag är nog som ett årgångsvin i alla fall i min egen lilla värld. Illusioner kan vara givande emellanåt.

När lyssnade du till själens ja senast, när fick du en tanke, en känsla, en puff, sa ja för att sedan kasta dig ut? Om du har haft en sådan anar du kanske min upplevelse just nu. Lite pepp är jag även då jag gillar att flyga, men jag gillar även att åka tåg och buss, allt det ska jag göra om några timmar. Jösses vad jag ska fundilura på livet. 

Jag har börjat skriva på julkalendern som i år blir en medlemskalender men som kommer att kosta en del, hela 200:- men i det ingår en andlig utvecklings minikurs. En text varje dag i en utvecklingsfas, kombinerat med erbjudande av mig, men inte hela tiden för det finns härliga profiler på vipstar som bidrar med sitt till varje lucka. Inte ens jag vet än vad de har hittat på, spännande värre. Men första luckan har lite med livet, inkarnationer att göra med ett erbjudande av mig, så mycket kan jag avslöja. Bara det erbjudandet om du är nyfiken på tidigare liv är värt kalenderpriset. 

Ibland får jag en känsla av att jag behöver vara innovativ, ibland att se vad andra tycker har något värde. Jag vet att flertalet skulle klicka på luckorna om Julkalendern var öppen för alla. För gratis är för en del gott. Själv vet jag att det oftast då inte får det värde som det är värt, när vi ger något ett högre värde värderar vi även oss själva. 
Är du nyfiken på en miniandlig kurs på 24 luckor då klickar du här, eller swishar in 300:- om du inte är medlem på Vipstar (är du medlem är det 200:-) Sedan kan du se  fram emot den 1 december. :)

På tal om 1:a december. Årstolkningen går upp till samma pris som halvår (700:-) den 1 december. Du som bokar innan betalar 500:- just nu är väntetiden ca 10 dagar, anar att den blir lite längre i slutet av månaden. 

Jag missade sista fullmånen, inte ute i trädgården för där lyste månen starkt, men på hemsidan, på facebook, det är som att ha ett liv ;) när inte ens en titt i kalendern hinns med, däremot kör jag "Min dag på Microsoft To Do, bästa delen på min dator just nu, jag blir mer och mer förtjust i struktur. 

Men nu ska jag anamma lite mindfullness, sväva iväg i drömmarnas värld att ge mig ut på några dagars äventyr med glimten i ögat ;)

Posted in: default | 1 comments

Att leva efter känslan


By Ylva , 2019-11-12
Att leva efter känslan

Är inte alltid i balans med vad andra förväntar sig samt tycker, för just nu mixar jag för fullt. Väl medveten om att alla som bokat årstolkningar helst velat haft sin i förrgår. Men jag gör några om dagen, evigt tacksam för "Microsoft To Do".
Varje morgon fyller jag i "Min dag", vad jag förväntas göra den dagen, en del blir över, de flyttas till dagen efter. Sedan har jag säkert 15 andra listor med olika teman med kom ihåg, som den med alla hemsidorna, den prickar jag av nästan det första jag gör på morgonen. Varje hemsida får en titt att allt är ok. Sedan är det dags eller i kombination för Facebook, som nu med dagens runa, samt en status på Vipstar samt en på min engelska sida.

I "Min dag" varvas tolkningar, projekt med som idag att vattna blommor. Men så kom denna känsla, eftersom jag har ett bokat websamtal med min kära assistent ikväll, som lätt blir lite frustrerad (fast hon säger inget) på vad som uppfattas min oordning, det vill säga, jag tycker att jag har ordning i oordningen. Men efter nu ca 2 timmars rensande känner jag några suckar. Det är dubletter, gamla texter som inte behövs vara kvar, gamla bilder och så vidare. Jag upplever att det kommer att bli många GB över på min dator efter denna dag. Så just nu har jag släppt allt annat, men medan jag är låst med att filer byter mapp fick jag notiser om nya kunder på min sida, då passar jag på att multitaska med att blogga.

Det är snart två år sedan (shit vad tiden går) som jag började med utrensningar, i sorgen över mina hästar gick jag igenom hela huset, var stammis på skroten, skurade allt utom taken, rensade som bara den, sorterade upp i skåp. Mm, sedan har det blivit två gånger till. 

Nu är jag i en rensningfas igen, dags att släppa gammalt arv, jobba igenom tankar om affektionsvärde, jag kör lite A Course In Miracles med allt, tar i en sak, känner efter, utvärderar vad jag har gett det för betydelse, fotar och lägger ut på Blocket, känner mig nästan som stammis där med. 

Men idag, blev det allt på datorn, sådant som jag skjutit upp väldigt länge, bra pyssel tills jag får tidernas snabbvisit i eftermiddag av min guru. Sedan blir det att fortsätta med "Min dag" med tolkningar och webmöten. Nästan lite tacksam att det är höst och regnar ute. 

Idag har jag skapat en mapp på datorn som heter Projekt. Det blir nog bra att ha alla ideér på en plats. Kommer att bli superordning, det känns himla bra, det ger mer energi, lättare flöde, samt allt som åker väck ger plats för något nytt.

Jag har börjat morgonen som vanligt med min Okayoga, lite gummiband hit och dit (det är hur kul som helst). Massor av kaffe, lider fortfarande att jag saknar min kärlek (snuset), knaprar saltlakrits. Ja, typ så kan en dag som tas över av en känsla se ut. 

Idag är jag i sjuans energi -  engagemang, förvirring, planering, målmedvetenhet.

Posted in: default | 1 comments
 / 34