Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Recently Rated:

Stats

Blogs: 349
Texter: 3
events: 3
audio tracks: 23
images: 79
PDF: 3
videos: 18
 

Blog

En ny vardag (igen och igen)


By Ylva , 2020-10-19
En ny vardag (igen och igen)

Gillar du struktur? Det gör jag eller snarare ordning i oordningen eller kontroll. Men jag vet med erfarenhet att det är mycket mera flyt i att bara vara, att följa känslan, men inte alltid så lätt. 

Nu har jag bott här i 10 månader, första tiden hade jag inte ens dator, satt ute från 10-16, hade varken familj eller mina hundar, jobbade dygnet runt då det var en mara att få ihop allt bara med en mobil. Sedn funderade jag över siestan, så varmt var det inte 15-20 grader på dagen i januari -februari.

Sedan kom familj och hundar, ute 09-12, varmare ute, inne till 17, ute till 21 och nu är det höst, jag har som inte funnit vardagens rutiner än, inte lönt att gå ut före 10, kalla morgnar (+ 12), men härliga dagar (även om poolen är svinkall just nu). Mörkt vid halv åtta. 

Småsaker egentligen men eftersom jag försöker att få en struktur, som baseras på att jag oftast på kvällen har webmöten behöver dagarna fungera. Om jag som idag tar en tur till byn för att handla blir allt upp och ner. Enda rutinerna som fungerar är webmöten på kvällen.

Anpassning är en grej, att finna sin egen rytm då med allt omkring, men jag försöker för varje dag att skapa någon slags rutin, nu ska jag prova på att inte vara ute i solen utan jobba på till 17, äta middag (supertidigt) för att sedan ha webmöten till åtta, sedan start av chakra och färgkursen till 21, sedan är det mörkt, det är då jag kan fortsätta jobba på. Men oavsett rutiner så flyter dagarna på, men haft en utmaning i detta med karmastjärnorna. På nått sätt får de mig ur balans, tror att det är att jag blundar när jag ser det tidigare livet, jag har allt för lätt att gå ur kroppen när jag slappnar av, vilket gör att  jag hela tiden är i skapande energi. En utmaning som heter duga, men nu ska jag dra ner på den orange energin, studsa in i motpolsenergin, den indigo, bli lite mer djupare in i mig själv. För faktum är att lära ut något sedan inte ta lärdomen själv är inte något jag förespråkar.

Jag ser fram emot starten av kvällens distanskurs, men det är för att jag älskar färger, då även grått som är min klädsel idag, det är måndag, en av mina favoritdagar. Jag blir så himla lycklig för varje person som är med på mina kurser om färger, det är som grunden i allt, det är energi, vibrationer, allt för många har inte tagit till sig hur viktigt det är att ha koll på sin energi. Att utvecklas andligt utan att veta om sin egen energi ser jag som att springa i motvind. Kanske jag presenterar detta med färger fel eftersom jag upplever att så många inte är intresserade, kanske det är tryggare att vara kvar i den svarta energin, att vara låg, inte ta ansvar, skylla på andra eller omständigheterna. Men jag vet även att det inte alltid är så lätt att vara i de energier som vi önskar. Att det är bekvämare att bara flyta på i vardagen utan ansvar för sitt eget välbefinnande. 

Att omge sig med färg, vibrationer är för mig viktigt, inte bara i kläder utan i vad vi ser, själv har jag två glas framför mig med härlig energi, den ena är Swcheppes Pink (utan alkohol) den andra är ett glas mandarinjuice som jag väljer att se gul även om den går mer åt det oranga hållet. Min sängs täcken och kuddar är för tillfället svart, vitt och grå, mest grå för att få ro inom mig själv. Omedvetet oftast fixar jag färg efter den energi som jag önskar. Men håll i dig, jag går snart in i en svart period, redan på onsdag. Det är då som all Halloweenpynt kommer upp, min favorithelgtid, då har jag även svarta gardiner, jag har även speciella kläder för Halloween, dessutom har jag förmånen i år att få ner några vänner från Sverige för att fira Halloween, jag har i bakhuvudet tankar på middagen, spökpromenaden, allt annat som hör till, blir ändå lite svårt att undvika orange med alla pumpor, men men, ingen är perfekt, ingen bör vara perfekt utan vara i sin egen utveckling sedan att kombinera det med lite färg är en kick. Eftersom jag annars aldrig har svarta kläder eller svarta ting, tar jag ut det ordentligt i typ två veckor om året. Så om några dagar blir det helt andra rutiner igen, för då vill jag anpassa mina tider till att vara i grön energi, harmoni, att umgås med vänner. 

Har du missat kvällens start av chakras och färger kan du fortfarande anmäla dig. >>> 

Nu ska jag gå in i indigo energi, vara i den mediala fasen av tolkningar.
Föresten, jag tog bort årsspecialen med karmastjärnan, mitt sinne sa, det räcker nu, de som är bokade är ok, men inga nya, men istället skapade jag ett annat alternativ för dig som både vill ha en årsstjärna och stjärnor under året, den finner du här >>>

Posted in: default | 0 comments

För en del en liten grej


By Ylva , 2020-10-17
För en del en liten grej

Nu är det tomt här hemma, lämnade av sista kursdeltagaren i morse, det är tyst, jag har min egen tid, jag reflekterar över de sista 10 dagarna då huset varit fyllt av fantastiska kvinnor. Jag har haft kurs, i medial utveckling med en harmonisk grupp, det har som bara flytit på. Men det känns även som jag har gått kurs, för mitt i allt i en reading då jag fick impulsen att de skulle göra övningen på mig, då kom det, som en "slap in the face", sanningen, något jag velat blunda för som gav mig svar på så mycket. Det var så stort att jag kommer inte ihåg orden, jag som har perfekt bildminne med ord. Men innebörden den finns där. Det gäller att vara i momentum, det har Tony Robbins lärt mig, något som är svårt när vi exempelvis går en kurs, allt är så påtagligt mitt i, sedan kommer vardagen, då är det inte lika lätt att hålla fokus.

Men jag ska nu göra mitt bästa mitt alla "måsten" som inte är måsten egentligen eftersom jag älskar det som jag gör. Nu ska jag öva på konsten att hålla mitt schema samtidigt som jag utvecklar mer av mig själv. Eftersom jag nu bor i Spanien så gäller inte den svenska jantelagen för mig ;) Vilket får mig att säga, fy rackarn vad jag är bra. Vad jag kan, vilken erfarenhet jag har, wow.

Vi har i dagarna mixat readings av olika sorter, pratat om själen (auran) färgernas betydelse, nummers betydelse, andar, guider, livet, mikro och makrokosmos samt symboler och lite annat. En av mina kursdeltagare var här för andra gången. Förra gången lämnade hon, köpte hit bland annat en låda för tepåsar, nu satt hon och stickade, jag fick en stickad disktrasa. Först var jag suspekt, den kunde väl inte ta upp något, nu lugnar jag mig, tänker att jag hinner sticka några själv. Det är den som är på bild. En disktrasa kan även vara en symbol för ett och annat som alla symboler, men jag tänker mer att den symboliserar förmågan att ta upp vatten, vatten symboliserar känslor= alla onödiga känlsor kan dras upp, vridas ur, falla tillbaka till sin plats.

För mig har det mesta en mening, som att tyda symboler, kanske det viktigaste i all tolkning, vet vi inte vad de betyder så har vi inte heller vägledning av andra symboler i det vi söker via bilder som i kort, eller kristaller, blommor och så vidare. Så varför har jag bara symbolmappen på vipstar, utan att någonsin haft en kurs i det? Men nu när jag är tillbaka för att inspirera, starkare än någonsin ska jag planera en sådan. För i all andlig tolkning är symboler det viktigaste, i Tarotkort, i drömmar bland annat. Att ha en kurs är även bra för mig, jag får skärpa alla mina sinnen.

Idag skiner solen, det är kyligt på morgonen, varmt på dagen, det skjuts till höger och vänster, då jakten är i gång, alltså inget läge för en promenad. Det är höst, även här, men annorlunda höst. Jag ska nu göra några tolkningar, sitta ute en stund, umgås med familjen, sedan fortsätta jobba, jag har tolkat nattetid, avskyr att ligga efter men jag vet även min kapacitet att ta igen det. Att få förmånen att göra tolkningar för andra är lyx, förtroendet, mail som berättar om insikter. Att ha betydelse för någon annan i deras utveckling, som att de inte behöver krångla till saker så som jag gjort ibland, det är även en förmån i kurser.

Just nu är jag i ett lyckorus, triggern blev en helikopter som flög över huset, medan jag sittet och ser ner över byn, känslan av luft, det är wow att bo i en bergsby, innan gillade jag inte berg så mycket, men jag har å andra sidan aldrig varit en vattenmänniska, inget behov av att bo bredvid vatten som många har, fast nu har jag en pool om jag skulle sakna det. Men alla träd, all syre, utsikten kan få mig att vara salig.

Nu ska jag landa i tolkningar, i distanskurser, fundera över nästa steg i livet, lite tapas på det, kanske livet känns lite mer som en vanlig vardag (fast det är helg). Sedan börjar en ny omgång av distanskurs i chakras och färger på måndag. Idag har jag en blå tröja, gråa byxor, väl medveten om hur färger på verkar inte bara mig utan oss alla. Det hoppas jag att även mina kursdeltagare kommer att vara medvetna om. 

Jag är så innerligt tacksam för den kursvecka som varit, den enda i medial utveckling jag kommer att ha hemma, nu är det dags att höja nivån ett snäpp för mig själv, att erbjuda mer av all den kunskap som jag har, på ett både mer logiskt men intuitivt sätt. Jag har nu en gedigen todo lista, härligt, väl medveten om att jag bör tona ner min orange energi, fördjupa den indigo.

Rubriken, på tal om en liten grej, kanske en del inte tycker att den disktrasa är något att vara lycklig för, då har de inte sett mig bli lycklig för en soptunna. Om vi bara lägger uppmärksamheten till är det nog de små sakerna som bidrar till lycka, som ordspråket, "många bäckar små, leder ofta till en stor å"

Posted in: default | 0 comments

Inspiration


By Ylva , 2020-10-06
Inspiration

För första gången på 3 år har jag investerat min tid i en utbildning, jag fick en kurs med Tony Robbins och Dean Graziosi, World Summit, coolt! Jag som har tyckt att jag varit så stressad förstod inte hur det skulle gå ihop för jag gick in i en gammal vana, detta med tidsbrist. Men support från mina närmaste har bidragit till att jag suttit vid datorn från 16 på eftermiddagen, ca 10 timmar per natt med en liten paus hela helgen. Det har varit givande, ibland behövs det pepp från andra. :)

Jag äger min inspiration igen, så är det bara. För kanske ett år sedan var jag så less på att höra mig själv säga ordet inspiration, så less på att känna emellanåt att jag inte inspirerade, så löjligt, så här i efterhand. Det är ju det som driver mig - inspiration (eller provokation) den där kicken när jag endera gör något bra eller klantar till mig som får andra att ha ett aha-moment, borde vara enkelt att få det med tanke på hur jag tidigare har klantat till mig i min vimsighet. Jag upplever själv att jag har det vi kallar ett gott hjärta, jag vill väl, ofta för väl, vilket gör att jag åker på en del smällar. Nu har jag förlikat mig med att det är det som min själ valt för detta liv, men min själ har även valt att jag ska ha en drift att inspirera.

Det är mycket som snurrar i huvudet, men en sak somjag inte fastnat i är varför har jag inte gjort detta tidigare? För det är en vanlig fråga när insikterna faller på plats, jag är mer övertygad att det hade inte blivit bra om jag gjort det tidigare, allt har sin tid, nu var den perfekt, nu är den perfekt.

I övermorgon börjar medial utvecklingsvecka här hemma, i morgon kommer några deltagare, men eftersom de flyger med Norweigan så är tiderna ändrade, de är alltså pest att flyga med nu, det enda som fungerar är Ryanair, vilket med det i tanken fick mig att ställa in Tarotveckan i november, för det är för mycket strul med flyget. Istället skapade jag en Tarotvecka online, där jag fick massa pepp i helgen som var hur rätt det var att jag tog det beslutet innan. Men jag har även skapat en ny vecka, en med runmagi som blir runt den 21 mars som är vårdagjämning, perfekt tillfälle, runor åt alla håll och kanter samt runiniteringar, det blir bara grejhojta de lux. Dessutom kan du anmäla dig via att gå runmagi kursen distans, du betalar bara några hundralappar mer så har du anmälningsavgiften. Är det något du inte bör missa är det distanskursen och veckan, för jag har som kommit på att runor är en himla bra grund att börja med för att sedan fortsätta med bland annat Tarot.

Ikväll är sista delen på första omgången av Runmagikursen, jag är pepp, tycker jag har knytit ihop runpåsen totalt, vi får se vad deltagarna tycker?

Vi har även haft lite stormigt väder, tre dagar utan bad, men i eftermiddag har jag dammsugit hela poolen, fixat och gått an, nu är det bara en kväll med städning, webmöten samt tolkningar kvar, sedan känns det nästan som lite halvsemester, eller som att gå kurs själv eftersom jag också lär mig saker vid kurserna.

Jag tog en runda över baren efter badet, i min mysdress, väntar på att middagen ska serveras, solen skiner, det är vindstilla, jag är helt enkelt väldigt välmående. Jag skulle helst vilja vara ute och smaska på fikon, men jag har altandörren öppen, vilket också ger mig ett välmående. 

Nyfiken på kurserna, klicka här >>>

Jag har även erbjudandet med Årsspecial fram till den 15/10 samt Karmastjärnan, sedan försvinner dem, du bör passa på att boka om du inte gjort det redan.Jag har fått enorm positiv respons på karmastjärnan.
Klicka här för att kolla in de tolkningarna >>>

Nyfiken på en nybadad Ylva i mysdress med utsikt över poolen, lite lätt svamlig, klicka här >>>

Posted in: default | 0 comments

När en vecka förändras!


By Ylva , 2020-10-02
När en vecka förändras!

Det är lite tyst från mig, inte ens en runda vid baren men det beror mest på att det blåser rejäla vindar idag, sådana där som de varnar för, inte ens hundarna vill vara ute. Jag har börjat vända på dygnet, det för att jag från ikväll till måndag är med på ett online event med bland annat Tony Robbins, tre dygn, amerikansk tid. Något jag behöver för min egen skull, men förhoppningvis tillför det även något mer som gör att min kontakt med kanske just dig förbättras.

Jag har fortfarande tolkningar kvar som jag ligger lite efter med, det beror mest på händelser som skakat om mig, i mina kort har jag 10 i Svärd i början av oktober, det är väl lite så det känns, som att vara tom, enda gången jag har levt upp sista tiden tycker jag är när jag gör en karmatolkning, det är som att sjunka in i en fantastisk intressant bok. Men i övrigt är jag sliten, tom, förvirrad, ja alla dessa upplevelser som vi alla är i någon gång, men det ena utesluter inte det andra, samtidigt är jag väldigt lycklig och samtidigt väldigt förkyld. Det får mig att fundera, vågar folk vara förkylda i coronatider?

Jag är tacksam för min förmåga att bita ihop, att ha tilliten att allt har en mening, utan det skulle jag nog ha dragit täcket över huvudet, istället så varvar jag mitt dygn, i natt var det mail, snart ännu mera mail med svar som väntas, sedan några tolkningar samt förberedelser, för från klockan 16 idag till 16 på måndag är jag helt oanträffbar. Jag är även tacksam att jag sover lite, men sov ut i morse, somnade 05, klev upp 09. Funderade på en runda i baren men inte i den blåsten.

Det känns som jag har en gedigen lista med måsten, men jag tar tag i min röda energi, varvar den med lite orange samt indigo, vilket verkar fungera. Tacksam att jag vet hur jag kan styra mina egna energier, sedan att jag bara accepterar en förkylning är en helt annan sak.

Jag har många funderingar just nu, men låter dem komma upp när de kommer utan att känna krav på att jag behöver agera nu, fast lite agerar jag, som när jag ställde in Tarotveckan i november. Själv är jag knappt medveten om corona, men många kommenterar att de skulle vilja komma hit, men vågar inte! Inga anmälningar på en vecka som vore wow för den som vill utveckla sin kunskap om Tarot men även få komma hemifrån, vara i lite värme (tur att inte kursveckan är idag, vi har + 15). Jag har funderat mycket på detta med att ha kurser hemma, det kändes så bra när jag flyttade, nu är jag mer ego, eller kanske jag undermedvetet är besviken att det inte blev som jag tänkt, men samtidigt ändå glad för det. Jag har kurs till veckan, det ser jag så fram emot, då har jag hunnit komma i ordning med mig själv, kan bara njuta en hel vecka av förhoppningen att jag kan peppa till andlig medial utveckling.

Ser fram emot närvaro, att vara i positiva energier av likasinnande, utvecklas, för det brukar även jag göra under de kurser jag har, det är en extra bonus. Det är en speciell grej, detta med att uppleva någon annans ahamoments. Kanske blir det sista kursen just här, det vet jag inte än. Men har det så stor betydelse vad som är först eller sist, vad som egentligen planeras, troligen bättre att bara vara i de moment, däremot säger min inre känsla att jag bör ha en Runmagivecka runt den 21 mars.

Runor har bara varit något jag haft för mig själv, frånsett att jag skrev ner en del av det i en bok, kompletterat med kursen som nu bara har en gång kvar. Men allt har sin tid, det gäller som bara att följa med i det som själen valt, göra det bästa av det.

Vilket då fick mig att ställa in Tarotveckan, troligen inspirerad av eventet jag ska medverka på i helgen, online är något som är riktigt coolt, spelar som ingen roll var alla är, det finns en kontakt. Jag har lärt mig otroligt mycket under de distanskurser som nu varit, därför höjer jag ribban ett snäpp, istället för att erbjuda en vecka här, erbjuder jag en vecka online, några timmar i stort sett varje dag, men anpassat för den som inte heller kan ta ledigt för att åka bort. Känner mig riktigt nöjd med min tanke, min känsla och ser fram emot en vecka online. Du kan läsa om den veckan här >>> 
Just nu är jag så himla lycklig över den tanken så jag slänger in min kurs om Tarot och personligheter till den som bokar veckan. 

I övrigt har jag dragit ner på kurserna, det har varit full fart, söndag till torsdag, hur kul som helst, men som sagt allt har sin tid. Jag har även flera böcker som bör skrivas klart, även jag har begränsad tid.

Veckorna förändras nu, samtidigt som jag upplever kaos kommer det från det mer struktur, kanske för att jag fick ta det lite lugnare några dagar, gjorde ett "historiskt" fall med resultat av ett sprucket revben, andningen är ett aber för mig, inte bara i det utan rent karmatiskt, att försöka sitta med smärta är en upplevelse, att sedan bli förkyld är en annan. Hm, undrar om jag låter gnällig, jag är mer i reflektioner, funderingar, analyser (det är jag alltid) av allt omkring mig. Nåja, några karmatolkningar får mig säkert att se livet ur ett annat perspektiv.

Jag funderade mycket på en bild till denna blogg, först tänkte jag 10 i Svärd, men väl dramatiskt samt att det blir en dålig programmering, sedan tänkte jag motsatsen Ess i Svärd, men nja, den kändes lustigt nog för svag, det var då jag kände att jag just nu är i kortet Månen.

Önskar dig en helt underbar helg. :)

Posted in: default | 0 comments

Karma med tiden?


By Ylva , 2020-09-27
Karma med tiden?

Jag har en utmaning just nu, vilket är en pepp, detta med tiden har kommit tillbaka för att utmana mig, men jag gör mitt bästa utan att deppa ihop av prestationsångest. Det känns nästan som jag är i speglingar av detta med karma, för jag vet att tid är en del av mitt karma, men då gäller det även att göra det bästa av det, skapa en balans.

Privat är det alldeles för mycket just nu, jag har flyttat på distans, det vill säga familjen hemma har packat ihop det vi inte fick med oss då vi hamnade i karantän, jag har följt med via bilder och filmkontakt, medan jag har varit själv hemma med allt, för det är inte lite här, en vardag som ska fungera, dessutom med två hundar då kombinerat med storm i flera dagar. Jag har lite slagit knut på mig själv, men jag jobbar på, dricker kaffe nu till sen frukost, sedan ska jag njuta av karmatolkningar fram till i em, vara ute i blåsten för att fixa för att sedan har flera timmars webinar. Först för den mediala coachingen sedan startar höstens sista grundkurs i Tarot. Sedan i natt får jag göra något som jag gillar, fortsätta städa, plocka i ordning för i morgon kommer familjen :)

Sedan ska jag skapa en ny struktur av vardagen, mycket som ska fixas här hemma, men det kan du som har en profil på min sida följa på mitt hems profil. 

Nu är det typ två veckor kvar tills en veckas medial utveckling här hemma, det ser jag fram emot. Kanske inte allt som jag ska hinna med innan dess, men innerligt tacksam att jag inte är sysslolös. Hösten brukar vara den mest intensiva perioden i mitt liv, det är fantastiskt med tanke på att jag är höstmänniska. Det är höst här, men det känns mer som sommar, som dessutom ska räcka fram till den 21 december, vilket bli bra, för då får jag antagligen en grön födelsedag kombinerat med ett år här. Rackarns vad tiden går, mm, detta med tid, men jag accepeterar prövningen för jag har blivit lite klokare, lite lugnare, mer harmonisk, mer närvarande. :)

Hur har du det nu i höst? Bra planering? Eller lever du efter impulserna eller gör du som mig, försöker att mixa dem till att vara nuet?

Nu ska jag fascineras av liv med karman. Men du, jag passar på att kopiera in vad jag har på gång, kanske något utmanar dig med att få ihop med din tid?

Har du sett min karmastjärna? Hur intressant som helst tycker jag, men jag har även fått så fin respons på dem.

I denna tolkning ser jag på vad du har för karma när det gäller de viktigaste områdena: hälsa, andlig utveckling, arbete, ekonomi samt kärlek. Men även vad som påverkar dig från tidigare liv där jag berättar om det livet (som en tidigare livtolkning).

För mig är karma något som skapas, reflekteras, finns som ett mönster i våra liv, det behöver inte alltid vara negativ karma, det kan även vara positiva egenskaper som påverkar våra liv.

För hur länge den är, resten av livet? Nej, utan det som är aktivt i ditt liv just nu med påverkan från tidigare handlingar som även finns som påverkan från tidigare liv. Genom att bli medveten om vilka mönster du skapat, vilka blockeringar men även positiva egenskaper som du är i nu, kan du förbättra din situation, förstå vissa händelser eller upplevelser. Eftersom inget är en slump utan en perfekt synkronisering kommer du att få vägledning i det som är nu.

Som vanligt inspelat på MP3 som du får på din profil (har du ingen skapar jag en gratis).

Du kan swisha eller betala via Revolut till nummer 073 063 1657
skicka sedan ett mail.
Pris 500:- väntetid ca 7-10 dagar.

Ikväll startar höstens sista grundkurs i Tarot på distans, enligt mig själv den allra bästa distanskursen skapad, fast å andra sidan kommer jag säkert att fortsätta med tiden att skapa bättre kurser.
Här finner du mer information om den >>>

Om två veckor är det medial utvecklingsvecka hemma hos mig i Spanien. Den är troligen helt perfekt för dig som vill finna mer av din inre kapacitet, vara i mer tillit till dina andliga verktyg samt komma bort ett tag. Corona tänker en del, det tänker inte jag, för jag märker inte av det, frånsett att jag har ansiktsmask ute, handspritar på affärer och håller avstånd i övrigt är livet precis som vanligt.

Här om dagen var jag ner till stan, hade fått paket, min son har precis fått sin första bok utgiven av ett stort förlag, nu kom den på posten. Jag åkte ner till posten, sedan gick jag upp för vår stora gata, hämtade ut ett paket med garner, sedan in på pysselaffären, köpte saxar, sockar, dreglade efter Halloweenprylar. In i lite andra affärer som den som nyss öppnat med massa figurer från animerat, vidare in i andra tills jag bestämde mig för lunch, sushi, satt där och åt i lugn och ro med boken i min hand. För att sedan ta en sväng in på Mercadonan för lite inköp, det vill säga hundmat samt små pizzor till mig, då jag inte lagar mat dessa dagar. Alltså jag tror hysterien om Corona är mindre här än i Sverige, för vi har vant oss, visar respekt. 
Klicka här om du känner intresse över vad den mediala veckan är >>>

Nu upp med fötterna, kaffe, snus, mobil för inspelning, korten på bordet, intutionen i pannchakrat, känslan i hjärtchakrat, engagemanget i solar plexus.
Njut av söndagen.

Posted in: default | 0 comments

Bekväm eller lat?


By Ylva , 2020-09-21
Bekväm eller lat?

Ny vecka, en härlig måndag, jag har varit uppe sedan halv fem då en familjemedlem reste till Sverige idag för att vara borta en vecka och ta hand om allt som blev lämnat då det rörde ihop sig lite av CV19 när vi drog ner i februari. Personen var ledsen igår över att lämna här, vilket jag kan förstå, för jag har inte ens en längtan att resa någonstans annat än att jag skulle vilja göra en roadtrip runt hela Spanien.

För första gången sedan februari är jag nu helt ensam hemma, frånsett hundarna, jag har gjort en lista, en helt annan lista med tidsplanering för att få ihop allt på min lista som handlar både om jobb men också saker hemma, rensa ogräs behöver jag knappt skriva upp (haha) men det är nästan som att meditera så jag gillar det, men sedan brukar jag finna ett sätt att gilla det mesta.

Jag gjorde som vanligt denna morgon, gick ut vid åttatiden med hundarna, slog på datorn, fick mixla ett tag då provperioden på antivirus gått ut, bytt nu till det "spanska" som jag lärt mig att gilla. 

Efter det tänkte jag vara bekväm och spela in Ylvas barrunda efter att hållit på en stund med intalning, men fan också jag får det inte att fungera. Får inte in svenska som talspråk, anar att det är där problemet ligger för trots min (sw)english så fungerar det när jag pratat engelska.Tyvärr är det så att det är så mycket enklare och effektivare att spela in barrundan än att skriva. Men jag bestämde mig att hoppa över bekvämligheten och skriva några rader innan jag går in. Snart brunch, vila för hundar, tolkningar för mig, innan vi går ut nästa sväng. Helt otroligt så har jag inget webinar ikväll men massor av fönster att putsa, det har jag inte gjort sedan orkanen, blev lite less av att fixat allt sedan såg det värre ut.

Fick rapport om det gråa och kalla Sverige medan jag smaskade på fikon, nej, jag längtar inte tillbaka, hade ingen aning om att jag skulle älska Spanien så mycket, att det var här mitt hjärta var. Men jag kan trösta dig med att det är bara +25 idag och vita skyar, jag sitter här och njuter av liv på byn, musik, spanjorer som pratar, de har en högre ljudvolym än vad svenska har, vilket jag tycker är mysigt ovanpå det alla skall och tuppar som gal trots att det är måndag, måndagar har jag ändå förstått är en lugn dag, mycket är stängt, sällan vi numera far ner en måndag. 

Jag är lite exhalterad över min nya design på Tarot grundkursen, känns som många bitar fallit på plats, jag vill så gärna göra mitt allra bästa, men det innebär inte att det som var innan var sämre, bara en annan version. För meningen är väl att vi alla ska utvecklas hela tiden? Jag ser även fram emot nästa helg då jag kommer att vara helt upptagen i en utbildning, för det är på tiden. Ser på mina minnen på Facebook att det är tre år sedan jag var hos Neale Donald Walsch, helt otroligt vad tiden går fort. Att stagnera är inte min grej så det är på tiden att sammanfatta en del av allt det jag kan för att peppa mer än innan.

Jag ser fram emot kursen här hemma i oktober, sedan vet jag att jag aldrig ska säga aldrig men jag har en känsla av att den kursen inte återkommer, min tanke är mer att ha en kombinerad kurs av Reiki med chakras och färger en gång per "termin" samt en kurs i Tarot, mer blir det nog inte, Tänk vad det kan ändras, jag som hade som mål innan att ha en vecka i månaden, kurs eller retreat, nu blir det mer fokus på annat för nu är jag verkligen hemma, börjar få en perfekt struktur på tillvaron, mera ordning, även det en bättre sak som blev av allt strul med datorer. 

Eftersom det är måndag har jag en grå dag, det vill säga klädmässigt, känns befriande, tryggt att en del goda vanor fortsätter, då inte av lathet utan för att det ger bekvämlighet.

Jag hoppas att du skapar en fantastisk start på den sista veckan i september.
En tanke, kanske du ska fundera på fönster idag, vilket jag kommer att göra, det här med att se ut, se in, släppa in eller dra för. Vad vill du se, suddigt eller klart, vad vill du att andra ska se?

Posted in: default | 0 comments

Detta med på återseende


By Ylva , 2020-09-12
Detta med på återseende

Livet har varit intensivt men även i fullständig harmoni sedan förra torsdagen, jag har haft Reikivecka hemma, jag är inte sådan som går efter schema, pass, paus, pass och så vidare utan jag är ju mer i att följa flödet. Det kan bli hur som helst, men när jag vet att de som reser hem inte är hej då, utan på återseende då känns det himla bra i hjärtat av tacksamhet för gemenskap samt framför allt för återseende.

Torsdagen var helsnurrig, något var fel med poolen, fick kalla på grannarna som fixade så nu har den aldrig varit finare, jag kan se ut mot den där jag sitter, +28 ute, lägger just nu upp tolkningar sedan blir det en stund för mig själv i vattnet innan samtal och tolkningar ikväll. Men med en god vän som kom på torsdagen gjorde vi byn, slutade med att äta Telepizza som är en fantastisk gourmet upplevelse. Sedan har dagarna varit mysiga, på söndagen konstaterade vi att det fanns tid, men på måndagen var det tvärtom, snart torsdag.

Jag bara älskar mitt hem, energierna är så rent ut sagt gudomliga, harmoniska, det är som att vara i ett eget paradis. Vi har gjort initieringar ute och inne, healing ute och inne, men även gjort byn, druckit sangria, hängt i poolen, spelat spel, så där perfekt som vi ibland inte uppmärksammar.

Nu har jag en jobbhelg som heter duga, jag sitter med karmastjärnor, hur intressant som helst, fick ta en paus nu för att svalka svalget då jag pratat i ett, tar bara en liten paus nu, sedan är det webmöten för min coaching kurs, sedan mer tolkningar. Det är som att läsa noveller, vilket även ger mig en del tankar och funderingar. Jag är lite besviken på att jag inte hunnit mer i veckan som var, somnat typ 02, upp strax före sju, men känt paniken med tolkningar och mail som hamnat efter, jag vill ju själv ha svar på en gång. Men å andra sidan är jag inte sysslolös denna helg ;)

På tal om mail blir det mer ordning för jag har snart avbokat mig på all reklam från Svenska företag, sakta men säkert börjar jag få koll på läget, känns himla bra. Speciellt efter en vecka som gav mig enormt mycket i min livsvision samtidigt som jag skapat nya idéer, de har jag pratat om på min barrunda.

Om du inte hade koll, någon morgon nu och då när jag sitter nere i baren vid poolen slår jag på video och spontant pratar in något som är aktuellt för mig, rufsig i håret, osminkad, ibland till och med utan något drickbart i handen, nåja, jag dricker kaffe i baren annars hade det säkert blivit mer svamligt.
Är du intresserad av mina funderingar så följ (prenumerera gratis) på min kanal.

Men tanke på länkar, min vän Jöran spelade in en låt till mitt hem, med bilder, ett "måste" att se och framför allt lyssna till, länk här>>>
I onödigt vetande så var jag lite av en manager för Jöran för ca 19 år sedan, vi åkte runt vilket var många äventyr med bland annat sovande i bilen när vi kom sent för att slippa bära in instrument. Låten för mitt hem är inspelad på en liten gitarr, annars kör han 12 strängat, men är ett musikgeni med allt från hårdrock till andliga toner, förutom då att han är himla duktig på Tarot och nu dessutom Reiki Master. Han är även den manliga versionen av mig, en broder, frånsett att jag är helt tondöv.

Närmast framöver här är en medial utvecklingsvecka den 8-15 oktober, det finns 3 platser kvar, kanske en av dem är din? Läs mer här, och du, corona finns överallt om vi väljer det, jag märker själv inte av det, men du behöver munskydd på flyget. Vi ska inte vara ute och flänga utan mest vara på gården.

På tal om gården så är det inte bara en Tarotträdgård som är på g utan även ett Runhjul, nu äntligen faller saker på plats, men jag har tålamod, det blir nog inte klart i år men påbörjas inom kort.

Jag som inte tänkte ha någon grundkurs förrän senare i oktober i Tarot, fick efterfrågan så nu finns kursstart ute för dig som missat de tidigare. Den startar den 27/9 medan Tarot, Keltiska korset startar den 15/9
Mer om alla kurser på denna länk >>> 

Nu ska jag hänga tvätt, kasta mig i poolen, för att jobba på efter lite paus och tapas. 
Kan nog bli en barrunda på måndag, i morgon har jag samtal samt två distanskurser x 2 timmar, avslutning på Tarot och kärlek vilket känns vemodigt men så spännande då deltagarna är helt suveräna, sedan har vi den mediala coachingen där vi ska gå igenom lite av hur allt hänger ihop av astrologi, tarot, element, numerologi samt färger.

Hoppas du har en härlig helg. :)

Ps, det är mycket fikon nu, kokade in dem i Likör 43 som mina deltagare fick ta med hem samt lite fikonmarmelad, däremot lär jag smälla i mig mandlarna själv för det hann vi inte med.

Posted in: default | 0 comments
 / 44