Ylva
Ylva
@ylva
  About
  • Följare 24
  • Following 50
  • Uppdatering 145
  Sidans ägare   Joined September 28, 2016
  Bio

Välkommen till min hemsida och min blogg.

  Följare
  Recently Rated
 

Blog

En dag med kärlek?


By Ylva , 2019-02-14
En dag med kärlek?

Idag är det Alla Hjärtans Dag (Valentine). Förr så älskade jag alla sådana här dagar, dels för att fira, vara i gemenskap och för att sätta piff på en dag. Men så började allt förändras, dels så har jag ingen längtan längre efter att proppa i mig sliskig mat, tårta eller bakelser som var en av topparna med sådana här dagar, en perfekt ursäkt. Gemenskap älskar jag än, men den går att göra på så många andra sätt, dessutom alla dagar kan vara piffiga om vi bestämmer det.

Alla hjärtans dag fick en dyster aspekt i mitt liv, vilket gjorde att jag först bestämde mig för att inte fira den. Ibland blir jag så förundrad, många av de som söker nyandligt blundar för det onda, vilket är bra, inte mata fel varg, men det är skillnad på att ha vetskap, ta en ställning efter det eller bara sväva i det blå. Det finns "något" som kallas för "New World Order", för många är det bara politik och pengar, vilket är en skrämmande del men det bygger även tyvärr på rädsla, det vill säga makt. Den så kallade makteliten som enligt mig helt flippat. Kanske du av rädsla avfärdar min blogg, eller blir helt förfärad eller så kanske du skrattar för att det är så helt otroligt att det är svårt att tro på. 

Visste du att NWO bland annat tar celler från foster för att använda att smörja in sig med för att hålla sig yngre? Det finns en agenda i allt, perfekt för dem att det är tillåtet med abort fram till efter födelsen nu i New York. Typ fri tillgång. Jag ska inte gå in på det mer, med människo (barn) fabriker och allt annat elände, det är bara att googla på ordet eller Soros och så vidare. Men mata inte fel varg. Jag höll på att gå i fällan. Jag kom nyss över några artiklar som fick mig att mer än må illa över hur rädslan kan styra människor till att sälja sina själar. I dem fann jag bland annat att det finns ritualer kopplat till Alla Hjärtans Dag, som är skapat av dem som en agenda för att använda energin av alla "får" (alltså ovetande människor) för att göra de grymmaste ritualerna denna dag. Jag blev inte förbannad, ledsen eller fylld av vanmakt, kanske år inom Nordiska samfundet mot plågsamma djurförsök gjort mig härdad. Jag bestämde mig för att inte ge dem energi, inte fira Alla Hjärtans dag. 

Men jag är en analytiker, jag är helt inne på detta med energi, jag funderade och funderade på detta, sedan kom jag fram till att de kan omöjligt använda (även om de tror det) den energi som alla människor ger av kärlek denna dag. Däremot alla dem som är olyckliga, som längtar efter sin tvillingsjäl eller den stora kärleken, de som känner sig ensamma, oälskade, de som har denna som en slap in the face dag att de inte är älskade, de sänder ut energi som troligen går att använda för brutala ceremonier.

Därför tänker jag fira Alla Hjärtans Dag med kärlek till alla jag möter idag (förhoppningsvis alla andra dagar också), men min energi som jag ger ut idag den går till alla i ett gott syfte.Tyvärr kan jag inte göra något åt alla dem som är ledsna idag, de som anser sig påminnas om att de inte är älskade. Men alla är älskade på något sätt, det som gäller först och främst är att älska sig själv, djupt och innerligt även om det finns charmiga (omöjliga i en dels ögon) egenskaper.

Men jag tänker inte fira som förr, utan hellre njuta av den ekologiska mangon som jag fann, kanske göra en fruktsallad, prisa växtligheten, men framför allt tänka positiv kärlek till mina medmänniskor, definitivt inte tycka synd om någon som känner sig ensam bara för att "någon" uppfunnit en dag. Kanske det är dags för den som verkligen känner sig ensam och oälskad att kliva utanför sin upplevelse, börja med att känna kärlek till en medmänniska istället för att längta efter bekräftelse. Mm, dagens fundiluring, kanske djup, kanske skrattretande, kanske allvarlig, men oavsett, var i din egen kärlek idag. Var tacksam för ditt liv, inkluderat alla de utmaningar som din själ har valt. 

Kärlek till dig, ha en upplevelserik Alla Hjärtans Dag <3
Kram 

Ps, nyckeln till ditt hjärta, varför inte låsa upp och sedan kasta bort den?

Posted in: default | 0 comments

Från mysig till mosig


By Ylva , 2019-02-10

Hemma efter den mysigaste helgen någonsin på Engagård, fantastiska underbara kursdeltagare som fått mig att må bättre än på mycket länge, så mycket intresse, engagemang, glädje, skratt och jag ler hela vägen ifrån tårna av lycka.

I fredags bar det iväg till Englagård för en inspirationshelg, jag fick med mig en av mina närmaste vänner vilket var superkul, och hon har nu intygat att jag är precis likadan på kurs som jag är privat, känns skönt att höra eftersom jag alltid hävdar att jag är mig själv, tilläggas på gott och ont ;)

Men vilka dagar det har varit sedan i tisdags, det enda som gått fel var en vurpa ute på gården då det var halt, i övrigt allt i från blommor till support och all denna lycka. Egentligen saknar jag ord, inte bara för att jag är mosig men för att jag är så total överväldigad och tacksam för denna helg. <3

Min resa mot bättre hälsa fortsätter, jag har skött mig bra i helgen och nu är jag tillbaka på parasitrensningen två veckor till innan jag lägger om kosten till stora delar. Jag har släppt all längtan efter onyttigheter, det känns bra, på tisdag börjar jag träna då min kropp nu orkar med mig.

Det har även varit semester i att inte ha full koll på Mimi utan kunnat slappna av, på onsdag får jag veta hur min vidare planering ser ut då hon ska på första återbesöket.  Jag är helt utvilad samtidigt som jag är i någon sorts lyckochock, Herre je, vad är är lycklig. <3 Dessutom håller min väderprognos vilket gör mig lite extra mallig även om jag kan tycka att det regnat lite väl mycket. 

Det har varit en helg med allt ifrån mina tre böcker spirituell inspiration, högt och lågt, massa smarta frågor, till och med tre som jag inte kunnat svara på, vet inte när det hände sist. Dessa fantastiska kursdeltagare gav mig även titeln på min nästa bok om tidigare liv. Gissa en som antagligen kommer att sova väldigt gott i natt, studsa upp i morgon och säker säga (skrika) Yes, Yes, Yes tydligare än någonsin. 

Posted in: default | 0 comments

Glädjande överraskning


By Ylva , 2019-02-05
Glädjande överraskning

Det har nu varit några dagar med en tuff TBE-svacka, nästan som för några år sedan då jag inte ens kom upp ur sängen. Nu ska jag i o f s bara upp ifrån en soffa eller en madrass men en utmaning har det varit. När jag har orkat har jag sett serier, klar med Outlander och The Good Life, lagom sysselsättning när hjärnan inte vill som jag vill. Men jag har också tagit mig en stund att gå igenom mina hemsidor i samband med att jag höjde mina priser, för det kommer ett och annat på dem nu allt eftersom. Dags att rensa ut de som inte längre har intresset av min kunskap.

Jag har också släppt den där dogoodkänslan som tagit energi eftersom jag inte lyckats med den, det har varit en känsla av aldrig räcka till. Men nu finns det tid, snart finns det ork också :) Det min tid går åt till är att gå igenom alla medlemmar, kolla sidorna och se till at alla samtal är klara. Det är veckans uppgift, samtidigt som jag även håller på med ett mastadontprojekt som fick mig att ta paus och fundera på att deleta och börja om. Nämligen min bok om tidigare liv, den version som jag har i datorn hoppas jag inte är den som är tryckt. Nog för att jag varit mycket för så, och, 1 samt ... Men levet, vad fasiken är det för ord, har svårt ens att tänka mig att jag ska ha använt det. Levt, ja, men levet? Att sedan boken är på över 300 sidor är en utmaning i sig, jag kanske har kommit igenom en tredje del, börjar snart utveckla tangentbordspekfinger, med att ändra man till dig, eller vi. Det är första gången jag tyckt det varit pinsamt med hur jag uttrycker mig. Men samtidigt tänker jag att det är inte bra än men det blir bättre hela tiden, alltid något.

Det snurrar många tankar när jag läser mina egna texter, ibland blir jag imponerad på min kunskap, ibland blir jag filosofisk och ibland funderar jag på hur mycket jag ändå har orkat skriva. Fast när det är klart kommer det bara att vara ett bokprojekt bland alla andra. 

Böcker, det är målet nu framöver, att få ut alla äldre i omredigerade nyutgåvor, sedan har jag idéer på nya böcker som en om Hälsa och Tarot, hur vi kan läsa ut hälsan enbart i korten, med begränsningar och möjligheter. Hälsa är lite av mitt nya intresse, lustigt med tanke på hur jag precis har mått. Men från att ha varit helt sänkt, bara velat dra täcket över huvudet studsar jag nu upp vid åtta-tiden, snart kanske jag är på banan vid sex igen. När jag ser tillbaka på mitt hälsotillstånd samt hur jag har misskött mig blir jag förvånad över bristande intelligens, men allt har en mening, hade det varit serverat hade jag inte lärt mig en hel del.

Igår var en bra dag, fokuserad, i dag är även en bra dag, samt en förvånande dag, får sms från blomsteraffären att jag ska få blommor? Vad? Det är den 5:e februari, en helt vanlig tisdag, vad händer? Men blommorna kommer utan avsändare, är du avsändagen och läser detta. TACK <3 De verkligen förgyllde min dag, jag älskar tulpaner, en hel bunt med tulpaner, dessutom några krusiga, hur fina är inte de med? Wow! Säger jag bara vilken fantastisk överraskning. 

Dessutom är det nu bara några dagar kvar tills jag åker till Englagård över helgen, det längtar jag så efter, det är som att kliva in i en annan värld, en magisk sådan med massor av glädje och kärlek. Nu ska jag fortsätta att mysa över allt som jag är tacksam över kombinerat med lite Excel, lite textkorrigering samt någon tolkning och naturligtvis sitta vid bordet och lukta på mina blommor. :)

Posted in: default | 0 comments

Min själ har valt


By Ylva , 2019-01-31
Min själ har valt

Om du hängde med tidigare i höstas har du kasnke läst att jag ansåg att jag inte kunde bli irriterad på omständigheter då min själ har valt dem.

Det är en tanke som funnits med mig sedan i höstas, att allt som sker är i grunden något som min själ har valt att jag ska utvecklas med, oavsett om det är i mina ögon positivt eller negativt. Däremot har jag en fri vilja, mitt ego, mitt jag som ibland inte alls förstår vad själen har valt, korta stunder då jag suckar eller beklagar mig innan jag inser att detta är något som är viktigt i mitt liv annars skulle det aldrig ske. 

Men det är inte bara i mitt liv som det är viktigt, utan även för alla dessa som möter mig, kanske över bloggen. För allt det som jag gör, kommenterar eller så, det är något som din själ har valt att möta för att du ska reflektera, skapa en uppfattning, en upplevelse. Kanske du blir glad, insiktsfull av något jag uttryckt, något som har gett dig inspiration? Men det kan också vara så att du har fnyst, blivit irriterad, tyckt både det ena och det andra. Även det en mening, något som jag delar med mig till dig. För vi behöver alla varandra för att genomleva olika händelser i livet.

Våra själar har valt, enligt mig, alla upplevelser, alla möten, men sedan har själarna valt så mycket mer, det beror helt på vilka val vi gör, om vi tar två steg till höger eller ett steg till vänster. Det finns en upplevelse på varje steg, men det är vår tanke, vår känsla, våra val som skapar mötet som sker.

Min själ verkar ha valt en massa äventyr, en del utmaningar också även om jag inte alltid reflekterar som jag borde, jag har en tendens till att andas ut en suck och gå vidare, men med funderingar på varför, för allt har en orsak, allt har en verkan. Mitt jag är inte tillräckligt upplyst för att förstå helheten, alla konsekvenserna men min själ är. För varje steg jag tar finns det något som själen har valt ut. Därför har jag beslutat mig för att ta nya steg.

Jag har skrivit det många gånger under denna månad, då nya ord eller meningar varit för dagen, även om det valdes slumpmässigt har de blivit helt perfekta för mig. Jag har fått fundera, reflektera och även varit så tacksam för alla kommentarer inne på Facebookssidan under varje ord eller mening. Något som stärkt upplevelsen att vi alla är en. Att vi alla har ansvar för våra egna handlingar. 

Allt är, all tid är nu, denna stund som är min får mig att fånga tanken. Glädjen är GOGI och bliss. Det ger mig inspiration för jag är ett med allt, jag är unik vilket gör att jag älsnar mig själv men även ser dig i mig. Jag har allt, jag skapar, jag tar ansvar för det som jag just nu upplever. Lycka äratt min själ har valt, kärlek, kärlek, kärlek. Det är mitt liv, mitt val, mitt ansvar, även mitt nästa steg, för att ta nya tag, kanske med ord som släpp. Tacksamhet för att jag är jag, tack, tack, tack. Yes, Yes, Yes för att min själ har valt <3

Posted in: default | 1 comments

Yes. Yes. Yes


By Ylva , 2019-01-30
Yes. Yes. Yes

Visste du att jag börjar varje morgon med de orden - Yes! Yes! Yes!
En helt otrolig härlig morgonritual även de dagar jag vaknar och bara vill dra täcket över huvudet. För trots mina Yes så har även jag sådana morgonar. Men känslan, friheten, möjligheten att uttala ord som gör att jag blir mer taggad, laddad, engagerad samt fylld med livslust och energi är en fantastisk känsla.

Orden har jag lärt mig i en distanskurs som jag gick för Tony Robbins 2006, alltså har jag sagt dessa ord i 12 år, varje morgon - någon dag då jag rusat upp av andra anledningar. Det är en massa yes genom åren. Det är jag otroligt tacksam för.

Jag gillar verkligen detta med tre ords kombintationer:
Yes! Yes! Yes!
Kärlek, kärlek, kärlek.
Tack, tack, tack .

En trekombination som inte är med är orden när jag ska parkera någonstans, då säger jag parking, parking, parking. Hittills har jag alltid lyckas få parkering. Ibland på de mest omöjliga platser. För en massa år sedan skulle jag in på Åhlens (i Umeå) för att på självaste julafton köpa en docka till min dotter. Min syster skulle köra mig, hon var väldigt långt ifrån positiva tankar. Jag ville att vi skulle parkera på parkeringen på taket, hon fnyste och talade om för mig att där fanns minsann inga parkeringsplatser på julafton. Jodå, sa jag, envis och helt övertygad eftersom jag sagt parking, parking, parking. Hon körde upp, mest för att håna mig tror jag, ett varv runt ingen parkering och systern fnös (av skadeglädje) där såg jag minsann. Då svarade jag, kör ett varv till, för nu finns det en och jag kommer även att få parkeringsbiljett. Inte ens ett varv ser jag en kvinna gå mot sin bil, jag öppnar dörren och frågar om hon ska åka Ja svarar hon, här ta min biljett, det är en timme kvar.

Min syster sa inte Yes! Yes! Yes! antar att det fanns en motsats i hennes huvud medan jag sa Tack, tack, tack.

Jag tror att det fungerar, därför fungerar det. Det vi lägger en god tanke bakom blir alltid bra, förr eller senare.

Nu ska jag stänga av datorn, sluta min ögon och säga- tack, tack, tack. Vilket jag också gör varje kväll, men kanske bara har gjort i 9 år, det blir även det en massa tack :)
Det är nästan så jag ser framemot att vakna, sträcka armarna i luften och säga Yes! Yes! Yes!
Prova du också :)

Posted in: default | 0 comments

GOGI


By Ylva , 2019-01-29
GOGI

=Garbage Out, Gratitude In, alltså skräp ut, tacksamhet in.
Ett uttryck jag muntade för några år sedan, som jag använt mig av sedan dess.

Alla tydligast blev det efter förluster av mina hästar, i min sorg började jag rensa ut hemma, jag gick igenom varenda rum och förråd. Gick igenom allt, torkade av allt förutom taket. Eftersom det var mitt i vintern skippade jag även att puta fönster men det blev många turer til sopstationen. Varje gång, (än idag) som jag åkte utanför grindarna sa jag - GOGI - Garbage Out Gratitude In. För allt jag hivade kom det nya bättre ting, ofta så där av en "slump" (det vill säga den perfekta synkroniseringen). Känslan av att hiva saker som blockerar min tillvaro istället för att ge mig energi är mäktig. Men jag slänger inte allt, en del säljer jag vidare, som nästan de flesta av mina böcker (www.bokborsen.se sök på TrollYlva), men även andra ting som hållit mig tillbaka. Som mitt kopparset, ett arvegods av min mormor, ett fint minne, men det enda de har gjort för mig är att skapa dåligt samvete för att jag inte tagit mig tid att putsa dem i tid.

Även om jag rensat ut en del är jag inte klar än, häromdagen kollade jag igenom min övervåning, tänkte om jag någon gång ska flytta, vad är då viktigt för mig att ta med mig, det blev några saker, en virkad gardin som min mamma gjort, några tavlor som min pappa målat, men sedan kunde jag faktiskt släppa allt. Jag till och med såg på min trumma, den av älghud som jag fick i Umeå för säkert 25 år sedan, det är tillverkad av en indianstam i USA. Många har velat köpa den, nu vet jag inte ens om den har betydelse för mig längre, den hänger på väggen och slå länge mina rötter är här kan de hänga kvar, jag dammar åtminstone utav den.

Men är det inte märkligt hur vi håller fast vid saker, av något värde, ibland av affektion. För jag har lärt mig genom A Course In Miracles att allt har det värde jag har satt på det. Klart jag vill ha en gardin som tog min mamma tid att virka, som är fin med rosor som passar bra in i mitt sovrum, klart jag vill ha kvar de tavlor min pappa målade. De kom alltid i ett skeende i mitt liv där det såg ut som han visste precis vad som pågick.

Jag är tacksam att jag kommit ifrån att spara saker, att sätta fel värde, att  värdera vad det betyder för mig, utan band. För jag skulle klara mig utan gardinen och tavlorna. Jag har sålt så mycket ifrån mitt föräldrahem, saker jag vuxit upp med, men jag har fotat allt, det ligger i en egen mapp, om jag någonsin skulle gå efter minnenas gata, men då av tacksamhet. Inte av ånger eller förlust.

Jag gogiar nästan varje dag, tackar för saker, händelser, upplevelser som jag släpper, tackar för allt det nya som kommer in i mitt liv.

Ibland gör jag det halvsovandes med ;) I natt då jag låg där på madrassen (inte ens min säng saknar jag, fast jag längtar lite tills allt är som vanligt här hemma, om det blir det, kanske min hund inte kan gå i trappor, då får jag gogia mitt sovrum och vara tacksam för nytt utrymme. Men tillbaka till natten, jag slumrade och helt plötsligt slog det mig, kanske för att jag precis gjort klart alla böckerna av spirituell inspiration, i det lyssnat till mig själv när jag läst igenom texterna. Jag värderar inte mig själv som jag borde. Den du.

Medlemmar drösar inte in precis, jag har tänkt att det beror på priset, eftersom jag så gärna vill inspirera, nå ut, dela med mig med så många som möjligt har jag sänkt priset på mina medlemssidor (innehållade distanskurser). Jag har tröstat mig med att jag har ändå gjort jobbet, men få annar vilket jobb jag har lagt ner. Timmar, år, på att skriva texterna, tala in dem, skapa webinars och filmer, bygga sidorna, kontakterna. I mitt slummer blev jag rakt ledsen över att jag inte tycker att jag är värd mer. Om inte jag tycker det tycker inte heller andra det. Jag börjar med att komprimmisa, typ dubblar priset, sedan får vi se. Min kunskap är värd så mycket mer än vad jag har sålt den för, duger inte priset är inte heller intresset tillräckligt starkt. Men jag kompromissar även med att inte höja förrän den 1 februari. Allt är redan skapat, den enda tid jag kommer att lägga ner är nya texter, när jag har inspiration, webinars, eller i framtiden blir det webmöten, det kan det vara värt för dem som har investerat, för det är tacksamhet att de vill ta del av min kunskap.

Det väntar en ny vår, typ 50 dagar kvar, nu när jag börjar få energi igen, kan ta en bok i taget, se över min tid då ska jag bruka GOGI allt vad jag kan, det som jag inte längre behöver eller som ger mig något de hivas, sedan väntar jag med spänning på allt nytt som kommer min väg. Snacka om att frigöra energi. :)

Jag hoppas dagens mening, ord GOGI har gett dig inspiration till att släppa saker, händelser som tar energi av dig, för då kan du bara vänta in allt det som det inte fanns utrymme för innan. 

Posted in: default | 2 comments

Jag ser dig i mig


By Ylva , 2019-01-28
Jag ser dig i mig

Det är faktiskt så, att vi alla är ett, att du har sidor, egenskaper som jag vet att jag även har, sedan kanske jag inte tar fram dem, använder mig av dem, likaså kan du se dig i mig. Men även välja att inte agera som mig.

Speglingar är ett ord som används ofta inom nyandlighet, det handlar om att vi alla själsligen är stöpta i samma form, sedan skapar vi en identitet genom liven, bygger en så kallad personlighet. Jag kanske använder mig av tålamod, du kanske är otålig. Du kan vara ordentlig, jag slarvig. Ändå finns alla de där egenskaperna inom oss. Erfarenhet men även motstånd gör att vi väljer att använda en del av dem, det kan vara positivt för en del, negativt för andra, helt beroende på våra referensramar, vår uppfostran samt våra val.

Vad jag även menar med orden är att jag ser kärleken i dig, jag blir förhoppningsvis glad av din närvaro, även när den bara är över nätet, skulle jag bli besviken är det något som jag får vara tacksam för att du hjälper mig att se över.

Hur mycket ser du andra egentligen? Verkligen tar en djupare titt på vem någon är, ofta har vi en massa förutfattade meningar även när det gäller vänner. Är du närvarande i er relation, det vill säga ser du bortom det ytliga. Det är vad jag vill ha sagt med meningen - Jag ser dig i mig.

Eftersom jag ser mig i dig tänkte jag även prova på att vara kortfattad ;)

Posted in: default | 0 comments

Jag är ett med allt


By Ylva , 2019-01-27
Jag är ett med allt

Vilket gör att jag älskar mig själv.

På ett sätt kan de båda meningarna vara lika, men om inte hör de definitivt tillsammans.

En del blir väldigt provocerade när jag säger att jag älskar mig själv. Du anar inte hur mycket jag älskar mig själv, helt otroligt mycket. Har du varit på ett föredrag där jag pratat om kärlek då vet du kanske men om inte. Jag är störtförälskad i mig själv, det för att jag också vet att jag är ett med allt. Men det finns saker som jag inte alls tycker om hos mig själv i mina agerande som att jag kan vara lynnig samt ofta föredrar att dra mig undan för att umgås med mig själv, ibland lite för mycket. Men det är också de sidorna som gör mig unik. Jag brukar kalla dem för mina charmiga egenskaper, de där som gör att jag är unikare. 

Att älska sig själv är något som är viktigt för att vara i ett accepterande vem man är, det innebär även självkännedom samt en förståelse samt respekt för sin egen identitet. Det är harmoniskt att älska sig själv, gör tillvaron så mycket trevligare.

Det finns dem som aldrig ens reflekterat över om de älskar sig själva, de är fullt upptagna med att älska alla andra. Min övertygelse är att vi kan inte älska någon annan villkorslöst om vi inte älskar oss själva först. Ett bra sätt att komma över osäkerhet, tvivel, avundsjuka och svartsjuka är en extra bonus.

Det är så enkelt att säga att vi älskar oss själva, men i det, att stanna upp och verkligen känna känslan, upplevelsen av kärleken. Men även om vi älskar oss själva är det inte säkert att vi ger kärlek till oss själva, det är en helt annan sak. Att ge kärlek till sig själv kan vara att unna sig en egen stund, en egen fika, en egen fotmassage eller något där vi verkligen uppskattar den vi är, då blir det mer den fysiska identiteten, den är viktig att älska, men har du tänkt på om du även älskar din själ?

Jag avgudar min själ, den är min, väldigt ego där, men ibland kan jag bli frustrerad då själen och mitt ego inte är på samma våglängd, så där frustrerad som en del kan bli i relationer, när vi förväntar oss något.

Onödigt vetande kanske, eller så en tankeställare. Vet inte om du hört när jag var på mässa i Halmstad för något år sedan, alldeles själv, jag hade ett helt hotellrum för eget bruk. Jag köpte hem thaimat och surfade på tv:n, något som jag aldrig annars gör, bara satt där i sängen och mådde gott med mig själv. På morgonen när jag kom ut från toaletten, spritt språngandes finns det en stor spegel på ena garderobsdörren. Jag hajar till, ser mig själv och säger -Åh, vad jag älskar dig.
Det är nog det närmaste jag har kommit min egen kärleksförklaring, den kom helt spontant, jag var helt i känslan, jag blev överlycklig när jag såg mig själv, då inte mitt yttre, utan för att det var jag. Jag uppmärksammade mig själv med hela min inlevelse vilket blev en fantastisk upplevelse.

Säg till dig själv - Jag älskar mig själv.
Öva tills du verkligen känner hela känslan, för du är du, du är fantastisk eftersom du är en spegling av mig ;)
Vilket innebär att vi alla är ett, rätt coolt eller hur, bara en hel massa kärlek <3

Posted in: default | 0 comments
 / 28