Ylva

Latest Followers:

Recently Rated:

 

Blog

Detta med väder


By Ylva , 2019-06-12
Detta med väder

Det är den 12 juni, svensk sommar, ja ja män, ute öser regnet ner, samtidigt som det finns vita moln och lite blå himmel och ca +20. Det är som väntat. 

Trygghet är något som de flesta eftersträvar, att allt ska vara som det alltid har varit, men om det inte är så då? Själv är jag en förändringskonstnär, ja, det är mitt eget ord, men jag ändrar och ändrar, testar mig fram vad som känns bra eller inte, ibland väljer jag fel, då vet jag men ibland blir det hur rätt som helst.

Jag brukar jämföra en väderleksprognos med en tolkning i Tarot.
Min standardreplik som metafor är: Om du förväntar dig att det ska vara +25, strålande sol i mitten av Juli och sedan blir det -10 och snöstorm... Då är det en fördel att vara förberedd, du kan inte ändra vädret men du kan ändra ditt förhållningssätt, endera stanna inomhus, ta på dig vinterkläder eller resa bort, men ute kommer det att var -10 och snöstorm.

Det är en av orsakerna att jag varje morgon lägger mina Tarotkort för dagen, för att ha lite koll. Men jag kollar även SMHI.  Fast jag tycker personligen att jag är mer tillförlitlig. ;) Men de lovade regn idag och regnar gör det. Själv fick jag 4 i Bägare som ett kort idag. Stämmer också väl bra, för jag förändrar privat, håller på att bli minimalistisk som bara den, jag rensar, rensar och rensar. Så mycket prylar, så mycket saker som inte ger mig nåt (längre i alla fall), sedan rensar jag annat också, som mig själv, om några dagar går jag in i nästa detoxperiod. För jag har ändrat mitt sätt att leva, när jag gör något går jag all-in, ibland blir jag synad av universum, ibland vinner jag, men det spelar ingen roll vilket som, för jag har uppfattningen att det är bara att ta upp nästa hand.

Just nu är jag i 4 i Bägare, lätt understimulerad *L* 
Jag håller på att ändra så jag själv inte hinner med, kanske det var dramatiskt av mig att gå ut med att jag bara spår medlemmar och tidigare kunder. I det känner jag mig sysslolös då de redan har koll på "vädret". Men jag var så less på att se elände, men jag tänkte utmana mig själv. Se om jag kan vara så positiv att jag bara kan inspirera, eller pytsa grädde på moset. Alltså kommer jag ett tag framöver att erbjuda en tolkning, tills jag utvärderat det igen. För alla har rätt att göra om, göra rätt, göra fel, göra om igen. Men samtidigt så har jag uppfattningen att det finns inget rätt eller fel. Kanske jag ska sluta med att göra påståenden. Som att nu har jag slutat spå, helt enkelt bara ta bort möjligheten att boka när jag inte är på humör. 

Lärdomar är viktiga, att erkänna att jag ibland förhastar mig i min iver att förändra ser jag som ett gott tecken. Så kom an, testa mig! Hur ser din framtid ut? Är du nyfiken på vilket "väder" som finns för dig, när du ska ta fram ett paraply eller bara njuta av solen?

Du kan nu boka ett halvår, från nu till slutet av december för endast 500:- i det får du en profil på min sida där din tolkning finns för dig att lyssna. Klicka här för mer information.

Rackarns vad jag längtar efter att lägga korten på bordet, inne om det regnar, ute om solen skiner, att bara skriva var inte så stimulerande som jag trodde, kan det vara så att det är svårt att lära gamla hundar att sitta?

Posted in: default | 1 comments

En helt vanlig lördag


By Ylva , 2019-06-08
En helt vanlig lördag

Är detta för mig, men jag vet att det är Pingstafton.
Idag funderade jag, speciellt eftersom jag privat är mer eller mindre läser på en hel del om New World Order (blä), läst en del artiklar idag om religioner, förtryck, präster som utnyttjar barn samt annat elände insåg att jag inte längre har någon religiös tro. Visst på nåt sätt använder jag ordet Gud, men det är mer från det jag studerar "Conversations wiith God, Neale Donald Walsch" (Samtal med Gud). Men någon religion tror jag inte längre på. När jag var 25 år konverterade jag till Katolska Kyrkan, jag har nu begärt utträde, för jag tänker inte vara med i någon religion då det som jag anser är roten till allt ont. 

Jag har inte reflekterat så mycket över det förut, men desto mer beläst jag blir desto starkare har min tro på mig själv blivit, att vi alla är vår egen Gud. I dessa tankar blev det rent en befrielse att inte behöva tänka på att det är Pingsthelg, men jag tycker fortfarande att det är lite coolt med den bibliska historien och allt detta med Jesus, som jag inte förnekar, men tror inte att det var så här det skulle bli, med maktgalna personer som ska bestämma över alla. Det var väl väldigt djupa tankar på en pingstafton ;)

Jag skapade en ny titel på vad jag är - nyandlig ateist. 

Men idag är inte vilken lördag som helst, för min mormor skulle ha fyllt 117 år idag. Det fick mig att istället tänka med tacksamhet på denna fantastiska kvinna och förebild. Har du läst min bakgrund då vet du att jag växte upp med tre kvinnor, min mamma, min mormor samt min moster. Jag har nog mest umgåtts med min mormor som var hemma, hon var den som fixade fika när jag kom hem från skolan, lekte och gjorde läxor med mig. Min mormor var aktiv i livet, hon var en kämpe, hon agerade, tvekade aldrig att stå upp för sina åsikter. Hon var verkligen en unik kvinna i den tiden. Hon var den som stöttade min mamma att stå ensam med mig, därför har jag även Kettysdotter som mellannamn. Min mormor hade en stark vilja över vad som var rätt och fel, men även mycket humor. När STIM kom som krav för alla att betala för musik fick hon en räkning, hon reste hela vägen ner från Kiruna där hon hade hotell till Stockholm (med tåg) för att läxa upp dem då de vägrade riva räkningen. Hon ansåg att personalen i köket kunde lyssna till radio utan att hon skulle betala STIMpengar. Mormor fick rätt. En sommar reste vi i Norge, hälsade på alla de familjer vars män från motståndsrörelsen hon hade räddat från kriget. De hade gått över fjället från Norge till Sverige och mormor gömde dem, fixade trygghet tills dess de kunde återvända hem. Min mormor tvekade aldrig i vad hon ansåg vara rättvisa. En egenskap jag hoppas jag har ärvt.

Mormor var rätt cool även när det gällde det andliga, vad jag än ville prata om, vad jag än såg och upplevde fanns hon där, ibland med förklaring, ibland med att utmana vad som var. På söndagar ordnade hon seanser, i samband med trerätters middagar för en hel hop med vänner. Det har sina för och nackdelar för seanser är lite som "been there, done that".

Jösses vilken kvinna säger jag bara. Känns mäktigt att tänka på tacksamhet att hon valde att bli min mormor i detta liv. <3

I övrigt i en vanlig lördag har jag tagit tag i tolkningar, jag har som varit nere för räkning ett tag, lite lätt ledsen, uppgiven men skam den som ger sig. Tack och lov har jag kört diskussioner med mig själv under denna tid, väl medveten om att med lite tid är allt i en annan fas. Det är det nu.

Jag har en del på gång, mest pysslar jag med Vipstar, ser så fram emot att få presentera mer profiler där inne. På onsdag har jag webkurs i Tarot i hela 4 timmar över nätet, men nu denna fantastiska lördagkväll där jag nyss  haft en underbar skogspromenad ska jag fixa lite på min nya version av Prisma Tarot.

Jag har också lagt upp en notis på Facebook, min privata, för jag är bara på fb numera på min fanpage samt för att kolla in hundar. Jag är mer aktiv på MeWe, så vill du följa min sida där, klicka på länken. Gruppen är låst, men klicka på att du vill joina. :)https://mewe.com/join/tarotsverigesweden
Ha nu en mysig natt och en härlig söndag. :)

Ps. Bilden är på Hotell Standard, i Kiruna, som inte finns längre.

Posted in: default | 0 comments

Äntligen Juni :)


By Ylva , 2019-06-01
Äntligen Juni :)

Fast det märks inte direkt på vädret, men det är nästan varmare utomhus än inomhus, men torrare på insidan, jag har till och med slagit på värmen inne idag, aldrig hänt innan den 1 juni, men någon gång ska alltid vara den första. Som idag då jag svarade på en annan Telefonlinje, hade premiär. Jag har varit på många olika linjer under åren, men nu äntligen känns det rätt. Jag slipper ansvaret för andra, jag slipper tänka på annonsering, på att alltid vara tillgänglig men jag kan fortfarande ta tider för att svara till dem som vill ha svar genom ett samtal.

Trevlig förmiddag, trevliga samtal bra sätt att börja denna månad på. För nu är maj månad över, jag förväntar mig nu att tillvaron ska börja fungera utan en massa strul. Ironiskt var att på mina minnen i går på facebook hade jag skrivit för 10 år sedan att jag hade brutit mönstret med maj =ha ha, men skönt att veta att ett år var lugnt. ;)

Jag håller nu min planering, första etappen avklarad, det känns nästan som att bli vuxen, jag inser även att jag kommenterar mycket med - att jag fyller 60 år i år. Nu är det några månader kvar, men det känns magiskt, helt fantastiskt, wow helt enkelt. Jag känner mig som typ 35 men med massor av erfarenhet. Tacksam för att min hälsa är bättre än någonsin, orken mer fokuserad, insikterna om hur jag vill leva mer klara. 

Det har varit mycket vipstar sista dagarna, för äntligen har jag energin att agera där, mina självstudiekruser är uppe, filmer om dem, tre podcats, jag får verkligen tänka mig för att inte gå all-in, utan spara lite på allt, men jag har en vision, att vipstar ska bli en nyandlig portal, utan krusiduller, intressant med massor av information då inte bara av mig. Det är 19 år sedan jag startade den sidan första gången, ibland tar visa saker tid helt enkelt, men allt är som det ska.

Igår skapade jag profilen för medlemmarna på vipstar, där jag tänkt mig en bokklubb, en bok att läsa i månaden, då helst någon som inte ens är utgiven än, har du en på lager? Hör av dig. 

Lite kul att gå utanför min säkra zon, prata är jag bra på ;) men att göra en podcast, funderingen på om det kan ge något eftersom jag är som jag är, svårt att hålla mig till ett ämne, men det blir som det blir, jag får ut en del av att uttrycka mina funderingar.

Det enda som grämer mig nu är att jag behöver skriva om alla texter till Tarotbrev/ självstudiekursen i Tarot, nåja, de kort som är kvar, eftersom jag var dum nog att lägga upp det på en profil istället för att ha det i datorn, sedan deletade jag profilen av misstag och missade back-upen. Finns säkert en mening med det också, men den självstudiekursen ser jag som en bra grej, inte något jag hade i tanke när jag skrev boken kort för kort, som den även har med sig. Ett enklare sätt att lära sig Tarot, fast det finns nog inga enkla sätt egentligen, för det är som att lära sig ett nytt språk. Har i tanken att försöka finna ett bättre sätt att lära ut Tarot. På tal om det, det blir faktiskt en livekurs helg med mig i sommar, en hel helg med Tarot.

Nej nu ska jag kasta mig in i kortens förtrollande värld, Tarot är bara det mest fascinerande som finns.
Ha nu en fantastiskt start på denna första sommarmånaden. <3

Posted in: default | 1 comments

Självgod nöjd mitt i strul


By Ylva , 2019-05-28
Självgod nöjd mitt i strul

Har jag nämnt att Maj inte är min månad, eller så är det min månad, för det brukar hända det mesta som jag funderar över varför min själ har valt varje år när det är maj, är det inte invasion är det olyckor eller något annat som sätter tillvaron på sin spets.

Det är så mycket strul att jag orkar inte ens rada upp det, men jag hade två fina dagar söndag (Morsdag) samt måndag, då mina barn bara så där överraskade mig med att samlas alla för att fira mig, jag som sagt att jag inte längre bryr mig, men när jag får kramar, presenter och middag ämnar jag inte klaga. Som extra bonus blev jag fyrbarnsmamma på måndagen då adoptionen var klar. Men ja, jag har en hund som löper, hundar som kommer smitande till vår gård, internet som vanligt mer än djävlas, men efter flera år borde jag vara van, men suckar lika mycket ändå, börjar bli van nu att surfa datorn via mobilen bara för att vara online och inte få raseriutbrott på något som jag inte ens vet vad det är som krånglar.

Som pricken på i:et lossnade en bit tand på baksidan av en framtand igår, bara så där, men inte helt oväntat då det är maj, vilket då gjort att tandvärk hållit mig vaken i natt, bitit ihop de andra tänderna för att matcha med huvudvärk. Det en natt då vildsvinen inte rusade omkring som galningar, för det är ca en natt i veckan då de inte väcker mig, men jag har blivit bättre på att somna om. 

Tycker du jag gnäller? Det gör jag inte, jag bara konstaterar att det är strul och att det bara är några dagar kvar på maj, då kan jag snart börja leva loppan igen, bli social och vara lite som folk ska vara ;)

Idag har jag inte velat prata, levt i min egen bubbla då jag lyckats med så mycket att jag säkert somnar supergott, maj månads strul bryts om inte vildsvinen väcker mig, tänker jag, för det är tankens kraft som är den starkaste. I min bubbla har jag gått igenom hela vipstar. Jag började med Tarotbrev och Kristallbrev där som skulle ut ett om dagen, det fungerade bra när jag testade det, men sedan när de skulle ut så bara krånglade det. Enormt. Jag har fått ordning på Kristallbreven som blev en självstudiegrupp. Tarotbreven däremot är en härlig utmaning, för de texterna bara försvann, så nu får jag börja om från början med dem *suckar ironiskt jippie*

Men jag har installerat en shop, lagt ut alla självstudiekurser, själv tror jag det är en bra idé. Fast en bättre är att bli medlem på denna sida nu, det innebär att det är tillgång till alla självstudiekursernas material här inne på Inspirit - Spirituell Inspiration som min självstudiekurs här inne heter. Men kanske någon bara vill ha ett ämne, då finns de på vipstar nu. Jag har fixat för kristaller, runor, numerologi, kraftdjur, astrologi, aura och färger och börjar om med Tarot. Dessutom har jag lagt ut en gratis självstudiekurs, den har tidigare varit i någon julkalender, texten om att tolka-spå i tärning.

Dessutom har jag startat en podcast, talat in 26 minuter bara Ylva rakt upp och ner som också finns på vipstar på min profil. Ja, ja, jag slutar skriva nu så kan du ta en titt! ;)
http://vipstar.nu/ylva-trollstierna

Ps, är du inte medlem är avgiften en engångs på 100:- men allt det finner du under shop, är du dessutom en av dem som jobbar med något nyandligt, kolla då in presentation av terapeut, kanonpris just nu.

Pps. Jag har bara mjukstartat så du vet *L*

Posted in: default | 1 comments

Andas, räkna till tre


By Ylva , 2019-05-21

Det är vad jag gör nu, djupa andetag, biter ihop och räknar till tre, andas igen. Hur jag än vänder och vrider på det så är allt perfekt precis som det är just nu. Även med kaos och huvudvärk, men kanske det delvis beror på att jag tagit i lite för mycket med min hälsa, för jag går all-in i det mesta. Sedan har jag ett privatliv där jag känner mig lite ledsen just nu, försöker att se på varför men ibland är det inte lätt att vara sin egen terapeut.

Men jag är lycklig, tacksam, gör mitt bästa för att gå efter en struktur, markera av en sak i taget. Det har varit snurriga veckor, men jag borde vara van, maj månad är som inte min månad, oavsett hur vackert det är utomhus, hur gott det än doftar så strular det på något sätt. Men jag blir allt bättre på att hantera strul, det ger jag mig själv en eloge för.

I helgen har jag varit på Englagård, jag har haft en spirituell inspirationshelg. Trevlig sådan, som det brukar vara men eftersom det är maj är jag inte helt nöjd, men så har jag lite prestationsångest att jobba med. Men oavsett är det en lisa för själen att vara där, denna gång hände något väldigt speciellt. Jag bad Pravesha att ha trumning i fullmånen. Coolt som bara den, en resa för att träffa sitt kraftdjur och ett till högre höjder. Eftersom jag själv inte höll i det så reste jag med, lite paff över det kraftdjur som jag träffade, som inte var vad jag hade väntat mig, men lustigt nog går det en röd tråd i en hel del nu för tiden. Jag fick en härlig upplevelse i resan uppåt samt ett ordspråk som var lite baklänges. Du kanske inte vet att jag är lite körd på ordspråk, en dröm jag har är att sitta på en härlig uteplats, varm med stenar, för att måla bilder för ordspråk. Fast jag kan inte måla eller teckna så det ser bra ut, men ibland gör jag sådant som jag inte behärskar bara för själens nöjes skull-

Mellan allt strul med hemsidor och brevkurser har jag stängt in mig för att fortsätta måla på min nya version av Prisma Tarot, jösses, säger jag bara, är på tredje versionen just nu. Fortfarande med en massa frågetecken då det inte känns helt bra. 

Sedan skapar jag privata förändringar som på något sätt hör samman med mina aktiviteter, började i morse att ta bort epostadresser från mailinglistor som jag misstänkte att det fanns dubbletter av, för att sedan maila alla gamla kunder, då de behöver skapa en profil på sidan nu för att senare kunna boka tolkningar. Förutom det finslipade jag på det sista av horoskopen, som tog hela min dag igår, både skrivande av dem samt översättningen, men jag fick upp det i tid, så trots strul finns ändå en liten struktur. 

Jag tog en liten paus för jag får inte brevkursernas mail att fungera fast allt är som det ska, de vill bara inte skickas ut, kom hem efter helgen och alla ligger kvar, hela tiden förskjutna, sedan i söndags har det första i tur stått på skickas ut om en timme, det är en jädrigt lång timme kan jag tala om.

Sedan är jag lite ledsen över att min ena pippifågel trillat av pinn, nu är det en igen, förra gången sa jag ingen fler, nu får det vara nog, men den var så förtvivlad så det blev en till, den som nu är kvar, men eftersom jag håller på att förändra samlar jag kraft till att lägga ut pippin med burar på försäljning, bara jag visste att den får det lika bra som här. Det är ändå en bra tanke för eftersom jag är så ego att jag tror att alla djur har det bäst hos mig, så blir det inga valpar, kattungar eller pippibäbisar. För jag skulle nog kunna omge mig med ett helt menageri. 

Mycket som snurrar nu, tror faktiskt att jag i min tacksamhet ska gråta en skvätt, sedan lösa korsord, göra kväll innan det snurrar på ännu mera. 

Posted in: default | 0 comments

Ny månad - nya tag


By Ylva , 2019-05-02
Ny månad - nya tag

Jag har verkligen gått in i en ny fas i mitt liv, det enda jag har gjort vid datorn är att skicka tolkningar, i övrigt har jag faktiskt haft ett liv, ett mycket bra sådant. Nåja, Valborg går väl att fira på annat sätt än att sitta med tolkningar tills mitt i natten, men snart är alla tolkningar klara för denna gång vilket känns underbart samtidigt som det är riktigt intressant att göra tolkningar, det är en märklig känsla av att tycka om att göra tolkningar samtidigt som jag hellre vill göra annat.

Igår startade jag maj månad nästan som jag började året. Jag var på utbildning för produkter inom Rain.
I januari påbörjade jag efter år av allt mer dålig hälsa en parasit, detox utrensning. Jag är helt säkert på att flera i min omgivning trodde att det var ett ryck, men icke! 5 veckor körde jag helt seriöst för att rensa min kropp. Bra preparat, jag kände mig himla lycklig över att själv ha gett mig den kicken. I samband med det ändrade jag även min kost. Om du nu trodde att jag blev vegetarian eller vegan är det helt fel. Jag ser mig som ekologisk flexoterian.

Resultatet av mitt nya sätt att leva blev att jag en dag konstaterade att jag inte hade ont någonstans i kroppen, att jag orkade mer, inte haft en enda TBE-dipp. I samma veva började jag även med CBD-olja för att stärka upp kroppens encannabinoidsystem. Samtidigt som jag innan redan tog Zizinos Omega3 olja samt Xtend. 

Inte en enda sötsak förrän på skärtorsdagen, två skumma höns och 3 bubbisar. De kunde jag lika gärna ha varit utan så här i efterskott för det gav mig nada. En ekologisk Pina Colada, ekologisk rosévin samt faktiskt en pizza i påsk. De underliga med det var att jag blev inte dålig som förr, ingen uppsvälld värkande mage eller seg i kroppen. Men det betyder inte att pizza numera tillhör mina favoriter, det var ren lättja som det berodde på. 

Men i allt detta har jag funderat för det har inte känts som jag fått i mig det jag behöver, vilket är logiskt, för min uppfattning är att det finns nada näring i vanlig mat, det är bara utfyllnad rakt av. Då ska den ta mig tusan också vara god samt ekologisk. Jag blir rent förvånad när jag tänker på allt jag stoppat i mig genom åren, som allt från vetemjöl som egentligen borde klassas som ja, det vet jag inte, men snabbväxande besprutat vete, inte undra på att folk blir sjuk. Men smart plan av läkemedelsindustrin som säkert har ett finger med i spelet. Mäktiga makter, destruktiva makter. Jag har som blivit lite så där anarkistisk när det gäller vad jag stoppar i mig. Ett tag så roade jag mig med att studera vad folk stoppade i sina vagnar på affären. Nästan som en skräckfilm ;) Är det inte märkligt hur reklam påverkar oss, att alltid det är massor med godis precis vid kassan. Förr fick jag ekonomisk panik av att ekologiska blåbär, en liten ask kostade ca 25 kronor. Aldrig jag skulle betala det, för att i nästa stund stoppa i en chokladkaka för 25 kronor i min vagn lekande lätt. Sådan idioti. Nu väljer jag blåbär. Choklad, förutom min egen tillverkande är inte gott, bara en hel del socker och annat elände. 

Vi, de flesta av oss är så påverkade av reklam och gamla vanor, det som jag bryter nu för fullt. Det är så att jag ser hånfullt på reklam för nya godisar, nya glassar istället som förr med min programmering testa, oj,något nytt, det måste stoppas i munnen. Nu ler jag så där i mugg och tänker nej, dit får ni mig inte.

Mitt problem som jag haft med mat sista tiden är vad i fridens namn jag ska äta, för jag saknar något att knapra på förutom att inte tala om havrekakor till kaffet. Men det är en programmering, något som inte ska påverka vare sig min kropp eller själ. Igår tog jag första glaset, för nu börjar jag en 21 dagars ytterligare utrensning.

Min näring närmaste 21 dagarna är att börja varje morgon med en påse "Soul", sedan ca 1 dl kombucha (egentillverkad), zinzino), 1 msk Omega3 olja, 1 tks CBD-olja,  för att sedan ta ett glas "Form Seed-powered protein", en påse "Core" mitt på dagen. Sedan ett glas till av proteinpulvret, sedan innan jag lägger mig en påse "Bend". Där i mellan antagligen en hel del kaffe. Det blir nästan som en 21 dagars fasta men det lustiga i det är att jag får i mig så mycket mer näring än vad som finns i vanlig mat, även om det är av socialstyrelsen rekommenderad husmanskost. Fatta hur jag kommer att må om 21 dagar? Wow! Jag är supertaggad, det för att jag redan mår så fantastisk bra. Rainprodukterna har jag redan druckit i över en vecka, förutom alla nyttigheterna är det dessutom otroligt gott. :D

Ett resultat av detta är även att min intuition blivit starkare. Jag får sådana flashar av vad som är viktigt just nu, jag känner på mig mer innan, jag är mer närvarande inte bara i min kropp utan även i min själ. Jag drömmer mer, jag är coolare, vilket gör att allt verkligen är perfekt precis som det är.

Nu ska jag göra mina sista tolkningar för denna gång, filura på en del texter till kurserna som startar nästa vecka.

Först ut är min Brevkurs i Tarot som är skapad till min Prisma Tarotlek, den nya versionen men som även passar som vanligt till vilken lek du än har. Dessutom har kursen ett fantastiskt pris, intresserad? Kolla in den på www.prismatarot.online

Jag sätter även ihop en brevkurs i Kristaller, omskriven text, mer text men en kristall om dagen och lite grund om kristaller, det till ett helt fantastiskt pris (200:- med medlemskap på Vipstar, där även symbolmappen finns).

I helgen är det mässa i Köping, där visar jag upp Zinzino, Kannaway samt Rain förutom mina böcker. 
Mässan läser du om här

Sedan antar jag att du inte hört talas om Rain, den produktserien är helt ny i Sverige, vi är ca 12 personer nu som marknadsför den, ta en titt!

Posted in: default | 0 comments

Lustigt


By Ylva , 2019-04-25

Lustig vecka har det varit, tiden bara går, jag studsar från det ena till det andra, för hur mycket som helst gjort samtidigt som jag tycker att inget händer. Men jösses vad det händer saker. Idag tog jag ett av mina största beslut någonsin, men det håller jag för mig själv fram till sommaren, jag är fortfarande i en process av att smälta mitt beslut.

I veckan har jag skapat en shop på min sida, även en brevkurs för Prisma Tarot och fem kort är klara som mallar, en del tolkningar, en del mail, en del facebook (faktiskt) lite MeWe, kombinerat med att sitta ute i trädgården, småle åt mina busiga hundar, drickandes kaffe och med vape:n i handen. Fantastiskt väder som lett till en och annan promenad, däremot skulle jag inte ha kommenterat i förra bloggen om vildsvinen, för de om någon har ett sjätte sinne. Klockan tre på natten sätter de igång att skräna och ränna runt. Jag hoppas att mina hundar ska bli så vana vid det ljudet som de är med alla fåglar och sopgubbarna, reklamen mitt i natten som de inte reagerar på. Men minsta lilla ljud utanför huset är de alerta och jag vaken. Men eftersom jag är piggare än på mycket länge så suckar jag inte över några timmars mindre sömn, har snart inrett ett kontor i sängen då jag då tar tag i saker på datorn.

Däremot har jag inte hunnit med ett bokprojekt, det är mässa nästa helg, jag har inte fixat något för det, men å andra sidan är det redan packat i lådor.

Onsdagen hade jag webmöten och när jag skulle ha det sista, en presentation om CBD då flippade min dator, trodde först att det var slut på batteri i musen, men datorn ville bara inte, med alla säkerhetsåtgärder jag har så tog det ett tag att få igång den igen. Vänta ett ögonblick sa datorn till mig, ögonblick är 15 minuter så du vet. Sedan kom alla säkerhetskoder hit och dit. Naturligtvis var ingen kvar när jag kom in efter en halvtimme. Men allt har en mening, hade en ny presentation ikväll istället efter att ha svarat på Tarotlinjen. För det är något jag kommer att göra mer regelbundet, fast allt mot för innan är regelbundet!

Jag har heller inte hunnit med att läsa på om celler och cannabinoidsystemet som jag tänkt, antagligen det också en mening, vilken vet jag inte än men det ger sig. Jag är så himla lycklig över att jag är frisk, pigg och kry som bara den.

Är det inte fantastiskt detta med människokroppen, hur otroligt invecklad den är, alla delar som hör samman, som ska komplettera varandra, bistå och signalsystemet som säger till när något är ur balans. Just nu är jag så fascinerad att jag inte behöver ha glasögon vid datorn. För då ser jag suddigt, helt fantastiskt att se som för några år sedan, mobilen håller jag på armslängd, det var några år sedan, sista med glasögon för att ens se vad som fanns på den.

Men jag är oense med mitt hår, det vill inte alls som mig, snacka om att ha stora själsliga funderingar, men sitter inte kraften i håret? 😉 Mitt är numera helt bångstyrigt, dessutom har det tack och lov börjat växa så luggen är både här och där. Vilket får mig att tänka på fåfänga, den tid då jag hade håret framför mitt blinda öga för att jag skämdes att det hade sin egen riktning, nu tänker jag knappast på det utan bara tar allt som det kommer.

Kanske jag ska ta och skriva om ögon inne på symbolmappen? 😊 Jepp, men det får bli i morgon för nu ska jag bädda ner mig strax med vovvarna så vi får några timmar innan klocka tre då rejset säkert sätter igång igen. Livet på landet, det är grejer det.

Posted in: default | 0 comments

Förvirrad


By Ylva , 2019-04-23
Förvirrad

Förvirrad är lite av vad jag känner mig just nu, det är tisdag, fast jag har måndag. Missade att logga in på Tarotlinjen idag bara för att det var fel dag. Jag har nu provat på att vara hemma, ledig, långledig och i det att låta bli datorn. Fasiken vilken grej alltså! Jag har kollat läget lite via mobilen men det är lite, i övrigt bara varit, mest utomhus i det kanonfina vädret. långpromenader, kaffe i trädgården, familjen som pysslat med jordgubbslandet medan jag luktat på blommorna. Jag är så attans privilegierad. Min allra bästa vän och dottern vände upp och ner på jordgubbslandet, blommorna, de fantastiska tulpanerna har jag fått av en annan mycket god vän, de kommer direkt från Amsterdam, de blommar och blommar. 

Min nya fas i livet handlar om hälsa, välmående, vilket jag varit nu i flera dagar, det är jag än men blev lite stressad att jag missat linjen, ska ha webmöten i morgon och vardagen fick mig att landa vid datorn. Men jag mår fantastiskt bra, aldrig mått så bra, finns inte en krämpa fast jag utmanat mig med att kliva utanför hälsotänkandet i påskhelgen, blev fem godisar på skärtorsdagen, två gula skumma höns och tre bubbisar. Dessutom några klunkar påskmust och en ekologisk Pina Colada. Men i övrigt håller jag formen, ekologiskt, nyttigt, jag har i det skapat två termer på vad jag "är" - vegansk köttätare samt andlig ateist. Det är grejer det. Du kanske inte förstår dem, men jag äter mer veganskt men med kött och jag är inte längre katolik, eftersom allt våld via religioner verkligen skapat mer än tvivel men lite spirituell är jag dock. 

Jag gjorde även världens goaste ekologiska glass i helgen, blir nog sommarens favorit, dessutom urnyttig, som en hel lunch. Har dessutom nu tänkt att jag kan mixa in Zinzinos leanshake i den med jordgubbssmak, sedan om det fungerar att frysa får jag finna ut, men det vore väl världens grej så här nu när det mer är försommar än vår. Återkommer om det är en hit eller brukbart.

Ikväll förlorade jag mig lite in i min hemsida, men är långt ifrån klar, men det blev en shop, där allt som jag har att erbjuda finns att beställa, sedan blev det en samlingssida för de produkter som är en del av min vardag nu, de som skapar mitt välmående, den sidan fick samma namn som min grupp på Facebook, - Kropp till själ och ande. 

Denna vecka har jag en del tolkningar att göra för dem som bokat årsspecial för i år. Men jag ska nog få in en och annan kunskap, för det är nu jag har som ambition att lära mig mer om människokroppen, alla system som vi har, med början av det cannabinoida systemet. Men celler, spännande värre, jag vet ju att de blir mjukare av Zinzinos Omega3 olja, men vad är en cell? Allt sådant som jag tidigare inte varit intresserad av är sådant som jag nu bearbetar i mina drömmar om natten. Förresten, jag sover som en drottning, vaknar utvilad, men kanske nu mest beroende på att vildsvinen inte väsnas på några nätter. Jag inser också att jag varit stressad, pressad men har nu släppt allt sådant för att bara vara i stunden, i känslan, i upplevelsen vilket är himla ballt.  Men har gjort en del anteckningar på sådan saker som jag får göra, alltså får, inte måste. Det gäller som bara att ha rätt dag.

I morgon är det onsdag, innebär websamtal, sedan ett webmöte för Tarot och ett för medlemmar. När jag ändå är på g, så har jag bokat in ett webmöte kl 22 för dig som vill veta lite mer om CBD-oljan. Vid intresse anmäler du dig på denna länk, men tag också ner zoom.us innan om du inte redan har det. Webmötet för Tarot är för medlemmar på Tarotakademin vilket du finner information om på shopen, lika så för denna sida, medlemsmöte om symboler är det i morgon. 

Jag har även börjat med en ny produkt, du vet väl att jag gjorde en parasitutrensning i början av året, nu har jag funnit en ännu bättre produkt, det finns information på sidan om hälsa om den, men innan jag pratar mer om den, vill jag använda den lite mer, men imponerad är bara förordet. Tänka sig att välmående kunde vara så fantastiskt. Ja, jag har gjort GOGI idag också, blir en hel del skräp under en helg, jag kom att tänka på att vilken tur att jag mått så under isen så jag kan vara tacksam för välmående. Ska nog finna ut något nytt ord på fyra bokstäver för tacksamhet över välmående, men nu ska jag "faktiskt" ta en kopp kaffe medan jag puffar på min vape.

Posted in: default | 0 comments
 / 30