Ylva
Ylva
@ylva
  About
  • Följare 24
  • Following 54
  • Uppdatering 155
  Sidans ägare   Joined September 28, 2016
  Bio

Välkommen till min hemsida. Du besöker just nu min profil, en sådan som alla medlemmar har. På deras sida under LJUDFILER eller VIDEO finns de tolkningar de har bokat.

Vill du bli medlem, då även få tillgång till min spirituella inspirationskurs klickar du här. Vill du vara med på nästa helg på Englagård, den 17-19 maj klickar du här.

På min sida sådant som jag lägger offentligt för alla.Klicka gärna på min blogg.


I det vinröda fältet längst upp har du menyn där du finner texter, böcker och annat.


Jag har även två andra profiler här inne. 
Kannaway som är CBD-olja, samt Zinzino som är Omega3 olja.


Är du intresserad av Tarot besöker du min sida www.tarotakademin.se
Är du intresserad av färger, auran och chakras besöker du min sida www.yiangsymbol.com


Du når mig på mail ylvatrollstierna@gmail.com eller mobil 073 063 1657 (skicka sms om jag inte svarar)

  Följare
  Recently Rated
 

Blog

Förvirrad


By Ylva , 2019-04-23
Förvirrad

Förvirrad är lite av vad jag känner mig just nu, det är tisdag, fast jag har måndag. Missade att logga in på Tarotlinjen idag bara för att det var fel dag. Jag har nu provat på att vara hemma, ledig, långledig och i det att låta bli datorn. Fasiken vilken grej alltså! Jag har kollat läget lite via mobilen men det är lite, i övrigt bara varit, mest utomhus i det kanonfina vädret. långpromenader, kaffe i trädgården, familjen som pysslat med jordgubbslandet medan jag luktat på blommorna. Jag är så attans privilegierad. Min allra bästa vän och dottern vände upp och ner på jordgubbslandet, blommorna, de fantastiska tulpanerna har jag fått av en annan mycket god vän, de kommer direkt från Amsterdam, de blommar och blommar. 

Min nya fas i livet handlar om hälsa, välmående, vilket jag varit nu i flera dagar, det är jag än men blev lite stressad att jag missat linjen, ska ha webmöten i morgon och vardagen fick mig att landa vid datorn. Men jag mår fantastiskt bra, aldrig mått så bra, finns inte en krämpa fast jag utmanat mig med att kliva utanför hälsotänkandet i påskhelgen, blev fem godisar på skärtorsdagen, två gula skumma höns och tre bubbisar. Dessutom några klunkar påskmust och en ekologisk Pina Colada. Men i övrigt håller jag formen, ekologiskt, nyttigt, jag har i det skapat två termer på vad jag "är" - vegansk köttätare samt andlig ateist. Det är grejer det. Du kanske inte förstår dem, men jag äter mer veganskt men med kött och jag är inte längre katolik, eftersom allt våld via religioner verkligen skapat mer än tvivel men lite spirituell är jag dock. 

Jag gjorde även världens goaste ekologiska glass i helgen, blir nog sommarens favorit, dessutom urnyttig, som en hel lunch. Har dessutom nu tänkt att jag kan mixa in Zinzinos leanshake i den med jordgubbssmak, sedan om det fungerar att frysa får jag finna ut, men det vore väl världens grej så här nu när det mer är försommar än vår. Återkommer om det är en hit eller brukbart.

Ikväll förlorade jag mig lite in i min hemsida, men är långt ifrån klar, men det blev en shop, där allt som jag har att erbjuda finns att beställa, sedan blev det en samlingssida för de produkter som är en del av min vardag nu, de som skapar mitt välmående, den sidan fick samma namn som min grupp på Facebook, - Kropp till själ och ande. 

Denna vecka har jag en del tolkningar att göra för dem som bokat årsspecial för i år. Men jag ska nog få in en och annan kunskap, för det är nu jag har som ambition att lära mig mer om människokroppen, alla system som vi har, med början av det cannabinoida systemet. Men celler, spännande värre, jag vet ju att de blir mjukare av Zinzinos Omega3 olja, men vad är en cell? Allt sådant som jag tidigare inte varit intresserad av är sådant som jag nu bearbetar i mina drömmar om natten. Förresten, jag sover som en drottning, vaknar utvilad, men kanske nu mest beroende på att vildsvinen inte väsnas på några nätter. Jag inser också att jag varit stressad, pressad men har nu släppt allt sådant för att bara vara i stunden, i känslan, i upplevelsen vilket är himla ballt.  Men har gjort en del anteckningar på sådan saker som jag får göra, alltså får, inte måste. Det gäller som bara att ha rätt dag.

I morgon är det onsdag, innebär websamtal, sedan ett webmöte för Tarot och ett för medlemmar. När jag ändå är på g, så har jag bokat in ett webmöte kl 22 för dig som vill veta lite mer om CBD-oljan. Vid intresse anmäler du dig på denna länk, men tag också ner zoom.us innan om du inte redan har det. Webmötet för Tarot är för medlemmar på Tarotakademin vilket du finner information om på shopen, lika så för denna sida, medlemsmöte om symboler är det i morgon. 

Jag har även börjat med en ny produkt, du vet väl att jag gjorde en parasitutrensning i början av året, nu har jag funnit en ännu bättre produkt, det finns information på sidan om hälsa om den, men innan jag pratar mer om den, vill jag använda den lite mer, men imponerad är bara förordet. Tänka sig att välmående kunde vara så fantastiskt. Ja, jag har gjort GOGI idag också, blir en hel del skräp under en helg, jag kom att tänka på att vilken tur att jag mått så under isen så jag kan vara tacksam för välmående. Ska nog finna ut något nytt ord på fyra bokstäver för tacksamhet över välmående, men nu ska jag "faktiskt" ta en kopp kaffe medan jag puffar på min vape.

Posted in: default | 0 comments

Glad Påsk


By Ylva , 2019-04-17
Glad Påsk

Det är som inte klokt vad dagarna går fort fast jag trodde jag skulle ha all tid i världen, nåja, nästan i alla fall. 
Det är egentligen full fart, vardagar alltså, fast i helgen var jag i Karlstad på mässa, det var då jag fick lära mig att ha tillit, lyssna till att allt är perfekt precis som det är men även ta eget ansvar. Vilket gjorde att jag lämnade mässan någon timme före den var slut (men det var den i stort sett hela tiden).  Jag tog ansvar över att min tid var mer dyrbar än att sitta och bli allt mer irriterad. Men härliga möten med utställare och det allra trevligaste sällskapet med mig över helgen, två fnittrande kvinnor i sin bästa ålder, det är då jag till och med glömmer att tanka och inser att jag har nog kört en stund på reserven, märkligt att jag inte gjort det tidigare, då när jag höll på att stupa. 

Jag skulle vidare för att ha kurs i Värmland men det blev inställt, jag anade redan på söndag morgon när jag la mina kort att det skulle bli så, men som sagt var allt har en mening, vi styrde om resplanerna till Englagård istället :) Det är alltid rätt känsla.

Att vara mässarrangör är inte lätt, jag har själv en gång haft en mässa som var mer än katastrof, det var som om allt var emot mig, vilket det säkert var, skicklig arrangerat av en som inte ville mig väl. Det känns rätt maktlöst att vara arrangör när utställare är arga, men det känns också rätt irriterande att vara besviken och inte ens mötas av , men varför är du inte nöjd, kan vi prata om det istället för en kort mening - Vi har gjort reklam. Som skytt avskyr jag när folk ljuger, men det finns en viktig lärdom i det, alla har vi vår egen sanning. Det som är litet för någon är megastort för någon annan. Det som någon skrattar åt kan någon annan gråta för. Resultatet blev i alla fall att jag fick tre helger ledigt i vår. Bara så där, för jag är lite petig numera, sällan jag svarar på mail eller i telefon på helgerna. Hade lite kul åt att jag nu skulle boka upp helgerna på mässor. Men hur jag än vänder och vrider på det är det något speciellt med mässor. 

Det är redan onsdag, jag har tycker inte jag har fått så mycket gjort, kämpar fortfarande lustig nog med mailen, men har påskstädat hela huset för nu ska jag vara ledig över påsk och bara umgås. Sådant som jag inte kunde släppa förut utan prioriterade jobb före vänner. NU prioriterar jag välmående framför allt annat.

Jag är helt lost på att puffa! Det vill säga jag vape:ar en hel del, CBD-olja, med eukalyptus eller citronsmak. Vilket i sin tur gjort att jag snusar mindre, det är på gott och ont, eftersom jag snusar dels för att det är gott men även för att nikotin hämmar blodtillförseln i mitt blinda öga. Men något lustigt har hänt med det öga som jag ser med, kan inte vara annat än CBD-oljan. Jag hade svårt att läsa på datorn, men så glömde jag glasögonen för att inse att jag såg bättre utan dem!!! 

Jag är överlycklig att jag varit sjuk, dålig, ur form så att jag verkligen kan uppskatta motsatsen, jag har inte en krämpa i hela kroppen. Det enda som jag har bekymmer med är mat. För att äta nyttigt går bara inte, då menar jag inte att jag slarvar, tvärtom, jag äter ekologiskt, men mer köttätande vegan. Jag som suckat i alla år över alla som varit laktos eller gluten intolerant, nu tänker jag att folk kan vara tacksamma att de är det. Mitt dilemma är att det finns ingen nyttig mat, allt är bara konstgjort, att få näring idag är en utmaning, men även det har jag nu löst :) När jag har testat några dagar till så berättar jag mer om det.

Mitt liv handlar numera om en mix av Tarotkort, CBD-olja, Omega3 olja och extrakt. Nästa bok blir om Tarot och hälsa, för det är så viktigt, att äta rätt, röra på sig är inte bara grunden, för att äta rätt är verkligen utmaningen nummer ett. Detta blir första påsken utan godis, inte för att jag har behövt ursäkter att hälla i mig godsaker, men jag vill bara inte. Det blir inte ens en påsktårta i år. Det enda positiva jag har om godis nu är att det ofta är väldigt färgglatt, vilket tydligen är som jag anser att färger påverkar oss, färger får oss att må bra (däremot inte godis). För mig som är uppfostrad med att godis är gott, godis ger pengar (eftersom vi och jag hade kiosk) är det intressant att se att den programmeringen är helt borta. Däremot lär jag äta ägg i påsk :)

Jag har nu lyckas få ihop tre kort i nya versionen av Prisma Tarot, det var även det en utmaning, att släppa prestationsångesten, att inse att jag faktiskt inte kan teckna, men att jag gillar mina bilder, de ger mig svar. Sedan att plocka bort allt det jag ville plocka in i leken var även det en utmaning, men när jag äntligen fattade att det inte skulle infogas kom lättnaden.

Nu ska  jag pyssla lite mer innan påskens umgänge anländer, påskhandla, för att sedan bara vara, men jag vet att min hjärna kommer att fundera över det ena och det andra, säkert lär jag sitta och rita lite också emellanåt, så var det horoskopet som ska skrivas för nästa period. Sysslolös är jag då aldrig, tack och lov. 

Mitt tips till dig i påsk är att omge dig med gula och lila energier, det är väl påskens färger? Lila är förresten bakgrundsfärgen på stora Arkanans kort i nya versionen av Prisma Tarot. 

Påskpuss till dig. 

Posted in: default | 0 comments
Det finns skämt och så finns det allvar.

1: a april är en dag som jag gillar, lite så där småbusig. Eller gillade för nu för tiden hoppas jag nästan varje dag när jag läser nyheterna att allt är ett skämt, som när jag fick veta att Morgan Johansson ville förbjuda runor för att han ansåg att de var nazistiska!!! Det är sådana gånger jag hoppas att det är 1:a april, men inser att saker och ting är på väg rakt åt fanders, nästan inget som förvånar längre.
Det är faktiskt inget aprilskämt, här kan du skriva på för att försöka rädda runorna, vem vet vad som är nästa steg, astrologi, Tarot?
https://asa-samfundet.se/runkampen/?fbclid=IwAR39llhjSIMbg-v5BAChwBY2guAxQnKtr7eynl6fTxOZ38wEgMYDc74Zx48

Men jag gör mitt bästa att hålla traditionerna levande, mitt bästa aprilskämt är dock ett som inte har med mitt jobb att göra, eller, ja, för många år sedan var jag i Jönköping på mässa när det var 1:a april, då var jag gift med Pehr, han och barnen var med. De var någon annanstans i lokalen när det de kom tillbaka såg jag chockad ut, stod i telefon och sa det är inte möjligt. Vände mig mot dem och sa att vår ena hund som var på pensionat hade nedkommit med 8 valpar. Jag trodde de skulle svimma, naturligtvis var det min dåliga humor, men rätt kul att säga april, april.

Genom åren har det varit några aprilskämt här på min sida, de som jag kommer ihåg:
2013:Äntligen kan jag gå ut med den fantastiska nyheten :)Jag är först i Sverige på ZKC (Zodiak Karma Cycle). Under en längre tid har jag gått en intern distansutbildning för Dr. Newfeather på ZKC och kan nu börja dela med mig av de nya energierna som utvecklas. Du läser vidare på länken hur du förstår ditt ev. nya stjärntecken eller om du är kvar i den zodiakiska sfären.

2014 som var min bästa då jag precis öppnat min kursgård och alla tyckte det var så gott vatten där.
God morgon :D Strålande dag, och nu äntligen kan jag presentera mitt senaste projekt. Jag har varit uppe hela natten och tappat flaskor och är väl förberedd för alla beställningar i dag. Det var då jag skulle säga vatten från kursgården, Trollsmedjans energivatten.

2016 Startade jag en kärlekssida. .Kanske mitt sämsta aprilskämt om ett kärleksklick? Inte bara kanske utan troligen.

Bättre med Spå i Uno 2017,  eller min skämt som blev till ett tv-program. Men jag fick in 800 anmälningar av dem som ville tävla 2012.

Eftersom jag tjatat om hur viktigt hälsa är så i år var det dags för snigeldieten, jag ger mig rackarn att någon gick på den, de som följt mig och vet hur galen jag kan vara.

Men nu är det den 3:e april, nu är det allvar, nu kan bara medlemmar boka tolkningar samt de som skapat konto på min sida. Jag har ägnat dagarna åt att komma ikapp mig, rensa hemma, mest då ute, då de varit en massa GOGI körningar denna gång med släpvagn. Till och med mammas gamla cykel som har ett affektionsvärde fick tippas av. De sista fem åren har jag tagit ut den varje år, sagt att jag ska slipa ner den, måla den och byta hjul, varje vinter har jag ställt in den, men nu ligger den i en container, sönderrostad. Det gjorde lite ont i hjärtat, inte för att det var mammas cykel, hela 61 år gammal utan för att det var den bästa cykeln jag haft. Men jag har inte skött om mina saker tidigare och nu rensar jag bort det mesta som jag bara släpat på. Jag har faktiskt rensat sedan förra julen, men tidigare hade jag inte ork, nu bara tar jag tag i saker. Som nu, jag ska tag i lite mail, bara för att förvåna mig själv och omgivningen innan jag gör middag, fortsätter att planera min framtid.

Det är verkligen en ny vår av alla de slag. :)

Posted in: default | 0 comments

Lite hit och dit just nu


By Ylva , 2019-03-29

Ute stormar det som bara den, fast solen skiner, jag ser det nästan som ett tecken på hur det är i mitt liv, för jag är lycklig, jag är glad, full med energi fast det mesta omkring mig studsar hit och dit. Hur jag än försöker att ta mig tid eller sortera upp så blir det något som krånglar. Jag känner mig lite som i kortet 9 i Stavar omvänd,  full fart, enormt engagemang för att sedan få göra om allt minst en extra gång. Det var faktiskt lugnare när Merkurius var retrograd än vad det är nu.

Jag har än en gång ändrat färg (igen) på min hemsida för på måndag händer det, min nya fas, min nya process i livet sätter fart, då vill jag få bort en del äldre energier, få fram samt fart på nya, i det tänkte jag att även ögat kunde få sitt, för ögat är det som tar energierna från de färger den möter. Men jag känner mig förvirrad i detta, jag gillar den mörk turkos men ja, vi får se, texten och bilder kanske är det viktigaste inte färgen.

Detta har varit en rörig vecka, mixat med jobb och att fixa allt ute för det börjar bli vår även om det blåser hejvilt, börjar allt att titta fram som mina holländska tulpaner, I känslan av vår skapar jag även visionen av att jag snart kommer att kunna sitta ute och skriva. Det är då jag känner tacksamhet över en laptop istället för en skrivmaskin med papper som kan flyga runt. Jag älskar att vara utomhus, känna frisk luft men kanske inte så mycket som det är just nu.

Jag hade sådana planer för denna vecka, de har som bara försvunnit men det är okej, jag tar nya tag. Jag har mer världsliga problem, tacksam ändå att jag inte behöver så mycket sömn, för den har det blivit lite av. Vi har invasion av vildsvin, typ varenda kväll kommer de studsande in och förbi gården, mina hundar löper amok sedan är friden störd på några timmar. I morse hörde jag svinen före hundarna, så jag satte på lite countrymusik på mobilen, men att sova till ljud är inte riktigt min grej. Idag blev det ingen start med yoga,, däremot nyttig mat, jag är till och med imponerad över mig själv som valt att leva hälsosamt. I veckan ville jag även sluta snusa, men jag la kort för det, de var inte lika positiva som mig. men ett tag till med CBD.n ska jag ta mig ett samtal till med korten. Lite tråkigt att vara beroende av något, men jag är inte beroende av en massa onyttiga saker, ett framsteg.

Med välmående som grund spelar inte så mycket annat någon roll, vilket i sin tur gör att jag nu litar mer på min intuition är tidigare, det gör att jag verkligen ser fram emot nästa vecka.
Just nu ska jag vara i nuet, fortsätta att känna mig som ett rö för vinden, så jag vet hur det känns innan jag finner mina rötter.

Posted in: default | 3 comments

Planering?


By Ylva , 2019-03-26

Bara några dagar kvar på denna månad. Jag planerar för fullt, tacksam att jag har mer ork och energi för det är hit och dit, jag har bokat in mässor, fem stycken under våren, 4 inspirationsworkshops, 1 Spirituell inspirationshelg på Englagård. Samtidigt som jag försöker få kontroll samt ordning på min planering.

Men från den 1 april börjar jag en ny fas i mitt liv, förarbetet pågår, faktum är att det går framåt :) Min enda utmaning som vanligt är detta med mail, jag försöker verkligen att komma ifatt mig, men när jag kan svara att jag bara spår medlemmar så blir det färre mail, för hur jag än bär mig åt att få ner det till ca 50 mail så är det mer än 100 dagen efter. Jag känner mig ignorant emellanåt, det är ingen trevlig upplevelse.

Tarot, korten på bordet, kom i måndags, packat böcker och hållit mig själv från att börja bläddra i den för jag vet hur det blir, rätt vad det är sitter jag där och läser och läser ;) Ska bli spännande att se om jag får någon feedback på det jag anser vara den allra bästa boken om Tarot. 

Jag har även beställt broschyrer, för första gången, jag har i o f s designat dem själv, men inte skrivit ut dem, snacka om avlastning och dessutom billigare. 

Andligt har jag mer haft funderingar om programmeringar som att äta godis, vilket jag inte alls är sugen på. Äntligen efter alla år av kioskande är det behovet över, fast jag äter lakrits, då i choklad som jag gör själv, helt ekologiskt. För detta med hälsan är verkligen min grej nu, jag försöker att inte bli allt för euforisk men det är svårt, för jag har aldrig mått bättre. Lustigt att jag i alla år varit så noga med vad mina djur har ätit medan jag själv inte alls haft någon prioritet. Hur var det där med att älska sig själv? ;)

Idag har varit en hackad dag, känns som jag inte har fått något gjort, fast jag är pigg och alert känns det ändå som luften gick lite ur mig, kanske för att jag blev rastlös av att vänta på paket, som skulle komma när som helst under dagen. Jag tillät det att påverka min planering. 

Närmaste dagarna ska jag pyssla utomhus några timmar, sedan fokusera på en sak i taget, är i alla fall min planering.  Mina dagar är inte som förr, den saken är helt klart. Jag har de sötaste morgontrötta vovvar vilket gör att jag får göra en del jobb i sängen på morgonen, sedan är det dags för yoga, nyttig frukost, planering. Rutiner är något som är en utmaning, men idag har jag inte haft lust att skriva (detta är det första). Men jag tog mig en tur in på Facebook och fann den där långa listan med vänförfrågningar. Vips fanns det en hel del nya vänner, sådana som jag känt ett tag, men inte ens tidigare orkat klicka på. 

Jag har varit iväg i helgen, det höll jag på att glömma, på teamutbildning, lät väl tjusigt? Fantastisk helg, inte bara jag som är full av energi och lyrisk. Så nu sitter jag är med ytterligare en halv liter vatten med äppelcidervinäger och läser om cannabinoider och det systemet i kroppen, först suckade jag, men tänkte har jag lärt mig chakra systemet så borde inte detta vara någon utmaning. Fast jag fick aldrig lära mig det när jag växte upp, auran, energier var en annan sak. Men detta med kroppens behov, nej, jag fick stuvade makaroner och köttbullar när jag trilskades om maten eller så gick jag ner i kiosken för att hämta godis. Tror jag ska göra en sådan där hylla kroppen dag för att min kropp har stått ut med mig, snacka om prestation. 

Nåja, in i "forskningen igen, för snart har jag kvällströtta vovvar med, det här med planering ;)

Posted in: default | 0 comments

Coolaste dagen?


By Ylva , 2019-03-21
Coolaste dagen?

I morgon kommer min bok "Tarot, korten på bordet" är det meningen, lite deppigt att den inte kom idag, på första dagen av Zodiakens nya år. Första gången boken kom ut var den 11/11-11. En del är fast på detta med siffror, inte jag, men det var lite coolt att den kom just den dagen. Ännu coolare om den hade kommit idag, men någonstans får det väl vara någon måtta ;)

Jag är i alla fall exalterad,tänka sig mitt mästerverk och nu på 428 sidor, en hel tegelsten men lättlästare än förväntat, mer underhållande än förväntat också troligen och allt om Tarot. Alltså dessa kort är så himla givande, men det gäller som att förstå systemet vilket jag tycker personligen att jag fått till så bra i den boken. En del tycker att Tarot, steg för steg är den bästa, men icke enligt mig, den är bra men lite tråkig. Det andliga behöver inte vara tråkigt eller allvarligt utan kan vara med mera inlevelse.

Jag kan tycka att många tar detta med andlighet på för stort allvar, som att de måste meditera, tända ljus och be till änglar, medan det för mig är mer en integrerad energi i vardagen. Jag missade att lägga ut att det var fullmåne i natt, jag brukar annars komma ihåg det, såg att månen var lysande stor i går kväll, lite magisk så där men eftersom jag själv inte reagerar på något sätt vid fullmåne, men även för att jag numera inte lägger ut en massa andliga prylar i månskenet så föll det ur min tanke. Jag fick en annan upplevelse i natt, vaknade strax före månen skulle gå in i sitt fulla läge av tidernas skrikande och vrålande. Hela huset for upp, en kollade katten att den var inne, en kollade ute och jag hade noll koll även på hundarna som definitivt ville ha koll. Det var vildsvinskultingar som var irriterade, förvirrade över att de inte kom in på gården för stängslet var i vägen. Usch, de är ruggiga de söta små krypen. Annars är jag van vid att rådjuren skriker som de har fått sätta livet till eller skäller värre än 10 hundar eller att ugglor hoar eller en hare som blir byte skriker, men vildsvin, de är läskiga de små knubbisarna. Fast jag inte kunde somna om på en gång, hade jag inte heller då en tanke på fullmånen, fast jag var ute på gården med ena hunden. Är domedagen nära för mig nu? ;)

Tur att idag börjar ett nytt astrologiskt år, då kanske jag får ett nytt varv att endera fortsätta ha noll koll eller kasta mig in i magins värld (jag tippar själv på det första). Nu vi är i Vädurens tecken, det första i Zodiaken. Zodiaken antar jag har sitt namn ifrån Zo, för det är egentligen 12 djur som ska känneteckna för varje månad, under året, var Jungfrun kommer in där har jag ingen aning, lite knasigt, eller Tvillingen eller Vattumannen, eller Vågen för den delen. Zodiaken är en cirkel över året med 30 grader i varje tecken, varje tecken har sin lärdom, antagligen format efter hur man levde förr, med att börja något nytt, så med Vädurens tecken, mata näring med Oxens, och så vidare. Men oavsett, detta är en av de coolaste dagar jag vet på året, ett snäpp coolare än nyår, eller egentligen flera snäpp coolare, för nyår är som en massprogrammering bara för att någon har bestämt att vi ska räkna tiden så, egentligen är det väl det med Zodiaken också, bara det att inte lika många firar det. 

Min morgon började med en annan tanke, jag var trött, tänkte att jag tar lite candy crush innan jag går upp, började genast fundera på detta med swosch, bang,  bomber som exploderar. Hur förvånad jag hade blivit om någon när jag var ung hade berättat att jag kunde ligga i sängen med en platta och smälla bomber, i färg, explosioner i swosch. Vem har bestämt att det ska se ut så när en godisbomb exploderar, det är egentligen negativt, men i spelet i massa färger och positivt för utgången. Är vi mer påverkade av gammal krigskonst än vad vi anar? Som schack, något jag gillar men egentligen är det en krigsstrategi. Så kan min hjärna gå igång på morgonen, men med lite kaffe, snus, yoga, super greens är snart tankarna på plats.

Du kan fira med mig idag, unna dig lyxen att gå utanför din säkra zon, prova något nytt, starta upp med något, ta fram din inre drivkraft, sedan om du slutför är mindre viktigt, för Väduren har inte det som sin främsta egenskap, men det kanske finns en orsak till att det är 12 tecken, en lärdom i varje tills fulländningen är klar. Du kan sätta mål som du vill förverkliga under året och ta det för varje del i Zodiaken:
Väduren= starta upp. 
Oxen=iakttaga, balansera,göd idéerna.
Tvillingen= samtala, utvärdera, tänk vidare.
Kräftan= njut, avvakta,se på hur allt tar form.
Lejonet = Expandera, sätt dig själv i centrum.
Jungfrun= Analysera, spana in allt som du kan ha missat, skapa struktur.
Vågen= Väg för eller nackdelar.
Skorpionen = Sök spänningen, skapa lite dramatik.
Skytten= Gå på djupet, sök meningen, vad är förväntningarna, har det skapats förr?
Stenbocken= Skapa ett mål, vidareutveckla, ta kontroll.
Vattumannen= Spejsa ut, ta till den oväntade twisten.
Fiskarna= Dansa, fira att du kan uppleva det startade, dröm vidare.

Du har väl sett förresten att horoskopet för perioden 21/3-110/4 finns att läsa under Astrologi

Jag ska göra många nya starter, funderar över varför jag inte satte den 21 som avbrott för tolkningar, men men, allt har en mening.
I helgen ska jag på lite utbildning om CBD produkterna, det ser jag framemot, för vilken produkt, jag som vill inspirera har nog varit lite fel ute, för inspiration om läget är lågt är tufft, däremot när välmåendet finns då kan inspirationen bubbla. Jag är lycklig för att mitt öga är bättre, för det alternativ som funnits är inte lagligt, alltså har jag gått på dessa droppar som fått mitt öga att inte må bra, fast det ska må bra! Nu utan ögondroppar, med CBD-olja och vape:n är ögat smärtfritt, dessutom snusar jag mindre. även det en win-win.

I mitt nya Zodiakår ska hälsan vara i centrum, för varje sekund kommer jag att må bättre, vara i ett suveränt välmående. 
Jag ska skriva, få böckerna översatta, bygga på mina distanskurser, måla om min Prisma Tarot men även en hel del annat.

För jag tänker ta möjligheten som finns i tanken att det startar ett nytt andligt år idag, ett år där min själ för mer utrymme i min fysiska kropp, där jag är mer i upplevelsen (kanske mindre i utlevelsen) där jag vågar förverkliga det som jag längtar efter, att prio ett är jag till kropp, själ och ande. Hur är det med dig?

Posted in: default | 0 comments

Det finns bara möjligheter


By Ylva , 2019-03-16
Det finns bara möjligheter

från alla utmaningar. Inte för att jag upplever att jag har några direkt utmaningar nu, tror jag toppade den med tryckningen av boken, för hur jag än försökte se att allt har en mening, ha tillit, vara positiv var utmaningen för stor, precis som det ska vara. För även om vi är medvetna är känslor samt upplevelser något som ska kännas samt upplevas. Allt kan inte vara rosenrött hela tiden. 

Det var ändå en märklig känsla att bli så tom att jag bara gick och la mig, jag orkade nada. Inte vidare positivt tänkte jag heller för jag vet att det kan ta flera dagar att få svar från där boken trycks, speciellt om nästa dag är en fredag. Men hann knappt vakna förrän jag fått svar, 10 minuter senare hade de fixat till "glitchen", sedan tog det en liten stund för mig att få allt i tryck, nu är det bara att vänta på boken, med lite tur gjorde en dags försening ingen skillnad. 

När det var klart bestämde jag mig för att vända upp och ner på huset. Det resulterade i en vända till sopstationen och lite GOGI. Idag ska jag iväg till en väninna en sväng, det har tagit mig 3 år att få det besöket att ske, det får mig att känna mig lite skamsen, men tröstar mig med bättre sent än aldrig. Fast det är lördag ämnar jag jobba lite sedan, varva några tolkningar med lite nya ljudfiler, med lite mer struktur och ge mig tid att kolla in vädret för närmaste månaderna, jag har sett en storm, ett oväder nu i mars, än så länge lugnt.

Jag mår som alltid bra i själen, nu mår jag även bra i min fysiska kropp, vilket gör att jag även tänker efter lite mer, jag har släppt en massa måsten samt stress över saker som jag inte hinner med, skapar en prioriteringslista, den har hellre ingen tid utan allt eftersom. Det enda som nog inte är i listan är bloggande, men det är mer för att jag tar en kopp kaffe, surfar runt på min sida, får en tanke att några rader... Ibland, oftast blir det mer än några rader.

Jag tänkte nu passa på att berätta hur stolt, lycklig, euforisk jag är över min senaste bok, den som skrevs först 2011. Det var då jag hade bestämt mig för att släppa allt om spådomar, bara skriva, jag gick in i ett fantastiskt flöde av tillit, fast jag precis hade förlorat allt, såg på Facebook idag att det är årsdagen av när jag blev lurad på kursgården (vilket var min katalysator för att ändra inriktning) samt att det är årsdagen sedan jag öppnade min kursgård Trollsmedjan. Det var ett äventyr som bara kostade energi samt pengar, men kul var det under tiden. Utmaningar, lärdomar som skapar möjligheter. Men ibland funderar jag på hur seg eller rädd jag är. Jag skrev Tarot, korten på bordet sommaren 2011, ute i hammocken, det var en helt underbar sommar, jag oroade mig inte för något, allt bara föll på plats. Men sedan kom jag in i stressen igen, samma gamla hjulspår. 

Nu är jag där igen, om 15 dagar har jag satt stopp för tolkningar för andra än medlemmar samt gamla kunder. Det kanske är ett bättre sätt att få ordning, tid, än att bara göra revolt och sluta tolka Tarot. För det är svårt, jag älskar mina kort, jag tycker om att göra tolkningar, men jag tycker inte om stress. Därför har jag bestämt mig i min prioriteringslista att vara aktiv med tolkningar nu fram till början på april, sedan ska jag ägna mer tid åt att skriva. För det är det som jag brinner för, samt att inspirera vilket jag kan göra via mina medlemssidor. Typ 8 år senare är jag nästan i samma fas igen,  jag hoppas verkligen att jag tagit till mig av alla utmaningar genom åren. 

Tarot, korten på bordet är mitt mästerverk, i min värld. Den är enkel, kul, underhållande, givande, metaforisk, ja, jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst. Jag fastnar själv i boken, den är helt enkelt genial. Jag är övertygad om att alla som vill förstå symboliken i Tarot borde läsa boken. Den före alla andra, oavsett vilken kortlek som finns på bordet. Nu när den är som en tegelsten på 428 sidor finns det verkligen mycket att gotta sig i, som priset på boken. Jag har en vision att alla ska förstå tarot, använda det som en väderleksprognos i sin vardag. Att se möjligheten att styra sitt liv via korten, inte bli styrd.

Kan du tänka dig att jag skrev 17 sidor på bara några timmar häromdagen, när jag insåg att det fanns ett mönster i boken som inte följdes så gav jag allt, järnet, det var givande, hur kul som helst. En härlig utmaning som ger mer möjligheter, först till mig men även till dig som läser boken. 

Nu en kopp kaffe till, sedan ska jag och bilen bege oss ut på tur med GPS, det kan bli en utmaning, men alla utmaningar ger möjligheter. Du kan även se dina Tarotkort som en GPS till dina nästa äventyr.

För att läsa mer om Tarot, korten på bordet samt beställa den, klickar du här.
För att boka en tolkning i Tarot innan den 1 april (vilket då gör att du kan boka framöver) klicka här

Ps, bilden är på en luftballong som en dag svävade över Trollsmedjan, ibland är det dags att lyfta blicken.

Posted in: default | 0 comments

Det är inte ofta


By Ylva , 2019-03-14

som jag är låg, deppig, helt tom av besvikelse.

Men idag är en sådan dag, eller eftermiddag snarare, för dagen började lite lustigt. Jag sitter med min fantastiska bok "Tarot, korten på bordet", ja, jag vet att jag skryter om den, men boken är ett mästerverk för alla som vill lära sig Tarot. Den är enkel, rolig, givande, underhållande samtidigt som den är smackad med kunskap på hela 428 sidor. Igår var den bara på 412, det var tills jag idag tog fram min reMarkable (det är en "platta" som är som ett rutat kollegieblock) för att checka av för hand hela innehållsförteckningen igen. För i första varianten fanns det ingen sådan, endast en rubrik. Det är då jag blir helt kall, inser att jag har helt missat att skriva om 5-10 i sviterna Stavar, Bägare, Mynt samt Ess - 5 i Svärden. Katastrof.

Men jag gjorde som jag brukade göra när det kör ihop sig, jag bet ihop, bestämde mig eftersom boken skulle vara inne före kl. 17 att det fixar jag. Resten av familjen gick ut med hundarna, jag hällde upp kaffe, satte igång, det gick lättare än vad jag trodde, kanske för att Tarot verkligen är mitt område. Inom tre timmar var 17 sidor skrivna, boken komplett. Då kom nästa utmaning, att ändra om i innehållsförteckningen, säkert det tråkigaste med att skriva en bok. Men jag fick ihop det, med min tanke att allt är perfekt precis som det är var jag tacksam för insikten. Boken blev helt enkelt mer perfekt. 

Sedan skulle jag ladda upp den. Hå hå jaja. 
Jag kom in på sidan, men sedan fanns det ingen spara knapp synlig, alltså kunde jag inte spara det jag laddat upp. Antog att det var min dator, jag startade om. Några timmar senare hade jag ominstallerat datorn, provat på min bärbara samt på mobilen. På dem kommer jag in på sidan men ingen sparaknapp, då gick jag lös på dottern Mac (jag är ingen Applefan) då talade sidan om att jag hade fel lösenord, fast vi checkat flera gånger. Då öppnar i ren desperation Explorer, som talar om samma sak, jag har inget konto. :(

Då gick luften ur mig. Jag vet att allt har en mening, efter en kommentar på Facebook kändes det lite lättare. Merkurius retrograd. Det förklarar saken, problem med kommunikation. Ja ja män. Jag har sedan dess ätit middag, öppnat en bok för översättning på engelska, sett ett avsnitt av en serie jag gillar, men inget hjälper. Jag har lagt mobilen åt sidan, vägrar öppna mail, orkar inte ens med Facebook, fast ärligt det intresset är i konflikt med tanke på all manipulation som sker där. Men jag gillar min fanpage, och jag älskar att surfa genom alla hundsidor för mina raser samt spela någon candy crush, men inte ens det ids jag göra. 

Jag tog mig för att blogga för jag har vägrat att lägga mig ner, men nu lägger jag mig, rekordtidigt, drar täcket över huvudet, ser fram emot att fredagen är den dagen då allt fixar sig. För även om livet är perfekt som det är, även om jag är tacksam för allt annat, är jag så besviken, så slutkörd, ja, jag saknar till och med ord att beskriva hur nedstämd jag känner mig. God natt. 

Posted in: default | 0 comments
 / 29