Ylva
Ylva
@ylva
  About
  • Följare 24
  • Following 54
  • Uppdatering 155
  Sidans ägare   Joined September 28, 2016
  Bio

Välkommen till min hemsida. Du besöker just nu min profil, en sådan som alla medlemmar har. På deras sida under LJUDFILER eller VIDEO finns de tolkningar de har bokat.

Vill du bli medlem, då även få tillgång till min spirituella inspirationskurs klickar du här. Vill du vara med på nästa helg på Englagård, den 17-19 maj klickar du här.

På min sida sådant som jag lägger offentligt för alla.Klicka gärna på min blogg.


I det vinröda fältet längst upp har du menyn där du finner texter, böcker och annat.


Jag har även två andra profiler här inne. 
Kannaway som är CBD-olja, samt Zinzino som är Omega3 olja.


Är du intresserad av Tarot besöker du min sida www.tarotakademin.se
Är du intresserad av färger, auran och chakras besöker du min sida www.yiangsymbol.com


Du når mig på mail ylvatrollstierna@gmail.com eller mobil 073 063 1657 (skicka sms om jag inte svarar)

  Följare
  Recently Rated

Det du kanske inte vet

2018-11-02
By: Ylva
Posted in: default
Det du kanske inte vet

om mig är att jag älskar Halloween. Detta är min absolut favorithelg på hela året. Det är helg i flera dagar, jag är nu helt vill på dagarna.
Min BFF kom i onsdags och det var ju ett äventyr i sig, dagen innan hade jag fixat med växellådan på bilen och trodde att nu skulle den åka som ett strykjärn efter vägen. Hm, jag hade ont i magen hela vägen till stationen 3 mil bort, jag körde Reiki, positiva tankar, sedona och funderade på vad jag hade för kort, skulle jag komma hem igen med henne i bilen. För vad du kanske inte heller vet om mig är att min triggerpunkt är detta med bil. Jag får panik utan bil, eller om den krånglar, jag målar upp ett dramatisk scenario som få kan matcha. Ca 1 km från stationen hade de stängt av vägen över en bro, i ett område jag inte behärskar, bara det var en utmaning och jag som alltid är i tid, var 10 minuter sen. Tid är något som jag jobbat hårt på att hantera.

I torsdags skulle jag vara på en ledsamt ceremoni som betydde en del för mig, men det sket sig, istället satt jag hemma med ett tänt ljus, också något som du kanske inte vet om mig att jag gillar inte tända ljus (eftersom jag bott i ett hus som brunnit). Dessutom hade jag inte torsdag utan 1 november (vilket det var). Alltså en helgdag. Jag har helg i dag också, fast det är en vanlig fredag, men inte i min tillvaro. Vi har varit och shoppat inför i morgon, det är då Halloweenfesten, den årliga blir av här hemma. Några av mina allra mysigaste bästaste vänner som droppar in för en trerätters och lite bus.

Idag har jag gjort den nödvändigaste, som att bland annat köpa ett nytt kollegieblock och penna med en sista djup suck för nu är jag på gång. För igår la jag ut om det som jag önskar mig, lite ballt om jag hade fått donationer till min önskeprodukt och att jag kunde sitta och jobba med den och tänka på att jag fått support. Men även om det är en crowd founding så avskyr jag att "tigga" så jag har gjort en deal, eller tar det enligt principen ge och få, få och ge. Alltså kan alla få en PDF-bok även om de inte donerar en 10:a för 790 10:or har jag min produkt.  Det kan du läsa mer om under denna länk där du också finner PDF-boken. 

Nåja tillbaka till den svarta helgen, jag gillar ju inte svart utom denna enda gång om året. Jag har fyra kartonger med Halloweenprylar. Det hänger svarta gardiner, svarta dukar, dödskallar och spindlar och inte att förglomma de oranga inslagen i form av pumpor som är min absoluta favorit. Det går säkert åt en timme om dagen att facebooka, följa bloggar och instagramma för att se på pumpor a la Oregon.

Jag har delvis avskärmat mig från omvärlden, för att vara i känslan, rå om min BFF och fira det jag ser som en tid av transformation. I går eftermiddag satt vi på övervåningen där jag har en fåtöljvrå och stora fönster som lyser upp hela rummet på eftermiddagen. Vi satt och filosoferade om framtidsmål, bland annat därför jag bestämde mig för att se om jag kan "trolla" fram min drömprodukt, kanske med support av dig. Det väntar nya tider, ja ja men, egna personliga förändringar som du kanske inte märker så mycket av. För även om jag alltid är mig själv har jag ändå en yttre profil och så mitt vardagsjag som älskar att städa och baka och sticka. 

Jag kommer att ha helg ändå till på måndag då jag ska lyckas med bedriften att köra milen till stationen igen. Sedan är det vardag i november, vilket innebär att jag packar ner Halloweensakerna och käftar med de närmaste då jag vill ha upp hela julen och de anser att det är för tidigt. ;) Från svart till rött, måste nog blogga inne på Yiang tror jag om detta med årstider och färger. I går i alla fall la jag för vädret för november till mars för norra och södra Sverige (finns på Tarotakademin). Min prognos håller i sig. Jag ser fram emot en grön jul. Alltså färger är da shit. Jag har faktiskt också tillbringa en del tid med att läsa min nya bok "Tolkning i aura och färger" och eftersom jag skiter i Jantelagen, inte känner mig svensk så klämmer jag i med att det är ett mästerverk. Nu till pumpapajen. 

Ps. I år ska jag inte vara pumpa själv :)

Dislike 0