Ylva

Latest Followers:

Recently Rated:

Från mysig till mosig

2019-02-10
By: Ylva
Posted in: default

Hemma efter den mysigaste helgen någonsin på Engagård, fantastiska underbara kursdeltagare som fått mig att må bättre än på mycket länge, så mycket intresse, engagemang, glädje, skratt och jag ler hela vägen ifrån tårna av lycka.

I fredags bar det iväg till Englagård för en inspirationshelg, jag fick med mig en av mina närmaste vänner vilket var superkul, och hon har nu intygat att jag är precis likadan på kurs som jag är privat, känns skönt att höra eftersom jag alltid hävdar att jag är mig själv, tilläggas på gott och ont ;)

Men vilka dagar det har varit sedan i tisdags, det enda som gått fel var en vurpa ute på gården då det var halt, i övrigt allt i från blommor till support och all denna lycka. Egentligen saknar jag ord, inte bara för att jag är mosig men för att jag är så total överväldigad och tacksam för denna helg. <3

Min resa mot bättre hälsa fortsätter, jag har skött mig bra i helgen och nu är jag tillbaka på parasitrensningen två veckor till innan jag lägger om kosten till stora delar. Jag har släppt all längtan efter onyttigheter, det känns bra, på tisdag börjar jag träna då min kropp nu orkar med mig.

Det har även varit semester i att inte ha full koll på Mimi utan kunnat slappna av, på onsdag får jag veta hur min vidare planering ser ut då hon ska på första återbesöket.  Jag är helt utvilad samtidigt som jag är i någon sorts lyckochock, Herre je, vad är är lycklig. <3 Dessutom håller min väderprognos vilket gör mig lite extra mallig även om jag kan tycka att det regnat lite väl mycket. 

Det har varit en helg med allt ifrån mina tre böcker spirituell inspiration, högt och lågt, massa smarta frågor, till och med tre som jag inte kunnat svara på, vet inte när det hände sist. Dessa fantastiska kursdeltagare gav mig även titeln på min nästa bok om tidigare liv. Gissa en som antagligen kommer att sova väldigt gott i natt, studsa upp i morgon och säker säga (skrika) Yes, Yes, Yes tydligare än någonsin. 

Dislike 0