Ylva
Ylva
@ylva
  About
  • Följare 24
  • Following 54
  • Uppdatering 155
  Sidans ägare   Joined September 28, 2016
  Bio

Välkommen till min hemsida. Du besöker just nu min profil, en sådan som alla medlemmar har. På deras sida under LJUDFILER eller VIDEO finns de tolkningar de har bokat.

Vill du bli medlem, då även få tillgång till min spirituella inspirationskurs klickar du här. Vill du vara med på nästa helg på Englagård, den 17-19 maj klickar du här.

På min sida sådant som jag lägger offentligt för alla.Klicka gärna på min blogg.


I det vinröda fältet längst upp har du menyn där du finner texter, böcker och annat.


Jag har även två andra profiler här inne. 
Kannaway som är CBD-olja, samt Zinzino som är Omega3 olja.


Är du intresserad av Tarot besöker du min sida www.tarotakademin.se
Är du intresserad av färger, auran och chakras besöker du min sida www.yiangsymbol.com


Du når mig på mail ylvatrollstierna@gmail.com eller mobil 073 063 1657 (skicka sms om jag inte svarar)

  Följare
  Recently Rated

Från mysig till mosig

2019-02-10
By: Ylva
Posted in: default

Hemma efter den mysigaste helgen någonsin på Engagård, fantastiska underbara kursdeltagare som fått mig att må bättre än på mycket länge, så mycket intresse, engagemang, glädje, skratt och jag ler hela vägen ifrån tårna av lycka.

I fredags bar det iväg till Englagård för en inspirationshelg, jag fick med mig en av mina närmaste vänner vilket var superkul, och hon har nu intygat att jag är precis likadan på kurs som jag är privat, känns skönt att höra eftersom jag alltid hävdar att jag är mig själv, tilläggas på gott och ont ;)

Men vilka dagar det har varit sedan i tisdags, det enda som gått fel var en vurpa ute på gården då det var halt, i övrigt allt i från blommor till support och all denna lycka. Egentligen saknar jag ord, inte bara för att jag är mosig men för att jag är så total överväldigad och tacksam för denna helg. <3

Min resa mot bättre hälsa fortsätter, jag har skött mig bra i helgen och nu är jag tillbaka på parasitrensningen två veckor till innan jag lägger om kosten till stora delar. Jag har släppt all längtan efter onyttigheter, det känns bra, på tisdag börjar jag träna då min kropp nu orkar med mig.

Det har även varit semester i att inte ha full koll på Mimi utan kunnat slappna av, på onsdag får jag veta hur min vidare planering ser ut då hon ska på första återbesöket.  Jag är helt utvilad samtidigt som jag är i någon sorts lyckochock, Herre je, vad är är lycklig. <3 Dessutom håller min väderprognos vilket gör mig lite extra mallig även om jag kan tycka att det regnat lite väl mycket. 

Det har varit en helg med allt ifrån mina tre böcker spirituell inspiration, högt och lågt, massa smarta frågor, till och med tre som jag inte kunnat svara på, vet inte när det hände sist. Dessa fantastiska kursdeltagare gav mig även titeln på min nästa bok om tidigare liv. Gissa en som antagligen kommer att sova väldigt gott i natt, studsa upp i morgon och säker säga (skrika) Yes, Yes, Yes tydligare än någonsin. 

Dislike 0