Ylva

Latest Followers:

Recently Rated:

Det är inte ofta

2019-03-14
By: Ylva
Posted in: default

som jag är låg, deppig, helt tom av besvikelse.

Men idag är en sådan dag, eller eftermiddag snarare, för dagen började lite lustigt. Jag sitter med min fantastiska bok "Tarot, korten på bordet", ja, jag vet att jag skryter om den, men boken är ett mästerverk för alla som vill lära sig Tarot. Den är enkel, rolig, givande, underhållande samtidigt som den är smackad med kunskap på hela 428 sidor. Igår var den bara på 412, det var tills jag idag tog fram min reMarkable (det är en "platta" som är som ett rutat kollegieblock) för att checka av för hand hela innehållsförteckningen igen. För i första varianten fanns det ingen sådan, endast en rubrik. Det är då jag blir helt kall, inser att jag har helt missat att skriva om 5-10 i sviterna Stavar, Bägare, Mynt samt Ess - 5 i Svärden. Katastrof.

Men jag gjorde som jag brukade göra när det kör ihop sig, jag bet ihop, bestämde mig eftersom boken skulle vara inne före kl. 17 att det fixar jag. Resten av familjen gick ut med hundarna, jag hällde upp kaffe, satte igång, det gick lättare än vad jag trodde, kanske för att Tarot verkligen är mitt område. Inom tre timmar var 17 sidor skrivna, boken komplett. Då kom nästa utmaning, att ändra om i innehållsförteckningen, säkert det tråkigaste med att skriva en bok. Men jag fick ihop det, med min tanke att allt är perfekt precis som det är var jag tacksam för insikten. Boken blev helt enkelt mer perfekt. 

Sedan skulle jag ladda upp den. Hå hå jaja. 
Jag kom in på sidan, men sedan fanns det ingen spara knapp synlig, alltså kunde jag inte spara det jag laddat upp. Antog att det var min dator, jag startade om. Några timmar senare hade jag ominstallerat datorn, provat på min bärbara samt på mobilen. På dem kommer jag in på sidan men ingen sparaknapp, då gick jag lös på dottern Mac (jag är ingen Applefan) då talade sidan om att jag hade fel lösenord, fast vi checkat flera gånger. Då öppnar i ren desperation Explorer, som talar om samma sak, jag har inget konto. :(

Då gick luften ur mig. Jag vet att allt har en mening, efter en kommentar på Facebook kändes det lite lättare. Merkurius retrograd. Det förklarar saken, problem med kommunikation. Ja ja män. Jag har sedan dess ätit middag, öppnat en bok för översättning på engelska, sett ett avsnitt av en serie jag gillar, men inget hjälper. Jag har lagt mobilen åt sidan, vägrar öppna mail, orkar inte ens med Facebook, fast ärligt det intresset är i konflikt med tanke på all manipulation som sker där. Men jag gillar min fanpage, och jag älskar att surfa genom alla hundsidor för mina raser samt spela någon candy crush, men inte ens det ids jag göra. 

Jag tog mig för att blogga för jag har vägrat att lägga mig ner, men nu lägger jag mig, rekordtidigt, drar täcket över huvudet, ser fram emot att fredagen är den dagen då allt fixar sig. För även om livet är perfekt som det är, även om jag är tacksam för allt annat, är jag så besviken, så slutkörd, ja, jag saknar till och med ord att beskriva hur nedstämd jag känner mig. God natt. 

Dislike 0