Ylva

Latest Followers:

Recently Rated:

Det finns skämt och så finns det allvar.

2019-04-03
By: Ylva
Posted in: default
Det finns skämt och så finns det allvar.

1: a april är en dag som jag gillar, lite så där småbusig. Eller gillade för nu för tiden hoppas jag nästan varje dag när jag läser nyheterna att allt är ett skämt, som när jag fick veta att Morgan Johansson ville förbjuda runor för att han ansåg att de var nazistiska!!! Det är sådana gånger jag hoppas att det är 1:a april, men inser att saker och ting är på väg rakt åt fanders, nästan inget som förvånar längre.
Det är faktiskt inget aprilskämt, här kan du skriva på för att försöka rädda runorna, vem vet vad som är nästa steg, astrologi, Tarot?
https://asa-samfundet.se/runkampen/?fbclid=IwAR39llhjSIMbg-v5BAChwBY2guAxQnKtr7eynl6fTxOZ38wEgMYDc74Zx48

Men jag gör mitt bästa att hålla traditionerna levande, mitt bästa aprilskämt är dock ett som inte har med mitt jobb att göra, eller, ja, för många år sedan var jag i Jönköping på mässa när det var 1:a april, då var jag gift med Pehr, han och barnen var med. De var någon annanstans i lokalen när det de kom tillbaka såg jag chockad ut, stod i telefon och sa det är inte möjligt. Vände mig mot dem och sa att vår ena hund som var på pensionat hade nedkommit med 8 valpar. Jag trodde de skulle svimma, naturligtvis var det min dåliga humor, men rätt kul att säga april, april.

Genom åren har det varit några aprilskämt här på min sida, de som jag kommer ihåg:
2013:Äntligen kan jag gå ut med den fantastiska nyheten :)Jag är först i Sverige på ZKC (Zodiak Karma Cycle). Under en längre tid har jag gått en intern distansutbildning för Dr. Newfeather på ZKC och kan nu börja dela med mig av de nya energierna som utvecklas. Du läser vidare på länken hur du förstår ditt ev. nya stjärntecken eller om du är kvar i den zodiakiska sfären.

2014 som var min bästa då jag precis öppnat min kursgård och alla tyckte det var så gott vatten där.
God morgon :D Strålande dag, och nu äntligen kan jag presentera mitt senaste projekt. Jag har varit uppe hela natten och tappat flaskor och är väl förberedd för alla beställningar i dag. Det var då jag skulle säga vatten från kursgården, Trollsmedjans energivatten.

2016 Startade jag en kärlekssida. .Kanske mitt sämsta aprilskämt om ett kärleksklick? Inte bara kanske utan troligen.

Bättre med Spå i Uno 2017,  eller min skämt som blev till ett tv-program. Men jag fick in 800 anmälningar av dem som ville tävla 2012.

Eftersom jag tjatat om hur viktigt hälsa är så i år var det dags för snigeldieten, jag ger mig rackarn att någon gick på den, de som följt mig och vet hur galen jag kan vara.

Men nu är det den 3:e april, nu är det allvar, nu kan bara medlemmar boka tolkningar samt de som skapat konto på min sida. Jag har ägnat dagarna åt att komma ikapp mig, rensa hemma, mest då ute, då de varit en massa GOGI körningar denna gång med släpvagn. Till och med mammas gamla cykel som har ett affektionsvärde fick tippas av. De sista fem åren har jag tagit ut den varje år, sagt att jag ska slipa ner den, måla den och byta hjul, varje vinter har jag ställt in den, men nu ligger den i en container, sönderrostad. Det gjorde lite ont i hjärtat, inte för att det var mammas cykel, hela 61 år gammal utan för att det var den bästa cykeln jag haft. Men jag har inte skött om mina saker tidigare och nu rensar jag bort det mesta som jag bara släpat på. Jag har faktiskt rensat sedan förra julen, men tidigare hade jag inte ork, nu bara tar jag tag i saker. Som nu, jag ska tag i lite mail, bara för att förvåna mig själv och omgivningen innan jag gör middag, fortsätter att planera min framtid.

Det är verkligen en ny vår av alla de slag. :)

Dislike 0