Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Recently Rated:

Stats

Blogs: 314
Texter: 3
events: 12
audio tracks: 23
images: 79
PDF: 1
videos: 17

Ny månad - nya tag

user image 2019-05-02
By: Ylva
Posted in: default
Ny månad - nya tag

Jag har verkligen gått in i en ny fas i mitt liv, det enda jag har gjort vid datorn är att skicka tolkningar, i övrigt har jag faktiskt haft ett liv, ett mycket bra sådant. Nåja, Valborg går väl att fira på annat sätt än att sitta med tolkningar tills mitt i natten, men snart är alla tolkningar klara för denna gång vilket känns underbart samtidigt som det är riktigt intressant att göra tolkningar, det är en märklig känsla av att tycka om att göra tolkningar samtidigt som jag hellre vill göra annat.

Igår startade jag maj månad nästan som jag började året. Jag var på utbildning för produkter inom Rain.
I januari påbörjade jag efter år av allt mer dålig hälsa en parasit, detox utrensning. Jag är helt säkert på att flera i min omgivning trodde att det var ett ryck, men icke! 5 veckor körde jag helt seriöst för att rensa min kropp. Bra preparat, jag kände mig himla lycklig över att själv ha gett mig den kicken. I samband med det ändrade jag även min kost. Om du nu trodde att jag blev vegetarian eller vegan är det helt fel. Jag ser mig som ekologisk flexoterian.

Resultatet av mitt nya sätt att leva blev att jag en dag konstaterade att jag inte hade ont någonstans i kroppen, att jag orkade mer, inte haft en enda TBE-dipp. I samma veva började jag även med CBD-olja för att stärka upp kroppens encannabinoidsystem. Samtidigt som jag innan redan tog Zizinos Omega3 olja samt Xtend. 

Inte en enda sötsak förrän på skärtorsdagen, två skumma höns och 3 bubbisar. De kunde jag lika gärna ha varit utan så här i efterskott för det gav mig nada. En ekologisk Pina Colada, ekologisk rosévin samt faktiskt en pizza i påsk. De underliga med det var att jag blev inte dålig som förr, ingen uppsvälld värkande mage eller seg i kroppen. Men det betyder inte att pizza numera tillhör mina favoriter, det var ren lättja som det berodde på. 

Men i allt detta har jag funderat för det har inte känts som jag fått i mig det jag behöver, vilket är logiskt, för min uppfattning är att det finns nada näring i vanlig mat, det är bara utfyllnad rakt av. Då ska den ta mig tusan också vara god samt ekologisk. Jag blir rent förvånad när jag tänker på allt jag stoppat i mig genom åren, som allt från vetemjöl som egentligen borde klassas som ja, det vet jag inte, men snabbväxande besprutat vete, inte undra på att folk blir sjuk. Men smart plan av läkemedelsindustrin som säkert har ett finger med i spelet. Mäktiga makter, destruktiva makter. Jag har som blivit lite så där anarkistisk när det gäller vad jag stoppar i mig. Ett tag så roade jag mig med att studera vad folk stoppade i sina vagnar på affären. Nästan som en skräckfilm ;) Är det inte märkligt hur reklam påverkar oss, att alltid det är massor med godis precis vid kassan. Förr fick jag ekonomisk panik av att ekologiska blåbär, en liten ask kostade ca 25 kronor. Aldrig jag skulle betala det, för att i nästa stund stoppa i en chokladkaka för 25 kronor i min vagn lekande lätt. Sådan idioti. Nu väljer jag blåbär. Choklad, förutom min egen tillverkande är inte gott, bara en hel del socker och annat elände. 

Vi, de flesta av oss är så påverkade av reklam och gamla vanor, det som jag bryter nu för fullt. Det är så att jag ser hånfullt på reklam för nya godisar, nya glassar istället som förr med min programmering testa, oj,något nytt, det måste stoppas i munnen. Nu ler jag så där i mugg och tänker nej, dit får ni mig inte.

Mitt problem som jag haft med mat sista tiden är vad i fridens namn jag ska äta, för jag saknar något att knapra på förutom att inte tala om havrekakor till kaffet. Men det är en programmering, något som inte ska påverka vare sig min kropp eller själ. Igår tog jag första glaset, för nu börjar jag en 21 dagars ytterligare utrensning.

Min näring närmaste 21 dagarna är att börja varje morgon med en påse "Soul", sedan ca 1 dl kombucha (egentillverkad), zinzino), 1 msk Omega3 olja, 1 tks CBD-olja,  för att sedan ta ett glas "Form Seed-powered protein", en påse "Core" mitt på dagen. Sedan ett glas till av proteinpulvret, sedan innan jag lägger mig en påse "Bend". Där i mellan antagligen en hel del kaffe. Det blir nästan som en 21 dagars fasta men det lustiga i det är att jag får i mig så mycket mer näring än vad som finns i vanlig mat, även om det är av socialstyrelsen rekommenderad husmanskost. Fatta hur jag kommer att må om 21 dagar? Wow! Jag är supertaggad, det för att jag redan mår så fantastisk bra. Rainprodukterna har jag redan druckit i över en vecka, förutom alla nyttigheterna är det dessutom otroligt gott. :D

Ett resultat av detta är även att min intuition blivit starkare. Jag får sådana flashar av vad som är viktigt just nu, jag känner på mig mer innan, jag är mer närvarande inte bara i min kropp utan även i min själ. Jag drömmer mer, jag är coolare, vilket gör att allt verkligen är perfekt precis som det är.

Nu ska jag göra mina sista tolkningar för denna gång, filura på en del texter till kurserna som startar nästa vecka.

Först ut är min Brevkurs i Tarot som är skapad till min Prisma Tarotlek, den nya versionen men som även passar som vanligt till vilken lek du än har. Dessutom har kursen ett fantastiskt pris, intresserad? Kolla in den på www.prismatarot.online

Jag sätter även ihop en brevkurs i Kristaller, omskriven text, mer text men en kristall om dagen och lite grund om kristaller, det till ett helt fantastiskt pris (200:- med medlemskap på Vipstar, där även symbolmappen finns).

I helgen är det mässa i Köping, där visar jag upp Zinzino, Kannaway samt Rain förutom mina böcker. 
Mässan läser du om här

Sedan antar jag att du inte hört talas om Rain, den produktserien är helt ny i Sverige, vi är ca 12 personer nu som marknadsför den, ta en titt!