Ylva

Latest Followers:

Recently Rated:

Andas, räkna till tre

2019-05-21
By: Ylva
Posted in: default

Det är vad jag gör nu, djupa andetag, biter ihop och räknar till tre, andas igen. Hur jag än vänder och vrider på det så är allt perfekt precis som det är just nu. Även med kaos och huvudvärk, men kanske det delvis beror på att jag tagit i lite för mycket med min hälsa, för jag går all-in i det mesta. Sedan har jag ett privatliv där jag känner mig lite ledsen just nu, försöker att se på varför men ibland är det inte lätt att vara sin egen terapeut.

Men jag är lycklig, tacksam, gör mitt bästa för att gå efter en struktur, markera av en sak i taget. Det har varit snurriga veckor, men jag borde vara van, maj månad är som inte min månad, oavsett hur vackert det är utomhus, hur gott det än doftar så strular det på något sätt. Men jag blir allt bättre på att hantera strul, det ger jag mig själv en eloge för.

I helgen har jag varit på Englagård, jag har haft en spirituell inspirationshelg. Trevlig sådan, som det brukar vara men eftersom det är maj är jag inte helt nöjd, men så har jag lite prestationsångest att jobba med. Men oavsett är det en lisa för själen att vara där, denna gång hände något väldigt speciellt. Jag bad Pravesha att ha trumning i fullmånen. Coolt som bara den, en resa för att träffa sitt kraftdjur och ett till högre höjder. Eftersom jag själv inte höll i det så reste jag med, lite paff över det kraftdjur som jag träffade, som inte var vad jag hade väntat mig, men lustigt nog går det en röd tråd i en hel del nu för tiden. Jag fick en härlig upplevelse i resan uppåt samt ett ordspråk som var lite baklänges. Du kanske inte vet att jag är lite körd på ordspråk, en dröm jag har är att sitta på en härlig uteplats, varm med stenar, för att måla bilder för ordspråk. Fast jag kan inte måla eller teckna så det ser bra ut, men ibland gör jag sådant som jag inte behärskar bara för själens nöjes skull-

Mellan allt strul med hemsidor och brevkurser har jag stängt in mig för att fortsätta måla på min nya version av Prisma Tarot, jösses, säger jag bara, är på tredje versionen just nu. Fortfarande med en massa frågetecken då det inte känns helt bra. 

Sedan skapar jag privata förändringar som på något sätt hör samman med mina aktiviteter, började i morse att ta bort epostadresser från mailinglistor som jag misstänkte att det fanns dubbletter av, för att sedan maila alla gamla kunder, då de behöver skapa en profil på sidan nu för att senare kunna boka tolkningar. Förutom det finslipade jag på det sista av horoskopen, som tog hela min dag igår, både skrivande av dem samt översättningen, men jag fick upp det i tid, så trots strul finns ändå en liten struktur. 

Jag tog en liten paus för jag får inte brevkursernas mail att fungera fast allt är som det ska, de vill bara inte skickas ut, kom hem efter helgen och alla ligger kvar, hela tiden förskjutna, sedan i söndags har det första i tur stått på skickas ut om en timme, det är en jädrigt lång timme kan jag tala om.

Sedan är jag lite ledsen över att min ena pippifågel trillat av pinn, nu är det en igen, förra gången sa jag ingen fler, nu får det vara nog, men den var så förtvivlad så det blev en till, den som nu är kvar, men eftersom jag håller på att förändra samlar jag kraft till att lägga ut pippin med burar på försäljning, bara jag visste att den får det lika bra som här. Det är ändå en bra tanke för eftersom jag är så ego att jag tror att alla djur har det bäst hos mig, så blir det inga valpar, kattungar eller pippibäbisar. För jag skulle nog kunna omge mig med ett helt menageri. 

Mycket som snurrar nu, tror faktiskt att jag i min tacksamhet ska gråta en skvätt, sedan lösa korsord, göra kväll innan det snurrar på ännu mera. 

Dislike 0