Ylva

Latest Followers:

Recently Rated:

Detta med väder

2019-06-12
By: Ylva
Posted in: default
Detta med väder

Det är den 12 juni, svensk sommar, ja ja män, ute öser regnet ner, samtidigt som det finns vita moln och lite blå himmel och ca +20. Det är som väntat. 

Trygghet är något som de flesta eftersträvar, att allt ska vara som det alltid har varit, men om det inte är så då? Själv är jag en förändringskonstnär, ja, det är mitt eget ord, men jag ändrar och ändrar, testar mig fram vad som känns bra eller inte, ibland väljer jag fel, då vet jag men ibland blir det hur rätt som helst.

Jag brukar jämföra en väderleksprognos med en tolkning i Tarot.
Min standardreplik som metafor är: Om du förväntar dig att det ska vara +25, strålande sol i mitten av Juli och sedan blir det -10 och snöstorm... Då är det en fördel att vara förberedd, du kan inte ändra vädret men du kan ändra ditt förhållningssätt, endera stanna inomhus, ta på dig vinterkläder eller resa bort, men ute kommer det att var -10 och snöstorm.

Det är en av orsakerna att jag varje morgon lägger mina Tarotkort för dagen, för att ha lite koll. Men jag kollar även SMHI.  Fast jag tycker personligen att jag är mer tillförlitlig. ;) Men de lovade regn idag och regnar gör det. Själv fick jag 4 i Bägare som ett kort idag. Stämmer också väl bra, för jag förändrar privat, håller på att bli minimalistisk som bara den, jag rensar, rensar och rensar. Så mycket prylar, så mycket saker som inte ger mig nåt (längre i alla fall), sedan rensar jag annat också, som mig själv, om några dagar går jag in i nästa detoxperiod. För jag har ändrat mitt sätt att leva, när jag gör något går jag all-in, ibland blir jag synad av universum, ibland vinner jag, men det spelar ingen roll vilket som, för jag har uppfattningen att det är bara att ta upp nästa hand.

Just nu är jag i 4 i Bägare, lätt understimulerad *L* 
Jag håller på att ändra så jag själv inte hinner med, kanske det var dramatiskt av mig att gå ut med att jag bara spår medlemmar och tidigare kunder. I det känner jag mig sysslolös då de redan har koll på "vädret". Men jag var så less på att se elände, men jag tänkte utmana mig själv. Se om jag kan vara så positiv att jag bara kan inspirera, eller pytsa grädde på moset. Alltså kommer jag ett tag framöver att erbjuda en tolkning, tills jag utvärderat det igen. För alla har rätt att göra om, göra rätt, göra fel, göra om igen. Men samtidigt så har jag uppfattningen att det finns inget rätt eller fel. Kanske jag ska sluta med att göra påståenden. Som att nu har jag slutat spå, helt enkelt bara ta bort möjligheten att boka när jag inte är på humör. 

Lärdomar är viktiga, att erkänna att jag ibland förhastar mig i min iver att förändra ser jag som ett gott tecken. Så kom an, testa mig! Hur ser din framtid ut? Är du nyfiken på vilket "väder" som finns för dig, när du ska ta fram ett paraply eller bara njuta av solen?

Du kan nu boka ett halvår, från nu till slutet av december för endast 500:- i det får du en profil på min sida där din tolkning finns för dig att lyssna. Klicka här för mer information.

Rackarns vad jag längtar efter att lägga korten på bordet, inne om det regnar, ute om solen skiner, att bara skriva var inte så stimulerande som jag trodde, kan det vara så att det är svårt att lära gamla hundar att sitta?

Dislike 0