Ylva
Ylva
@ylva
  About
  • Följare 25
  • Following 41
  • Uppdatering 187
  Sidans ägare   Joined September 28, 2016
  Bio

Välkommen till min hemsida. Du besöker just nu min profil, en sådan som alla medlemmar har. På deras sida under LJUDFILER eller VIDEO finns de tolkningar de har bokat.

På min profilsida finns sådant som jag lägger offentligt för alla.Klicka gärna på min blogg.


I  fältet längst upp har du menyn där du finner texter, böcker och annat.


Är du intresserad av Tarot besöker du min sida www.tarotakademin.se
Är du intresserad av färger, auran och chakras besöker du min sida www.yiangsymbol.com


Du når mig på mail ylvatrollstierna@gmail.com eller mobil 073 063 1657 (skicka sms om jag inte svarar)

  Följare
  Recently Rated

Ordspråk?

2019-07-09
By: Ylva
Posted in: default
Ordspråk?

Visste du att jag älskar ordspråk? Det är som en del av metaforer, ett sätt att förstå saker och ting, tolkat ifrån ens eget perspektiv. Som du säkert hör många gånger under sommaren - "Efter regn kommer sol".

Det kan behövas nu, både i det svenska vädret, men även för min egen del, för fasiken vad jag tycker det är grått och regnigt, rent metaforiskt. Tyvärr finns det ett annat ordspråk som passar in på mig just nu.  "Stoppa huvudet i sanden" vilket gör att jag kommer att snubbla på allt som jag "Sopat under mattan",eller rättare sagt jag snubblar mest hela tiden känns det som. :(

Jag känner mig även som "dragen mellan två vagnar" eller att jag finner inte "Nålen i höstacken".

Nu är det inte så negativt som det låter, men jag vet som snart inte vilket håll jag ska snurra åt, det känns lite som om alla sliter och drar i mig, men de gör de inte, de har ingen aning om vad andra gör. Men att räcka till är ett aber. Jag stoppar huvudet i sanden i texter när det blir för mycket, flyr in i min egen lilla värld. Men jag multitaskar oftast, så det blir mellan samtal på linjen. Sedan har jag gjort en lista, men den blir som bara längre och längre. Min dåliga sidan är att jag flyr in i "jobb" när det blir för mycket, bortskämd med att mina vänner (de riktiga) vet att jag behöver distans när det blir för mycket. Men det är så att jag själv blir less på mig själv. Men jag ska inte klaga, det finns dem som har det så mycket värre. 

Jag ska snart fly in i tolkningar, det är en lisa för själen, ute har faktiskt solen tittat fram men det får vara för min del idag, jag ska fixa klart från min lista, idag är en sådan där utrensningsdag. Jag rensar en hel del nu, ser verkligen över vad som är viktigt, vad jag vill ha kvar, vad jag kan släppa? Detta med att leva framöver ett liv med så lite prylar som möjligt. Det känns som en befrielse. Men i det anser jag även att det är viktigt att se till att vissa saker går att återanvända. Som med min trumma, den är hur fin som helst, men nu har den hängt på väggen i 5 år och bara blivit avdammad. Jag tvivlar starkt på att jag ens har varken behovet eller lusten att trumma framöver, så vill du köpa en av de finaste shamantrummor som skapats :) I älgskinn av äkta Navajo indianer, skicka mig ett mail/pm.

Pippifågeln med bur har flyttat, det är tomt och väldigt tyst, jag blir lika häpen varje morgon jag kliver in på mitt kontor med början på orden "God morgon pippi" och det är tomt, men jag är inte ledsen för det, jag vet att pippin har kompisar, jag har mindre ansvar. 

Det kanske blir ett ordspråk av den mening jag använder ganska mycket just nu " Ja, men jag är ju snart 60". Precis som det ger mig all rätt att bara rensa ut, men det gör det i min värld, mindre ansvar, mindre prylar, mera tid att bara vara jag. 

I helgen tog jag ledigt, jag försöker att vara ledig på helger då inget är inbokat, det var helt perfekt, räkor, vin och film på fredagen, Stranger Things på lördagen samt körsbärspaj, då jag blev lite nostalgisk, 6 år sedan jag reste till Ukraina. Ibland kan jag försvinna bort i tankar på den tiden, hur hemma det kändes, hur coolt det var, men ibland även på varför jag inte är så dramatisk när det gäller andliga ting. För jag är dramatiskt privat, men när det gäller "jobb" det vill säga sådant inom andlighet då är jag mer pragmatisk. Men det har jag inte tid att fundera på nu, livet går vidare efter 4 år med en hemsideadress, nu är det mer struktur och utrensning vilket känns toppen. Vad som just nu känns allra bäst det är att jag har en Tarotkurs här hemma om några dagar. Det är helt fantastiskt :D

Dislike 0