Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Recently Rated:

Stats

Blogs: 279
Sidor: 2
events: 3
audio tracks: 23
PDF: 1
videos: 18

Swishad utmaning

user image 2019-08-12
By: Ylva
Posted in: default
Swishad utmaning

Just nu pågår det en massinvasion av olika funderingar och tankegångar men de är som i en virvel vilket gör det till en cool utmaning att försöka att bara vara.

I går morse tänkte jag på detta bristande själskontakt, det kom av att jag förlorat sömnen, lustigt för några år sedan var det min önskan att inte behöva sova för att jag hade så mycket jag ville göra. Ibland gäller det att tänka sig för, det mest lustiga är att jag inte är trött, trots ca 3 timmars hackad sömn per natt. Men igår morse när jag vaknade,yr i mössan insåg jag att min själ inte landade i min kropp när jag vaknade, jag gick omkring som en zombie. Antar att du varit med om detta någon gång. Speciell om du blivit väckt hastigt. Det är känslan av att inte vara helt närvarande. Det brukar ta allt från 10 minuter till någon timme innan själen är på plats. 

Mina nätter går nu åt att skriva, det som kört ihop sig är tre projekt som inte har med skrivande att göra, för dem vill jag göra tidigt på morgonen men det är ofta då som jag äntligen lyckas somna. Kan låta lyxigt att jag klev upp halv tio i morse, men jag somnade halv sju. Men idag är det måndag, vilket förvånade mig i morse då jag vaknade till en söndag, kan förklara min klädsel idag, beige byxor, petroleum tröja istället för grått, men idag är jag inte grå.

Blir nog en spännande dag, min första reaktion i morse var även om jag var ledsen, för jag öppnade mobilen, fann mina minnen för dagen på FB och såg att idag är det 1 år sedan jag fann Rushki, min älskade katt från Ukraina död ute på gården. Det var en sorgens dag. Jag kände efter, men inte av förtvivlan, utan kärlek. Tacksamhet över vårt möte, vår tid, all kärlek som fanns. Acceptans över att så är det, bättre att fokusera på kärleksfulla minnen än något annat.

Det får mig att tänka på en del texter jag sitter med nu, du kanske har missat att jag (enligt mig själv) har en suverän distanskurs inne på denna sida. Den heter Spirituell Inspiration (Inspirit). Nio delar med olika ämnen och texter där alla kan finna vad de är intresserade av inom nyandlighet. För det är en djungel av olika metoder, terapier, jag har testat de flesta, för jag är så himla nyfiken. 

Denna sommar blev inte som jag hade tänkt mig, men jag borde ha anat ifrån mina kort, det blev en sommar med insikter, upplysningar, skapande av en helt annan grund i mitt liv. Som att landa i sig själv (även om själen ibland inte hinner med). Det har resulterat i att jag håller på att skapa Spin 2.0 (SPirituell INspiration). Stort steg att bekräfta mig själv, all den kunskap som jag besitter, för ibland känner jag mig maktlös när jag vill förklara, inser att jag inte är på samma fas som den som jag vill förklara för. Som med kärlek eller sorg, tillit eller rädsla. Men det har också skapat en sådan innerlig tacksamhet över min kunskap.

Igår var sista dagen att boka min kurs för sommarpris. Ibland får jag idéer men tröstar mig med att de antagligen har en mening, för jag vet också hur det är med ekonomi, vad ska investeras i, ibland vill även jag gå någon utbildning men den kostar oftast mer än vad jag vågar tänka på. Men när det är rätt då fixar jag det.  Det vill säga nya tankar om att allt är möjligt när fokus finns. Ibland har jag tänkt att jag kunde lika gärna lägga allt gratis för jag skriver ändå, mest hela tiden. Men då skulle det innebära att det inte värderas, vilket då inte är till nytta för personen som läser. Ibland funderar jag på om jag ska ta betalt per sida, för ibland är det lättare att dela upp något, men idas lägga ner det jobbet, jag vill skriva istället. Jag har till och med funderat på om jag ska bli sådan där swishskribent, hm, åh, jag älskar att utmana ;) bara för att uppleva vad som händer. Blir jag besviken? Blir jag förvånad? Blir jag bekräftad? Hm...

Nu ska jag fortsätta min mina texter för 2.0, här under finner du en text ifrån del 1 av Spirituell Inspiration.
Gillar du mina texter? Vill du stödja mitt skrivande? Swisha till 073 063 1657


Ditt högre jag
Den delen av dig som vet allt, som vet vad du valt i detta liv, varför men även vad du kan göra för att följa din rätta väg. Ditt högre jag har ingen begränsning, det är öppet för allt. Men genom att vi stoppar in vårt medvetande i en fysisk kropp gör vi det svårare att få kontakt med vårt högre jag. Många försöker genom exempelvis meditation, många lyckas, men tänk på att ditt högre jag finns där hela tiden, koppla bort logiken, bara var (är) då finner du kontakten med ditt innersta. 

Det finns väl en mening med att du har valt att vara dig i detta liv. Tänk vad smart du var som valde ditt liv, tänk om du hade missat allt det som du har upplevt, allt det som du kommer att uppleva? 

Att vara medial är något som de flesta önskar sig, att de ska ha den magiska förmågan att veta. Att de kan se den magiska världen av att skåda framtiden, se tidigare liv, tala med döda anhöriga och guider, se auran samt allt annat som hör till att använda det sjätte sinnet. Inte bara våra vanliga sinnen som att se, höra och känna utan lite mer.

I min sanning är alla är mediala, mer eller mindre, det är som att alla kan baka, men en del har mer talang än andra, en del är så att säga födda med gåvan. I det kan du naturligtvis fundera om det är ärftligt eller om det är minnen från tidigare liv som aktiverar en egenskap. För en del är det viktigt med andligt tänkande och utveckling, vilket kanske inte är en slump. Utan är för att den personen har med sig en längtan eller en starkare egenskap av sin medialitet. Sedan är alla mediala på olika sätt.

Att ha samt använda dig av din intuition är också en medialitet. Intuition kan vara tankeimpulsen, att du bara vet, eller det kan det vara känslan i magen av välbehag eller obehag. En insikt av något slag som gör att du vet något som inte uttalas. 

Alla har vi intuition, ett sjätte sinne, det är inte få förunnat, men det är var och ens val vad du gör av detta sinne. Väljer du att lyssna även när det inte passar eller sorterar du ut? Det finns de som använder sitt sinne från födseln som inte lär sig att ”stänga av” utan är en öppen kanal igenom livet, som bara vet det andra inte ens anar.

Hur vet du om du är medial?  En fråga som många ställer sig. Du vet att du är det, eftersom alla är det, men sedan är det upp till dig att utveckla det sinnet. Det finns många olika tekniker men den viktigaste är nog att lyssna till dig själv, att finna din identitet, ditt inre, våga ha tillit till din känsla. Den känslan som talar om för var och en av oss en insikt i något som vi funderar på. Många anar energier och andar, det är en del av en medialitet. 

Du kanske känner obehag eller att något sveper förbi dig, kanske på en speciell plats. När du anar något som du inte kan tolka logiskt, utan något påverkar dig, en känsla av något, likväl som en insikt om något i framtiden. Du kanske ser en bild av något, eller får en upplevelse av att något ska ske. Allt det som vi inte logiskt samt vetenskapligt kan bevisa tillhör det mediala sinnet av upplevelser. 

Vi har var och en ett eget system inbyggt i kroppen, saker vi gör eller agerar på, efter vid olika situationer men vi har oftast inte lärt oss vår egen mediala kommunikation. Kropp, själ och ande är ett begrepp, men mer än så, det är vår helhet som hela tiden står i kontakt med det vi kallar vårt högre jag, där finns all information om vi bara lyssnar. 

Om du hamnar i en valsituation är det för att ditt sinne påmint dig, påkallat din uppmärksamhet att det inte känns bra i balansen av kropp, själ och ande. Din intuition säger till, lyssna, kanske det är så enkelt att det första valet inte längre är rätt. För om du har ett bra jobb, helt plötsligt börjar leta efter andra jobb är något inte helt i balans. Om du har en bra partner, helt plötsligt börjar flirta med andra är även där något inte helt perfekt enligt din tanke och känsla. Men det betyder inte att du måste lämna det som du redan har, utan se över vad som är i obalans. Ska du lämna det bakom dig, eller förändra? Men en sak är klart, det kommer aldrig alternativ så länge något fungerar.

Ibland kan du få en impuls av att agera på ett speciellt sätt, eller ringa någon, fara någonstans, byta färdriktning, ändra något som var bestämt för att din ”känsla” säger att det är det rätta. Men vanligast är att känna på sig något, agera efter logiken, sedan händer något negativ, vi säger - Jag kände det på mig. Men likafullt har vi valde vi något annat, för att logiken sa det, detta kan också ske när vi bara använder känslan, inte lyssnar till logiken. Känslan är inte sanningen, den är inte ditt högre jag utan kombinationen av dem båda. I en del fall kan det vara en kick ifrån din andliga guide. 

Låt mig berätta en historia som bara är gjord för alla nyandliga sökare.

Det var en gång en man, han stod med vatten upp till knäna i det stora syndafallet. Noa kom förbi med sin ark, han såg mannen, Noa ropade till honom - Här, kom ombord ska vi rädda dig. - Behövs inte, sa mannen, Gud har lovat att rädda mig.  Noa seglade vidare, vattnet steg mannen upp till midjan, då kom en tankbåt, de ropade – Var beredd, vi sätter ner en livbåt och plockar upp dig.  – Nej tack, svarade mannen, det behövs inte, Gud har lovat att komma och rädda mig. Tankbåten fortsatte sin färd utan mannen. Så steg vattnet till halsen på mannen, en helikopter kom förbi, de sänkte ner en lina och ropade   – Här, ta emot, vi drar upp dig.   – Nej tack, svarade mannen, det behövs inte, för Gud har lovat att rädda mig.  Vattnet steg mannen över huvudet, han drunknade, kom till Gud. Väl där, besviken vände han sig till Gud.   – Varför räddade du mig inte?   –Tja, sa Gud, jag skickade Noa, en tankerbåt och en helikopter, vad mer kan jag göra? 

Vi uppmärksammar ibland inte den hjälp vi får, en guide kan skicka personer vår väg, eller möta oss i en form vi inte förväntat oss. Vi vänder ryggen till, hoppas att det vi söker ska komma vår väg. Nästa gång du får en impuls, kanske dags att känna efter om det kan vara din andliga guide? Du kanske får en impuls att ringa någon, att svänga vänster istället för höger, kanske du stannar bilen för att bara andas ut? En impuls som vägleder dig framåt i mer harmoni. Lär dig att uppmärksamma det du redan vet.

En bra övning att börja med i din andliga utveckling är att förstå ditt selektiva medvetande. Vi skämtar ofta om att vi har selektiv hörsel, vi hör det vi vill höra, så är det. Du hör inte din egen väggklocka i rummet förrän din gäst påpekar att den tickar högt, då hör du den. Har du någon gång lyssnat till tystnaden då det blivit strömavbrott?

Ett bra sätt att utveckla din audio clairvoyanta egenskap är att lära dig att både lyssna samt stänga av. Välj ut en sång, en låt du tycker om, endera rock, pop, klassiskt eller något annat som passar dig. Välj ut ett instrument eller bara sången, men bara en sak som du ska lyssna på igenom hela låten, inget annat. Du får koncentrera dig för att bara höra det instrumentet, kanske lyssna flera gånger men till slut hör du bara det du bestämt dig för. Det är ett sätt att ta kontroll, utvidga ditt sinne, sedan kan du utveckla andra metoder för att lära dig att se auran, prata med andar eller något annat som intresserar dig i din utveckling.

En bra övning som du kan göra för att skapa balans mellan dessa två energier i din kropp är genom en andningsövning.

Håll för höger näsborre, dra in luft genom vänster, håll luften, täck för vänster näsborre, medan du släpper höger näsborre, blåser ut luften genom höger näsborre. Sedan gör du tvärtom, tag in luft genom höger, gör detta minst tre gånger, denna övning ger dig energi i hela kroppen, balanserar upp det dina energier, får dig lättare i kontakt med dig själv.

Dislike 0