Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Recently Rated:

Stats

Blogs: 279
Sidor: 2
events: 3
audio tracks: 23
PDF: 1
videos: 18

Jag har inte blåst omkull

user image 2019-10-05
By: Ylva
Posted in: default
Jag har inte blåst omkull

Fast det känns som jag varit i vindar hit och dit, virvlar, medvind, motvind. Inser att jag inte skrivit något här sedan den 15 september. Jag har haft ett liv ;) Jag har skrivit mycket men inte på bloggen.

Det är som vanligt, mycket på g men på ett helt annat sätt. Jag går en kurs på distans, började i augusti, borde vara på vecka 6 nu men harvar på i vecka 2. Det har varit mycket med att sortera, låta tidigare kunskap falla på plats, bryta mönster, frigöra, komma till insikt. Dessutom har kursen fått mig att gå in i ett "nonchalant" mode, jag vet inte vad jag ska kalla det, men jag är mer i känslan, lyssnar på vad som känns positivt och går då all in, släpper det som känns som motstånd, vilket gör att dagarna är helt oberäknande. 

En dag gick åt att styra upp medlemskap, för jag har en del funderingar där just på detta med vad har jag att erbjuda, vad vill någon ha tillgång i av mig, vad är det värt? Sedan har jag ägnat tid åt mina avkommor och hundarna, kombinerat med tolkningar, samt skrivande på en helt ny utbildning. Det i kombo med denna utrensning som jag är i. Den är stor, både i datorn, på nätet men mest i hemmet. För några år sedan rensade jag ut ett förråd, sedan gick det några år, insåg att jag inte saknat något där, då åkte allt. Nu är jag och djupanalyserar bland andliga ting och böcker. Fick ihop en sopsäck igår bara på någon timme. För det blir lite memory lane under tiden, det som jag vill minnas det fotar jag eller så skannar jag in det. En hel bunt med gamla tidningsartiklar bland annat. Jag har som mål att bli i stort sett helt fri från prylar. Fast inser att datorn, surfplattan och mobilen, sådant som folk tycker man ska rensa ut, det blir kvar, det är mina skapande verktyg. Men tv:n är såld, vi har inte ens tv-kanaler, jag ids inte ens lägga mig i soffan för att se på någon film. Förändringar är på gång, tidigare ville jag ha lite koll, nu följer jag känslan.

Igår tog jag mig en förtrollad skogspromenad själv med hundarna, fick bara ingivelsen, - ut. Släppte det jag höll på med på datorn och var i upplevelsen av natur. Det var mysigare igår än i morse då allt var vitt ute, minusgrader i natt, fy fan vad jag hatar vintertid, känner redan lätt ångest av att snön ska falla. Sista veckan har jag inte kunnat sitta ute och skriva som innan, för nu i kapp med vädret börjar mina fingrar bli vita. Eftersom de redan var vita i morse när jag var ute på gården med hundarna, skrev jag på ena utebordet. Först senare insåg jag att jag hade skrivit mitt namn. 

Jag analyserar det mesta, inser att denna transformation som jag är i, den gör mig lite osäker på vem jag är, då mer mitt privata jag, för mitt andliga jag var det länge sedan jag var så i balans med. På tal om andlighet, i helgen ville mitt ego vara på mässa i Trollhättan, för det är en kanonmässa, men hur gärna mitt ego var på väg att höra om det fanns plats så bromsade hela mitt inre. Den där andliga nonchalansen tog över, jag, egot resignerade, nu är jag snart på väg ut på en promenad i solen (och kylan). Sedan ska jag fortsätta att kasta mig in i det nya projektet som är en utmaning för mig då det handlar om kärlek, men jag har ju redan alla svaren, precis som du har, det ska bara väckas på nytt. Jag kan inte säga att jag direkt har intresset däremot älskar jag utmaningar, då den energin anammar jag vilt nu. Så vilt att jag bestämde mig för att nu är tiden som snusare över. Gått en vecka nu, visst jag har mina niktoinskakningar, får något drömskt i blicken i längtan av att trycka in en snus, men men allt har sin tid. Jag har slutat förr, gjort uppehåll men denna gång är känslan så stark att det är över, det känns lite som att missa sin bästa vän, det är faktiskt en sorg i att inte snusa, en vana, en trygghet, en snuttefilt som nu läggs in i memory lane.

Jag är så otroligt tacksam för livet, för allt som jag upplever, för den kärlek som finns omkring mig, för alla äventyr och utmaningar som väntar. För min förmåga att vara i upplevelserna.

Är du intresserad av andliga prylar så håll koll på min shop, för jag kommer att lägga in mina privata prylar som jag inte längre har nytta av, men kanske kan göra dig glad, du som värderar dem, allt har ju ett pris. 

Nu lockar frisk luft, kanske lite nya vindar men förhoppningsvis soliga glimtar.

Dislike 0