Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Recently Rated:

Stats

Blogs: 330
Texter: 3
events: 11
audio tracks: 23
images: 79
PDF: 3
videos: 18

Att leva efter känslan

user image 2019-11-12
By: Ylva
Posted in: default
Att leva efter känslan

Är inte alltid i balans med vad andra förväntar sig samt tycker, för just nu mixar jag för fullt. Väl medveten om att alla som bokat årstolkningar helst velat haft sin i förrgår. Men jag gör några om dagen, evigt tacksam för "Microsoft To Do".
Varje morgon fyller jag i "Min dag", vad jag förväntas göra den dagen, en del blir över, de flyttas till dagen efter. Sedan har jag säkert 15 andra listor med olika teman med kom ihåg, som den med alla hemsidorna, den prickar jag av nästan det första jag gör på morgonen. Varje hemsida får en titt att allt är ok. Sedan är det dags eller i kombination för Facebook, som nu med dagens runa, samt en status på Vipstar samt en på min engelska sida.

I "Min dag" varvas tolkningar, projekt med som idag att vattna blommor. Men så kom denna känsla, eftersom jag har ett bokat websamtal med min kära assistent ikväll, som lätt blir lite frustrerad (fast hon säger inget) på vad som uppfattas min oordning, det vill säga, jag tycker att jag har ordning i oordningen. Men efter nu ca 2 timmars rensande känner jag några suckar. Det är dubletter, gamla texter som inte behövs vara kvar, gamla bilder och så vidare. Jag upplever att det kommer att bli många GB över på min dator efter denna dag. Så just nu har jag släppt allt annat, men medan jag är låst med att filer byter mapp fick jag notiser om nya kunder på min sida, då passar jag på att multitaska med att blogga.

Det är snart två år sedan (shit vad tiden går) som jag började med utrensningar, i sorgen över mina hästar gick jag igenom hela huset, var stammis på skroten, skurade allt utom taken, rensade som bara den, sorterade upp i skåp. Mm, sedan har det blivit två gånger till. 

Nu är jag i en rensningfas igen, dags att släppa gammalt arv, jobba igenom tankar om affektionsvärde, jag kör lite A Course In Miracles med allt, tar i en sak, känner efter, utvärderar vad jag har gett det för betydelse, fotar och lägger ut på Blocket, känner mig nästan som stammis där med. 

Men idag, blev det allt på datorn, sådant som jag skjutit upp väldigt länge, bra pyssel tills jag får tidernas snabbvisit i eftermiddag av min guru. Sedan blir det att fortsätta med "Min dag" med tolkningar och webmöten. Nästan lite tacksam att det är höst och regnar ute. 

Idag har jag skapat en mapp på datorn som heter Projekt. Det blir nog bra att ha alla ideér på en plats. Kommer att bli superordning, det känns himla bra, det ger mer energi, lättare flöde, samt allt som åker väck ger plats för något nytt.

Jag har börjat morgonen som vanligt med min Okayoga, lite gummiband hit och dit (det är hur kul som helst). Massor av kaffe, lider fortfarande att jag saknar min kärlek (snuset), knaprar saltlakrits. Ja, typ så kan en dag som tas över av en känsla se ut. 

Idag är jag i sjuans energi -  engagemang, förvirring, planering, målmedvetenhet.

Dislike 0