Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Recently Rated:

Stats

Blogs: 314
Texter: 3
events: 12
audio tracks: 23
images: 79
PDF: 1
videos: 17

Jultröjan på!

user image 2019-12-02
By: Ylva
Posted in: default
Jultröjan på!

Igår var det första advent, jag hade en massa besök hemma, trevligt men var rätt slut ändå igår kväll.

Men jag fick bort påskgardinen i köket och upp med en julgardin samt en julstake. Dessutom åkte min snögubbetröja på, mina tomtebyxor och röda sockar med vita hjärtan :) Jag älskar jul men avskyr snön och kyla, det är fint på bild men det är allt.

Det som förr var traditioner som att varje dag se en julfilm och ta fram tomtar innan december är som ett minne blott verkar det som. Finns inte en tomte framme däremot ska jag strax packa upp och packa om mina jullådor, se om det är något jag vill ha upp i Spanien. Men där finns så många aktiviteter omkring jul att det kanske räcker?

Jag har börjat med lite inspelningar, för det kommer coola grejor (tycker jag i alla fall) framöver. Men i övrigt eller min mesta tid går åt tolkningar, vilket är himla mysigt, det där med att se in i någons kommande år. Sedan är jag så logisk, eftersom jag tidigare i år ville sluta spå då jag inte orkade med allt elände som folk råkar ut får i det nya trygga Sverige (ironi) tänk om politikerna såg samma som mig? Men jag inser att det finns karman, kanske jag kan peppa någon i elände istället för att jag också ska stoppa huvudet i marken. Men logisk så inträffar inte några större katastrofer, i alla fall inte för dem jag tolkat för, eftesom det är från norr i Kirnua till Helsingborg i söder, borde det ändå te sig rätt lugnt. Jag har faktiskt funderat på att göra en sådan där Sverigetolkning för 2020, sådana som jag gjorde förr. Vi får se vad tiden och intresset räcker till.

Nu börjar jag ana att jag snart fyller år :) att jag slippe en vit jul. Jag försöker att vara i nuet men ser så fram emot första kursen i  januari. Jösses, jag skulle kunna ha kurs varje vecka, alltid så trevligt med alla möten och att få inspirera.

Julkalendern är igång på Vipstar, den blir delvis som planerat men jag önskar att fler profiler hade engagerat sig, tur att jag hade förberett med en "workshop" i varje lucka, annars hade känts deppigt. Nåja, allt har en mening, det är första året kalendern kostar pengar, första året den är på vipstar.

Idag skiner solen, det är bara -2, jag har fått en hel del gjort, nu ska jag mixa (som vanligt dricker jag kaffe och bloggar) julsaker med tolkningar och lite texter. Jag hoppas att du har en bra start på julmånden och inte känner allt för mycket stress, för det är märkligt hur vi låter programmeringar styra upp oss med förväntningar.