Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Recently Rated:

Stats

Blogs: 330
Texter: 3
events: 11
audio tracks: 23
images: 79
PDF: 3
videos: 18

Stressiga dagar... NOT

user image 2020-02-11
By: Ylva
Posted in: default
Stressiga dagar... NOT

Just nu håller jag på att lägga upp alla femmorna av Tarot på Youtube. Hade detta varit för några månader sedan hade jag känt igen mig, visst jag vet hur femmorna kan påverka oss med frustration, besvikelse, begränsningar och stress, "been there done that". Men all form av stress anar jag är ett minna blott, jag har tagit mig förbi dessa utmaningar.

Jag önskar jag kunde förklara hur mañana jag är, det är en upplevelse. Jag är förundrad, eftersom huset hemma i Sverige är bara helt underbart, en lugn plats, med endast några traktorer och vildsvin som väsnas, mot för här, där jag om jag är utomhus hör hundar skälla dygnet runt, tuppar gala, trafiken från byn, polis och ambulansljud, folk som pratar, fåglar som både kvittrar och "skriker", ändå är det så lugnt. Inomhus hör jag knappt något som händer ute, sover som en "gris", sover tills jag vaknar, vilket brukar vara runt åtta. Jag trodde det skulle bli oväsen när hundarna kom ner, att de skulle reagera på ljud, eller på grannens tre hundar, men icke! De är lika mañana de med.

Jag jobbar på rutiner för tillfället, har som tider då jag gör vissa saker mot för tidigare då tiden aldrig räckte till, det kanske den inte gör nu heller, men vem bryr sig? ;) jag har datatid på morgonen, just nu börjar jag med att lägga upp en youtubevideo, blogga, kolla igenom saker på hemsidorna, idag har jag länkat och gått igenom alla produkter för att skapa en överblick. Jag har äntligen fått ordning på alla datum, fattat att det är februari, vet inte om det är solen och värmen som gjort mig förvirrad, eller tidigare stress. 

Sedan har jag några timmar ute då jag rensar ogräs, ja, du anar inte, tror ingen  har gjort något på flera år ute i trädgården, inte blev det bättre av stormen, men det kan som bara bli bättre nu. Mina naglar är obefintliga, då jag gillar att jobba direkt med händerna, de är torra, nariga, men jag är lycklig.

Sedan tar jag några timmar inne i mysrummet som är ett rum med glas från tak till golv på tre väggar, solen skiner in perfekt på eftermiddagen. 

Efter det kan vi ta en sväng ner till byn, inget är ändå öppet förrän efter 17, efter det har jag fri tid till allmänt pyssel, som att svara på frågor via mail, vilket är bland det bästa jag startat med, jag får skriva. :)

Kommer oftast i säng vid 01, nu har jag blivit van med den fina utsikten så det tar inte lika lång tid att släcka. I natt har jag haft en märklig dröm, jag bad om ett svar och fick det nog, bara jag själv kunde tyda det, men jag tänkte ringa upp personen som gav mig vägledning i drömmen så kanske det klarnar. Jag har tyvärr inte alla svar ;) Men lösningar brukar jag finna.

Så länge nu som jag tänkt att Youtuba om tillvaron, men dagarna går undan, men idag ska jag ta mig tid att prata in en "podcast" om förlåtelse, den finns senare förutom för medlemmar på Patreon. Ska nog ta mig tid att förklara den sidan också framöver. Men nu passar jag på att ta det igenom Youtube. 

På min Youtubekanal finner du bland annat en serie med varje Tarotkort som jag nu lägger upp, när de är klara kommer ett annat ämne, det kan vara färg, totems, kristaller, runor, vet inte än vad jag känner för, meningen är att det ska finnas korta filmer med alla ämnen som jag tycker är intressant vilket i sin tur kan göra att du enkelt finner en kort presentation. Dessutom filmer här ifrån, vloggar, typ. Youtube är gratis, i alla fall min kanal, det som jag delar nu. När du är inne där, klickar du bara på prenumerera, då får du notiser när jag lagt upp något. Det finns otaliga filmer nu med Tarotkort, de mest sedda är de som jag delat, tänk om du missat något kort? ;)

Nu ropar ogräset, eller jag börjar bli rastlös, meningen är att framsidan ska vara klar innan helgen, nästa vecka ska poolen fixas. En utsiktsbild från när solen går ner vid 19, där syns tennisbanan längst bort i bild, den som jag vill använda till att rulla i boll, ja du vet sådana där som man kliver in i och rullar på. Det finns visioner och drömmar, men även en vardag. 

Länk till dagens kort på Youtube

Dislike 0