Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Recently Rated:

Stats

Blogs: 369
Texter: 3
events: 1
audio tracks: 23
images: 92
PDF: 1
videos: 5

Sommarkvällar?

user image 2020-06-16
By: Ylva
Posted in: default
Sommarkvällar?

Jag har lite svårt att greppa att det är sommar, om några dagar midsommar, vilket jag i år inte firar med vänner utomhus med lax, sill, lekar. Jag har faktiskt inte ens tänkt ut annat än att jag bjudit in några vänner som bor här i Spanien, tanken är att grilla, men anar att det blir som nästan vilken vanlig kväll som helst. Fast i år är det annorlunda sommarkvällar eftersom jag har typ webinar varje kväll, men det är efter dem det blir middag och umgänge.

Även om min tid här började med storm, regn och blåst som de inte upplevt på åratal har det sista månaderna varit svenskt sommarväder, sedan har det inte ändå hänt så mycket på grund av karantänen. Men jag får hit vänner i början på juli, jag har lagt ut en retreat i augusti för den som vill komma hit för att vara i harmoni men även uppleva spansk kultur.

Idag var det lovat regn men solen skiner, himlen är blå, jag ska snart gå ut och jobba en stund, lätt att sitta inne i fint väder här, för det finns många dagar med fint väder. På sätt och vis känns det som att sommaren varit igång ett tag, idag ska jag baka sockerkaka med blåbär i då jag har grannar över på "Swedish fika". 

Som vanligt har jag börjat morgonen utomhus vid poolområdet, först Kundalini yoga, sedan en Reikistund för att avsluta med Runoka, som är yogaövningar till de olika runtecknen. Det tar mig nästan en timme varje morgon att ge mig själv en egen stund, vilket alla borde pröva på, men det är typ just nu den enda stunden som är min egen tid, jag har sedan tolkat till batteriet tog slut, dricker kaffe och bloggar i väntan på att gå ut för att kombinera tolkningar med lite trädgårdsarbete, det är det ingen brist på. 

Jag har nu gått igenom min kalender, insett att jag mixat några datum men nu jädrar har jag koll, nu har jag blivit så van att ha webinar att jag inte förväntar mig något annat av kvällarna. Det är hur trevligt som helst, men det är sett från mitt perspektiv. Med tanke på det, tänka sig att du har en hel sommar framför dig att ta del av min kunskap i flera olika områden, faktum är att jag har under mer än 50 år samlat på mig en gedigen kunskap då inte bara i Tarot. I några inlägg framöver tänkte jag presentera de distanskurser som jag erbjuder, enkla men samtidigt utvecklande distanskurser som bygger på texter (teori) samt webmöten (praktik). 

Jag vet inte själv när jag började tolka runor så pass länge sedan är det, men norrlänning som jag är från grunden var det en del av modersmjölken, jag har till och med haft en trolltrumma, en sådan med runtecken på där jag kastade ben, men tror att den brann inne, för jag kommer inte ihåg när jag använde den senast. 

Jag gillar att tolka i det mesta, runor känns självklart, det är från början våra bokstäver, alltså en stav i en bok. När jag var i Ukraina umgicks jag med en av deltagarna, vi brukade ha någon timme om dagen då vi satt ute med våra runor, skapade runmagi, gjorde runiniteringar, båda två tatuerade med runor på kroppen. Han kunde bara ryska men vi pratade runspråk, fantastisk gemenskap, lärde mig en hel del men det var ett utbyte så jag vet att han var tacksam för min erfarenhet. Är det inte rätt märkligt detta med synkroniseringar, att han och jag hamnade tillsammans för att supporta varandra?

Du kanske inte vet att jag har runor intatuerade på min kropp, det ska bli alla 24 tillslut (en är typ allt eller inget, d v s osynlig eller bara en prick). Jag har nio runor idag, de är på olika delar på kroppen, för att ge energi, för att stärka mig. De har bara kommit till mig så där i olika faser i livet. Även det en perfekt synkronisering. Jag har bland annat Jara i min vänstra hand, den vänstra handen tar in energi. Karma runan, den som visar på det vi sår får vi skörda. Alltså är jag öppen för all synkronisering som finns i mitt karma, sedan har jag Uhr runan på vänster handled som representerar urkraften, det är den jag tar in i min kropp och sedan på höger handled har jag Feh för att ge ut rikedomar. Även om Tarotkort är det som jag brinner för är runor en del av mitt liv, jag har även monterat in dem på Tarotkortens svit av stora Arkanan, för det mesta har ett samband. Vi kan även rita in runor eller bindrunor på kroppen för att stärka vissa egenskaper eller händelser men det är sådant som du som joinar distanskursen får ta del av.

Den distanskurs som är närmast är:
Runmagi start Torsdag 30 Juni kl. 21:00
Runor är vårt första alfabet, varje runa har en symbolik, en berättelse av något som har skett, sker eller kommer att ske. Jag lär ut via det sätt jag fått lära mig, genom skapandet av energier, vilket gör att du inte lär dig via futharken eller urharken utan det sätt som jag tolkar runor vilket har en logik. Du lär dig även runornas plats i runhjulet, förstå deras innebörd enskilt men även samman.

Det finns urgammal magi med energin ifrån runor. En runa är en stav i en bok = Bokstäver.
Varje bok-stav visar på en energi, som kan vara en individ, ett djur, en händelse, liv och död, egendomar, rädslor och lycka.

Det är 25 runor som innehåller kunskap om olika faser i livet. Du kan se ditt liv, ditt förgångna, din framtid i dessa runor om du förstår vad varje bokstav har för energi. Genom att förstå och arbeta med runorna blir du initierad i denna urgamla kunskap.

Du lär dig runtecknets betydelse, hur du skapar magi med varje runa, motpolsrunor, vad runan visar på i ditt liv, i det kan du finna vägledning (spå). Men även bindrunor som är två eller fler runor sammansatta till en magisk symbol. Den energi som skapas i en bindruna hjälper dig att stärka det som vill uppnås. Varje runa är även tolkad till de olika elementen - eld, vatten, jord, luft och voiden.

Du får även lära dig Runoka som är en yoga form genom runornas energi.

Du får kursbrev med text, teori och praktik samt en film från de sju olika webinars till varje runa, du kan se varje film om och om igen inne på kurssidan, fördel även om du missar något tillfälle. Det är även nu som du kan köpa en värdecheck (se under "Meny") för att vara med på denna kurs i det även boka någon annan som jag presenterar en annan dag. 

Må nu runornas kraft vara med dig idag.

Dislike 0