Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Recently Rated:

Stats

Blogs: 402
Texter: 2
Memos: 1
events: 43
audio tracks: 10
images: 113
PDF: 1
videos: 5

Hur Tarotkurserna började

user image 2020-06-17
By: Ylva
Posted in: default
Hur Tarotkurserna började

Jag fortsätter min presentation av mina distanskurser, nästa som startar den 2 juli är en grundkurs om Tarot. Men innan du läser om den, låt mig berätta om hur det hela började med kurser.

Jag flyttade till Umeå, öppnade en New age butiken som fick namnet "Kristallvargen", baserat på att kristaller var ett av mina stora intressen då jag hade ett stort lager kristaller, sedan betyder Ylva varginna på latin. Jag hade en logga av mig själv med halva ansiktet med vargskinn, en lång fläta på ena sidan med en fjäder. Jag hade ett litet startkapital, pyttelitet, 7000:- jag betalade hyran på 4000:- köpte en smyckesdisk för 1000:- fyllde sedan på med lite av varje. För att fixa det, beställde jag för ca 500:- per paket med produkter, så fort jag fick in 500:- hämtade jag ut ett nytt paket, på det sättet fyllde jag butiken med saker som bland annat Tarotlekar som jag beställde från USA. Detta var 1993. 

Det kom in en kund, köpte en Tarotlek frågade om jag skulle ha en kurs, anar att jag såg ut som en fågelholk vid första frågan, jag? Tarotkurs? Nej, svarade jag eftersom jag inte hade en tanke på att jag kunde ha en kurs. Nästa kund, - kommer jag att ha en Tarotkurs? - Nej. Ytterligare kund, - när har du en Tarotkurs? - Men jag ska inte ha någon. Sedan om meningen (eftersom allt har en mening) - Men skriv upp mitt telefonnummer, ring när du startar en. Till slut hade jag en lista på 18 namn med dem som ville gå en Tarotkurs. Det var då tanken kom, 500:- per person= 18 paket.

Jag bestämde mig, fem måndagar, första måndagen om Stavar, andra om Mynt, tredje om Bägare, fjärde om Svärd och sista för stora Arkanan. Jag tror att de var 12 stycken som gick första kursen. Men jag hade aldrig haft en kurs, fast sådant stoppade mig inte heller på den tiden. Jag satt uppe till 02 natten innan första kurstillfället, skrev några ord om varje kort (på skrivmaskin). Det var lika varje vecka, först på söndag natt tog jag mig i kragen. Det blev fler kurser än den, mera varor tills jag en dag la ner butiken.

En väninna till mig läste papprena, sa detta är en bok. Umm, en bok? Men hon satte ihop allt till en bok, jag skickade in det till Energica Förlag som definitivt dissade mig hårt. Då fnyste jag, tänkte att ni missar att detta är en bra bok om Tarot på svenska. Tog kontakt med ett tryckeri, helt plötsligt hade jag själv tryckt upp min första bok "Tarot, steg för steg". Det gick bra, så bra att det blev en uppföljare och så vidare, tills idag med 16 böcker i ämnet Tarot, jag tror att jag har ca 6000 A4 sidor om Tarot i min dator.

Ett tag reste jag omkring och hade Tarotkurser runt om i Sverige, tills en dag år 2000 (alltså för 20 år sedan) då jag satt vid datorn, less på att resa omkring med tanken om att varför inte skapa en kurs i Tarot på distans. Jag snickrade ihop texterna från mina böcker, skrev in frågor, ett mail om dagen med ett kort. Det blev några kurser på det viset, sedan några över DVD med material. Sedan kom jag på att jag kunde lägga in allt material på en sida enbart för dem som går kurs. De kunde läsa in sin egen takt, svara på ett kort när det passade dem. Men är det inte så att vi alla behöver lite press när vi läser en kurs? De flesta, sedan finns det dem unika 10% som går all-in.

I flertalet år har  i stort sett nästan allt material varit tillgängligt på Tarotakademin, grundkurs, extra texer, allt i ljudfiler, förutom grunden även för kärlek, tidigare liv samt attraktionens lag och säkert något mer också samt filmer, intresset är så där, kan dels bero på att priser var högt, men det har varit mitt värde. 

Nu ändrar jag igen, för det enda som är konstant är förändringar, men i det förmågan att följa flödet, intuition, behovet, skapande av balans. Fram till den 30 juni kan du fortfarande bli medlem, få tillgång till allt, som då blir en självstudiekurs. Sedan blir det inga nya medlemmar anar jag får då kommer priset att vara 4000:- för att få tillgång till allt.  Idag är det 1000:- (med värdecheck 500:-)

Istället kommer jag att satsa på grupper i olika ämnen, ikväll är det webmöte för min andra distans grundkurs, vi ska prata karlar ;) Det vill säga Knektar och Kungar. Min distanskurs i Tarot och kärlek startade här om dagen. Detta är hur kul som helst, ett webmöte där vi går igenom korten, lägger för olika frågor (i stort sett har varje kursdeltagare en fråga per vecka som vi tolkar). Sedan har de material att jobba med tills nästa möte. Just nu är detta wow, det är en sådan kick när någon inser betydelsen av kort eller en tolkning. 

Kanske du är en av dem som får en kick? För den 2 juli startar en ny distanskurs för grunden i Tarot.
I det borde du vara smart, även ta ett medlemskap, det innebär 1100:- för både distanskurs och medlemskap om du köper en värdecheck, naturligtvis får du gärna betala fullt pris 900:- bara för kursen.

Om du är nyfiken på Tarot, kanske har en lek liggandes hemma, du kanske spår dig någon gång?
Oavsett om du aldrig hållit i en lek, tolkat i många år, funderar på om du kan lära dig eller tror att det är jättesvårt, nu har du möjligheten att lägga korten på bordet.

Vill du ha svar på frågor, funderar du på hur du ska välja, få vägledning av korten?

Denna distanskurs är även för dig som funderar på hur korten tolkas tillsammans samt i frågor. Inför varje webinar skicka in en fråga som jag lägger tre kort för samt tolkar så att du kan hänga med i utläsningen av korten. Dina frågor får bara handla om dig, ingen annan. Jag lägger tre kort för det som du är i eller första alternativet, samt tre kort för frågan eller alternativet i dina frågor men vi ser även svar via Elementstjärnan. Du lär dig enormt mycket genom att följa med i frågorna även om det är andras frågor. 

Du får ett kursbrev med text samt frågor inför varje webinar. I varje webinar går jag igenom några kort, se under webinartider. De spelas även in (inte dina frågor eller kommentarer), du kan se dem om och om igen inne på kurssidan. Nio webinars. Du läser mer om kursen här >>>

När du ändå är inne på Tarotakademin kan du kolla mer om medlemskapet, finns även en video, eller klicka på ett kort för vägledning, eller bara läsa på i det material som finns för dig som besökare.

Idag kanske är dagen då du beslutar dig för att lägga korten på bordet ;)

Bilden är från Expressen, 1993 gjorde de en test på Tarottolkare, jag blev omnämnd som Sveriges Tarotdrottning, även om jag för tillfället är i exil är jag stolt över den titeln. :D

Dislike 0