Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Recently Rated:

Stats

Blogs: 369
Texter: 3
events: 1
audio tracks: 23
images: 92
PDF: 1
videos: 5

Ibland har jag ett liv

user image 2021-01-17
By: Ylva
Posted in: default

Som sista tiden som varit varvad med saker omkring mitt hem, tolkningar, texter i en salig blandning. Det har varit så intensivt att jag är tillbaka på ca 4-5 timmars sömn per natt, det som var standard innan. Men jag tar det lugnt på morgonen, ligger kvar i sängen med hundarna, ser på (just nu) Once Upon a Time. Det är min mysstund, duntäcke, utsikt de lux, skärmen, hundarna, snus och kaffe, det är typ en två timmars upplevelse men vid 09 studsar jag upp. 

Just nu häller jag i mig kaffe för att vara vaken men jag vet att snart är jag alert för då ska jag ha webmöte för fortsättningskursen i Runmagi, störtballt helt enkelt. Det är så givande att dela kunskap med andra i ett ämne som inte alla delar. Tarot är mer vanligt, men magi det är något speciellt. I fortsättningskursen håller vi på med bindrunor. Det har varit ett oväntat gissel för hela min mapp försvann, med anteckningar från bland annat Ukraina, jag som tycker jag har koll på alla mappar numera, tills min dator fick en flipp och tar bort en del mappar, men det mesta finns på en extern hårddisk, bara jag finner den.

Orsaken att jag är trött är inte lite sovtid, snarare värmeslag. Vi har haft snö, regn, storm och minusgrader på natten, igår var det + 15, ute några timmar, njutandes av sol i bara bikinibyxor. Idag hade vi + 19, blev fler timmar och en tuja mindre då jag gick lös på den med en såg,* sedan middag som slog ut mig, men jag har ritat runor under fötterna, kanske en av orsakerna att jag håller mig vaken. Jag har även städat bort julen men julgranen är fortfarande kvar, jag ville inte ens ta bort den, men försöker att inte vara la loco sueco. Jag skulle nog kunna ha ju längre, vilket jag kommenterade vid middagen, jul från 1:a november till sista januari, det skulle jag må gott av. Nu har jag bara en utmaning i att finna de blå gardinerna till köket.

Igår eftermiddag gjorde jag något helt annorlunda, jag tog bilen ner till stan, köpte godis och glass, något som det inte blir så mycket av här, frånsett igår. Smarrigt värre, dessutom tog jag några timmar ledigt på kvällen för att bara slappa framför skärmen. Jag har varit dålig på sådant, men känns mer och mer som jag håller på att skapa och få den struktur jag planerade för i år.

Årstolkningserbjudandet är borta, några tolkningar kvar, sedan är det rätt lugnt, bokföringen är i stort sett klar, nu kan jag fokusera på att skriva, omstruktrera i texter, se över kurser, vilket känns som något jag längtat efter att få inspiration till. I morgon ska jag studsa upp för att skriva horoskop för nästa period. Jag ska nog sikta in mig på att studsa några dagar, dock ej i poolen även om den nu är isfri.

Dislike 0