Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Recently Rated:

Stats

Blogs: 408
Texter: 2
Memos: 1
events: 43
audio tracks: 10
images: 113
PDF: 1
videos: 5

Härligt splittrad

user image 2021-11-19
By: Ylva
Posted in: default
Härligt splittrad

Jag är inte sådan som reagerar på fullmånen, men idag har jag bestämt att använda energierna av Oxens kraft för att skapa trygghet. För struktur det är jag redan i, mer med ordet om före, omstruktur. Jag är så härligt splittrad just nu mellan texter (genomläsning) för helgens sjätte del av Tarotutbildningen där jag myser för allt går enligt min planering (inte vidare känd för att ha det som en styrka). Sedan skriver jag horoskopet för nästa period (men ute i tid, fyra dagar kvar), jag har samtal för Tarotutbildningen men nu bara ett kvar, kombinerat med årstolkningar. Sedan sätter jag andra i jobb för omstruktureringen av hemsidorna.

Men splittrad är säkert fel ord, fast jag känner mig så ibland, fast jag lyssnar mer på känslan, gör det som känns mest inspirerande för stunden. När det blir för mycket sätter jag mig vid julpusslet tills jag känner att jag vill slänga ut alla bitar genom fönstret (det tar inte lång tid, får väl dit tre bitar åt gången).

Ovanpå det är det även ett privatliv med julpyntning, måltider, praktiska ting som tvätt, umgänge, en del av mina kursdeltagare har kommenterat om jag aldrig sover, jag svarar på mail vid femtiden och så vidare. Denna årstid är mer kreativ för mig, men jag har ärligt lagt mig före ett sista veckorna, men uppe tidigt, sommartid kommer jag i säng vid tre men sover gärna till nio. Jag har de allra härligaste mornar, tar med mig Max (min hund) ner i mysrummet, vi kallar det tv-rummet men nåja detta med tv ingår som inte i mitt liv. Sedan myser vi samman i soffan, delad filt, en kopp kaffe till mig, dagens stjärna, lite koll på läget via media, sedan tolkningar tills resten av huset börjar röra på sig. Det är lugnt och stilla så länge in grannhundarna går igång på hundar som går förbi, då går även Max igång.

Jag är klar med en sida, min nya för färger, aura, chakras och kristaller, www.mycolorshades.com, först skulle den bara vara för engelska men så bestämde jag mig för att ha min sida för mig, sedan den för färger, runsidan är både på svenska och engelska. Det som återstår nu är några filmer till runsidan sedan har jag tagit detta med kurser till en ny nivå. De kommer att finnas som självstudiekurser där det går att "köpa" in sig på alla webmötena, om kursdeltagare inte bokar kursen (ta dit tid att kolla in mitt kurspaket för 2022, jösses, jag har fått struktur).

Det innebär att du redan idag kan boka upp dig på självstudiekursen "chakras och färger", vill du sedan ha mer support, utvecklas med andra kan du boka in webmötena, den kursen startar i februari. Samtidigt startar min utbildning i aura, men du behöver ha gått grundkursen först. Det är himla mycket att ta in med färger, men samtidigt det viktigaste för det handlar om själen, energier, vibrationer, frekvenser likväl som begränsningar, utmaningar som självinsikt och mer möjligheter.

Nu kommer alla kurser att finnas med ljudfiler, dels för dem som har svårt för att se text, kanske har problem med syn, dyslektiker eller bara inte ids läsa. Alla är vi olika. Tänka sig att min första distanskurs var år 2000 då i brevform, 21 år senare har jag ett fantastiskt koncept, vilket visar att min tanke på att göra delmål har funnits fast jag inte var medveten.

Tarotakademin är nästa projekt, jag för nu över texterna från min Prisma Tarot från min engelska sida, där är allt klart på engelska för grundkursen "Tarot card by card" dock är inte de svenska texterna inlästa än.

Jag är inte sysslolös, däremot sanslös lycklig över att vara kreativ, att vara i min ambition att inspirera.

För dig som undrar hur jag mår efter getingsticket så är det nu okej, fem dagar senare. Men det har varit utmanande att skriva med en arm som inte velat fungera som vanligt, jag har själv mest varit irriterad över att jag fick en reaktion, jag som inte är överkänslig alls. Har inte ens funnit lärdomen i detta men har inte heller tänkt efter.

I morse i fullmånen la jag mina runor för det kommande året. Inte förvånad över att finna Thurisaz i nuläge för bakom kulisserna är det mer eller mindre kaos, vilket jag ändå är van att hantera, vad vore livet utan utmaningar?

Dislike 0