Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Marie Eriksson

Stats

Blogs: 434
Texter: 2
Memos: 1
events: 43
audio tracks: 10
images: 118
PDF: 1
videos: 5

Månen och jag

user image 2022-06-15
By: Ylva
Posted in: default
Månen och jag

Än en gång har jag lyckats med att glömma bort när fullmånen är, (14/6), igår kväll var den vacker, lysande men inte ens det fick mig att tänka till, jag som lägger ut mina horoskop men missar det som många upplever som det viktigaste, den var till och med i mitt eget tecken, men föga hjälpte det.

Det är alltid något som är viktigt för någon men har mindre betydelse för andra, som grönsaker som jag åt i helgen, eller riktigt bra mat egentligen men min mage har inte jublat precis, att sedan vara i +35 har inte direkt skapat ett välmående. Fast fortfarande efter 3 1/2 år har jag inte varit i närheten av en förkylning, vilket då för andra kan vara viktigare nu för tiden grundat på rädsla.

I livet finns det som vi prioriterar, samt det som inte har någon betydelse alls, det är så härligt tycker jag att vi alla är olika i mångt och mycket, det skapar det där unika som vi alla har. 

Å andra sidan skapar vi själva vad som har betydelse för oss, ofta baserat på kultur och uppfostran, dessa värderingar som ofta styr vad vi skapar i våra liv. Jag jobbar för fullt med mina värderingar, det är en härlig utmaning. Så otroligt mycket som har hänt sedan jag började med oändliga möjligheter. Jag får tänka om, tänka till i meningar som jag uttrycker nu och då av gammal vana och slentrian, som när jag hör mig säga "jag är så stressad". Nu hinner jag uppmärksamma, reagera, känna efter och kommer till insikten att jag inte alls är stressad, jag hade säkert varit det innan av en värdering att det var det jag skulle känna vid vissa situationer. 

Det är fantastiskt att jobba med mig själv, med alla funderingar, analyseringar, känslor, tankar, inse vad jag tänker, vad jag känner. Något som jag pratat om sista tiden är att du inte kan ha en känsla utan en tanke, men inte heller en tanke utan känsla, de hör samman. Detta är mitt nya favoritämne likaså detta med två hjärnhalvor nu kombinerat med två hjärtrum = yin och yang. Hjärnan är min favoritdel, alla dessa tankar som endera är logiska eller intuitiva, men hjärtat är heller inte att förakta, rädsla eller kärlek.

Nästa vecka, den 21/6 startar nästa omgång av Oändliga möjligheter (Infinite Possibilities). Jag önskar så att många ville omvärdera så som jag gjort, skapa mer lycka i livet, mer medvetenhet, men än har jag som inte lyckats förklara vad det är, men läs mer på denna länk>>> 
Du har möjligheten att börja genom tankens kraft förverkliga mer av dig själv, skapa mera oändliga möjligheter redan nu under sommaren. Dessutom har jag lagt ut det idag som aktuellt erbjudande på shopen. Jag har till och med "garanti" om du medverkar och inte är nöjd får du pengarna tillbaka.

Nu ska jag tillbaka i vardagen, där jag just nu håller femtielva bollar i luften men utan stress :)

Dislike 0