Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Marie Eriksson

Stats

Blogs: 437
Texter: 2
Memos: 1
events: 43
audio tracks: 10
images: 118
PDF: 1
videos: 5

Söndag, en vilodag

user image 2016-10-09
By: Ylva
Posted in:

Idag ska jag bara ta det lugnt, var inne och kollade på min hemsida och så tänkte jag, blogga, mm, lite bara för att komma igång, mjukstarta innan jag har aurawebinar ikväll.

Jag är lätt mörbultad både psykiskt och fysiskt efter sista veckan. Helt slut i skallen efter all stress med hemsida och så illa att jag i natt har programmerat i mina drömmar, både mig själv och folk omkring mig har jag öppnat i htmlkodar och försökt att byta saker på, förbättra. Då har det gått lite för långt och ändå höll jag mig borta ifrån datorn igår. 

Vi har haft det allra trevligaste besöket och pratat kryptovaluta och framtid. Ätit gott och bara myst och nu har besöket åkt vidare och det är tomt och tyst här hemma.  Ute är det grått och blåsigt så jag bestämde mig för att sätta mig vid datorn en stund och bara vara. Jag orkar inte så mycket då revbensgrejen nu flyttat sig så jag inte kan röra höger arm som jag önskar och min nacke är ett kapitel för sig själv. Men i morgon ska jag till osteopaten igen :)

Igår kväll fick jag också beskedet att en av mina goaste vänner somnat in. Tragiskt och fullständigt ofattbart. Är i eftertanke om livet idag och vad jag egentligen gör av det. För det gäller att leva och uppskatta varje stund. Att få kommentaren av den vännen för några dagar sedan i ett gnälligt inlägg på fb att "vi älskar dig ändå" känns härligt även om jag vet att avslut inte är det utan bara en transformering. Och det är alltid värst för de som är närmast som blir kvar.  Men jag vet att den dagen jag transformerar så har jag levt, har inget att ångra och upplevt mer än vad många vågar drömma om eftersom jag är levnadsglad, något att tänka på när jag nu är i ett gnälligt stadie av smärta som ändå är tillfälligt. 

Mer än så blir det inte här, utan uppskatta din dag, njut av den, typ som det vore din sista. <3

Dislike 0