Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Recently Rated:

Stats

Blogs: 343
Texter: 3
events: 7
audio tracks: 23
images: 79
PDF: 3
videos: 18
 

Medial utvecklingsvecka 8-15/10

Medial utvecklingsvecka 8-15/10

Thursday October 8 2020, 12:00 PM
@ Casa las Estrellas, Ibi, Spain

Har du missat mina mediala distanskurser? Nu kan du komma hem till mig en vecka där vi samtalar om ämnen inom andlighet, gör övningar, där vi praktiserar tillsammans.

Kursen är för dig som vill utveckla dina andliga verktyg oavsett din erfarenhet, stärka din intuition, förstå din energi samt andras, släppa blockeringar, skapa mer möjligheter i ditt liv. Vi går igenom själen, chakras, färger, helande energier (möjlighet att boka initieringar i Reiki), själens val, påverkan av tidigare liv, attraktionens lag, samt ett unikt grundkoncept hur du ser helheten men även det lilla i det stora, det stora i det lilla samt så mycket mer.

Du bor i delat boende, bäddat och klart. All kost ingår, men ingen specialkost men kan anpassas, vi undviker i mest möjliga mån laktos samt gluten. Men kosten i Spanien skiljer sig från Sverige. Se fram emot färska grönsaker och frukter, tapas. Är du vegan eller känslig för något bör du maila mig så vi kan sätta ihop något till dig. Det finns alltid dryck (juice, kaffe, te), färska frukter att tillgå under dagen.

Du bör packa ner: Sommarkläder, varma kläder för kvällar, oömma kläder, träningskläder (lätta), innetofflor, skor för vandring. Handduk, badkläder. Dusch och hårvårdsprodukter på plats. Spanien är varmt kan det bli kyligare kvällstid.

Viktigt vid pälsallergi.
I mitt hem finns mina två hundar samt min katt. De medverkar inte vid kurspassen eller är i sovrum för kursare. 

Du betalar kursavgift, samt din resa ner och hem, vi hämtar samt lämnar på Alicante flygplats där emellan kan du bara vara i det som är.

På gården – Casa las Estrellas finns trädgård, pergola, pool, paddelbana utomhus, vandring i natur, utflykter. Inomhus kök med matplats, delade sovrum (2-4 personer med egen toalett), jaccuzi samt bastu.

Följ Casa las Estrellas profil för att se mer. (Du behöver vara medlem eller ha en kundprofil först)


Du bokar flyg till Alicante som ej ingår i kursavgiften. Hämtning och lämning på flygplatsen.
Kolla in Ryanairs fantastiska priser, undvik Norweigan.
Extra dag 300:- inkl. din sängplats + kost.

Kurspris 6000:-
Om du har gått eller går en medial distansutbildning med mig är priset 3000:-
Medlemspris är 5000:-.
Bokningsavgift kan även göras med 1500:- resterande innan du anländer.
Om kursen blir inställd av oförutsedda händelser (ex pandemi) får du tillbaka det inbetalda (vid värdecheck halva summan) eller kan välja nästa omgång av medial utveckling distans samt en ny vecka.
Swish 073 063 1657 Skriv Spanien  i meddelande.


Spanien är säkert angående Corona, du får fylla i hälsodeklaration på flyget, du tempas när du anländer. Munskydd är obligatoriskt utomhus, ej på gården. Vi har inga kända fall där jag bor, endast två dödsfall i början, folk visar respekt med avstånd, mask samt handsprit.


Ord från kursdeltagare Reikiveckan:

Tack Ylva!
Kan börja med att tacka Er för ett trevligt bemötande, haha, och för att få äran att få komma till ert palats. Sitter nu på planet hem med en tår i ögat när jag skriver. Efter mycket om och men så valde jag att unna mig en veckas semester detta året. En Reiki kurs i Spanien, wow.

Mina förväntningar var att få lära mig nåt nytt, få vila ut och även sol och bad. Vad fick jag?
En fantastisk utbildning i Reiki 1 och 2 samt Reiki Master. Omgivningen var så fantastisk för ändamålet och komma i rätt balans och hitta focus. Ofta kom vi in på andra ämnen som bl a tarotkort, auran och runor. Fick till mig mycket nya funderingar om hur allt sammans hänger ihop och hur jag vill vidareutveckla mig. Tänk er själva att sitta på kurs i solen vid poolen med nåt gott i glaset.

Huset var gigantisk och helt underbart och har redan bett om samma rum tills nästa besök. Trädgården är stor och jag ser fram emot hur den ska utvecklas med temat tarot. Egen pool, lagom stor och givetvis en bar till den. Tennisbanan fanns men den höll jag mig borta ifrån.
Maten då? Så underbart med hemlagad god mat (så byt inte ut kockarna), ett hemtrevligt kök och alltid fanns det nåt kallt gott att dricka.
Har fått nya vänner och ser fram emot ett återseende.
Höll på att glömma bort de två fantastiska hundar, Max och Mimmi som jag kommer att sakna.
Jag är jätte nöjd med mitt besök och kan inte klaga på nånting inte ens kallvattnet. Hoppas att utvecklingen går som planerat med alla idéer som finns.

Sammanfattning:
En lärorik vecka med god mat och dryck och mycket skratt med nya glada vänner. Sol och bad i massor. Ett gott minne för livet. Tack Tack Tack. Vi ses snart igen
Kram Kicki

Tack Ylva för att jag har fått lära känna dig. Du är en fantastisk människa, inte bara på ditt jobb utan även i din mysdress

Sedan finner du Casa las Estrellas egen musik på denna länk >>>

Dislike 0