I mitt liv är det så, ständiga förändringar som jag hellre önskar se som förbättringar!

Nu är det dags igen, alltså here we go.
Efter år av samma hemsida som jag personligen tycker om räckte det som inte till för kurser, för kurser och utbildningar online har blivit en allt större passion. Möjligheten att förmedla, dela med mig av min kunskap i så många ämnen inom nyandlighet har tagit mer plats i mitt liv.

Jag har full förståelse till dig som följt mig i många år om du suckar, eller om du tänker wow, nya möjligheter. För det sistnämna är vad du borde tänka. Den nya sidan erbjuder så mycket mer. Frånsett att du inte kan ha en privat profil men det är bara för dig som får tolkningar. Därför är min shop kvar, förutom till dig som bokat mitt årspaket. Du har en egen sida här inne (som bara är din).

Livet har sina svängar, ibland kan det verka som rena berg och dalbanan, men uj, är det inte härligt när det hissnar i magen av förväntan. 

Att flytta över alla kurser är en stor process, förra gången för över 10 år sedan suckade jag över att jag hade skrivit så mycket, det är tredubbelt nu! Några kurser är helt klara medan andra är på g. Jag är evigt tacksam till Annika (se under mitt team) samt familj som suttit med detta material och skapat det som jag hoppas du ska tycka är helt fantastiskt när du medverkar på en kurs.

I kurserna finns texter, ljudfiler, filmer, online-frågor, svar samt certifikat. En meny som visar var du är, PDF-Filer som du kan öppna direkt.

Mail går ut till alla medlemmar i dagarna om bytet med möjlighet att fortsätta här.

Jag hade innan delat upp det till flera olika medlemskap, vilket nu verkar rörigt, flera inloggningar, flera mail dubletter. Nu finns medlemskapet från min sida i kursen "Spirituell Inspiration".

Allt från Tarotakademin flyttas över, vanliga texter läser du under "Tarot" på första sidan. Kurserna har egna rubriker, det som försvinner är bokprofiler (i mitt tycke en smart idé av mig men inte så populär). Men texter från böcker finns i kurser.

Allt från Magia-de-Runas om runor är flyttat till kursen Runmagi.

Tips! Surfa runt med lite tålamod, allt är inte överfört än. Få inte panik om du har en profil på en av mina tidigare hemsidor, de tas inte bort förrän allt är klart samt alla som vill följa med är här

Created with