Steg för steg tar jag allt som har med att fixa med hemsidorna. Ibland känns det som babysteps men det är okej för jag önskar att detta ska bli så perfekt som möjligt. Fast vid närmare eftertanke är det nog stora steg, steg för steg.

Jag med god hjälp av mina assistenter och familjen har först över kurserna från Runmagi och färgsidan, de är helt klara.

Nu är det Tarotakademin som det pysslas med, jag fattar inte hur jag kunnat skriva så mycket, känns som en never ending story. Men det blir säkert bra när det är klart.

Igår hade jag min första webträff där vi använda denna sida för utbildningen. Jag fick positiv respons, vilket kanske var väntat ;) för jösses vad fint allt blir, samlat, tydligt, markerat var i kursen de var innan. En typ chatfunktion där det går att skriva under tiden som sedan finns kvar.  Att sedan zoom är integrerat är också coolt (inte för att jag har testat det än men).

Det känns så mycket enklare, tänk när allt är klar, wow, vilka resurser för mina kursdeltagare och vilken tid jag spar. Nya böcker here I come :)

Jag ser ut ungefär som på bilden, rufsig som jag också känner mig. Jag kliver upp, börjar strukturerar, montera texter, ljudfiler, filmer, varvat med någon tolkning för att häva i mig kaffe, byta glasögon emellanåt för att få in lite mer färg i tillvaron. Vid tre-tiden på natten hjälper inga glasögon i världen så då är det bara att blunda för att kliva upp några timmar senare för att fortsätta. Men jag gör det med glädje, känns som mitt bästa beslut på länge att göra denna förändring eller snarare förbättring. 

Jag har haft en tuff period bakom mig med TBE-dipp, stress, vanmakt, massa känslor som jag fått jobba med mina tankar att släppa. Det går framåt, för ett år sedan hade jag inte bara haft en dipp, utan även ett bryt. Det är skön nyandlig ursäkt att tänka att allt har en mening.

Livet är intensivt nu, men jag känner att jag lever, nästa vecka är jag antagligen (förhoppningsvis) klar med all överföring. Detta varvas med egna studier inför konferensen i september för Infinite Possibilities där jag är med i teamet för första gången. Vilken härlig känsla att få lära mig mer, inspirera andra med att tankar blir ting. För det är en av orsakerna till att denna förändring med mina hemsidor sker.

Vet du inte om du vill gå en kurs för mig? Du har en kostnadsfri del där du kan se hur det ser ut, det är ingen kurs utan samlat material som varit för mina besökare.

Nu tillbaka till Tarotutbildningen som är den del jag jobbar med nu, medan andra fixar andra kurser, evigt tacksam för den hjälp jag får. 
Created with