1:a kursbloggen

Om du känner dig snurrig av alla förändringar kan jag trösta dig med att jag är helt förvirrad ;)
Det har varit en mental resa för mig att ändra allt, från tre sidor till en som bara går att använda som kurs och utbildningssida, inte som jag varit van med, besökare, medlemmar med egna profiler.

Men min förhoppning är att du ska finna din utveckling via denna sida som då enbart är för kurser och utbildningar. Här kommer jag att skriva lite nu och då vad som händer med kurser.

Distanskurserna, mer självstudie med material av texter, pdf, ljud, filmer samt frågor och svar som "Tarot, kort för kort", "Chakra och färger" samt "Runmagi" är helt klara. Är någon av dessa ämnen intressanta tycker jag du ska ta en titt. Det är ett suveränt sätt att lära dig grunden, till och med lite mer än så. Tycker du sedan att det är så intressant att du vill gå vidare då har jag ändrat i utbildningarna så de numera är personliga.

Personliga utbildningar innebär att du bokar en del i taget (du kan helbetala för bättre pris hela utbildningen). Du börjar med del 1, går igenom filmer, texter, frågor och sedan bokar du ett personligt samtal när du tycker att du är klar att redogöra uppgiften men även ta tillfället för frågor som kommit upp under tiden.  Sedan avgör du när du vill gå vidare med del 2. Det gör att du tar den tid som passar dig, allt i din takt. Det kommer även att finnas gruppmöten för alla utbildningarna där du kan samtala med andra deltagare.
Men du bör innan du bokar en utbildning ha gått distanskursen i samma ämne innan för att ha mer grund vilket gör det lättare för dig att ta till dig materialet.
Tarotutbildningen del 1 är klar, likaså Aurautbildningen del 1. Runor kommer senare i år.

De utbildningar som pågår just nu i grupp är:
Tarotutbildningen där vi går igenom del 2 som handlar om elementen, färger och hälsa.
Aurautbildningen där vi har gått igenom del 14 som handlar om djur och auran samt Flip-It journalen som hjälpmedel i att förstå mer av färgerna.

Jag håller på att sortera upp allt material i Tarotakademin, det är en samlingssida för websidan som hade samma namn, där finns en stor grundkurs samt extra material, mina PDF-böcker, ja det mesta för dig som vill hålla dig á jour med Tarot. Vårt nästa möte är 1/11.

Sista gruppkursen startar 3 november, jag kallar den för STREAM (symboler, Tarot, Runor, Element, Astrologi, Medvetande). Jag har ingen aning vad det blir av den sedan, men efterfrågan fanns från symbol och medial kurs som jag haft tidigare. Den kursen handlar om att ge dig verktyg inom de flesta av de områdena samt fler än det. Vi kommer även att gå igenom en viktig symbol vid varje web möte som är en gång i månaden. Personligt möte även det en gång i månaden. Utbildningen är över ett år då det är massvis av material som du ska ta dig igenom.

Annat material som mina bokprofiler finner du på min nya webadress (det som tidigare var shopen) den heter nu ylvatrollstierna.onlineCreated with