Snart

Vilka dagar och nätter det varit sedan den 5 augusti, dagen då jag fick besked om att hemsidorna skulle byta plattform, nytt stuk. Få vet hur mycket text, ljudfiler, filmer som samlats under åren på mina hemsidor. De som vet står mig nära eller är dem som snällt nog hjälpt mig att flytta allt material (superstort tack).

Nu är det bara en utbildning kvar att flytta, vilket gav mig lite andrum, t o m så mycket att jag unnat mig att sova lite mer sista dagarna, för det har varit ca 2-3 timmars sömn de sista veckorna. När jag somnat har jag flyttat widgets (som sidan är uppbyggd av) i sömnen.

Jag har nu haft några zoom-möten baserat på den nya sidan och hittills har alla gillat det nya kursformatet, vilket känns tacksamt. Coolt tycker jag att det är att jag kan lägga in zoom-mötena direkt på kurssidan, samt en kalender för bokning av personliga samtal.

Det har inte varit några tolkningar sista veckorna utan sidorna har tagit all energi. Om en vecka startar månadens tolkningar för september. Veckan efter är konferensen för Infinite Possibilities, jag är så lyckligt tacksam att få vara en deal av teamet för de som går kursen. Det innebär även som utbildning för mig då vi har möten innan. Dagarna är som helt fullbokade, sedan har jag kurs på Englagård i Tarot. För att sedan börja erbjuda samtal över zoom.

Härom natten flyttade jag alla kundprofiler samt medlemmar från ylvatrollstierna.se (det gamlaformatet) till shopen, 446 gb, tog massor av timmar. Shopen är kvar då denna sida inte är anpassad för medlemmar för tolkningar frånsett de som bokat årspaket. 

Nu väntar jag bara på att adressen ska flyttas hit, eller adresserna för detta blir samlingssidan för ämnena spirituell inspiration, tarot, runor och färger. Det är så perfekt med en sida för alla kurser och utbildningar. Jag tänker inte ens fundera på varför jag inte gjort detta innan, för allt har en mening. 

Personligen tycker jag att du bör surfa runt på sidan, kolla in alla texter som finns för dig som besökare, den för chakras tycker jag blev riktigt fin, om några dagar uppdateras sidan astrologi med horoskop för nästa period. Jag tycker också att du bör kolla in kurserna, några har erbjudanden fram till sista augusti i och med flytten. För inspirera är det jag önskar göra, dela min kunskap till dig som glömt bort att du redan kan allt detta. Jag kan inte ens tipsa om en kurs utan flera, är du intresserad av Tarot, Taort korten på bordet, min allra bästa grundkurs. Den ingår även i Tarotutbildningen som startar den 2 oktober. Chakras och färger, jag kan nog inte propagera hur viktigt det är att ha koll på energier. Men så är det magin med runor, dessutom endast 25, att ha dem till hands är magiskt. ;)

Nu ska jag ta hand om några tolkningar som väntat, gå igenom min mail som är värre än vad den var förut. Hälla i mig kaffe men unna mig att komma i säng före 3, vakna efter 7. Denna månad samt september är mina favoritmånader, känns fantastiskt att göra en omstart.

Created with