Feb 24 / Ylva Trollstierna

3 i Stavar

Hur är dina impulser? Vågar du lita på dem? När du startar något, känn dig säker. Vågar du gå framåt eller fastnar i komforten och oroar dig för att tappa fotfästet?

För många väljer att stanna kvar i det de tycker ska vara så hela tiden, men hur mycket har du varit med om som har varit så hela tiden, kanske något som sedan stagnerat, där du i slutändan inte rör dig på för att man inte vågar vara öppen för något mer eller något nytt.

Hälften vågat, hälften vunnet, men med 3 i Stavar finner du förmodligen mer, först makten över dig själv, att du kliver ur din säkra zon, vilket ger dig en utveckling. Förhoppningsvis strävar du efter utveckling; det kommer inte om du stagnerar.

Men är det bra att lyssna på alla impulser? Förmodligen inte, men de där känslorna som driver dig inifrån att våga ta steget, möta något nytt och ta ansvar för dina handlingar leder till något. Det kan också vara så att det första som händer är att det råder kaos och oordning, men om du vågar ha förtroende för dig själv och möta utmaningen så kan den impulsen leda till något stort.

Föreställ dig första gången du måste göra något du inte har provat tidigare. Kanske vill du göra en tårta; du har ingen aning om hur, men det finns ett recept. Du får det rätt första gången även om det kan kännas nervöst, du tar det steg för steg tills du automatiskt kommer ihåg alla ingredienser och värme och tid. Men en dag slår impulsen till, och du vill ha en annan smak och lägga till den, vilket kan vara en smakupplevelse, men utan den impulsen kommer din tårta att vara samma år ut och år in, och du kommer förmodligen att ta slut själv, ge upp det med besvikelse. Det är nog en enkel metafor, men livet skulle stå stilla utan impulser kopplade till längtan efter att något mer ska hända.

Ur Tarot och attraktionens lag


” Jag lyssnar till mina impulser som stärker min förmåga att utveckla nya möjligheter i enighet med min själ.”

Du är i den energi som hjälper dig att förverkliga mer, det är en energi för nya upplevelser som skapar mer händelser än stärker det som redan är. Det finns en nyfikenhet inifrån som grundar sig på impulser, impulser ifrån själen att den önskar uppleva mer. Med den positiva utveckling som du har stärks längtan efter att få ut mer, att engagera dig i upplevelser som är helt nya med ett stort mod att lyssna till ditt inre som driver på dig mer än att stanna upp och ”bara” utveckla de som redan finns.

Tänk på att med denna spontana energi att du kan spinna på utan eftertanke bara för att det är kul, för att det ger dig en upplevelse. Se till att du lägger energin där du önskar ha den, det som gynnar ditt tänkande och din planering, för att planera är inte din starka energi utan du följer minsta impuls som känns bra. Med positiva tankar, en bra planering som du kompletterar med din spontanitet kan du utveckla mer för det finns varken rädsla eller eftertanke utan bara en längtan att få uppleva mer.

Att leva i spontaniteten är en förmåga som du bör använda dig av, i den ha tillit till att du klarar av allt som du hamnar i. Med positiva tankar dras du till de positiva oväntade upplevelserna och även bekräftelse av dina tankar, det kan vara möten som du tänkt, telefonsamtal som du förväntat dig eller haft tanken att de ska bli av. Allt det som du förväntar dig eller längtar efter att få uppleva kommer lättare din väg med denna energi. I det bör du fortsätta att tänka positivt, aldrig tveka så länge som du har en inre känsla att det är bra, du dras till att fortsätta utveckla det som du är i.
Created with