Feb 24 / Ylva Trollstierna

6 i Bägare

Visst är det fantastiskt att fira glädje med familj och vänner. Att kunna njuta av lycka med dem du älskar?

Även om du inte har haft den mest glädjefulla uppväxten säger detta kort dig att njuta av de som är nära dig nu.

Det är dags att släppa taget om det förflutna om det är sårande, ge kärlek till dem du har omkring dig. Om du har goda familjerelationer kommer detta kort att berätta om firande, kanske en familjeåterförening?

I "The Rune Witch Tarot" har kopparna kvinnliga karaktärer förvänta sig när det behövs för att skapa en förening som med det här kortet. Denna man och kvinna är lyckliga tillsammans med barnet, familjen som de har skapat.

Om du delar 6 bägare med två (människor, paret) får du två uppsättningar med 3 koppar som är ett romantiskt kort. Om du delar dem med 2 får du 3 set med 2 koppar, det är mycket kärlek.

Barnet håller i sitt husdjur, en leguan, som de flesta reptiler, en leguan har ett trekammarhjärta. Med 3 x 2 hjärtkammare i familjen och trekamrarna från leguanen tillsammans blir det nummer 9, 9 är numret för realisering.

Ur Tarot och attraktionens lag


”Jag är tacksam för oändligt överflöd av harmoni och gemenskap med mina närmaste i enighet med min själ.”

Med detta kort är du i en av de trevligaste upplevelserna i ditt liv, för denna energi visar harmoni som är trygg och fulländad. Du vet vem du är, vad du har, du har support i allt det du gör ifrån dina närmaste. Med den trygghet som finns från gemenskapen, dina värderingar kan du bara stanna upp, vara i livet utan funderingar, vara i den härliga gemenskapen som finns för dig. Du kan känna att det mesta har fallit på plats, saker, händelser som du tidigare känt en viss oro i har löst sig till det bästa för dig.

Du får den bekräftelse som du behöver för att vara närvarande i nuet, i det minnas din bakgrund som är din trygga famn in i alla händelser som du väljer att delta i. Du känner en starkare gemenskap med dina nära och kära, en starkare känsla av tillhörighet, alla händelser från det förflutna stärker dig som person, i dina ageranden.

Med denna energi har du funnit en harmoni som du tidigare inte upplevt på detta sätt, det som du haft osäkerhet med har du fått släppa bakom dig. Korten visar balans från den prägling du har genetiskt och genom socialt arv. Du har äntligen lärt dig att vara en enskild individ även om du är i gemenskapen.

Du möter ett överflöd av omsorg, omtanke, närvaro, gemenskap som ger dig bekräftelse att du är perfekt som du är. Alla lärdomar har skapat dig, du som unik individ med alla känslor i balans.
Created with